- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.181
Kuzular,
Mevcut durumda;
-aybice
-buseumut
-ficklebird
-acemkizi
-burcum_86
-sekeristan
-aquamarin var.
Herkes sonu durumu bildirsin bir bakalım, sopayı ele alıcam az kaldı:)) İyice serdiniz, hadi biraz gaza gelin yahu:)))
yok canım çok şükür bişey yokkıs keşke gerçek kuduruk olsaydımm femolubada gerek kalmasaydı
sago lbitanem, hersey yolunda cok sükür, bebiş nasıl:)? Sopayı aldım elime yaslandım:)) kel mahmutum artık:)) Bayrama akdar en az 1 gelin çıkacak bu forumdan
Bu akşam iş çıkışı bakacağım canım, burda bir tane var ama nasıl alacağım ya adamın biri varsa ne için alıyorsunuz diye sorar mı acaba
Evet nilayım, artık kel mahmut durumuan geçiyoruz hep beraberSakın elektrikler kesildi egzersizimi yapamadım diye bir bahaneyle gelmeyiniz hatunlar, "0" çekerim acımam
Her gün akşamki egzersizinizin durumunu bildiriyorsunuzu, sorun varsa hemen müdahale diyoruz, çok uzattınız ama aaaaaa
biz iiyiz canım senin hamişlik durumun nasıl.belnay yendi bende bugün yarın diye bekliyorum bakalım
işte bu canım yaaa tamamdır sen başla hemen egzersızlerıne çok yakın halayın çekmemiz:))))))))))
işte bu canım yaaa tamamdır sen başla hemen egzersızlerıne çok yakın halayın çekmemiz:))))))))))
nasilsiniz neler yapiyorsunuz. hersey yolundami
Şekeristancım sana gebelik testi alma maceramı anlatayım:))
Hatırlarsınız hamilelik şühem vardı ya benim 10 gün kadar önce gittim eczaneye test almaya, eczane de tıkış tıkış. Ve ne hikemtse erkek müşteri de çoğunlukta , elemnların da hemen hemen hemen hepsi erkek. Tek birtane bayan vardı çalışan, boşta olan erkek eleman, kadın personeel beni gösterdi kız b isn gibisinden bir işaret yaptı, ben de gittim o erkek personele; gayet kendimden emin bir tonla "gebelik testi" istiyorum dedim:)) Nasıl söylediysem adam kızardı:)) ama yine de vermedi, kıza baktı, kızın müşterisi gitmişti o anda kız poşete alelacele sokuşturdu verdi elime:))
saol canim hamislik iyi gidiyor. bekleme bekleme daha neyi bekliyorsun. nerde takiliyorsun?
Ben bu akşam başlıyorum canım ayy mesaim bitsede eve gidip başlasam kızlzr çok heyecanlıyımm ayyyyyy:))))
yok canm ya ndn sorsun ne haddineçekincek durum yok..
sevindim cnm...cnm zamanı gelecek oda olucak normal kadın gibi...walla o zaman işleri zor:))
:))))))))))alemsin yaa geçen bende prezevatif almaya gittim bitane bayan yardımcı oldu ama kıpkırmızı oldu suratım alev alev yandım resmen kız anlatıyo dinleyen kim kaygan olsun dıyebıldım sadece:))))))
Ne işe yarıyorsa onun için alıyorum de geç hayatım, başınızı dik tutun, utanacak birşey yok bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?