- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.541
aaaaaayy çok güldüm doğru tesbit..napıyosunuz da adamlar yatağa düşüyo hı????
(( evt ama herkes birbirini tanıo tabi ben bişi yazıom anca 1-2 kişi yazıyor kaile alınmıo gibi hisse kapılıoyrum gaza gelip yazıyorum ama herkes önceden samiiyet kurduklarına yazıyor sanırım doğla tabide işte insan paylaşsın istio nebbilem hem yenekcek olanlrda bile adım yokk (( ühü ağlıcam zaten regliyim ve duygusalımmmm
(( evt ama herkes birbirini tanıo tabi ben bişi yazıom anca 1-2 kişi yazıyor kaile alınmıo gibi hisse kapılıoyrum gaza gelip yazıyorum ama herkes önceden samiiyet kurduklarına yazıyor sanırım doğla tabide işte insan paylaşsın istio nebbilem hem yenekcek olanlrda bile adım yokk (( ühü ağlıcam zaten regliyim ve duygusalımmmm[/QUOT
bişeylere takıldığın zaman sor lütfen herkes yardım ediyo sen hangi aşamadasın burda yenen arkadaşlar var onlar sana mutlaka yol gösterir
bazen bu formda kendimi yanlız hissediyorum 1 2 kişi dışında yazdıklarıma kimse cvp vermiyor bende sadece sayfaları okuyorum artık
hırs yaptım hemen mum alıp geldim,ama bu mumlar parmaktanda kalın!!!! acaba yanlış ebatta mı aldım.sizinkilerde böylemi?ucu ince ama sonrası aynı kalınlıkta devam ediyor.parmaktan büyük
Albuneaa
:))) sen burda olunca moral buluyorum. ben biraz önce denedim , hem mumu yanıma aldım hemde kulak çubuklarını 8 tanesini birleştirdim ikisinide streçledim deneme yaptım biraz ağladım zırladım ama 2 cm kadar girdi daha ileriye sokamadım çünkü öğürmeye başladım devam etseydim kusacaktım böyle olması normalmi yaaaa şimdi devam etmeye korkuyorum
slm arkadaşlar ben yaklaşık 2 hafta önce üye olmuştum buraya okudum yazılanları belki hatırlarsınız beni ,egzersizlere başlayamıyorum sizlerin yazdıklarınızı okuyorum çok imreniyorum ama olmuyo ben yapamıyorum bacaklarımı açamıyorum oraya bakamıyorum içim kaçıyor , midem bulanıyor , artık ağlamak istemiyorum ya çook çaresiz kaldım ALLAH AŞKINA YOK MU BİR YOLU
buradaki kişilerin birbirini etkilediğine çok inanıyorum okuyorum cesaret geliyor fakat yapamıyorum hemen ağlamaya başlıyorum bide parmak olayı çok itici geliyor başka yol yok görüyorum ilk olarak ne öneriyorsunuz nasıl başlıyım parmak ve kulak çubuğu dışında onları yapamıyorum bide mum okudum şimdi o hangi boyda olacak yapan varsa
Hayatım sen ne diye 8 çubugu birden sardın:))? İlah ikarabiber cim, dur şimdi, senin durumunda yavaş yavaş ilerliycez, öğürme osrunun sebebiyle:)) Öğürmen, midenin bulanması tamamen psikolocik bebişim:)) Miden bulandığı ya da öğürdünğün zaman en sevdiğin meyveyi düşün, ya da yenince alacağın hazı, kocanın mutlu edişin i ozaman iyi hisedersin kensini ( ben hep en sevdigim meyveyi düşünürüm, burnuma çilek kokusu gelene kadar oknsantre ederim kendimi)) O durumu sen kendi kendini telkin ederek aşacaksın emin ol) sen hiç pes etmeden devam et ama sana tavsiyem, tek çubuktan sana anlattıgım şekilde başla ileriye ittirebildiği görünce çubuk sayısını artır:)) içerisi 2 oda bir salon epey geniş hayatım emin ol:)) Rahat rahat girer o çubuk içeriye, ki vajina girişi ile rahim ağzı yaklaşık 10-12 cm uzunlugundadır, bu da demektir ki sen onu 12 cm ye kadar ittirebilirsin:)) Sen egzersiz yaparken tv ilze müzik dinle bişeyler yap, dikkatini oradan egzersizden uzakşlatır ve telkin et kendini midem bulanmayacak bunda birşey yok diye. ' cm alabilmişsin bence gayet iy ibir gelişme bebişi. Hadi bakalım, egzersize devam, mide bulantısı falan yok:)) haber bekliyorum senden:)
canım onlardan biriyle denemek zorundasın ya parmak olucak ya da senin haricinde başka bi cisim.ama parmak çok daha iyi ben öyle başlamıştım hem yumuşak hem o bölgeyi tanıyosun ilerisinin bomboş olduğunu görünce daha da rahatlıyosun.yine sen bilirsin ama parmakla başla derim ben.
peki bugünlük bu kadar yetermi yoksa tekrar deneme yapıyımı günde kaç kez denme yapmam gerek bide şey dicem şimdi 8 çubuk birleştirdim ya o girdi aslında ama tek çubuğuamı iniyim yine
peki bugünlük bu kadar yetermi yoksa tekrar deneme yapıyımı günde kaç kez denme yapmam gerek bide şey dicem şimdi 8 çubuk birleştirdim ya o girdi aslında ama tek çubuğuamı iniyim yine
tekrar deneme yap canım ama önce biraz rahatla nasıl kendini şartlarsan öyle oluyor çok güzel eğer 8 çubula rahat yaptıysan inme ama değilsen yavaş yavaş arttıır ne kadar sık ve ne kadar uzun yaparsan o kadar çabuk sonuç alırsın.
Eğer vaktin varsa yapabildiğin kadar egzersiz yap canım, madem 8 çubuk girdi onnula devam et sen ama egzersiz sırasında bo lkayganşlaştırıcı kullanki tahriş olmayasın:)) Ne kadar çok egzersiz yaparsan o kadarçabuk alışır ve o kadar hızlı kurtulursun bu dertten, unutma bu derdin en önemli çözüm aracı bol egzersiz hayatım:))
3. denemede tamamanestolsüz
çok teşk ederim ozaman tekrar deneme yapacağım , peki bunu yaparken yatmak zorunda değiliz dimi ben oturma pozisyonunda yapabiliyorum başka türlü içeri itemiyorum
süpersin canım yaaa sen tamamsın artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?