Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tesekkur ederım hala ınanamıyorum yıllardır bu topıgı dısardan takıp ederken
asla ben basardım dıyemıcem dıyordum sımdı basaranlar lıstesındeyım

biri bana cevap yazsın daha adetime 2 gün var mide bulantısından baş ağrısından ölecem acaba hamile miyim adet geçmeden belli olmuyor mu, eğer öyleyse de ben bu bulantıya nasıl katlanacağım?
canım hamılelıkte deneyımı olna bırı umarım cevaplar
belkıdede psıkolojıktır ..

neden olmuyor pekı ve oldugu zamanalr zorlanmanızn sebebı ne kendını cokmu kasıyorsun hala acaba ?

Kızlar 30/9/2011 de yenmiştimm.. O günden sonra da denedik bi oldu bi olmadı derken toplam 3 kez birleşme gerçekleşti. Dün yine denedik bu sefer oLmadı biraz zorlasak olurdu beLki ama eşm sinirlendi sertliğide gitti devam etmedik.. Nedenn boLee oLuyo ki ? Her denemede Acaba oLcak mı korkusu Var ? Bi ara çok i gidiyo bi Ara oLmuyo.. Psikolojim bozuLdu ya Olduğu zaman Çok Seviniyoruz oLmayınca Çöküyorum Resmen =(

belli bi nokta dedin ya işte orda biraz bekle panik yapma sıkma kendini rahat ol ve yavaş yavaş popo yönüne doğru it,milim milim ilerle bi anda yüklenme ben inanıyorum sen bu işi yapacaksınn bak denemen bile çok güzel lütfen sakin hareket et ben bunu yapamıcam deyipte bırakmaa haberlerini bekliyorummm

denemeye başlaman bile kocaman bir adım.sabırlı olacağız başka yolu yok.akşam bende deneyeceğim,yarın biraz daha yol katetmiş oluruz

canım moralini bozma denemeye devam et yapmadan önce egzersiz yapıp kafanı rahatlat biraz, çok az deneme yapmışsın hep söylüyorum olmuşken sıcağı sıcağına çok çok yapın ki beyin kabullensin vaji alışsın esnesin diye, bir kere yapınca gerisi gelir ama bizim daha beynimiz yavaş kabulleniyor çok fazla deneme yaptım istisnasız hemen hemen hergün ama araya regl girince falan ben de de şüphe oluyor ama bırakmıyorum hemen deniyorum, canım olmadı diye hemen bırakma aynı gün içinde tekrar dene eşler sinirleniyor falan ama bu bir süreç çok az zamanda tamamen normale dönecek, yani hergün deniyorsun canın istesin ya da istemesin ne kadar çok olduğunu görürse beyin de diyecek tamam artık bitti diye.

Kasıyorum biraz ama zorlayınca giriyoduu Ama dün hiç oLmadı birazını alabildim o kadar.. Bide kafamdan acaba olcak mıyı atamadım henüzz.. :S

canım öncesı egsersız yap ılk basta nasıl yendıysek onun gıbı hazırlan ve nursena haklı cok az denemıssınız
ıyıce beynıne yerlesene kadar hergun yapın zamanla egsersızde ıhtıyac duymazsın normal sekılde olur

Evet ya çok az deneme yaptık oda etkiledii.. Dediğin gibi sık sık denemeye çalışımm canımm bide egzersiz yapmadan deniyodum iyice alışana kadar her denediğimde oluncaya kadar deneme öncesi egzersiz yapimm.. Ne illet bişiymiş yeniyosun yine terketmio tam anlamıyla senii..

VAJINUSMUSLU HAMİŞLER

1- aypar 3 çocuk sahibi (vajiliyken)
2- zehranurum-doğdu
3- zehraalımansur-erkek-doğdu
4- ela_emre-doğdu
5- mutlu_umutlu-doğdu
6- zerr-kız-doğdu-Normal-ZEYNEP EBRAR
7- bahar07-kız-doğdu-Sezeryan-DURU
8- narcıcegı16-kız-doğdu
9- nazlı1982-erkek-doğdu-Sezeryan-YİĞİT
10- helpless-kız-doğdu-Normal
11- gulcel-erkek-doğdu-Sezeryan
12- elısaıst-kız-doğdu-Sezeryan-AZRA

13- sevcıhan-kız-25ekim doğum ???
14- g_y-?
15- yasmın3561-erkek-?
16- fusuncuk-?
17- bocuss-?
18- selmatem-?
19- ada_439-?
20- gulcn-?
21- ozum34-kız-11 kasım-Merve,Elif,Tuğba
22- arzum66-erkek-kasım/2011
23- nazlı_85-erkek-aralık/2011-Yusuf,Egemen
24- smpatı85-kız-aralık/2011
25- ecrınecrın-kız-aralık/2011
26- pamuk58-erkek-aralık/2011
27- jas_mın-kız-ocak/2012
28- terazı88-erkek-ocak/2012
29- seremı2002-kız-ocak/2012
30- gıngerus-şubat/2012
31- nurulebrar-şubat/2012
32- mıdye-kız-şubat/2012
33- nadı
34- prenses43-kız-şubat/2012
35- frd-kız-şubat/2012
36- gunısıgım-erkek-şubat/2012
37- green_89-kız-şubat/2012
38- sera87-kız-mart/2012
39- venusten-kız-mart/2012
40- kad_er-kız-mart/2012
41- besteee-mart/2012
42- ylnv
43- rabıa84-kız
44- cara-erkek
45- aydamld
46- tamek
47- kelebek986
48- bestem
49- fznb
50- heıdı84
51- asmıncan
52- tatlıceren
53- thejust
54- kklebekk-nisan/2012
55- nickmavi-nisan/2012
56- lliva_beyda
57- gulse811
58- yagmur2010
59- miss.figo
60- canser
61- elemsu
62- izmit_1982
63- tedirgin_
64- özgeee
65- denizinkızı
66- kelebek00

Evet canım az denedik çünkü arada tartışmalarımız oldu küstükk falan fiilan boLe oLduu... Dediğiniz gibi beynime yerleşene kadar egzersizlerimi yapm yine..

25.8 simdiye kadar zaman ayiramadim belki 1.2.3 kisiyi kutladim. bende simdi kutluyorum sizi
mrk661, acemisurucu, aysn-er, senminay, dimre, yakamoz1456, poeticcry, unzilee, fadime, lalekus, byn-akala, alewuska, gazel81, firtnar, herseyimysf, nursena06, minelcetin, ezgim87, hellohell17, arzusunrise,aytutulmasi, mayara, maviliklere, ezoom, neyzen83, sardunya84

sizleri tüm kalbimle kutluyorum maasallah rabbim 1.daha yasatmasin.

insallah bundan sonra hersey gönlünüzse olur. insallah rabbim en dogru hayirli zamanda sizler ne zaman istiyorsunuz sizlerede hamislik nasip etsin.
aranizda hamile varmi. kimler hamile isimlerini yazabilirmi

aykurtt kıs nerelerdsesin sen sırra kadem bastın hee..neler yaptın hangi aşamalara geldin kayboldun gittin merk ettik valla arada gelde mrkta bırakma

ArkadaşLarr Beenn KaÇarr... Hepinizee İyii AkşamLarrr.. Umarmm Yarınn Herkess Çook Çook GüzeLL HaberLerLee GeLirr... Haftanın SOn günü ŞenLendiririZ Topiğiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…