- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.621
anaaaaamm senin eşindemi hastayenenler eşleriinize kesin dikkat edin vajiden kurtuldugunuz gibi eşler yataga düşüyo hasta oluyooo
evet o konuda çok hatalıyım... erteleme işte... eşimde sıkıntı yaratmayınca... sonra diye diye... şimdi bi de mantar var o yüzden şimdi denemek istemiyorum ilaçlar bitene kadar, o yüzden kısa sürelerle egzersiz yapıcam.. sonra dediğin gibi p..s geçip alıştırcam kendimi... bebeğim olsun istiyorum... eşime diyorum leylekler getirir diyo :)))))
ben suan da o moddayım 4 gün olduuuu:)))bişey anlamıyorum ama sureklı olsun istiyorummmm değişik duygular içerisindeyim:))))
femolubu kullanınca nolcn kimbilir
canım tamamen ilişkiye giriyormusun yani bir defamı giriyor yoka bir çok defa yani anla işte sonuna kadar yapabiliyormusun hani yenisin ya teze geline sorayım dedim
noldu anlamadım deneyelim mi falan dedim ben hastayım dedi,ben de ısrar ettim doktora gittik. yatak döşek yatıyo :44:
ilaçlarını kullan düzenli mantarın geçince hemen başla egzersizebırakma ama ne olursa olsun gerçi bu bebek özlemi seni harekete geçirir ztniyi dmş eşin :)))) egzersiz raporunu buraya vermeyide unutma cnnm ok.
girebiliyorum canım gitgellerde oluyo..ilkgirişte heycan oluyo olcakmı olmicakmı die okadar sonrası rahat..kasılma dvm ediyo ama zamanla geçiyo tabi
tatlım özel msj gonderdım sana...
biz yapamadık 2. denemeyi hasta bizimki doktora gittik bugün.yarın deneyeceğiz inşallah, haber veririm :)
kızlar şu fenolup denen kayganlaştırıcıyı nerden alcaz, eczanelerde var m?
belinaycım egzersiz yapmadan mı denedin.2.denemede de egzersiz yapıp denemek istiyorum başaramazsam tekrar moralim bozulacak biliyorum.
sağol canım, haber veririm tabi.. sen de yeni kurtuldun seni de tebrik ederim, allah başka sıkıntı vermesin..
cnm benim 3.denemeyi yaptım..üçündede aparatla denedim önce..moralini bozma zamanla alışıcazsen nasl yapıyosn
ben bu illetten bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?