Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Uzuucuklarim ben en basindan beri taa egzersiz yaparkenden beri kullaniyorum femolubu. Bir kere kullanimi digerlerine gore cok daha iyi ucunu vajene sokup sikabiliyosunuz boylece ziyan olmuyo ve tecrubelerime dayanarak soyluyorum hakkaten bende uyarici ozelligi mevcut:)) ben coj memnunum ve herkese tavsiye ediyorum:))

canım boyu önemli değil önemli olan kalınlığı en az 10cm olsun aparatın çevresi yada eşinin ölç ona göre hazırla ama sen p... denemesi yapıyosun zaten sadece denemeden önce yapsan egzersizi sonrasında hemen deneme bitmiş aslında bak kafanda da tasarlamışsın herey hazır sadece seni bekliyor, Allah gönlüne göre versin zaten annelik isteği olmasa hepimiz yerimizde sayardık.

biri bana cevap yazsın daha adetime 2 gün var mide bulantısından baş ağrısından ölecem acaba hamile miyim adet geçmeden belli olmuyor mu, eğer öyleyse de ben bu bulantıya nasıl katlanacağım?

canımmm inşallah hamilesındır ne duruyorsun yarın muhakkak test yap lutfeeeennnn

kararlı olmak egzersize başlamak çook önemli maaşallah sende aparattı baya alıyosun..aparatın pens boyuna gelsin içinde beklet ardından pens dene çok rahatlıkla olucak inşallah hayırlısayla en kısa zamanda kurtulursun olursun sende kusra bakma cnm gözden kaçıyo bizlerde ilk geldigimizde şahsen ben böyleydim alıngan çaresiz sanki kimse beni görmüyodu kendi kendime yazıyodum zamanla alışıyo kaynaşıyo insan regl döneminde gayet normal bi durum bu

burası gerçekten mucize gibi bir yer, insana cesaret, güven geliyor ve yalnız olmadığını anlamak rahatlatıyor.. öncelikle herkese teşekkürler...

ben de 15 aylık evliym, geçen yıl buldum burayı ve şubat ayında yendim aslında.. ama sonra denemeleri sık sık yapmayınca başa döndüm tabi... şimdilerde okuyorum burayı zaten... hiç egzersiz yapmadım, yendiğimde de yapmamıştım.. (yendim dediğim şey de 15 ay boyunca 2 veya 3 kezz oldu) geçenlerde tekrar dedim "artık kendine gel, ertele ertele nereye kadar".... denedik ama olmadı kaç aydan sonra tabi.. egzersiz itici geliyordu. ama yaptığım halde, acımadığını bildiğim halde başa döndüm.. olduğunda da kasılmam vardı ama canım yanmıyordu..
neyse dün cesaretimi topladım ve egzersize başladım... çalıştığım için sadece akşamları yapıcam artık... biçrok kişinin dediği gibi kulak çöpüyle başladım.. önce yön konusunda sıkıntı yaşadım sonra bulunca rahat bir şekilde ilerledi...sonra 3 tanesini birleştirdim onda biraz tedirgin oldum ama aldım.. sonra gaza gelip 6 tane sardım yarıya gelebildim.. sonra da moralim bozulmasın diye bıraktım..
az önce burayı okudum ve tekrar egzersize başladım.. önce tek kulak çöpü yine, sonra 3... sonra işaret parmağımı denedim ve oldu, tabi cesaret geldi ve muma geçtim.. muma prezerv. geçirdim, üzerine ultrason jelini, sonra kendime de.. önce biraz zorlandım gitmedi ama sonra yönü bulunca yine yavaş yavaş ittim, ilerledi.. git-gel yaptım yavaş yavaş tabi.. hep bir yerde tıkanıyor dediğimiz yeri mumla daha iyi anladım, hissettim onu.. ondan sonra bi boşluk, dedim yanlış yere girdi bu.. şimdi bıraktım... ama sanki hep böyle kasılmalar devam edecek gibi geliyor... sizce nasıl durumum??
allah hepimizin yardımcısı olsun..

amiiiiiiiiiiiinn inşallah herkes yaşar çıldır yafrumm çıldırda biran önce çık reglden aparatsız uçuşa geç femolub kurtarır inşallah beni aparattan kıs kaç gün oldu reglin bu ne böyle bitemedi gitti

nilaycım nasılsın canım doktor işlerniz hayırlısıyla geçer umarım fazla takma olurmu basit şeyler bunlar vajinismus yeterince yıprattı ztn

bazen bu formda kendimi yanlız hissediyorum 1 2 kişi dışında yazdıklarıma kimse cvp vermiyor bende sadece sayfaları okuyorum artık

canım arada kaynamıştır yoksa neden cevap verilmesin ?

saol datluuumm cnm ben femolub sipariş ettim bugün netten yarın yada sonraki gün anca ulaşır elime bakalım coşturcakmı beni albunea kullanıyo gayet memnunmuş test edilmiş yanni

ilk femolup kullanıcısı olarak şiddetle tüm hatunlara tavsiye ederim...aylar öncesi belki yıl olmuştur dr sayesinde tanıştım kendisiyle kesinlikle bizim için üretilmiş yalnız mutlaka ucu aparatlı olanı alın iyice içlere yayılsın iyi kaynatmalar

yawrum sen yendin sanıyorum ben ????? hiç bir listede yokmusun gerçekten allah allah du bakayım sen aylar önce 3 parmak yapıyodun diye hatırlıyorum anam senide falakaya çekecem

bebişimmmm yen önce sonra bebek düşün allah korusun hamileliğinde bazen alttan bakmaları gerekiyorçok zorlanabilirsin...allahın izni ile bu ay yen 1 ay gün aşırı yaparsan düzene oturur sonra gelsin minik fasulyecikler

hemde çok kafaya takıyo cnm ama doktora gıtmek ıstemesı hosuma gıttı çok rahatsız oluyo ben elımden gelen destegi gosterıyorum sorun deıl ne zaman hazır hıssedersen falan dıyorum ama kociş anlarmı:))

canım dr gidene kadar sen onu bol bol baştan çıkar kendiliğinden düzelecektir inan bana kadınların kocalarına yaptıramayacağı hiç bişey yok zamanla daha iyi anlayacaksınız dediklerimi

ewet uyarıcı özelliğine tamamen kapılıyorum su bazlı olduğu için bebişede engel deil ilgilenenlere duyurulur

bende alıcam okey jel henuz bitmedi ama kesınlıkle onu alıcam...

kızlar bu hastalık erteleme hastalığı ya ben 5 senelik evliyim yılımda bir form buldum orda başardım ozaman daha bu hastalığın adı yoktu bu kadar ozaman böle güzel muhabbetlerimiz vardı ama bu site değildi msnden falan yazışıoduk ama nasıl bir kuvvet cesaret oldu serçe parmağımla o gazla egzersizi denedim ağladım günlerce ona bile düşünün sevinçten ondan sonra işte böle kaldı tam artık dr a gidecekti arada formu okuodum bebek istiodum yenmeden daha yollarını arıyordum eşimle 2 sene ayrı kaldık anasınıfı öğretmeniyim ben tayinim yeni çıktı daha buraya öle ertele ertele dediğimi gibi tam dr a gidecektim buraya takılayım dedim çalaışmalara başladım şimdide dr u erteledim yenecem çünküüüüüü:)) hep beraber inş tabii

nilaycım nasılsın canım doktor işlerniz hayırlısıyla geçer umarım fazla takma olurmu basit şeyler bunlar vajinismus yeterince yıprattı ztn

iyym balımm sen nasılsın..kızbu aybice noldu bugun evde yoktum hep akılmda bak hala gelmemıs bılenınız gorenınız yokmu yarında yokum çatlıcam bakburda şimdi:)))ya ben o kadar takmıyorum o işi biz neleri atlatmadık onu mu atlamıcakmşız:)))doktora gidelim haber vericem cnm sızlerii...

ahh ahh neler yapmıyorumki hersey tamam tam iş oraya gelecek bizimki küsüyo((( düzelicek ben inanıyorum

wuuuuuu heycan yaptım şimdi biranönce gelsiiiiiiiiiiinnn pati beni bekleme hemen sipariş et nilaay sende

anammmmm kızzzzzzzz sen yeneli yıl olduydu yawwwww kuşum keşke takıldığın yerde gelseydin ertelemeseydin canım benim yaaaaa....aslında seninki çok daha kolay artık bak bu işi daha rahat halletmenin yolu cinselliğe bakış açımızı değiştirmekten geçiyor....zaten sen bunları biliyosun tekrar tekrar anlatmaya gerek yok....ihtiyacın olduğunda yaz lütfen balım....ben yendikten sonra daha alışamadan trafik kazası geçirdik 4-5 ay ara verdik ve ben bacaklarımın üstüne basamıyordum kasığımda darbeler vardı değil ilişkiye girmek dokunamıyodum ben parmak egzersizi ile yendim kaza sonrasında mumlada egzersiz yaptım şükür her şey yolunda kazadanda eser kalmadı...o yüzden sen çok kolay başaracaksın hemde çift dikiş olcak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…