Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sorma bebişim ya bnm reglim uzun sürüyo beklicem....başka çare yok tek duam reglimden sonra yine yoğunluk olmasın gelen giden vs...yenmek istiyorum yaaaa benden sonra 10 kişi evlendi herkes halletti bi ben kaldım

az kaldı başaracaksın sende kuzumm reglden sonra azimleçallış egzersizlere..ne kadarlık evliydin

az kaldı başaracaksın sende kuzumm reglden sonra azimleçallış egzersizlere..ne kadarlık evliydin

1 yıl oldu.aslında erken buldum sayılır bu topiği yani bazı arkadaşları görünce halime şükrediyorum.onlara da maşallah ne sabır varmış kolay imtihan değil rabbim inş günahlarına kefaret olarak saysın.bu çok ama çok zor bi durum.rabbim herkesin yardımcısı olsun.sen yeni yendin dedikleri gibi gerçekten p..s daha mı kolay??ya aslında eminim daha kolaydır fakat bnm geçen geceki aptallığım yüzünden kendi kendimi korkuttum tekrar üüfffff

amin inş. öyle olur gerçekten zor bi durum ya öyle kolayki anlatamam ya aparat parmak vs. işkence pens yanında cnm ya gerçekten inanamıyosn olduguna hayretler içinde kalıyosun..ben o an hadi canım bumu bu yüzdenmi okadar şey yaşadım 15 ayım bu yüzdenmi heba oldu bu kadar kolaymıydı deyip durdum inaanamadım.. hala şoklardayım..ben biyere gidecegm zaman pnis deneme yapmazdım dışarı çıkamam yürüyemem die falan öyle gülüyorumki halime yazık kendi kendime çektirmişim geçen günlerime öyle acıdımki egzersizciler lüütfeeeeennnn ertelemeyiiiiinnnnn

Son düzenleme:

ay inanamıyorum aynı şeyi ben de düşünüyodum tabii bu topikten önce.aman denemeyelim olursa canım acır bi kaç gün oturamam insanlar anlar halimden diye diye erteledim bugünlere geldim yazılanları okuyorum da hep aynı düşünceler.inşallah öyle olur benim de belki çok sık soruyorum bu soruyu ama napiim moral buluyorum.ay inş çabuk geçer günler de ben de yenerim bi an önce..

saol cnm benim sen napyon nasl gidiyo

iyiyim canım ben de saol,fena gitmiyo benim de
yeneli 1 ayı geçti ve her fırsatta yapmaya çalışıyoruz,iyice kafamda netleştireyim diye
çok şükür her seferinde de daha iyiye doğru gidiyo
ama tuhaf bişey,her ilişki öncesinde ufak da olsa olmıycak korkusu oluşuyo ben de
tabi olunca da ilkinde olduğu gibi çok seviniyorum
işte öyle pis bi psikolojiymişki kafamızdan uzunca bir süre atamıycaz hrld
ama yendiğim gün üzerimden büyük bi yük kalktı,çok rahatım ve mutluyum
allah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin en ksıa zamanda
sende keyifler nasıl?herşey yolundadır umarım

cnm hepimiz öyleydik maalesef,saçma sapan düşüncelerle doldurmuşuz kafamızı hiçbişey bilmeden
çok kızıyodum kendime niye bu kadar cahilim bu konuda diye,ama neyse önümüze bakmak lazım artık
yaşamamız gerekiyormuş,yaşadık bitti
sen de önüne bak canım artık ,güzel günler yaşamak hepimizin hakkı
sen de yeneceksin bak en kısa sürede inanıyorum ben sana
azmini hiç kaybetme ve kendine mutlaka vakit ayır ki gün içinde bi düşün nelere vakit ayırmıyoruzki
hadi canım benim herkes kurtulsun artık bu dertten

canım ya onlarda zamanla geçer artık kolay deil bu yükü taşımak neyseki kaldırdık üstümüzden çok şükür darısı dier arkadaşların başına inşallah öyle tuhafımki dışarı çıkıp bile bas bas bagırasım var kurtuldum dieeee kasılmalarn dvm ediyomu ben 2.yi yaptım ama jel anestl kullandm biraz onları kullanmadan yapamadım aparatıda kullandım bu seferde acaba bunlara baglı kalırmıyım korkusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…