Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilaçlarını kullan düzenli mantarın geçince hemen başla egzersizebırakma ama ne olursa olsun gerçi bu bebek özlemi seni harekete geçirir ztn iyi dmş eşin :)))) egzersiz raporunu buraya vermeyide unutma cnnm ok.

belinaycım egzersiz yapmadan mı denedin.2.denemede de egzersiz yapıp denemek istiyorum başaramazsam tekrar moralim bozulacak biliyorum.

egzersiz yapanlar yapamayanlar size sesleniyorum bayrama kadar bu işi bitirelimmi artık ne dersiniz ben kararlıyım lütfen takılın peşime vajili hiçkimse kalmasın

canım tamamen ilişkiye giriyormusun yani bir defamı giriyor yoka bir çok defa yani anla işte sonuna kadar yapabiliyormusun hani yenisin ya teze geline sorayım dedim

girebiliyorum canım gitgellerde oluyo..ilkgirişte heycan oluyo olcakmı olmicakmı die okadar sonrası rahat..kasılma dvm ediyo ama zamanla geçiyo tabi

ilaçlarını kullan düzenli mantarın geçince hemen başla egzersizebırakma ama ne olursa olsun gerçi bu bebek özlemi seni harekete geçirir ztn iyi dmş eşin :)))) egzersiz raporunu buraya vermeyide unutma cnnm ok.

sağol canım, haber veririm tabi.. sen de yeni kurtuldun seni de tebrik ederim, allah başka sıkıntı vermesin..

cnm benim 3.denemeyi yaptım..üçündede aparatla denedim önce..moralini bozma zamanla alışıcaz sen nasl yapıyosn

valla 2. denemeyi yapamadık henüz yarın deneyecez bakalım artık nolacak.kayganlaştırıcı ve biraz egzersizle yine başarırım diye düşünüyorum. ilk denemede benden kırmızı gelmedi canım,egzersizlerde de gelmemişti fazla mı esnek benimki acaba.sende oldu mu kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…