- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.641
valla 2. denemeyi yapamadık henüzyarın deneyecez bakalım artık nolacak.kayganlaştırıcı ve biraz egzersizle yine başarırım diye düşünüyorum. ilk denemede benden kırmızı gelmedi canım,egzersizlerde de gelmemişti fazla mı esnek benimki acaba.sende oldu mu kırmızı
evet eskilerdenim 6 aydır hiçbişi ysapmadım süleyman e.. Ye gittim ama bende bu tedaviden cevap alamadım aparatlarda sıkıntı yok sadece en büyük zor oluyor ama ilişki olmuyorrr bir buçuk yıllık evliyim
ben bu illetten bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sen boyle yaz ben cıldırıyımregl bı turlu bıtmıyo bende aparatsız denıcem fecı takıtm bunu kafaya
egsersız yapmadan reglden hemen sonra yapabılırsem cıfte gobek atıcam kı ınsallah sende egsersız olmadan yapabılırsın
bırde değişik pozısyonlar bunlarada alısmamız lazım anlıcagınız cok calısmamız lazım cokk
tabı bu arada eslerde hasta olmaması ıcın ıyı bakmalıyız onlara
onlar bızı kovalarken bız kovalar olduk hayal gıbı
dıleırm bu mutlulugu herkes yasasın
canım albunea kullanıyo yarıyomuş ngayette memnunsabırsızlıkla bekliyorum gelsin bakalım bende
sadece fazlasıyla motive etti ama bir halta yaramadı aradım tellere bile cevap vermedi sadece para tuzağından başka bişi değil ve ben çok cesaretli bir insanım dır ama dr a gitmekle hatanın en büyüğünü yaptım ona gideceğime ulusoya gitseydim kesin çözerdim benim çıkmam lazım cevap yazarsan sabah cevp verebilirim burdaki ark doktordan daha çok yardımcı oluyorlar emin oll
ayyy ne güsel yaa okurken iç geçiriyorum bizim de o günlerimiz bi gelse...
kız hemen öyle test yapılmıyormuş adet tarihi geçecek bir hafta falan ondan sonra bakılıyormuş adetime 2 gün kaldı geçerse 3 gün sonra falan bakarım.
siparişi nerden veriyosun şeker??merak ettim ya ben de mi alsam??
yeneli daha 2 gün oldu ama eşim hasta. işe gidemedi bugün. adamcağız şoka girdi benden beklemiyodu sanırım
gelicek gelicek aaazzz kaldıı
ya aylin06 arkadaş bütün aparatları yaptığı halde p..s olmamış bnm de en büyük korkum o oooof ya korkucak kafaya takıcak bişi buluyorum muhakkak.
ya aylin06 arkadaş bütün aparatları yaptığı halde p..s olmamış bnm de en büyük korkum o oooof ya korkucak kafaya takıcak bişi buluyorum muhakkak.
Uzuucuklarim ben en basindan beri taa egzersiz yaparkenden beri kullaniyorum femolubu. Bir kere kullanimi digerlerine gore cok daha iyi ucunu vajene sokup sikabiliyosunuz boylece ziyan olmuyo ve tecrubelerime dayanarak soyluyorum hakkaten bende uyarici ozelligi mevcut:)) ben coj memnunum ve herkese tavsiye ediyorum:))
canım 1 hafta oldu ben eskıden 10 gun sımdılerde 7 8 gunamiiiiiiiiiiiinn inşallah herkes yaşarçıldır yafrumm çıldırda biran önce çık reglden aparatsız uçuşa geç femolub kurtarır inşallah beni aparattan kıs kaç gün oldu reglin bu ne böyle bitemedi gitti
ilk femolup kullanıcısı olarak şiddetle tüm hatunlara tavsiye ederim...aylar öncesi belki yıl olmuştur dr sayesinde tanıştım kendisiyle kesinlikle bizim için üretilmişyalnız mutlaka ucu aparatlı olanı alın iyice içlere yayılsın iyi kaynatmalar
ewet uyarıcı özelliğine tamamen kapılıyorumsu bazlı olduğu için bebişede engel deil ilgilenenlere duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?