Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vajiyi yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vajiye tekmeyi attık darısı diğer arkadaşların başına

demekki hepimiz aynı seyi dusunuyomusuz:))) ya varsa bi basarsan anlıcaksın geçen gunlerıne üzüleceksin bana dıyorlardı ne var bunda bu kadar uzatacak abartıyosun fln dıyolardı ne kadar haklılarmıs ama o an bunları dusunemıyordum tabi...ama öyle içime oturduki bu hastalık benim öyle canımı yaktıki buradan yenmeden kimseyi göndermicem allahın ıznıyle...

kız ne yapıyon cool takılıyon bu ara.

iyi olmaya çalışıyorum canım. canım sıkkın. bir kaç gündür eşimle aram bozuktu. yeni yeni düzelir gibi ama hala bi tuhaf hissediyorum kendimi. bi de bu deprem bölgesini izledikçe içim dahada acıyo. her gün ağlıyorum. ağlayan bebek gibiyim.
sen nasılsın iyisin inşallah.

4 aylık canım ama 1 buçuk aylıkken görmüştüm bu konuyu fakat yapamamıştım egzersizi neyse sonunda bitti kabus Rabbime şükürlerolsun :))))

ne guzel erkenden caresıne baktın ve kurtuldun biz ne yapalım 3 yıl millet 3 yılda artık bıkıyo biz yeni başladık:)

ne guzel erkenden caresıne baktın ve kurtuldun biz ne yapalım 3 yıl millet 3 yılda artık bıkıyo biz yeni başladık:)

öyle tabi canım o açıdan bakınca ama bana sorarsan bana 4 ay bile geç ama Allaha şükür atlattık Rabbim tekrara göstermesin :)

tebrik ederim canım. maşallah vajinismus tarih oluyor

teşekkür ederim canım evet öyle olcak inş.Allah razı olsun burda yardımcı olan arkadaşlardan hepinizden Allah tüm sıkıntılarınızı gidersin tuttuğunuz altın olsun doktora gerek kalmadan yendik :))))

müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.

müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.

canımm çok sevindim tebrik ederim
allah başka sıkıntı vermesin
ilk halayların da benden gelsin...

herkes birer birer kurtulıuyo,ne güzel valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…