- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.501
canım hamılelıkte deneyımı olna bırı umarım cevaplarbiri bana cevap yazsın daha adetime 2 gün var mide bulantısından baş ağrısından ölecem acaba hamile miyim adet geçmeden belli olmuyor mu, eğer öyleyse de ben bu bulantıya nasıl katlanacağım?
neden olmuyor pekı ve oldugu zamanalr zorlanmanızn sebebı ne kendını cokmu kasıyorsun hala acaba ?Ya Nursena06 Bende bi tuhaflık var.. Moralimm Bozuk yanii .. Ya bi OLuyoo bi OLmuyoo Anlamadm ben Bu işii.. Bi gün deniyoruz zorlanıyoruz ama başarıyoruz başka bi gün olmadan yataktan kalkıyorumm.. Neden bole OLdu ? sanki alay ediyo benLe Vajii = // AnlayacaĞınn MoraL Sıfr Bende
neden olmuyor pekı ve oldugu zamanalr zorlanmanızn sebebı ne kendını cokmu kasıyorsun hala acaba ?
evet canım aynen öyle denedim ama yapamadım ama parmak ve kulak pamuğundan ziyade mum daha iyi geldi sanırım ama belli bir noktadan sonra itemiyorum sanki takılıyo bende itmeye korkuyorum
bu konuda yardım edecek varmıııııı itemiyorum acaba yanlışmı yapıyorum
evet canım aynen öyle denedim ama yapamadım ama parmak ve kulak pamuğundan ziyade mum daha iyi geldi sanırım ama belli bir noktadan sonra itemiyorum sanki takılıyo bende itmeye korkuyorum
bu konuda yardım edecek varmıııııı itemiyorum acaba yanlışmı yapıyorum
geçmiş olsun canım.inş. hamilesindir.
Kasıyorum biraz ama zorlayınca giriyoduu Ama dün hiç oLmadı birazını alabildim o kadar.. Bide kafamdan acaba olcak mıyı atamadım henüzz.. :S
canım moralini bozma denemeye devam et yapmadan önce egzersiz yapıp kafanı rahatlat biraz, çok az deneme yapmışsın hep söylüyorum olmuşken sıcağı sıcağına çok çok yapın ki beyin kabullensin vaji alışsın esnesin diye, bir kere yapınca gerisi gelir ama bizim daha beynimiz yavaş kabulleniyor çok fazla deneme yaptım istisnasız hemen hemen hergün ama araya regl girince falan ben de de şüphe oluyor ama bırakmıyorum hemen deniyorum, canım olmadı diye hemen bırakma aynı gün içinde tekrar dene eşler sinirleniyor falan ama bu bir süreç çok az zamanda tamamen normale dönecek, yani hergün deniyorsun canın istesin ya da istemesin ne kadar çok olduğunu görürse beyin de diyecek tamam artık bitti diye.
canım aybice sana yazdı mı? merak ettim gerçekten
sağol canım sanmıyorum hamile olduğumu psikolojik galiba çok istiyorum ya ondan sanırsam.
Evet canım az denedik çünkü arada tartışmalarımız oldu küstükk falan fiilan boLe oLduu... Dediğiniz gibi beynime yerleşene kadar egzersizlerimi yapm yine..canım öncesı egsersız yap ılk basta nasıl yendıysek onun gıbı hazırlan ve nursena haklı cok az denemıssınız
ıyıce beynıne yerlesene kadar hergun yapın zamanla egsersızde ıhtıyac duymazsın normal sekılde olur
kızlar merhebeler mukix imden bi kitap ismi için yardımcı olmasını istemiştim önce ona sonra yardımcı olan arkadaşlarıma çok çok teşekkürler öpüyorum seni tatlım mukix im bitanem inşaallah hayırlı haberlerimi göreceksiniz...
Yeneennn ArkadaşşLaarrr Çoookk Çoookk Sevindiiimmmm TebriikkLeeeeeeerrrrr.....:92: :92: :92: :92:
:92: :92: :92: :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?