- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.001
cnm zaten ateşinden ve akıntındanda anlarsın daha güvenli olur bide zaten adet bitince gün aşrı hergün ilişki olursada muhakkak yakalarsın bende kısıtlı pozisyonlarda deneyebiliyorum ancak dedimya 2 m bişi kaldı ama kendii bırakamıoyrum bir türlü ben kendi elimle yerleştirdiğimde git gel yapıoyorum çok az kaldı adetim bitsin hemen başlayacam bence ovülasyon testi al bende eşime keçiboynuzu yediriom kendimde yiyorum zaten idrar yolu enfk olmuşum antibiotik kullanıyorum bide çörek otu bal ve tarçınıda öneriyorlar adaçayı mesala oda iyi geliyor benim adet ağrımıda geçiriyor inş hayırlı haberlerini alırız :)
inşallah canım.herkes öyle diyo p..s denemesi çok daha kolay daha rahatmış.benim de öyle olur inşallah.
sanırım p... hepsını alamıyorsun eger oyleyse bende ılk bırkac gun o sekılde oldu gırdıgı yere gırsın sızı hıssettıgın anda beklet esını ve yarıya kadar olan yerde gıt gel yapsın ben o sekılde hepsını aldım...
patim canım kutlamayı erteledik aybike yenince olcak kutlamaavatarımı vereyim sana
balım hosgeldın cıkıyordum tam gordum senı gorusemıyourz son gunlerde reglın bittimi merak ettım durumlar nasıl opuyorum seni cıkmak zorundayım...
Günaydın kızlar nasılsınız, ne var ne yok? Bu aralar pek takılamıyorum buralarad malesef( Bugün de giremiycem pek, boynumda bir ben çıktı, kaşıntı yapıyor, öğleden sonra doktora gidicem, dua edin bana nolur kötü birşey çıkmasın
bize destek olan canım arkadaşlarım sizden bir ricam olacak.siz var gücünüzle bize destek olmaya çalışıyorsunuz.birde yenip kaçanlar var.burda bir sürü yardım gördüp arkalarına bakmadan giden sonra yok yanmam var yok tahriş oldum bilmem daha neler diyip sizden yardım isteyenler.lütfen yardımcı olmayın.onlar bize yardım etmiyor.vefasızzlarrrrrrrrr
kolay hamile kalmak için pozisyonlar var canım ben daha hazır değilim pozisyon için, nasıl kolay hamile kalınır yaz çıkıyor neler yapman gerektiği ilişkiden hemen sonra kalkmıyacakmışsın bir de görev gibi olmayacakmış kadın mutlu olunca o esnada bir hormon salgılanıyormuş birşeyler yazıyor işte bir göz at bir de kızlar yazmış kuru incir kaliteli yumurta yapıyor diye.
slmlare bende adet oldumhamiş diilmişim yani bitsin hemen kaldığım yerden devam tabi tam birleşme olamadı ama çok az kaldı bide ovülasyon testi aldım presee..d jel aldım zaten ilişki zor oluyo en azından spremler ölmesin die bu ay içimde güzel bir his var hem tamamı olacak hemde bebiş olacak die inş rabbim ol der olur :))
cnm henuz pozısyon degıstırecek kadar basarılı deılım:))))ama uygun pozısyonda yım sanırım :))) kalkmadım dün yaklasık yarım saat kalcamın altına yastık koyup bekledım ve 1 gun arayla yapılması gerekıyormus sperm kalıtesı ıcın...kuru incir denıcem canım..ayy bi hamiş kalsam bu haberide ilk sızınle paylasıcam içim kıpır kıpır 3 sene hep bu zamanları hayal etmıstım şimdi hayalimin tam içindeyim yardım edıp beni bılgılendırdıgın ıcın cok tesekkur ederm cnm..
inşallah canım.herkes öyle diyo p..s denemesi çok daha kolay daha rahatmış.benim de öyle olur inşallah.
Bılıyorum canım ama ıcımden senı yuzkere bınkere kutlamak gelıyor
yenı gelın nasılsın bakiim nasıl bır duygu anlat
hıc sorma denk gelemıyoruzesım rahatszlandı hafta evde raporlu onunla ılgılenıyorum
erkekler hasta olunca asırı ılgı beklıyıp bıız delı edıyorlar
regl bıtmedı ah ne guzel bu hafta esım evde ama ben regl
bı yerlere tatıle gıdelım balayı yapalım dıyordu ..
sen nasılsın canım
iyilestım ama regl bıtınce doktora gıdıcem canımpaticik ne yapıyon iyileşti mi eşin? kız bunlar hastayım diye naz yapıyor olmasın?
çok gecmiş olsun cnm inşallah önemli birsey yoktur...sendeki şans esin evde ve sen regli(bu zamanlarrı ii degerlendırmek vardı:)))kısmet balım balayınızda gec olur ama guzel olur inşallah:)))
reglim bitti strese girdim cok ıstıyorum bu ay hamiş kalmak ne bilim cok degısık duygular ıcerısındeyım...
vay be 2 gün giremedim boş durmamışlar.maşallah maşallah inş.devamı da gelr senin için canım:
benım gıbı 5 yıllık yenen bırı daha :) tebrıkler canım bundan sonra guzel gunler rahat bır uyku senınle olsun..
bıraz zaman gectıkce anlıcaksın gercekten basardım dıye :) ben hala yendımmı dıyorum kendıme..
umarım art arta gelen bu basarı haberlerı yenemıyen arkadaslara umut olur
burcum86 canımcım sen parmakla yapabiliyosun demek ki ben mumun hertürlüsünü yapabilirim ama parmağa bi türlü cesaret edemedim deneyemedim ama mum çok kolay giriyo ve kayıp gidiyo,galiba ben parmağımla orayı hisstemekten korktum,mumu mutlaka dene derim.Sonra hep denemek istiyosun başardığını gördükçe çok daha istekli oluyosun.Boy boy yaptım ben hepsini tek tek denedim en sonuncuyu eşimin p...siyle ölçtüm komik ama aynı ebatta yaptım onuda denedim sonra p...s'e geçtim.Bi yer varya orası işte giriş yeri oraya gelince vücut öyle tasarlanmış ki orada biraz duraksıyosun ama acı yok sonrası çok geniş acı yok,ağrı yok vazelin çok kaydırıyo dedim ya eşim oldu dedi ben daha halâ bekliyorum,bana gösterdi bak diye inanamadım hepsi girmiş bile işte mum genişletmiş orayı.Bu akşam tvnin karşısına geç kanepeye uzan belinin altına küçük bi yastık koy bacağının birini biraz aç ve mumu streçleyip iyice vazelinle kendi vajinanı da vazelinle en azından yerine falan bak aynayla mumu direkt sokmuyoruz girişe getirip sağ sol yapınca hafif hafif inan o yerini bulacak,diyorum ya acı olsa ben yapamazdım.Bizimde mutlu olmaya,mutlu etmeye ve anne olmaya hakkımız var.Ben burdaki yazıları okuyup ben yapamam diyodum hep 1 boğum 2 boğum falan yazıyo ya ben mumu direkt hepsini aldım diyorum benim gibi korkak biri ilk seferde üstüne düşüp yaptıysa dünyadaki tüm herkes yapabilir.Benim gibi özel doktorlara gidip masraf yapma derim,allah o gücü veriyo.Hepinize güveniyorum yaparsınızzz
sevgili vajili bacılarım özellikle parmak egzersizi konusunda deneyimli arkadaşlarım bir sorum var? ben bugün 2 parmak 2 boğum aldım hatta 2 parmak yaparken istemeden 3.parmak bile girdi. ıkınarak aldım nefes alarak ama elime değişişik böyle düğüm düğüm deyim bilmem tarif edebildimmi öyle şeyler geldi biraz korktum ama geçti .kaç gün yapayuım canlarım bu egz. ben mum denedim yapamadım kazık gibi bişey rahatsız oldum ya olmadı.tavsiyelerinizi bekliyorum
bende 5 yıllık evliyim inşşş bende yenicem ama ben çok tembelim ya
tatlım egzersize ben çok karşıydım ama başka çaremiz yok sanırım yap alışıyosun bir süre sonnra.sanada bebek soruyrlarmı bıktım bu sorudan.(adamın birine sormuşlar derdinden usandın sorandanmı.. adam sorandan usandan demiş) bizimki de o hesap milletle uğraşmaktan asıl derdimizi unuttuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?