Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben tesadüfen bulmuştum bu siteyi. yemek tarifleri falan ararken başka konulara da bakayım dedim ve benim gibi birçok kişinin dertleştiğini gördüm.yalnız değilmişim deyip egzersizlere başladım. keşke daha önce bulsaydım burayı 1 ayda yendim. 2 yıllık evliyim.ablama bile soramadıklarımı burada sordum ve başardım.inşallah herkes kurtulur bu dertten.

cnm senin hatan ara vermek yoksa durumun gayet iyi ertelemeden yap egzersizlerini pense geç hemen çok rahatta olur 3 kere falan yapmışsın nede olsapensle olunca hergün istesende istemesende yapki alışsın iyice kasılmalarda düzelicek zamanla

canım ya biraz önce tekrar deneyim dedim ama olmadı 2 cm den sonra gitmiyo yaaa olmuyo yol sanki kapanıyor yda benmi yapamıyorum bide bu bahsettiğin şey kayganlaştırıcımı nasıl oluyo

canım böyle azimli olursan çok kısa sürede atlatırsın doktoru ertelemen iyi düzenli takip edersen burayı gerek kalmaz doktoraa

o dönemde hiç denemedim ki, utanmam lazım bu durumumdan tabi.. geçenlerde şöyle bi kızdım kendime, sonra baktımburaya , o dönem burda yenenlerin, hatta daha egzersiz yapanların çoğu hamile kalmış, sizlerin adına çok sevindim ama tabi kendime de çok kızdım, egzersiz yapmak istemiyordum ama başladım artık ve bitireceğim ve ben de hamiş kalcam... inşallah....:))

süpersiniz kızlar.mütiş ilerleme.ilk okudum ooooo negzl ya dedim.tebrik ediyorum sizleri

Teşekkür ederim canım :)))

kızlar süpersiniz kutlarmmmmmmm.

Canım Teşekkürler darısı diğer arkadaşların başına :))

cnm geldi aparatla bozuldu benim kızlık cnm bu kadar takma geldi de gitsin bide onun stresini yaşama

eşim sorun etmiyor canım artık takmıyorum kayın valideme söyledim bugün oda sormadı dışarda olduğumuz için detaylı konuşamadık ama sorarsada geldi dicem eşim öyle söyledi :)

inşallah canım inşallah :) ben de hala inanamıyorum eşime soruyorum noldu dün gece hatırlıyor musun falan :):)

öyle canım çok mutluyum 2 gündür inş.bu duyguyu diğer arkadaşlarda yaşarlar :))

tebrikler kızlar Rabbim başka dert sıkıntı vermesin

Teşekkür ederim canım amin inş.:))

yok canım takmıyorum eşim zaten hiç sorun etmiyor 4 aydır neler yaşadığımı biliyor :)) kayın validemede geldi dicez zaten :)

anaammm :)) ezoomm balım hayırlı olsun canım:)) oleyy

Teşekkürler şeker inş. bebiş haberinide burda birlikte paylaşırız :)))

canım cok sevindim inş.bir an önce müjdeli haberi alırız :))

bu listede benimde adım olcakmıydı ((((( çok umutsuz bakıyordum ama şimdi yendim çok şükür Allahım bu sorunla cebelleşen herkesi kurtarsın inş.:))

ezoom naptın canım nasılsın? 2. denemeyi yaptın mı?

canımmm ben dün deneme yapmayız diyordum ama yaptık ve gene oldu hemde kayganlaştırıcı sürmeden sen naptın deneme yaptınmı tekrar ?

bende iyiym datlumm tamm sende aybike gibi merakta bırakmaa olurmu herkes merakta valla gelsiiin saçını başını yolucaaammm aybikeeeeeeeniiiiiiiiiinnnn habersiz bıraktı bizi:18:

bende iyiym datlumm tamm sende aybike gibi merakta bırakmaa olurmu herkes merakta valla gelsiiin saçını başını yolucaaammm aybikeeeeeeeniiiiiiiiiinnnn habersiz bıraktı bizi:18:

yokkk kızzz doktora gıderken doktordan gelınce bıle haber verırrım ben sizeeee...yookk o bi gelsin baaakkk ben neler yapıcam onaa inşallah can sıkıcı bırsey olmamıstır uzmez bızı...

evet o konuda çok hatalıyım... erteleme işte... eşimde sıkıntı yaratmayınca... sonra diye diye... şimdi bi de mantar var o yüzden şimdi denemek istemiyorum ilaçlar bitene kadar, o yüzden kısa sürelerle egzersiz yapıcam.. sonra dediğin gibi p..s geçip alıştırcam kendimi... bebeğim olsun istiyorum... eşime diyorum leylekler getirir diyo :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…