- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.561
Albuneaa
:))) sen burda olunca moral buluyorum. ben biraz önce denedim , hem mumu yanıma aldım hemde kulak çubuklarını 8 tanesini birleştirdim ikisinide streçledim deneme yaptım biraz ağladım zırladım ama 2 cm kadar girdi daha ileriye sokamadım çünkü öğürmeye başladım devam etseydim kusacaktım böyle olması normalmi yaaaa şimdi devam etmeye korkuyorum
(( evt ama herkes birbirini tanıo tabi ben bişi yazıom anca 1-2 kişi yazıyor kaile alınmıo gibi hisse kapılıoyrum gaza gelip yazıyorum ama herkes önceden samiiyet kurduklarına yazıyor sanırım doğla tabide işte insan paylaşsın istio nebbilem hem yenekcek olanlrda bile adım yokk (( ühü ağlıcam zaten regliyim ve duygusalımmmm
sğol hayatım güzel dileklerin için, inşallah yarın doktor iyi haberler verir bana:))
Gelelim sanaa:)) SEnde durum nedir şekercim:)?
kız sen de tembel çıktın ha bir bakıyorum bir hırs bir hırs ama sonra tık yok.
tşk ederim ben onları yazdıktan sonra bir gazla başladım inşallah devamı gelir :)))
ohhh herkese gaz ver kendin bak hanım:)) canım sen de hazırsın aslında.
bazen bu formda kendimi yanlız hissediyorum 1 2 kişi dışında yazdıklarıma kimse cvp vermiyor bende sadece sayfaları okuyorum artık
aaaaaayy çok güldüm doğru tesbit..napıyosunuz da adamlar yatağa düşüyo hı????
ya sorma ben tamamdım da geçen regl olmadan önce gündüz egzersiz yapmıştım akşam da egzersiz yapmadan eşimle denemeye kalktım tabii inanılmaz canım yandı.sonra başladım p..sten korkmaya kendim ettim kendim buldum anlayacağın.şimdi p..s boyuna gelmeden denemem asla...
belinay hanım oooo olay bitmiş akıyosun bakıyorum hem gecelere hem gündüzlere...
memnun yanısaol datluuummcnm ben femolub sipariş ettim bugün netten yarın yada sonraki gün anca ulaşır elime bakalım coşturcakmı beni albunea kullanıyo gayet memnunmuş test edilmiş yanni
Albuneaa
:))) sen burda olunca moral buluyorum. ben biraz önce denedim , hem mumu yanıma aldım hemde kulak çubuklarını 8 tanesini birleştirdim ikisinide streçledim deneme yaptım biraz ağladım zırladım ama 2 cm kadar girdi daha ileriye sokamadım çünkü öğürmeye başladım devam etseydim kusacaktım böyle olması normalmi yaaaa şimdi devam etmeye korkuyorum
(( evt ama herkes birbirini tanıo tabi ben bişi yazıom anca 1-2 kişi yazıyor kaile alınmıo gibi hisse kapılıoyrum gaza gelip yazıyorum ama herkes önceden samiiyet kurduklarına yazıyor sanırım doğla tabide işte insan paylaşsın istio nebbilem hem yenekcek olanlrda bile adım yokk (( ühü ağlıcam zaten regliyim ve duygusalımmmm
sorma çıtır ya ilk girişlerde kasmasam bide aparattan kurtulsam tamamım valla femolubda sipariş ettim iyice coşucamm egzersizcileeeeeeerrrr elinizi çabuk tutun çooookk şey kaçırıyosunuzzz bilginizeeee
sorma çıtır ya ilk girişlerde kasmasam bide aparattan kurtulsam tamamım valla femolubda sipariş ettim iyice coşucamm egzersizcileeeeeeerrrr elinizi çabuk tutun çooookk şey kaçırıyosunuzzz bilginizeeee
ben aslında soru soruyorum cvp da veriyorum aa denk gelmiyor işte neysee...
ama tabi bukadar kişi olunca kim kime nası yazsın ben takıldım kusura bakmayın ben az önce ölçtüm aparatı boy 11 cm en ölçemedim ama 6 cm falan herlde toplamı çevresi işte adet girince araya kaldı bende aşırı bebiş istiyomm yaaa( bu ay hem yeneyim hem bebek olsun istiom idrar yollarımda iltehap çıktı antibiotik kullanıorum ovülason testi falan aldım baya kararlıyım bu ay hatta bir jel aldım spremlerin vajene daha çabuk ilerlemesini sağlıyor gebeliği kolaylaştırıcı jel onuda aldım bakalım kısmet artık
Nilaycım, eşin psikiyatriye, hatta mümkünse, cinsel işlev bozukluğu ile ilgilenen bir psikiyatriste gitsin, zaten psikiyatristler üroloğa gitmes igerekirse gereken yönlendirmeyi yapıyorlar canım:)
nilay bebişim ilk başlarda bizdede oldu kociş baya bi taktı kafaya ama zamanla düzeliyor....eşinin üzerine gitme biraz zaman ver ama tabi dr gitmek cesaretini gösteriyorsada tabiki gidin her erkek bunu acayip takıntı yapıyor...psikolojik bi durum kendinize zaman tanıyın...
o da geçer canım, hakkaten işe yarıyormuymuş femolub? ilerlemen gayet güzel sorun yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?