Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aybıceden haberı olan varmı ? off cok meraktayım

Evet canım az denedik çünkü arada tartışmalarımız oldu küstükk falan fiilan boLe oLduu... Dediğiniz gibi beynime yerleşene kadar egzersizlerimi yapm yine..

inşallah sorunsuz olur bundan sonrakı denemeler
bakalım bende regl bıtsın inşallah aynen devam edebılırım
korkularımız kolay kolay bızı bırakıcak gıbı degıl ..

ben biraz önce 1.grubu kutladim senin ismini eksik yazdim, kusura bakma canim

kutlarim canim rabbim 1.daha yasatmasin. insallah bundan sonra hersey gönlünce olur. insallah sen ne zaman istiyorsan rabbim 1.de bebis nasip eder

inşallah mum denememiz başarılı olurda keyfimiz yerine gelir.uff yarından sonra doğum günüm keşke ozamana kadar yensemde kendime güzel bir hediye verebilsem

egzersiz yapan hatunlara

Her sabah bir ceylan uyanır Afrika'da.Kafasında tek bir düşünce vardır.En hızlı koşan aslandan daha hızlı koşabilmek.Yoksa aslana yem olacaktır.

Her sabah bir aslan uyanır Afrika'da.Kafasında tek bir düşünce vardır.En yavaş koşan ceylan dan daha hızlı koşabilmek.Yoksa açlıktan ölecektir.

İster aslan olun İster ceylan olun hiç önemi yok.Yeter ki güneş doğduğunda koşuyor olmanız gerektiğini hemde bir önceki günden daha hızlı koşuyor olmanız gerektiğini bilin.

Yaşam adlı koşuyu ne kadar güzel anlatmış Afrika ata sözü. Bir önceki günden daha hızlı koşmak gerekmektedir.

Çünkü eğer aslansanız ve en yavaş koşan ceylanı bir önceki gün yakalamışsanız ve bu gün bir ceylan yakalamak niyetindeyseniz artık bilmelisiniz ki en yavaş koşan ceylan sizden daha hızlıdır.O halde düne göre hızınızı arttırmanız gerekmektedir.

Eğer ceylansanız ve henüz aslana yem olmamışsanız hızınızı düne göre arttırmalısınız. Çünkü sıra size gelmiş olabilir.

Yani hayat koşusuna devam edebilmenin tek koşulu var;
Dünden daha hızlı olabilmek

Bakın Bakalım şimdi kendi kendinize;
Ondan şundan bundan değil 'DÜNDEN' daha hızlımısınız ?

gamzekaya, isimsizzz, gamze, mucizesinsen, nilay, belinaysu, diego, unforgattable, jour,
zezeze, vaveylam, diloyloy, pbkt, naz8, Rbac, pati22, hassascan, belinaysu,

sizleri candan kutluyorum rabbim 1.daha yasatmasin.

insallah bundan sonra hersey gönlünüzce olur

rabbim insallah hayirlisiyla , nasip etsin

bazen bu formda kendimi yanlız hissediyorum 1 2 kişi dışında yazdıklarıma kimse cvp vermiyor bende sadece sayfaları okuyorum artık

bazen bu formda kendimi yanlız hissediyorum 1 2 kişi dışında yazdıklarıma kimse cvp vermiyor bende sadece sayfaları okuyorum artık

slm ,bende çok yeniyim burda kendini yalnız hissetme hepimizdeki sorun aynı, buraya gelince cesaret bulup bişeyler yapabiliyorum sende yazılanları oku ve egzersizleri yapmaya çalış, her ne kadar ben yapamasamda yinede cesaret alıyorum yapanları okuyunca inanki bizimde onlardan farkımız yok bizde yapabiliriz yenebiliriz Allahın izniyle biraz cesaret

aaaaaayy çok güldüm doğru tesbit..napıyosunuz da adamlar yatağa düşüyo hı????

hayırlı olsun canım.allah gönlüne göre versin.inşallah rabbim hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip etsin cümlemize..

canım bence serçe parmaktan sonra direk muma geçme olmazsa canın sıkılır.ama bi dene istersen eğer olmazsa sakın bırakma girmiyo die bişey yok.ben de serçe parmakla başladım sonra yüzük parmağına geçtim sonra orta derken yavaş yavaş kalınlaştırdım istersen sen de öyle yap.

Albuneaa
:))) sen burda olunca moral buluyorum. ben biraz önce denedim , hem mumu yanıma aldım hemde kulak çubuklarını 8 tanesini birleştirdim ikisinide streçledim deneme yaptım biraz ağladım zırladım ama 2 cm kadar girdi daha ileriye sokamadım çünkü öğürmeye başladım devam etseydim kusacaktım böyle olması normalmi yaaaa şimdi devam etmeye korkuyorum

(( evt ama herkes birbirini tanıo tabi ben bişi yazıom anca 1-2 kişi yazıyor kaile alınmıo gibi hisse kapılıoyrum gaza gelip yazıyorum ama herkes önceden samiiyet kurduklarına yazıyor sanırım doğla tabide işte insan paylaşsın istio nebbilem hem yenekcek olanlrda bile adım yokk (( ühü ağlıcam zaten regliyim ve duygusalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…