Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım madem o kadar hassassın yavaş yavaş ilerle.kendini o kadar zorlama.ilk önce alış sabırsız olmayın zamanla herşeye alışıcaksınız (bizim gibi...)

ayy canım ya gözden kaçıyodur.bazen bize de oluyo yazıyoruz cevap gelmiyo yoğunluktan canım kişisel değil.albunea nın dediği gibi daha dikkatli olucam ben de..sen ne aşamadasın neler yaptın ??

kız sen de tembel çıktın ha bir bakıyorum bir hırs bir hırs ama sonra tık yok.

kıs ne diyon sen??ben nerdeyse 1 aydır doğru düzgün evime gelemedim.tam egzersiz yapıcam hasta oldum geçen gün ne konuştuk ne anlattım ben??bu kadar kalabalık olunca karışıyo tabii.kimin ne dediği neyse canım cım bittiği zaman başlicam yine görersin sen nasıl yenicem

tşk ederim ben onları yazdıktan sonra bir gazla başladım inşallah devamı gelir :)))

inşallah canım başladıysan sorun yok devam et ama birden kalınlaştırıp moralinizi bozmayın. bi de ittirirken yandığı esnada hemen çıkarmayın o noktada bekletin bi müddet sonra geçiyo yanması.geçtikten sonra ittirmeye başlarsın.öyle öyle alışıyosun.

ohhh herkese gaz ver kendin bak hanım:)) canım sen de hazırsın aslında.

ya sorma ben tamamdım da geçen regl olmadan önce gündüz egzersiz yapmıştım akşam da egzersiz yapmadan eşimle denemeye kalktım tabii inanılmaz canım yandı.sonra başladım p..sten korkmaya kendim ettim kendim buldum anlayacağın.şimdi p..s boyuna gelmeden denemem asla...

canım senin de aslında bitmiş 2cm bişey kaldı demişsin reglin bitsin tekrar başla doktora gitme zaten bitmiş bir de paran gitmesin hem o dediğin doktor da aparatla egzersiz yaptırıyor kafandan at ben kendim yenecem de, regl döneminde çok karamsar ve mutsuz olabiliyoruz hepimiz ama kafanda tasarla bitsin hemen yenecem de.

p...ten korkma aparattan daha kolay ama direk deneme önce aparatla yap sonra denemeye geç hatta yendikten sonra bile ilk denemelerde önce egzersiz yapmak gerekiyor.

saol datluuumm cnm ben femolub sipariş ettim bugün netten yarın yada sonraki gün anca ulaşır elime bakalım coşturcakmı beni albunea kullanıyo gayet memnunmuş test edilmiş yanni
memnun yanı ıyı bakalım bızdemı alsak neyse sende al bı sonucu merakla beklıcem

canım bunlar normal bızde yasadık bunları pes etme bıraz sakınles tekrar dene bunlar ınankı gecıcek unutucaksın

mıssbon hassassın yasadıklaırndan anlıyorum canım ama burda sen sureklı yazıp ıletısımde olcaksınkı cevap erkesten gelsın
ben sureklı herkese yazıyordum bı ara aynı seylerı yasadım ama ben yazmassam anlatmazsam kımse benle muhatap olmaz dedım
sonrası herkesle arkadas oldum ..
lıste olayındada venus sureklı soruyor ısmı olmayan soylesın eklıyelım dıye
yanlız degılsın bızler basardıgımız gıbı sende basarıcaksın azımle regl bıtsın egsersızını aksatmadan basla canım

sorma çıtır ya ilk girişlerde kasmasam bide aparattan kurtulsam tamamım valla femolubda sipariş ettim iyice coşucamm egzersizcileeeeeeerrrr elinizi çabuk tutun çooookk şey kaçırıyosunuzzz bilginizeeee

o da geçer canım, hakkaten işe yarıyormuymuş femolub? ilerlemen gayet güzel sorun yok bence.

ben aslında soru soruyorum cvp da veriyorum aa denk gelmiyor işte neysee...
ama tabi bukadar kişi olunca kim kime nası yazsın ben takıldım kusura bakmayın ben az önce ölçtüm aparatı boy 11 cm en ölçemedim ama 6 cm falan herlde toplamı çevresi işte adet girince araya kaldı bende aşırı bebiş istiyomm yaaa( bu ay hem yeneyim hem bebek olsun istiom idrar yollarımda iltehap çıktı antibiotik kullanıorum ovülason testi falan aldım baya kararlıyım bu ay hatta bir jel aldım spremlerin vajene daha çabuk ilerlemesini sağlıyor gebeliği kolaylaştırıcı jel onuda aldım bakalım kısmet artık

sorma çıtır ya ilk girişlerde kasmasam bide aparattan kurtulsam tamamım valla femolubda sipariş ettim iyice coşucamm egzersizcileeeeeeerrrr elinizi çabuk tutun çooookk şey kaçırıyosunuzzz bilginizeeee

Sen boyle yaz ben cıldırıyım regl bı turlu bıtmıyo bende aparatsız denıcem fecı takıtm bunu kafaya
egsersız yapmadan reglden hemen sonra yapabılırsem cıfte gobek atıcam kı ınsallah sende egsersız olmadan yapabılırsın
bırde değişik pozısyonlar bunlarada alısmamız lazım anlıcagınız cok calısmamız lazım cokk
tabı bu arada eslerde hasta olmaması ıcın ıyı bakmalıyız onlara
onlar bızı kovalarken bız kovalar olduk hayal gıbı
dıleırm bu mutlulugu herkes yasasın

hayırlısıyla önce bır yen sonra inşallah olur regl bıtınce haber et egsersızını takıp edelım

Nilaycım, eşin psikiyatriye, hatta mümkünse, cinsel işlev bozukluğu ile ilgilenen bir psikiyatriste gitsin, zaten psikiyatristler üroloğa gitmes igerekirse gereken yönlendirmeyi yapıyorlar canım:)

saol cnm biraz önce kız kardesimle konustum kardesım kadın dogum doktorunun yanında calısıyor pazartesi ilaçlarım bıtıyor kontrole gıdıcem eşimle önce kadın dogumla gelıp konusmamı soyledı boyle çıftler gıdıyormus duruma gore yonlendırıyormus hem hamişliğide konusuruz...

hemde çok kafaya takıyo cnm ama doktora gıtmek ıstemesı hosuma gıttı çok rahatsız oluyo ben elımden gelen destegi gosterıyorum sorun deıl ne zaman hazır hıssedersen falan dıyorum ama kociş anlarmı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…