Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o.kadin eczacinin suratini cok merak ettim, kadinin o.anki halini görmeyi cok isterdim. neden istiyorsun diye sormusya ne maksatla sordu meraklimi ee fazla merak iyi deyil diye bosuna dememisler. hemde neden istiyorsunuz diye 1.soruya böyle 1cevap iyi demissin kiz. kadin kesin pisman olmustur. soka girmistir agzi acik kalmistir. eee sonra jeli ismarladimi aldinmi jeli o.eczaneden.

aşağıda bir sürü konuyu okuyan var .şayet aranızda bekar varsa kızlar okumayın derim.takıntı halini alır ve beyninize işleye bilir ona göre

evet canım sagolsun getirtt ijeli haber verdi bana da geld ialındiye ama ben biraz gec kaldım almak için o da satmış bir kadına. Kesin dedim bizim forumu okuyanalrdan biridir:)))

EŞimin tayini çıktı taşınıyoruz.. Moralim sıfır.. Hiçbişeye odaklanamıyorum.. Ne egzersiz ne bişe. Sürekli ağlıyorum.. Nolcak bnm halim ya..

kızlarrr çok özledim sizi yaa ama gelemiyorum malesefff belinaydan sonra var mı yeni gelinimiz
okuyamıyorum da geçmişi 5 dk gir çık, hepiniz iyisiniz umarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…