- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.021
bende 5 yıllık evliyim inşşş bende yenicem ama ben çok tembelim ya
süpersinizzzzzz ya tbrrrrrrrrrrrr ler ikinizede bekliyordum sizden en kısa zamanda
yaaaaaaaaaaaaa bizde dua edin lütfennnnnnnnnn artık bitsin bu çileeeee reglim şuan artık bi sonraki regle kadar bitirmek istiyorummmm
ben cok az parmak egsersızı yaptım ve senın bu sorunu bende sormustum ozamanlarsevgili vajili bacılarım özellikle parmak egzersizi konusunda deneyimli arkadaşlarım bir sorum var? ben bugün 2 parmak 2 boğum aldım hatta 2 parmak yaparken istemeden 3.parmak bile girdi. ıkınarak aldım nefes alarak ama elime değişişik böyle düğüm düğüm deyim bilmem tarif edebildimmi öyle şeyler geldi biraz korktum ama geçti .kaç gün yapayuım canlarım bu egz. ben mum denedim yapamadım kazık gibi bişey rahatsız oldum ya olmadı.tavsiyelerinizi bekliyorum
canlar,, ve nursena canım,,
dun gece ıkıncı kez penıs denemsı yaptık esımle ,once yıne bı on sevsme snra, eşım durdu napalım dedı, bılmem sen bılırsın dedm, dedm ıstersen prezrvtf tk,kayganlastırıcı surelım , anestol surmeyelım dırek pens le deneyelım dedım sonra, oda ozman once parmagımı deneyım dedı, hıc bısıı surmedn parmagına vajınama degdırdıgı an parmagını sankı bıber dokmus gıbı yandım, dedı yok esıme,once anestolla yıne parmagını sok deedm ole yaptık ama yıne ıklk gırıste canm yanmadı deıl,acıkcası ordakı et parcası denen seyı asıp ıcerı gıderken oldu,sonra 2 parmak tam yaptı sonra yıne pens sonuna kadar gırdı ama hareket ettırdıgınınde basınc ve popoya dgru sankı hava ıgbı bı basınc gıbı degısık bısı hssttm.uyusmadan dolayımı bılmıyorum hıc zevkte alamıyorum ,ıstemsız kasılmalarmda oldu ndn bılmıyorumsızlerdede oluyormu , canlar,, nursena canm arkadasım bunlar normalmı nasıl ılerlemelıyım ,?
sevgili vajili bacılarım özellikle parmak egzersizi konusunda deneyimli arkadaşlarım bir sorum var? ben bugün 2 parmak 2 boğum aldım hatta 2 parmak yaparken istemeden 3.parmak bile girdi. ıkınarak aldım nefes alarak ama elime değişişik böyle düğüm düğüm deyim bilmem tarif edebildimmi öyle şeyler geldi biraz korktum ama geçti .kaç gün yapayuım canlarım bu egz. ben mum denedim yapamadım kazık gibi bişey rahatsız oldum ya olmadı.tavsiyelerinizi bekliyorum
iyilestım ama regl bıtınce doktora gıdıcem canım
ya bı gun bı araya gelelımde su yenemıyenler ıcın bı operasyon yapalım belınay gıbı onlarda kırtulun artık :)
canım benim belinay da kurtulmuş çok sevindim yaa , inş. bizde kurtuluruz( bende hafta sonu eşimle deneme yaptık ama ben daha egzersizlere başlamadım bu akşam ya da yarın başlayacağım inş.hafta sonu denememizde baş kısmını aldım ama gerisi olmadı çok kastım kendimi .. nasıl olacak bilmiyorum..yenenlerin desteği ile inş. atlatırız
ya evet bırde buseumut var aybiceyle beraber...kimse kalmasın bızım yasadıklarımızı kımse yasamasın hadi aybice cok az kaldı bak belınaya halay cekmek kısmet olmadı seni beklıyorz cıfte kutlamaya
sevgili vajili bacılarım özellikle parmak egzersizi konusunda deneyimli arkadaşlarım bir sorum var? ben bugün 2 parmak 2 boğum aldım hatta 2 parmak yaparken istemeden 3.parmak bile girdi. ıkınarak aldım nefes alarak ama elime değişişik böyle düğüm düğüm deyim bilmem tarif edebildimmi öyle şeyler geldi biraz korktum ama geçti .kaç gün yapayuım canlarım bu egz. ben mum denedim yapamadım kazık gibi bişey rahatsız oldum ya olmadı.tavsiyelerinizi bekliyorum
o et parçası gibi şeyi parmağımla bende hissediyorum, bi kapı açılıyo orda sanki ama içimi tuhaf yapıyo. mumla ve p.sle hissedilmiyosa çok iyi :)
Birde papatya var bende motive lmak için sıra bekleyenlerdenim canım yaa:):):):):
doğru söylüyosun canım iyi ki varsınız yaa!!allah sizi hiç bi zaman darda bırakmasın buradaki herkesi...
Canlarim cok sagolun desteginiz icin:)) cok sukur temiz cikti, ilac kullanip 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem. Bitanesiniz siz:))
canım tbrrrr bende 5 yıllık evliyim bende mumla zorlanıyorum 4 .5 cm giriyo devamı olmuyo ama parmakla çok rahat oluyo tabi işaret parmağıyla ayrıca eşimin parmağıylada
bende çok korkağım ben bu konu anlatılırken bile içim kötü oluyo inşş başarcağız ya inanıyorum çünkü parmağımın girmesi bile benim için süper gelişme benim beynimde orada ne var ne yok oraya girerken acıyacak diye kalmış orayada parmak çok rahat giriyo ve boş olduğuna beynim inandığı için p..s te acıyacağına inanmıyorum ama mum çok sert geliyo bana yaa
canlar,, ve nursena canım,,
dun gece ıkıncı kez penıs denemsı yaptık esımle ,once yıne bı on sevsme snra, eşım durdu napalım dedı, bılmem sen bılırsın dedm, dedm ıstersen prezrvtf tk,kayganlastırıcı surelım , anestol surmeyelım dırek pens le deneyelım dedım sonra, oda ozman once parmagımı deneyım dedı, hıc bısıı surmedn parmagına vajınama degdırdıgı an parmagını sankı bıber dokmus gıbı yandım, dedı yok esıme,once anestolla yıne parmagını sok deedm ole yaptık ama yıne ıklk gırıste canm yanmadı deıl,acıkcası ordakı et parcası denen seyı asıp ıcerı gıderken oldu,sonra 2 parmak tam yaptı sonra yıne pens sonuna kadar gırdı ama hareket ettırdıgınınde basınc ve popoya dgru sankı hava ıgbı bı basınc gıbı degısık bısı hssttm.uyusmadan dolayımı bılmıyorum hıc zevkte alamıyorum ,ıstemsız kasılmalarmda oldu ndn bılmıyorumsızlerdede oluyormu , canlar,, nursena canm arkadasım bunlar normalmı nasıl ılerlemelıyım ,?
canım parmağını sokarken yanlara değdirmiştir eşin o basınç hepimizde oldu canım ama zamanla alışıyosun ve geçiyor, anestolü birkaç denemeden sonra bırak bağımlı hale gelme anestol olmadan daha kolay ama zevk almak kişiden kişiye değişir canım bugün tam bir ay oldu bana ama ben de daha hiç zevk almadım zamanla olur diye düşünüyorum, bence başlarda alışana kadar egzersizini yap birkaç denemede daha sonra orası git-gel ile esneyecek gerek kalmayacak canım herkesin başta acabaları oluyor hemen öyle ha deyince geçmiyor ama mümkün olduğunca çok deneme yap ki korkuların kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?