Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aminnnnnnn ALLAHIM kımseyı bu derde düşürmesin ALLAH seninde bebegını mutlu huzurlu sekılde kucagına almayı nasip etsin inşallah hepimiz yaşarız annelik duygusunu içimizde sevdiğimiz insanın meyvesini taşımayı:):):)

arkadaşlar ben yapamadım yaa (( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo((

hemen öyle pes etmek olmaz canım ağlamak yerine olmadı bir daha deneyim diyeceksin, bir açısı var popoya doğru eğimli.

Arkadaşlar ben evleneli bir ay oldu. Eşimle tam anlamıyla ilişikye giremedik ilk 3 gün olmadı zaten balayında oldu oda tam değil ilk once uc kısmı girdi o kadar. balayı donusu evdede hemn hmn2 gunde bır denedık gecen hafta artık yarısı ıcıme gırmıstı ama ıcım ole bırsey oldukı sankı yarıldı bole ilk başta acıdı sonra hıc bırsey hissetmedim ne zmn tam anlamıyla içime giricek zamanla olacak bırseymı bu

burayı okuyunca çok cesaret geliyo başlıyorum ama olmuyo belli bir yer var gerisi gelmiyo, bildiğin gibi değil canım psikolojim acayip bozuldu. ben jinekoloji mua hiç olmadım çünkü orda bir anormallik yok ben bakınca anlıyorum yani oradaki deliği çok net görebiliyorum fakat ellemek ve fazla bakınca rahatsızlanıyorum fakat evliliğimin 3 ayında internette izlediğim bir dr vardı ona gittim ama tamamen para tuzağı dr o kadar sinir oldumki hiç birşey yapmadan para istiyor artık dr gitmek istemiyorum zaten burda kızlar ne yazıyorsa onlarda aynısını söylüyor

gayet güzel ilerliyosun canım aksatmadan hergün yapıyorsun çok kısa zamanda sonuca ulaşacaksın.

bende çok istiyorum ama olmuyo beceremiyorum , bacaklarım kilitleniyor açılmıyor 2 cm den sonra tıkanıyor ......

canım benim sen üzülme zaten ilk girişi yapmışsın eşin fazla yüklenmişse acı ondan olmuştur çünkü normalde bende hiç acı olmadı ya kaygan değildir ya da eşin oldu bittiye getirip acele etmiştir.Biz hep milim milim ilerledik ben durduruyordum sonra ilerle diyordum tekrar durdurup tekrar ilerle diyordum ve böyle böyle alıştı şimdi hiç bişey demiyorum bol vazelinle zaten o girip çıkıyo zamanla alışacak ama sen istersen biraz çalışma yap beynini alıştır o acıdı dediğin zaman büyük ihtimalle kendini sıkıyosundur.

canım galiba hymen gitmiş o arada eşin de çok yüklendiği için yada sen çok kastığın için acımış. sen sakin ol kırmızı geldi mi o esnada?

hemen öyle pes etmek olmaz canım ağlamak yerine olmadı bir daha deneyim diyeceksin, bir açısı var popoya doğru eğimli.

canım deniyorum popo yönüne itmeye çalışıyorum gitmiyo demekki çok kasıyorum içime 2 cm kadar girdi orda kaldı gitmiyor tıkandım biraz durdum gitmeyince çıkardım fakat şimdide o durdurduğum yer çok acıyo sanırım orası tam giriş çok ittim ya kasılıncada bana acı verdi korkuyorum

Kesinlikle evet kasıyorum kendımı ben yatagın ucuna getırdı benı o ayakta ole yapabıldık obur turlu tam acamaıyorum bacağımı bide eşim kilolu oda çok zorluyor beni

canım yavaş yavaş dene o kaldığın yerde bir dur bekle sakinleş derin derin nefes al ver rahatla ondan sonra tekrar dene, ben hep aparatı yere eğimlice koyup üzerinde kaymaya çalıştım denerken de öyle denedim tabi alta aynayı da koyuyordım bir elimle aparatı tutup bir elimle yerleştirmeye çalışıyordum bir de böyle dene bakalım.

canım eşin kiloluysa sen üstte dene bacakların daha az kasılır hem kendini rahat hissedersin kontrol sende olduğu için.

aynaya bakmama gerek kalmıyor benim zaten aynaya baksam bayılırım ben elimle orayı buluyorum ama kiltleniyorum resmen bunun için ne yapmalıyım bacaklarımı nasıl rahatlatırım, bu arada dün burda bir kayganlaştırıcıdan bahsettiler uyarıcıymış aynı zamanda ondan haberin varmı canım

canım senin daha çok yeni eşinin yaklaşmasına izin veriyor musun? deniyor musunuz?

1 aylık evliyim eşimi çok sev,yorum 8 yılın sonunda evlendık ve çok istekliydım bunun benim için çoçuk oyuncağı olduğunu düşünüyordum çunku onu sevıyorum ten uyumu var aramızda ama gel gelelım kı1 ay oldu hala tam anlamıyla yok yarım oldu tam giremedi acaba benmı ısı bılmıyorum yoksa omu bırazda kilolu oda benı çok rahatsız edıyo krem surmeme gerek aklmıo cunku bayagı bı ıslanıyorum ben ama ben hala çözemedım bacaklarımı çok fazla açmıyorum ondan olabılırmı ?

canım panik oluyosun galiba zamanla geçiyor kasmalar yaptıkca kalmıyor, femolub dan bahsettiler ucu vajenin içine giriyormuş hem uyarıcı hem kayganlaştırıcı kullananlar çok memnun netten alıyorlar,ben ty-ja diye bir jel kullanmıştım artık kullanmıyorum, canım o bölgeyi uyarınca gerek kalmıyor ama sen bakamıyorum diyosun, biraz vajiyle barış o da senin bir parçan

benden sanırım bı ıkı damla leke geldı sonra attım o carsafı makınaya yıkadım çıktı ama diyolarki o leke çıkmazmış doğrumu

bilmem canım ben byağı egzersiz yapmıştım bişey gelmedi henüz, evet bacaklarını çok açman gerekiyor dediğim gibi üstte dene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…