Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiyiz canm hatta süperim sen naslsn naparsn bebiş büyüdümü

maasallah masallah rabbim 1.ömür boyu boyu mutlu etsin rabbim eski günleri 1daha yasatmasin. ne zaman hayirliysa , 1de bebek nasip etsin. saol canim ben iyim bebisde büyüdü 3.bucuk aylik oldu teyzesi. rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin.

size söylim kızlar şekeristan hepinizi gececek hadi elinizi çabuk tutun:)))))))))))

bak bak bak acımasız anneler gibi...geçsin hayatım biz mutlu oluruz (ama içten içe de iç geçiririz) inşallah canım ya inan bana bu topikte kendi canına bu kadar okuyan yoktur ama napiim eve gelemedim şimdi de hastayım alla alla çatlıyayım mı napayım aaaaa

:)))))))))))akşam akşam güldürdün beni

gerekırse çatlaaaa :))))))))yok balım çatlama sen reglin bitsin yavas yavas stresle olmaz zaten bu iş amacım bian önce elinizi çabuk tutmanız...bu hastalıgın kökünü kurutucam:)))kararlıyım bütün o çok para alıp insanları kandıran doktor dıye gezınen insanların ocağına incir agacı dikicem:))))))çokmu abarttım nee:)))

amiiiin canım beniimm saolocaktaçalışması amin isteyen herkese versin kimin gönlünde n varsa onları nasip etsinn egzersizcileri vajinismustan kurtarsn inşallah

Helal olsun albuneacım iyi yapmışsın çocuk neye uğradığını şaşırmıştır :)))

yürü beee nilayım kim tutar seniii

yani benımkı için aynı seyi soyleyemıcem pskolojık hala sertlesme sorunu yasıyo zaman zaman...sabırsız derken cnm farklı pozıısyon mu ıstıyo yada daha rahat olmanı mı beklıyor senden

evt cnm ya:26:daha rahat olmamı istyo farklı pozsyn:26: ilk girişe müdahale edyrm onu istemyo:26: kasılmalarım oluyo rahat ol artık vs dio:26: korkuyo galiba başa döncem sanıyo heralde:44:

yok canım iyi edersin insanların müşkülünden faydalananlara allah fırsat vermesin.keşke herkes bu siteyi bulsa ben çok ağladım bu dert üzünden çok çektim hepiniz gibi ve çok dua ettim bi an önce kurtulmak için rabbim de bana bu siteyi buldurdu.diyorum ya rahat uyku uyumaya başladım elhamdülillah.en azından zamanla olacağını biliyorum daha önce bi çıkar yol yoktu.allah burdaki herkesten razı olsun hiç kimseyi darda bırakmasın çeken bilir...çok uzattım ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam herkese..

evt cnm ya:26:daha rahat olmamı istyo farklı pozsyn:26: ilk girişe müdahale edyrm onu istemyo:26: kasılmalarım oluyo rahat ol artık vs dio:26: korkuyo galiba başa döncem sanıyo heralde:44:

yani eşinde haklı ama senden çok bişey beklememeli henüz, benim eşimde sıkılıyo ama soyluyorum şu an elımden gelen bu fazlasını henuz beklememeliler buna şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…