- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.581
ben aslında soru soruyorum cvp da veriyorum aa denk gelmiyor işte neysee...
ama tabi bukadar kişi olunca kim kime nası yazsın ben takıldım kusura bakmayın ben az önce ölçtüm aparatı boy 11 cm en ölçemedim ama 6 cm falan herlde toplamı çevresi işte adet girince araya kaldı bende aşırı bebiş istiyomm yaaa( bu ay hem yeneyim hem bebek olsun istiom idrar yollarımda iltehap çıktı antibiotik kullanıorum ovülason testi falan aldım baya kararlıyım bu ay hatta bir jel aldım spremlerin vajene daha çabuk ilerlemesini sağlıyor gebeliği kolaylaştırıcı jel onuda aldım bakalım kısmet artık
biri bana cevap yazsın daha adetime 2 gün var mide bulantısından baş ağrısından ölecem acaba hamile miyim adet geçmeden belli olmuyor mu, eğer öyleyse de ben bu bulantıya nasıl katlanacağım?
canımmm inşallah hamilesındır ne duruyorsun yarın muhakkak test yap lutfeeeennnn
ama tabi bukadar kişi olunca kim kime nası yazsın ben takıldım kusura bakmayın ben az önce ölçtüm aparatı boy 11 cm en ölçemedim ama 6 cm falan herlde toplamı çevresi işte adet girince araya kaldı bende aşırı bebiş istiyomm yaaa( bu ay hem yeneyim hem bebek olsun istiom idrar yollarımda iltehap çıktı antibiotik kullanıorum ovülason testi falan aldım baya kararlıyım bu ay hatta bir jel aldım spremlerin vajene daha çabuk ilerlemesini sağlıyor gebeliği kolaylaştırıcı jel onuda aldım bakalım kısmet artık
Sen boyle yaz ben cıldırıyımregl bı turlu bıtmıyo bende aparatsız denıcem fecı takıtm bunu kafaya
egsersız yapmadan reglden hemen sonra yapabılırsem cıfte gobek atıcam kı ınsallah sende egsersız olmadan yapabılırsın
bırde değişik pozısyonlar bunlarada alısmamız lazım anlıcagınız cok calısmamız lazım cokk
tabı bu arada eslerde hasta olmaması ıcın ıyı bakmalıyız onlara
onlar bızı kovalarken bız kovalar olduk hayal gıbı
dıleırm bu mutlulugu herkes yasasın
saol cnm biraz önce kız kardesimle konustum kardesım kadın dogum doktorunun yanında calısıyor pazartesi ilaçlarım bıtıyor kontrole gıdıcem eşimle önce kadın dogumla gelıp konusmamı soyledı boyle çıftler gıdıyormus duruma gore yonlendırıyormus hem hamişliğide konusuruz...
bazen bu formda kendimi yanlız hissediyorum 1 2 kişi dışında yazdıklarıma kimse cvp vermiyor bende sadece sayfaları okuyorum artık
saol datluuummcnm ben femolub sipariş ettim bugün netten yarın yada sonraki gün anca ulaşır elime bakalım coşturcakmı beni albunea kullanıyo gayet memnunmuş test edilmiş yanni
(( evt ama herkes birbirini tanıo tabi ben bişi yazıom anca 1-2 kişi yazıyor kaile alınmıo gibi hisse kapılıoyrum gaza gelip yazıyorum ama herkes önceden samiiyet kurduklarına yazıyor sanırım doğla tabide işte insan paylaşsın istio nebbilem hem yenekcek olanlrda bile adım yokk (( ühü ağlıcam zaten regliyim ve duygusalımmmm
hemde çok kafaya takıyo cnm ama doktora gıtmek ıstemesı hosuma gıttı çok rahatsız oluyo ben elımden gelen destegi gosterıyorum sorun deıl ne zaman hazır hıssedersen falan dıyorum ama kociş anlarmı:))
Uzuucuklarim ben en basindan beri taa egzersiz yaparkenden beri kullaniyorum femolubu. Bir kere kullanimi digerlerine gore cok daha iyi ucunu vajene sokup sikabiliyosunuz boylece ziyan olmuyo ve tecrubelerime dayanarak soyluyorum hakkaten bende uyarici ozelligi mevcut:)) ben coj memnunum ve herkese tavsiye ediyorum:))
Uzuucuklarim ben en basindan beri taa egzersiz yaparkenden beri kullaniyorum femolubu. Bir kere kullanimi digerlerine gore cok daha iyi ucunu vajene sokup sikabiliyosunuz boylece ziyan olmuyo ve tecrubelerime dayanarak soyluyorum hakkaten bende uyarici ozelligi mevcut:)) ben coj memnunum ve herkese tavsiye ediyorum:))
nilaycım nasılsın canımdoktor işlerniz hayırlısıyla geçer umarım fazla takma olurmu basit şeyler bunlar vajinismus yeterince yıprattı ztn
canım arada kaynamıştır yoksa neden cevap verilmesin ?
ilk femolup kullanıcısı olarak şiddetle tüm hatunlara tavsiye ederim...aylar öncesi belki yıl olmuştur dr sayesinde tanıştım kendisiyle kesinlikle bizim için üretilmişyalnız mutlaka ucu aparatlı olanı alın iyice içlere yayılsın iyi kaynatmalar
yawrum sen yendin sanıyorum ben ????? hiç bir listede yokmusun gerçekten allah allah du bakayımsen aylar önce 3 parmak yapıyodun diye hatırlıyorum anam senide falakaya çekecem
bebişimmmm yen önce sonra bebek düşün allah korusun hamileliğinde bazen alttan bakmaları gerekiyorçok zorlanabilirsin...allahın izni ile bu ay yen 1 ay gün aşırı yaparsan düzene oturur sonra gelsin minik fasulyecikler
canım dr gidene kadar sen onu bol bol baştan çıkar kendiliğinden düzelecektirinan bana kadınların kocalarına yaptıramayacağı hiç bişey yok zamanla daha iyi anlayacaksınız dediklerimi
ewet uyarıcı özelliğine tamamen kapılıyorumsu bazlı olduğu için bebişede engel deil ilgilenenlere duyurulur
canım arada kaynamıştır yoksa neden cevap verilmesin ?
ilk femolup kullanıcısı olarak şiddetle tüm hatunlara tavsiye ederim...aylar öncesi belki yıl olmuştur dr sayesinde tanıştım kendisiyle kesinlikle bizim için üretilmişyalnız mutlaka ucu aparatlı olanı alın iyice içlere yayılsın iyi kaynatmalar
yawrum sen yendin sanıyorum ben ????? hiç bir listede yokmusun gerçekten allah allah du bakayımsen aylar önce 3 parmak yapıyodun diye hatırlıyorum anam senide falakaya çekecem
bebişimmmm yen önce sonra bebek düşün allah korusun hamileliğinde bazen alttan bakmaları gerekiyorçok zorlanabilirsin...allahın izni ile bu ay yen 1 ay gün aşırı yaparsan düzene oturur sonra gelsin minik fasulyecikler
canım dr gidene kadar sen onu bol bol baştan çıkar kendiliğinden düzelecektirinan bana kadınların kocalarına yaptıramayacağı hiç bişey yok zamanla daha iyi anlayacaksınız dediklerimi
ewet uyarıcı özelliğine tamamen kapılıyorumsu bazlı olduğu için bebişede engel deil ilgilenenlere duyurulur
burası gerçekten mucize gibi bir yer, insana cesaret, güven geliyor ve yalnız olmadığını anlamak rahatlatıyor.. öncelikle herkese teşekkürler...
ben de 15 aylık evliym, geçen yıl buldum burayı ve şubat ayında yendim aslında.. ama sonra denemeleri sık sık yapmayınca başa döndüm tabi... şimdilerde okuyorum burayı zaten... hiç egzersiz yapmadım, yendiğimde de yapmamıştım.. (yendim dediğim şey de 15 ay boyunca 2 veya 3 kezz oldu) geçenlerde tekrar dedim "artık kendine gel, ertele ertele nereye kadar".... denedik ama olmadı kaç aydan sonra tabi.. egzersiz itici geliyordu. ama yaptığım halde, acımadığını bildiğim halde başa döndüm.. olduğunda da kasılmam vardı ama canım yanmıyordu..
neyse dün cesaretimi topladım ve egzersize başladım... çalıştığım için sadece akşamları yapıcam artık... biçrok kişinin dediği gibi kulak çöpüyle başladım.. önce yön konusunda sıkıntı yaşadım sonra bulunca rahat bir şekilde ilerledi...sonra 3 tanesini birleştirdim onda biraz tedirgin oldum ama aldım.. sonra gaza gelip 6 tane sardım yarıya gelebildim.. sonra da moralim bozulmasın diye bıraktım..
az önce burayı okudum ve tekrar egzersize başladım.. önce tek kulak çöpü yine, sonra 3... sonra işaret parmağımı denedim ve oldu, tabi cesaret geldi ve muma geçtim.. muma prezerv. geçirdim, üzerine ultrason jelini, sonra kendime de.. önce biraz zorlandım gitmedi ama sonra yönü bulunca yine yavaş yavaş ittim, ilerledi.. git-gel yaptım yavaş yavaş tabi.. hep bir yerde tıkanıyor dediğimiz yeri mumla daha iyi anladım, hissettim onu.. ondan sonra bi boşluk, dedim yanlış yere girdi bu.. şimdi bıraktım... ama sanki hep böyle kasılmalar devam edecek gibi geliyor... sizce nasıl durumum??
allah hepimizin yardımcısı olsun..
ahh ahh neler yapmıyorumki hersey tamam tam iş oraya gelecek bizimki küsüyo((( düzelicek ben inanıyorum
wuuuuuu heycan yaptım şimdibiranönce gelsiiiiiiiiiiinnn pati beni bekleme hemen sipariş et nilaay sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?