Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende 5 yıllık evliyim inşşş bende yenicem ama ben çok tembelim ya

süpersinizzzzzz ya tbrrrrrrrrrrrr ler ikinizede bekliyordum sizden en kısa zamanda
yaaaaaaaaaaaaa bizde dua edin lütfennnnnnnnnn artık bitsin bu çileeeee reglim şuan artık bi sonraki regle kadar bitirmek istiyorummmm

canım yasayan yasayanın halınden anlar dualarım sızlerle senı cok ıyı anlıyorum
yenen oldukca ınsan kendını kotu hısssedıyor bır yandan ama bır yandanda yenenlere sevınıyor
aynısı bız yenenler ıcınde gecerlı lutfen canım pes etme 5 yılımız heba oldu bos yere
bak ben nekadar korkaktık bakamadıgım o bolgeye ne egsersızler yaptım yendım
acı yok korktugumuz gıbı hıcbırsey degıl ama yenmenın tke sartı azımle pes etmemek

ben cok az parmak egsersızı yaptım ve senın bu sorunu bende sormustum ozamanlar
mınel cetın yada nursena soylemıstı o et parcası gıbı bırsey hanı kapak gorevı goruyor rahımden ıcerı mıkrop bısey gırmesın dıye
onu aparatla yada p. le hıssetmıyorsun canım mumu da pamuga sar canım sonra strecle ustune pre.. gecır ve yavas yavas dene
mum bana parmak egsersızınden cok daha kolay geldı

o et parçası gibi şeyi parmağımla bende hissediyorum, bi kapı açılıyo orda sanki ama içimi tuhaf yapıyo. mumla ve p.sle hissedilmiyosa çok iyi :)

anestolu kullanmada artık ama kayganlastırıc jelı kullanın canım
kendını sıktıgın ıcın o yanma oluyor zamanla gecıcek
gelgıtler bende buna alısamadım cok tuhaf gelıyor ve bundan nasıl zevk alınır dıyorum
ama evlı olan tanıdıklarımla konustum hepsı aynısını dıyor vajılı olmamalarına ragmen
kımı 2 3 ay sonra kımı daha sonra alıstıkca zevk alabılıyormus
bırazda iş bize düşüyor ılıskıyı mekanık sekılde degılde fantezı ıstedıgımızı hayal kurdugumuz sekılde yapmalıyız
bu konuda yanlız degılsın cogumuz suan zevk almıyor canım

Canim 2 parmagi yapabiliyorsan 3 parmak yapmani tavsiye ediyorum sonrasinda hemen p..s deneyebilirsin daha rahat olur:))

canım arkadasım, anestolu bırakırsam yınede ıcıme rahat gırebılırmı dersın? bu gece esım nobetcı ,yarın gece 3.denemı yapacagım , anestolsuz basrabılırm umarınm,
yanı bılmıyorum ınsallah olur , egzersız yapmalıyım pekı oncesınde parmak falan , yanı yapmadan dırek denesek grermıkı :( ??

canım ben 3 parmak 2 boğumdan sonra aparata geçmiştim.bana da ilk zamanlar çok sert geldi fakat ona da alışılıyo sonuçta ilk başlarda parmağımızı da garipsemiştik ama alıştık ona da alışılıyo.düğüm dediğin şeyi nerde hissediyosun ilk girişte mi??

o et parçası gibi şeyi parmağımla bende hissediyorum, bi kapı açılıyo orda sanki ama içimi tuhaf yapıyo. mumla ve p.sle hissedilmiyosa çok iyi :)

ben hic parmak denemedım hep mumla yaptım parmak egzersızı nedense hep ıtıcı geldı bana...suanda vajideki akıntından dolayı fitil kullanıyorum ve o kadar rahat fitili yerlestırıyorumki sanırsınız 40 yıllık usta gibi:))))))benimde elime degıyo o dedıgınız seyler ama hiiiççç umursamıyorum farketmez dereceye geldım yani ben kendime hala inanamıyorum ne kadar aptalmışım 3 senemi mahvettim...

Birde papatya var bende motive lmak için sıra bekleyenlerdenim canım yaa:):):):):

inşallah canım allahın izniyle sende kurtulacaksın bu kara beladan:)))ama bence egzersize baslamadan penis deneme moralin bozulur canın sıkılır egzersıze yogunlas penisin de zamanı gelecek biraz sabıra ihtiyacın var sonra çoookk güzel günler seni bekliyor..inanırmısın her ilişkiden sonra eşim bana helal olsun nasıl basardın hala inanamıyorum der.düşün hiç inanmamış basaracagıma bende buraya gelene kadar hiç inanmamıştım.sen bi egzersizlere başla bak yaptıkca yapasın gelecek benim midem bulanıyordu hayatta yapamam dıyordum bir başladım günde 4 saat sıkılmıyordum çok mutlu oluyordum...

doğru söylüyosun canım iyi ki varsınız yaa!!allah sizi hiç bi zaman darda bırakmasın buradaki herkesi...

amin canım allah hiçbirimizi darda bırakmasın,
canım hatırlıyorum ilk geldiğinde çok azimliydin,ama tatile falan gittin sanırım
araya zaman girdi,aman diyim canım nolur ihmal etme egzersizlerini ,bak hergün iki kere yarımşar saat kendine vakit ayırsan inan bikaç güne halledersin
insan yenince,ne kadar saçma sapan bişey için yıllarını boşa heba ettiğini anlıyo,o yüzden canım herkesin biran önce yenmesini istiyorum,dualarım seninle
artık senden de güzel haberler bekliyoruz.

canım,ben de parmaktan ziyade mumda daha çok rahat etmiştim
ama sen hangisiyle kendini daha rahat hissediyosan onunla egzersizini yap
yani illa aparatla yapman gerekmiyo
iki parmak,üç parmak ona alışınca da penis denemesine geçebilirsin
önemli olan beynimizin oraya bi cismin nasıl rahatlıkla girdiğini anlayabilmek
canım sen de egzersizlerini ihmal etme,senin de güzel haberlerini alalım inş en kısa zamanda...

canım parmağını sokarken yanlara değdirmiştir eşin o basınç hepimizde oldu canım ama zamanla alışıyosun ve geçiyor, anestolü birkaç denemeden sonra bırak bağımlı hale gelme anestol olmadan daha kolay ama zevk almak kişiden kişiye değişir canım bugün tam bir ay oldu bana ama ben de daha hiç zevk almadım zamanla olur diye düşünüyorum, bence başlarda alışana kadar egzersizini yap birkaç denemede daha sonra orası git-gel ile esneyecek gerek kalmayacak canım herkesin başta acabaları oluyor hemen öyle ha deyince geçmiyor ama mümkün olduğunca çok deneme yap ki korkuların kalmasın.

canım 3 parmak girdiyse rahat olana kadar yap sonrasında hemen p... denemesine ne kadar çok ve uzun yaparsan egzersizi o kadar çabuk biter, düğüm düğüm değil canım oranın yapısı uzunlamasına kaslardan oluşuyor panik yok sen böyle devam et az kalmış, 3 parmak yapabilirsen muma gerek yok canım ama parmak kendi parçamız mum yabancı cisim hani beyin daha kolay kabulleniyor p... diye sen yine de denemeye devam et.

ya cnm 1 ay olmus senin zevk almadıgını soyluyorsun benımde 17 gun oldu hiç istek yok jelsız imkansız bi ilişki yaşamam birde rahatmısın kasılmalrın oluyormu hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…