- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.221
hayatım, benim böyle bir huyum var işte:)) yenmeden nöce de eczannnibirinie ultrason jeli getirtebilirmisiniz diye sordum, eczacı kadın idi. Neden isityorusunu deyince, "ben vajinismusuum" dedim, o ne dedi, biz eşlerimizle ilişkiye giremiyoruz dedim:)) hadi ya ded ikadıncagız kızardı kusura bakamyın faaln oldu:))
yani eşinde haklı ama senden çok bişey beklememeli henüz, benim eşimde sıkılıyo ama soyluyorum şu an elımden gelen bu fazlasını henuz beklememeliler buna şükür....
o.kadin eczacinin suratini cok merak ettim, kadinin o.anki halini görmeyi cok isterdim. neden istiyorsun diye sormusya ne maksatla sordu meraklimi ee fazla merak iyi deyil diye bosuna dememisler. hemde neden istiyorsunuz diye 1.soruya böyle 1cevap iyi demissin kiz. kadin kesin pisman olmustur. soka girmistir agzi acik kalmistir. eee sonra jeli ismarladimi aldinmi jeli o.eczaneden.
EŞimin tayini çıktı taşınıyoruz.. Moralim sıfır.. Hiçbişeye odaklanamıyorum.. Ne egzersiz ne bişe. Sürekli ağlıyorum.. Nolcak bnm halim ya..
canım tebrik ederim.
yendin zaten gerek yok artık anestol e
sen sadece okey kayganlaştırıcı jel kullan.
başarılar
Canım bozma moralini, Hayırlısı olsun ikiniz için de. Ağlama nolur.
Amin hayırlısı olsun da bi düzene oturtamadım ne kendimi ne evliliğimizi şimdi yeni yer yeni insanlar yeni bi hava ne biliyim bu beladan da kurtulamadım benm halim nolcak Allahm yardm et . =((((((((
iyi akşamalr ballarım canlarım:))
hang ibölgeye çıkt ıhayatım tayiininiz:)?
Artvin-Şavşat a çıktı ..
Artvin-Şavşat a çıktı ..
cnm ya çok zor ailenden sevdıklerınden ayrılmak ama eşinin yanındasın üzülme bak bizde varız artık orayada alışacaksın...
moral bozmak yok canım yeni bir yer yeni bir hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?