Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben bu akşam başlıyorum canım ayy mesaim bitsede eve gidip başlasam kızlzr çok heyecanlıyımm ayyyyyy:))))

sago lbitanem, hersey yolunda cok sükür, bebiş nasıl:)? Sopayı aldım elime yaslandım:)) kel mahmutum artık:)) Bayrama akdar en az 1 gelin çıkacak bu forumdan

maasallah herseyin yolunda olmasina sevindim. saol canim bebisde iyi teyzesi. iyi yapmissin hayatim,zaten 1.rinin sopayi eline almasi lazim. insallah bayrama kadar 1deyil, onlarca gelin cikarrriz. kendine iyi bak canim öptüm

Şekeristancım sana gebelik testi alma maceramı anlatayım:))

Hatırlarsınız hamilelik şühem vardı ya benim 10 gün kadar önce gittim eczaneye test almaya, eczane de tıkış tıkış. Ve ne hikemtse erkek müşteri de çoğunlukta , elemnların da hemen hemen hemen hepsi erkek. Tek birtane bayan vardı çalışan, boşta olan erkek eleman, kadın personeel beni gösterdi kız b isn gibisinden bir işaret yaptı, ben de gittim o erkek personele; gayet kendimden emin bir tonla "gebelik testi" istiyorum dedim:)) Nasıl söylediysem adam kızardı:)) ama yine de vermedi, kıza baktı, kızın müşterisi gitmişti o anda kız poşete alelacele sokuşturdu verdi elime:))

:))))) canımsınız yaaaa şuan iş yapamıyrum kendi kendime yorumlara gülüyrum işin kötüsü kamerada var diyecekler bu kız kime gülüyorr..Eşim benden meraklı egzersizlere başladın mı diye sorup duruyorrr :))9

:))))))))))alemsin yaa geçen bende prezevatif almaya gittim bitane bayan yardımcı oldu ama kıpkırmızı oldu suratım alev alev yandım resmen kız anlatıyo dinleyen kim kaygan olsun dıyebıldım sadece:))))))

:))))))))))alemsin yaa geçen bende prezevatif almaya gittim bitane bayan yardımcı oldu ama kıpkırmızı oldu suratım alev alev yandım resmen kız anlatıyo dinleyen kim kaygan olsun dıyebıldım sadece:))))))

hayatım, benim böyle bir huyum var işte:)) yenmeden nöce de eczannnibirinie ultrason jeli getirtebilirmisiniz diye sordum, eczacı kadın idi. Neden isityorusunu deyince, "ben vajinismusuum" dedim, o ne dedi, biz eşlerimizle ilişkiye giremiyoruz dedim:)) hadi ya ded ikadıncagız kızardı kusura bakamyın faaln oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…