Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet eskilerdenim 6 aydır hiçbişi ysapmadım süleyman e.. ye gittim ama bende bu tedaviden cevap alamadım aparatlarda sıkıntı yok sadece en büyük zor oluyor ama ilişki olmuyorrr bir buçuk yıllık evliyim

esnemiştir canım takılma kırmızıya..benim aparatta geldi kırmızı..zoru başardın dvmıda gelicektir endişe etme ok.egzersizini yap aynı şekilde ardından pns..zamanla alışıcz artk

davulunn sesi uzaktan hoş gelir derler ama aklıma birşey geldi belki işe yarar belki diye düşündüm belkide saççma geelir ama yazacağım...hani sürekli deniyorsunuz ya bi süre ara verin hani sanki evli değilmiş gibi ilişki yaşayın ,yani sürtünme falan dokunmalar olur,ve en heyecanlı yerinde dee yavaş denemeler ile başarabilirsiniz

evet eskilerdenim 6 aydır hiçbişi ysapmadım süleyman e.. Ye gittim ama bende bu tedaviden cevap alamadım aparatlarda sıkıntı yok sadece en büyük zor oluyor ama ilişki olmuyorrr bir buçuk yıllık evliyim

canım hatırlıyorum seni eserdağa bende gitmeyi planlıyorum ama işte malesef biraz maddi sıkıntılarımız var neden olmadı senin kesin yüzde yüzdiyordu garanti veriyordu

sadece fazlasıyla motive etti ama bir halta yaramadı aradım tellere bile cevap vermedi sadece para tuzağından başka bişi değil ve ben çok cesaretli bir insanım dır ama dr a gitmekle hatanın en büyüğünü yaptım ona gideceğime ulusoya gitseydim kesin çözerdim benim çıkmam lazım cevap yazarsan sabah cevp verebilirim burdaki ark doktordan daha çok yardımcı oluyorlar emin oll

ayyy ne güsel yaa okurken iç geçiriyorum bizim de o günlerimiz bi gelse...

canım neyse geçmiş olsun tekrar paran gitti yani.neyse canım bende gitmeyim o zaman .teşekkür ederim uyardığın için.egzersiz yap canım kendin parmağınla yap hissediyorsun o zaman ne olabileceğini.sadece tırnağın varsa o batıyor başka bişey acı yok

kız hemen öyle test yapılmıyormuş adet tarihi geçecek bir hafta falan ondan sonra bakılıyormuş adetime 2 gün kaldı geçerse 3 gün sonra falan bakarım.

vay anam vay millet testlere geçmiş biz halahadi bakalım allah yardımcınız olsun şekerler...hamiş kalmak isteyenler rabbim gönlünüze göre versin.

ya aylin06 arkadaş bütün aparatları yaptığı halde p..s olmamış bnm de en büyük korkum o oooof ya korkucak kafaya takıcak bişi buluyorum muhakkak.

canım gercekten p...s e hazır olmak gerekıyor kendini bu hazırlamalısın..hayal kur canım o anın hayalini kur nasıl olacağını düşün ve hazırla kendini...

canım editör olmussun hayırlı olsun :)
kesınlıkle hemen bende alıyorum netten arastırıyım
eczanelerde satılmaması kötü ya yoksa cekınmez alırdım

canım 1 hafta oldu ben eskıden 10 gun sımdılerde 7 8 gun
off ılk seferden sonra regl ya onun ıcın degıstı duzen galıba bu gıdısle 10 gunu gecıcek

almazsam catlarım artık bu soylenenlerden sonra ınsalah uyarıcı etkı yapar bızde bıseyler anlarız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…