- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.201
kızlar bu gün için özel dua istiyorummm
iyiyiz canm hatta süperimsen naslsn naparsn bebiş büyüdümü
inşallah cnm yaa..eşler bu dönem daha sabırsız sanki..gerilyrum bazn
size söylim kızlar şekeristan hepinizi gececek hadi elinizi çabuk tutun:)))))))))))
hayatım, benim böyle bir huyum var işte:)) yenmeden nöce de eczannnibirinie ultrason jeli getirtebilirmisiniz diye sordum, eczacı kadın idi. Neden isityorusunu deyince, "ben vajinismusuum" dedim, o ne dedi, biz eşlerimizle ilişkiye giremiyoruz dedim:)) hadi ya ded ikadıncagız kızardı kusura bakamyın faaln oldu:))
Kız az kaldı senin iiçin Eyüp Sultan' a gidip dua edecem:))
bak bak bak acımasız anneler gibi...geçsin hayatım biz mutlu oluruz (ama içten içe de iç geçiririz) inşallah canım ya inan bana bu topikte kendi canına bu kadar okuyan yoktur ama napiim eve gelemedim şimdi de hastayım alla alla çatlıyayım mı napayım aaaaa
maasallah masallahrabbim 1.ömür boyu boyu mutlu etsin rabbim eski günleri 1daha yasatmasin. ne zaman hayirliysa , 1de bebek nasip etsin. saol canim ben iyim bebisde büyüdü 3.bucuk aylik oldu teyzesi. rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin.
ayy canm benim yaa inşallah bu gece olur dua edicem bugün bol bol
Şekeristancım sana gebelik testi alma maceramı anlatayım:))
Hatırlarsınız hamilelik şühem vardı ya benim 10 gün kadar önce gittim eczaneye test almaya, eczane de tıkış tıkış. Ve ne hikemtse erkek müşteri de çoğunlukta , elemnların da hemen hemen hemen hepsi erkek. Tek birtane bayan vardı çalışan, boşta olan erkek eleman, kadın personeel beni gösterdi kız b isn gibisinden bir işaret yaptı, ben de gittim o erkek personele; gayet kendimden emin bir tonla "gebelik testi" istiyorum dedim:)) Nasıl söylediysem adam kızardı:)) ama yine de vermedi, kıza baktı, kızın müşterisi gitmişti o anda kız poşete alelacele sokuşturdu verdi elime:))
gerekırse çatlaaaa :))))))))yok balım çatlama sen reglin bitsin yavas yavas stresle olmaz zaten bu iş amacım bian önce elinizi çabuk tutmanız...bu hastalıgın kökünü kurutucam:)))kararlıyım bütün o çok para alıp insanları kandıran doktor dıye gezınen insanların ocağına incir agacı dikicem:))))))çokmu abarttım nee:)))
ayyyy bitsede şöyle bir içten ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh çeksemm
canım allah yar ve yardımcın olsun korkularını kaygılarını gidersin her ne ise düşlediğin istediğin daha güzelini daha hayırlısını nasip eylesin aaaamiiiiiiiiiiiinnnnnn
yani benımkı için aynı seyi soyleyemıcem pskolojık hala sertlesme sorunu yasıyo zaman zaman...sabırsız derken cnm farklı pozıısyon mu ıstıyo yada daha rahat olmanı mı beklıyor senden
gerekırse çatlaaaa :))))))))yok balım çatlama sen reglin bitsin yavas yavas stresle olmaz zaten bu iş amacım bian önce elinizi çabuk tutmanız...bu hastalıgın kökünü kurutucam:)))kararlıyım bütün o çok para alıp insanları kandıran doktor dıye gezınen insanların ocağına incir agacı dikicem:))))))çokmu abarttım nee:)))
sen zaten kafanda bitirmişsin strese gerek yok cnm relax ol bol jel kullan iyi düşün mutluluğuna az kaldı inşallah...yeni gelinimiz sen mi olacaksın ne:))))))))
aminnn.teşekkür ederim canım benim .peş peşe yenelim inşşşşş
evt cnm ya:26:daha rahat olmamı istyo farklı pozsyn:26: ilk girişe müdahale edyrm onu istemyo:26: kasılmalarım oluyo rahat ol artık vs dio:26: korkuyo galiba başa döncem sanıyo heralde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?