Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oyyy ben sana kıyamam kuzum ya, söz senin mesajlarına bundan sonra şahsım adına daha çok özen göstericem:))

hırs yaptım hemen mum alıp geldim,ama bu mumlar parmaktanda kalın!!!! acaba yanlış ebatta mı aldım.sizinkilerde böylemi?ucu ince ama sonrası aynı kalınlıkta devam ediyor.parmaktan büyük

canım yazdığımı okudun mu bilmiyorum ama drek muma geçme.yavaş yavaş esneterek git herkesin yapısı bir değil.benim gibi kademe kademe kalınlaştır.

Hayatım sen ne diye 8 çubugu birden sardın:))? İlah ikarabiber cim, dur şimdi, senin durumunda yavaş yavaş ilerliycez, öğürme osrunun sebebiyle:)) Öğürmen, midenin bulanması tamamen psikolocik bebişim:)) Miden bulandığı ya da öğürdünğün zaman en sevdiğin meyveyi düşün, ya da yenince alacağın hazı, kocanın mutlu edişin i ozaman iyi hisedersin kensini ( ben hep en sevdigim meyveyi düşünürüm, burnuma çilek kokusu gelene kadar oknsantre ederim kendimi)) O durumu sen kendi kendini telkin ederek aşacaksın emin ol) sen hiç pes etmeden devam et ama sana tavsiyem, tek çubuktan sana anlattıgım şekilde başla ileriye ittirebildiği görünce çubuk sayısını artır:)) içerisi 2 oda bir salon epey geniş hayatım emin ol:)) Rahat rahat girer o çubuk içeriye, ki vajina girişi ile rahim ağzı yaklaşık 10-12 cm uzunlugundadır, bu da demektir ki sen onu 12 cm ye kadar ittirebilirsin:)) Sen egzersiz yaparken tv ilze müzik dinle bişeyler yap, dikkatini oradan egzersizden uzakşlatır ve telkin et kendini midem bulanmayacak bunda birşey yok diye. ' cm alabilmişsin bence gayet iy ibir gelişme bebişi. Hadi bakalım, egzersize devam, mide bulantısı falan yok:)) haber bekliyorum senden:)

canım kendini öyle şartlama midem bulanıyo deyip bakarsan bulanır.sonuçta orası senin bi organın elin ayağın gibi...aynayı al ve ona bakmaya başla midenin bulanması geçene kadar sonra egzersize başlarsın.yani bilmiyorum ama bana aşama aşama ilerlemek daha mantıklı geliyo korkun kalmıyo o zaman.

canım onlardan biriyle denemek zorundasın ya parmak olucak ya da senin haricinde başka bi cisim.ama parmak çok daha iyi ben öyle başlamıştım hem yumuşak hem o bölgeyi tanıyosun ilerisinin bomboş olduğunu görünce daha da rahatlıyosun.yine sen bilirsin ama parmakla başla derim ben.

peki bugünlük bu kadar yetermi yoksa tekrar deneme yapıyımı günde kaç kez denme yapmam gerek bide şey dicem şimdi 8 çubuk birleştirdim ya o girdi aslında ama tek çubuğuamı iniyim yine

tşk ederim ben onları yazdıktan sonra bir gazla başladım inşallah devamı gelir :)))

peki bugünlük bu kadar yetermi yoksa tekrar deneme yapıyımı günde kaç kez denme yapmam gerek bide şey dicem şimdi 8 çubuk birleştirdim ya o girdi aslında ama tek çubuğuamı iniyim yine

tekrar deneme yap canım ama önce biraz rahatla nasıl kendini şartlarsan öyle oluyor çok güzel eğer 8 çubula rahat yaptıysan inme ama değilsen yavaş yavaş arttıır ne kadar sık ve ne kadar uzun yaparsan o kadar çabuk sonuç alırsın.

Eğer vaktin varsa yapabildiğin kadar egzersiz yap canım, madem 8 çubuk girdi onnula devam et sen ama egzersiz sırasında bo lkayganşlaştırıcı kullanki tahriş olmayasın:)) Ne kadar çok egzersiz yaparsan o kadarçabuk alışır ve o kadar hızlı kurtulursun bu dertten, unutma bu derdin en önemli çözüm aracı bol egzersiz hayatım:))

çok teşk ederim ozaman tekrar deneme yapacağım , peki bunu yaparken yatmak zorunda değiliz dimi ben oturma pozisyonunda yapabiliyorum başka türlü içeri itemiyorum

çok teşk ederim ozaman tekrar deneme yapacağım , peki bunu yaparken yatmak zorunda değiliz dimi ben oturma pozisyonunda yapabiliyorum başka türlü içeri itemiyorum

canım hangi pozisyonda rahat yapıyosan öyle yap yani bunun bir standart reçetesi yok aslında çoğu televizyon izlerken falan yapıyor tek yapman gereken egzersiz için aksatmadan vakit ayırmak olmayınca yılmamak tekrar tekrar denemek sabırlı olmak hırs yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…