- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.661
sıranı bekle önce ben alcam bananebende alıcam okey jel henuz bitmedi ama kesınlıkle onu alıcam...
hemen ucuyorum tatlımwuuuuuu heycan yaptım şimdibiranönce gelsiiiiiiiiiiinnn pati beni bekleme hemen sipariş et nilaay sende
senındemıyeneli daha 2 gün oldu ama eşim hasta. işe gidemedi bugün. adamcağız şoka girdi benden beklemiyodu sanırım
senı gıdı ah bende esımın rahatsızlıgını dınlemıcemde su regl olmasabaştan çıkar yap denemelerini ara vermecnmben yaptım bugün yine deneme yatak yorgan yatıyodu valla
ayyy ne güsel yaa okurken iç geçiriyorum bizim de o günlerimiz bi gelse...
canlar,2gundr eşimle aramz açık oldgu için deneme yapamadm,ondn mutszdm yazamadm,yarn gece inşallah,nursena sen naslsn can?
ya aylin06 arkadaş bütün aparatları yaptığı halde p..s olmamış bnm de en büyük korkum o oooof ya korkucak kafaya takıcak bişi buluyorum muhakkak.
sadece fazlasıyla motive etti ama bir halta yaramadı aradım tellere bile cevap vermedi sadece para tuzağından başka bişi değil ve ben çok cesaretli bir insanım dır ama dr a gitmekle hatanın en büyüğünü yaptım ona gideceğime ulusoya gitseydim kesin çözerdim benim çıkmam lazım cevap yazarsan sabah cevp verebilirim burdaki ark doktordan daha çok yardımcı oluyorlar emin oll
Gunaydin ballarim:)))
Yess balim simdi hazirlanip dojtor randevuma yetismem lazim gorusuruz muckss kudurukcum:)))
arkadaşlar ben öncedende anlatmıştım 4 psikoloğa gittim bana parmak egzersizi verdi ben yapamadım,kadın doğumcular hep bakmak istedi ama ben muayene olmadan kaçtım.Size sölicem lütfen üstüne gidin ve kendinize güvenin ben çok para yedirdim,sizde paranızı ve zamanınızı boşa harcamayın.Ben mumla yaptım bunu başardım ve ben yaptığıma göre hepiniz başaracaksınız bundan eminimmm.Doktorlar size telkinde bulunuyo yolu sölüyolar ama siz beyninizce kabul edip uygulama yapacaksınız.Güzel hayallar kurun,BU ARADA ARKADAŞLAR BENDE 2 TANE VAJİNUSMUS KİTABI VAR CEM KEÇECİNİN.BEN ANKARADA OTURUYORUM İSTEYEN OLURSA ONLARI HEDİYE EDEBİLİRİM BEN HİÇ KULLANMADIM İSTEYEN OLURSA ...Yada kargo yapayım.
günaydın arkadaşlar. zor bi dönemden geçiyorum.bu vajinismua beni bitirmeye yemin etmiş sankibiliyorum atlatacam.lütfen dualarınızı eksit etmeyin.sizi çok seviyorum
hassascan dün akşam mum denememi yaptım. aynı söylediğin gibi tv karşısına yayıldım.mumumu hazırladım,aynamı aldım.kurcaladım inceledim,mumu ilerlettim.ucu girdi zaten sonra devamıda geliyor.biraz daha ilerlettim.ama kalın yerine gelince tam giriş kısmı içim bir hoş oldu kasıldım sanki.daha fazla ileri gidemedim.ama defalarca aynı yere kadar sokup çıkarttım.korkmadım acı hissetmedim.sadece ilk denemem olduğu için sanırım heyecanlandım.ilk defa bu kadar büyükle denedim.iyiydi moralim düzeldi.her akşam biraz daha ilerletirsem olacak bu iş.bir daha ki denememde:13: en az yarısını almayı planlıyorum. desteğinize verdiğiniz fikirlere çok teşekkür ederim.inşallah hep beraber yeneceğiz bu illeti
arkadaşlar ben yapamadım yaa(( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo ((
arkadaşlar ben yapamadım yaa(( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?