- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.261
Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vajiyi yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivajiye tekmeyi attık darısı diğer arkadaşların başına [/QUOTE oollley tebrikler ezomm nasl yendiiinn
ay inanamıyorum aynı şeyi ben de düşünüyodum tabii bu topikten önce.aman denemeyelim olursa canım acır bi kaç gün oturamam insanlar anlar halimden diye diye erteledim bugünlere geldim yazılanları okuyorum da hep aynı düşünceler.inşallah öyle olur benim de belki çok sık soruyorum bu soruyu ama napiim moral buluyorum.ay inş çabuk geçer günler de ben de yenerim bi an önce..
Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vajiyi yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivajiye tekmeyi attık darısı diğer arkadaşların başına
Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vajiyi yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivajiye tekmeyi attık darısı diğer arkadaşların başına [/QUOTE oollley tebrikler ezomm nasl yendiiinn
canım ben pazar günü denemeiştimaslında ilk ozaman girmişti eşim ama ben tekrara denediğimde 3-4 kez deneme yaptık girememişti ama kayganlaştırıcı sürmediğimiz içinmiş dün denerken gene kayganlatırıcı sürmeden denedik olmadı sonra sürelimdedim eşime sürdük bi anda girdi bi baktım girmiş hiç acı filan olmadı sonra biraz bekledik öyle çık tekrar gir dedim eşime çıktı sonra tekrar girdi ve gel git yaptı sonra içime bşldıama ben deneme yapmadan bir gün öncesi pns bytuna yakın mum denemiştim 3 parmaktan daha kolay oldu ertesi gnde pns denedk oldu işte inş.diğer arkadaşlarda yenerler pns aparat ve parmaktan daha kolay ve acıtmıyor ve sevdiğiniz insanla birleşiyorsunuz bunları düşünün olcaktır :)))))
cnm bana özel msj göndermişsn galiba posta kutum dolu göremedim silindi galiba:26:
olleyy beee süpersinnnntebrikederim canım
teşekkür ederim canım sıra bebişte inşşşş.
canım ben pazar günü denemeiştimaslında ilk ozaman girmişti eşim ama ben tekrara denediğimde 3-4 kez deneme yaptık girememişti ama kayganlaştırıcı sürmediğimiz içinmiş dün denerken gene kayganlatırıcı sürmeden denedik olmadı sonra sürelimdedim eşime sürdük bi anda girdi bi baktım girmiş hiç acı filan olmadı sonra biraz bekledik öyle çık tekrar gir dedim eşime çıktı sonra tekrar girdi ve gel git yaptı sonra içime bşldıama ben deneme yapmadan bir gün öncesi pns bytuna yakın mum denemiştim 3 parmaktan daha kolay oldu ertesi gnde pns denedk oldu işte inş.diğer arkadaşlarda yenerler pns aparat ve parmaktan daha kolay ve acıtmıyor ve sevdiğiniz insanla birleşiyorsunuz bunları düşünün olcaktır :)))))
harikasın cnm yaainşallah dvmıda sorunsuz gelir bu akşam denicenmi kaçıncı denemen olcak..bende bu akşam 3. denememi yapıcam :26: jel olmadan olmuyo ben ilişki önceside aparat yapıym ardndan pns..sen egzersiz yapmadanmı pnsle denedin oldu
ayy inşallah canımm bende çok istiyorum allah nasıp eder inşallah ne kadarlıydık evlıyıdın cnm
kız ne yapıyon cool takılıyon bu ara.
4 aylık canım ama 1 buçuk aylıkken görmüştüm bu konuyu fakat yapamamıştım egzersizi neyse sonunda bitti kabus Rabbime şükürlerolsun :))))
harikasın cnm yaainşallah dvmıda sorunsuz gelir bu akşam denicenmi kaçıncı denemen olcak..bende bu akşam 3. denememi yapıcam :26: jel olmadan olmuyo ben ilişki önceside aparat yapıym ardndan pns..sen egzersiz yapmadanmı pnsle denedin oldu
tşkler canım aslında denemek istiyorum ama eşim sabah erken kalkcak büyük ihtimalle deneyemicez yarın deneriz artık canım ben pazar gnü olmuştu ilk ondan sonra 3-4 kez denedim amakayganlaştırıcı sürmeden deniyorduk olmuyorud dünde olmadı sonra sürelimmi dedim eşime birde öyle denedik biz konusurken bi baktım girmişçok kolay girdi yani aaa dedim girmiş elimle baktım :d sonra kıpırdatmadım bacaklarımı açtım rahat olm dye çık tekrar gir dedim insan inanamıyo :) sonra gene girdi gel git yaptı ve bsldı bende beynime zevk alcaksın acımıyor gibi telkinde bulundum ben aparatla 1 gün öncesi yapmıştım canım ama artık onu kullanmıcam bizim ona ihtiyacımız yok :)çok mutluyum çooooooooook içim içime sığmıyorr ama tek sıkıntım kırmıı glmedi aslında eşimle ilgili bir sorunum yok o sorun etmio ama kaynanam sorunca ne dicem blmiorum :26:
teşekkür ederim canım sıra bebişte inşşşş.
tebrik ederim canım. maşallah vajinismus tarih oluyor
ne guzel erkenden caresıne baktın ve kurtuldun biz ne yapalım 3 yıl millet 3 yılda artık bıkıyo biz yeni başladık:)
tebrik ederim canım. maşallah vajinismus tarih oluyor
müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.
4 aylık canım ama 1 buçuk aylıkken görmüştüm bu konuyu fakat yapamamıştım egzersizi neyse sonunda bitti kabus Rabbime şükürlerolsun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?