- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.521
Evet canım az denedik çünkü arada tartışmalarımız oldu küstükk falan fiilan boLe oLduu... Dediğiniz gibi beynime yerleşene kadar egzersizlerimi yapm yine..
3. denemede tamamanestolsüz
hayatım süpersin,anestolü de bırakmışsın hemen valla çok iyi ya
tebrik ederim
tebrıkler canıma
bazen bu formda kendimi yanlız hissediyorum 1 2 kişi dışında yazdıklarıma kimse cvp vermiyor bende sadece sayfaları okuyorum artık
ne güzel ya bu ara başarı haberleri çoğaldı, bir de topiğin kadroluları yense hiç fena olmıyacak haniaybice, buseumut,burcum86,sahara84,ficklebird,redbox,yardm,zeynepne,pamukelma,acemkızı elinizi çabuk tutun kızlar bayrama çok az kaldı
günaydııııııııııınnnn hanııımlarrdün 3.denemeyi yapamadım eşim rahatsız bugünde evde hasta yatıyo:26:çaktırmadan kaçıp geldim aybike naptı die hanfendi teşrif etmemiş henüz inşallah başarmıştır yaff ara ara yoklarım öptüm hepiniziii dikkatimi çektite vajiden kurtulanların eşi yataga düşüp hasta oluyo ndn acaba:44:
Sevgili dostlarım,
Bildiğiniz üzer 4 aylık evli olup, vajinismusu yeneli 1 ay oldu. Bbek konusunda kararsızdım, en azından Ocak ayını bekleyeyim diyordum ama karar verdim artık, bebek çalışmalarına başlamayı düşünoyurm. İlk olarak da yarın kontrole gideceğim. İnşalalh hamile kalabilmem için herşey yolundadır:)) Bunu ilk sizlerle paylaşmak istedim.:))
bazen bu formda kendimi yanlız hissediyorum 1 2 kişi dışında yazdıklarıma kimse cvp vermiyor bende sadece sayfaları okuyorum artık
günaydın,uzun zamandır yazmıyordum ama hep buralardayım hep okuyorum.kızlar akşam çok umutluydum deneme yapmak istedim olmadı.yani ben bi yerde hata yapıyorum galiba ama nerde?sadece serçe parmağımı sokabiliyorum,geçen haftada jinekoloğa gittim.çok moral verdi,gayet yumuşak vaji dedi.sende rahat görnüyorsun kasma olur zaten dedi.ama ben artık kasmıyorum zaten.o titremeler,itmeler kaçmalar yok.ama yinede girmiyor.anlayamadım.sizlerinde mi böyle olmuştu.yani oraya herşey rahatlıkla girebilecek durumda bende çok istekliyim ama daha arpa boyu yol alamadım.ucu bile girmiyor. hayatımda kendimi hiç bukadar çaresiz hissetmemiştim. iyi ki siz varsınız içimi döküyorum en azından.ne olur banada yardım edin,yoksa ya kendime zarar vereceğim ya da aklımı oynatacağım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?