- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.681
gamzekaya, isimsizzz, gamze, mucizesinsen, nilay, belinaysu, diego, unforgattable, jour,
zezeze, vaveylam, diloyloy, pbkt, naz8, Rbac, pati22, hassascan, belinaysu,
sizleri candan kutluyorumrabbim 1.daha yasatmasin.
insallah bundan sonra hersey gönlünüzce olur
rabbim insallah hayirlisiyla, nasip etsin
arkadaşlar ben yapamadım yaa(( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo ((
karabiberim sakın vazgeçme.hepimizin öyle bak ben dün 2 saat uğraştım ancak 4-5 cm aldım,düşün 2 saatte oldu.geçtiğimiz haftalarda yine yaklaşık 2 saat uğraştım kulak çubuğunu bile sokamadım.bu iş böyle demekki.sabır ve azim istiyor.burda yazanları oku herkesin öyle,birden bire olmuyor. sonuçta uğraşmaya başlamakta bir adım.bu arada hiç doktora gittin mi jinekoloja muayene oldun mu
hassascan dün akşam mum denememi yaptım. aynı söylediğin gibi tv karşısına yayıldım.mumumu hazırladım,aynamı aldım.kurcaladım inceledim,mumu ilerlettim.ucu girdi zaten sonra devamıda geliyor.biraz daha ilerlettim.ama kalın yerine gelince tam giriş kısmı içim bir hoş oldu kasıldım sanki.daha fazla ileri gidemedim.ama defalarca aynı yere kadar sokup çıkarttım.korkmadım acı hissetmedim.sadece ilk denemem olduğu için sanırım heyecanlandım.ilk defa bu kadar büyükle denedim.iyiydi moralim düzeldi.her akşam biraz daha ilerletirsem olacak bu iş.bir daha ki denememde:13: en az yarısını almayı planlıyorum. desteğinize verdiğiniz fikirlere çok teşekkür ederim.inşallah hep beraber yeneceğiz bu illeti
Hayır ağlamak yok,sende yapacaksın sen başarmak için buraya üye olmadın mı?Bak calışmalara başlamışsın üstüne git fırsat buldukça deneme yap ilerletebilirsin ne kadar ilerledin bilmiyorum ama fırsat buldukça denemeye devam et.Takılmadı canım sen beynince öle düşünüyorsun,bi fırsat ver muma kaysın gitsin acıma yok acırsa yapmazsın canım kendi elindee.Ama başlaman bile çok güzel lütfen erteleme her akıttığın göz yaşı sana tebessüm olarak geri dönecek.Geçmişi düşünme bugün başka biri ol tekrar dene.Haberini beklicemmm...
Arkadaşlar ben evleneli bir ay oldu. Eşimle tam anlamıyla ilişikye giremedik ilk 3 gün olmadı zaten balayında oldu oda tam değil ilk once uc kısmı girdi o kadar. balayı donusu evdede hemn hmn2 gunde bır denedık gecen hafta artık yarısı ıcıme gırmıstı ama ıcım ole bırsey oldukı sankı yarıldı bole ilk başta acıdı sonra hıc bırsey hissetmedim ne zmn tam anlamıyla içime giricek zamanla olacak bırseymı bu
nolur birinizden birinizden biri bir akıl versin
hemen öyle pes etmek olmaz canım ağlamak yerine olmadı bir daha deneyim diyeceksin, bir açısı var popoya doğru eğimli.
canım deniyorum popo yönüne itmeye çalışıyorum gitmiyo demekki çok kasıyorum içime 2 cm kadar girdi orda kaldı gitmiyor tıkandım biraz durdum gitmeyince çıkardım fakat şimdide o durdurduğum yer çok acıyo sanırım orası tam giriş çok ittim ya kasılıncada bana acı verdi korkuyorum
canım yavaş yavaş dene o kaldığın yerde bir dur bekle sakinleş derin derin nefes al ver rahatla ondan sonra tekrar dene, ben hep aparatı yere eğimlice koyup üzerinde kaymaya çalıştım denerken de öyle denedim tabi alta aynayı da koyuyordım bir elimle aparatı tutup bir elimle yerleştirmeye çalışıyordum bir de böyle dene bakalım.
canım senin daha çok yeni eşinin yaklaşmasına izin veriyor musun? deniyor musunuz?
aynaya bakmama gerek kalmıyor benim zaten aynaya baksam bayılırım ben elimle orayı buluyorum ama kiltleniyorum resmen bunun için ne yapmalıyım bacaklarımı nasıl rahatlatırım, bu arada dün burda bir kayganlaştırıcıdan bahsettiler uyarıcıymış aynı zamanda ondan haberin varmı canım
canım senin daha çok yeni eşinin yaklaşmasına izin veriyor musun? deniyor musunuz?
benden sanırım bı ıkı damla leke geldı sonra attım o carsafı makınaya yıkadım çıktı ama diyolarki o leke çıkmazmış doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?