Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende alıcam okey jel henuz bitmedi ama kesınlıkle onu alıcam...
sıranı bekle önce ben alcam banane
wuuuuuu heycan yaptım şimdi biranönce gelsiiiiiiiiiiinnn pati beni bekleme hemen sipariş et nilaay sende
hemen ucuyorum tatlım esımed esoyledım al dedı tabı işine gelıyor gıcıgın :)

yeneli daha 2 gün oldu ama eşim hasta. işe gidemedi bugün. adamcağız şoka girdi benden beklemiyodu sanırım
senındemı ya bız ne yapıyoruz eslerımıze yenenın esı adta hep
adamlarımıza rahat yüzü yok artık korksunlar bızden

baştan çıkar yap denemelerini ara verme cnmben yaptım bugün yine deneme yatak yorgan yatıyodu valla
senı gıdı ah bende esımın rahatsızlıgını dınlemıcemde su regl olmasa
neyse sus bakım benı gazlama su regl bıtene kadar
ayyy ne güsel yaa okurken iç geçiriyorum bizim de o günlerimiz bi gelse...

canım dusun bızler daha zevk almadan boyleyız bırde gercek manasıyla herseyı yasasak ..
omzundan bın ton yük kalkıyor ınan hep aklımdasınız bu mutlulug buruk yarım degıl sızlerle tam yasamak ıstıyorum

hepınızı cok opup hemen kremımı sıparıse ucuyorum ben

canlar,2gundr eşimle aramz açık oldgu için deneme yapamadm,ondn mutszdm yazamadm,yarn gece inşallah,nursena sen naslsn can?

iyiyim canım, üzüldüm bak hakikaten bu eşler yendikten sonra önce bir hastalanıyor, yenmeden hergün yapan adamlara birşey oluyor ne biliyim bir gönülsüzlük bir naz, sonra dikkat ettim araya dargınlık falan giriyor, acaba bizden mi kaynaklanıyor yendik diye havalara mı giriyoruz?, yoksa yendikten sonra çok mu beklentimiz oluyor?,yoksa onların nasıl olsa yendiler diye beklentileri mi çoğalıyor? çözemedim, çözemedim...:26::26::26::26::26::26::26::26:

ya aylin06 arkadaş bütün aparatları yaptığı halde p..s olmamış bnm de en büyük korkum o oooof ya korkucak kafaya takıcak bişi buluyorum muhakkak.

evet herşeyi fazla sorguluyosun pati de böyle yapıyordu, olumsuza daha yatkın kafan canım keşke yapabilenleri referans edinsen. onun beklentisi çok fazla olmuş doktor herşeyi halleder zannetti sanırsam ama her zaman her şey kişinin kendinde bitiyor.

canım çok güzel anlatmışsın en azından gitmeyi düşünen arkadaşlar doktorun da tek çözüm yolu olmadığını anlarlar, senin yanlışın ki hala şuan bile yanlış düşünüyorsun çözümü kendinde görememek, emin ol o dediğin doktor da farklı bir yöntem uygulamıyor anlatılanlara bakarak söylüyorum. senin ki sadece bir anlık cesarete kalmış aparat gibi düşün p...i ki çok daha rahat aparattan o kadar yaptım aparatı ama şu an tekrar yap deseler yapabilir miyim? sanmıyorum. eşinle onuş hiçbir şey yapmayacağına dair güvenin olursa deneyebilirsin aradaki tek fark birinin canlı diğerinin cansız olması, kontrol sende olursa bence yenmen an meselesi.

Günaydın kızlar, ben mi çok erken kalkıyorum yoksa siz mi çok geç kalkıyorsunuz çözemedim.

arkadaşlar ben öncedende anlatmıştım 4 psikoloğa gittim bana parmak egzersizi verdi ben yapamadım,kadın doğumcular hep bakmak istedi ama ben muayene olmadan kaçtım.Size sölicem lütfen üstüne gidin ve kendinize güvenin ben çok para yedirdim,sizde paranızı ve zamanınızı boşa harcamayın.Ben mumla yaptım bunu başardım ve ben yaptığıma göre hepiniz başaracaksınız bundan eminimmm.Doktorlar size telkinde bulunuyo yolu sölüyolar ama siz beyninizce kabul edip uygulama yapacaksınız.Güzel hayallar kurun,BU ARADA ARKADAŞLAR BENDE 2 TANE VAJİNUSMUS KİTABI VAR CEM KEÇECİNİN.BEN ANKARADA OTURUYORUM İSTEYEN OLURSA ONLARI HEDİYE EDEBİLİRİM BEN HİÇ KULLANMADIM İSTEYEN OLURSA ...Yada kargo yapayım.

günaydın arkadaşlar. zor bi dönemden geçiyorum.bu vajinismua beni bitirmeye yemin etmiş sankibiliyorum atlatacam.lütfen dualarınızı eksit etmeyin.sizi çok seviyorum

hassascan dün akşam mum denememi yaptım. aynı söylediğin gibi tv karşısına yayıldım.mumumu hazırladım,aynamı aldım.kurcaladım inceledim,mumu ilerlettim.ucu girdi zaten sonra devamıda geliyor.biraz daha ilerlettim.ama kalın yerine gelince tam giriş kısmı içim bir hoş oldu kasıldım sanki.daha fazla ileri gidemedim.ama defalarca aynı yere kadar sokup çıkarttım.korkmadım acı hissetmedim.sadece ilk denemem olduğu için sanırım heyecanlandım.ilk defa bu kadar büyükle denedim.iyiydi moralim düzeldi.her akşam biraz daha ilerletirsem olacak bu iş.bir daha ki denememde:13: en az yarısını almayı planlıyorum. desteğinize verdiğiniz fikirlere çok teşekkür ederim.inşallah hep beraber yeneceğiz bu illeti

günaydın arkadaşlar. zor bi dönemden geçiyorum.bu vajinismua beni bitirmeye yemin etmiş sankibiliyorum atlatacam.lütfen dualarınızı eksit etmeyin.sizi çok seviyorum

o zor dönem hepimizin içinde fırtınalar kopartıyor.daha 2 gün önce geçirdiğim sinir krizini anlatsam sana korkarsın.ama atlatacağız lütfen kendini bırakma.bak ben 18 yaşımda 2 büyük hastalık atlattım,Allahımın izniyle.hayatta hep böyle sürekli sınıyor bizi.bizde seni çok seviyoruz ve inan seni çok iyi anlıyoruz güzelim yalnız değilsin ne olursun güçlü ol

İnan ki çok mutlu oldum,o giriş kısmı dediğin yere gelince sakın çıkarma bekle biraz ondan sonra ilk girişi yaptığın gibi yavaş yavaş ilerle sadece basınç var acı yok bol vazelinledinya zaten kayıp gidecek canım lütfen panik yapıp kendini kasma esas onuda atlattın mı kendine tam güvenin gelecek.Ben artık p...se bile alıştım eşim gitgel bile yapıyo yapıcaz başarıcaz tembellik ve erteleme yok.İyi haberlerinizi bekliyorum.Hergün hergün yaparak hem genişleteceksin hemde beynin oraya bişey girebileceğini kabul edecek. ALKIŞ ALKIŞ ALKIŞ SANAAAAAAA

arkadaşlar ben yapamadım yaa (( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo((

arkadaşlar ben yapamadım yaa (( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo((

karabiberim sakın vazgeçme.hepimizin öyle bak ben dün 2 saat uğraştım ancak 4-5 cm aldım,düşün 2 saatte oldu.geçtiğimiz haftalarda yine yaklaşık 2 saat uğraştım kulak çubuğunu bile sokamadım.bu iş böyle demekki.sabır ve azim istiyor.burda yazanları oku herkesin öyle,birden bire olmuyor. sonuçta uğraşmaya başlamakta bir adım.bu arada hiç doktora gittin mi jinekoloja muayene oldun mu

Hayır ağlamak yok,sende yapacaksın sen başarmak için buraya üye olmadın mı?Bak calışmalara başlamışsın üstüne git fırsat buldukça deneme yap ilerletebilirsin ne kadar ilerledin bilmiyorum ama fırsat buldukça denemeye devam et.Takılmadı canım sen beynince öle düşünüyorsun,bi fırsat ver muma kaysın gitsin acıma yok acırsa yapmazsın canım kendi elindee.Ama başlaman bile çok güzel lütfen erteleme her akıttığın göz yaşı sana tebessüm olarak geri dönecek.Geçmişi düşünme bugün başka biri ol tekrar dene.Haberini beklicemmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…