Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben jinekologa muayene olduğumda herkes gibi banada normal olduğumu vajinin yumuşak olduğunu söyledi.bunu duymak istemiştim bana moral oldu.tıkanıklık yok hepimizinki aynı diye düşünmemi sağladı.o yüzden sordum

ah ah canım ben doğuma bile girdim oranın yapısını falan gördüm ama dediğin gibi kendimle barışık değilim yapamıyorum sanırım ben ağır vakayım dr lada çözemedim yapamıcam sanırım size helal olsun valla imreniyorum

herkes kendini ağır vaka görüyor canım diğer kadınlara bakınca, önce kendinle barış o zaman kendini sev şımart biraz, ben bunları sana 3 yıl çektikten sonra yazıyorum 5 yıl 10 yıl çeken de var ama bir yerde canımıza tak etti de karar verip yendik.

arkadaşlar ben yapamadım yaa (( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo((

cnm benim bilinçaltına yerleştirme böyle yapamıyorum korkagım vs.aksini söyle pozitif ol..egzerrsize başlamak bile büyük başarı azimli ol ok.

Son düzenleme:

kayganlaştırıcı ve uyarıcı femolub netten siparişini vereblrsin..bizlerde öyleydik kasılmalarını kontrol etmek için ilk sayfadaki kegel egzersizini uygula ok. egzersize başla öyle pns dene..canın acıdıgı an derin nefes al ver.. nefes verirken karnını şişir alıncada çekebildigin kadar içine çek.. canının yanmasıda kasılmadan oluyo..derin nefes alıp vermeyle rahatlar bacakların..

Son düzenleme:

cnm sen çok iyisin moral bozma sakın....muhtemelen kasıyosundur ilk sayfadaki kegel egzersizini oku ve uygula..nursenanın dedigi gibi üstte dene..

bilinçaltına yerleştirme böyle şeyler senin neyin eksik bizler daha beterdik eminol olmaz die bişey yok önemli olan istemek sabretmek aazimli olmak yılmamak

arkadaşlar ben yapamadım yaa (( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo((

Cnm bnde mumla egzersiz yapanlardanım henüz hymen durdugu için daha mumu kalınlaştıramadım. Ama ilk denediğimde sağ tarafta sanki takılıyo gibiydi bi cesaretle ittim sanki kilit gibi tık etti içeri kaydı meğer o kasılan kaslarmışş =)) orayı atlattı mı o kdr rahat egzersiz yapabiliyosun ki ben krem bile kullanmıyorum egzersizlermde. orayı atlatmaya bak itikle inan bişi olmuyo rahat bırak kendini sadece.

eşine söyle hymen gideblr sorun olurmu..mumu kalınlaştırıp çalış egzersizlerine ..en son kaç cm de kaldın cnm aparatta

Ben geldiim, ilk jinekolog muayenemi basariyla atlatmanin hakli gururu icerisideyim canlarim:)) cok sulur fizyoljik olarak hersey yolunda imis anne olabilmem icin, yumurtaliklarimin durumu gayet iyi, hatta yumurtalarim var hazirda bekleyen. Doktor tahlil istedi, onlari da insallah 3-4 gun sonra alacagim:)) kizlar alttan muayeneden korkmayin, coj rahat gecti benimki, vajinal ultrason da:))

evet çok doğru ben 5 yıl 14 gün sonra daha bu hafta pazar başardım.10 ekim yıldönümümüzdü.Keşke diyorum daha önceden çalışsaymışım çoktan bebişim olurdu belkide,ama geçmişi düşünmeden yaşa hergün yeni bi adım at bol bol egzersiz yap benim kadar korkak olamazsın herhalde ben bile yaptım dişçiden,kan aldırmaktan korkan biri olarak.senin bizden farkın yok kii.Tekrar sölüyorum doktorluk bişey değil kesinlikle kendi irademizle ilgili bişey.Ben doktorlara gittimde ne oldu sanki boş boş döndüm,yine kendim çözdüm.Nursenaya çok katılıyorum

eşine söyle hymen gideblr sorun olurmu..mumu kalınlaştırıp çalış egzersizlerine ..en son kaç cm de kaldın cnm aparatta

yok sorun olmazda hani üzülür biliyorum ona bırakmak istiyorum canım Şu anestollarla halledicem bu kızlık işini sonra Allah ne verdiyse itip durcam =))))))) en son o bakkallarda satılan beyaz mumlar varya onlardan aldım işte bayagı bi itebiliyorum ama bi sorun olmuyo =))

hoş geldin canım..ooh çok şükürr) muayene rahatmı..smear yaptırdınmı..dua edin banada ürküyorum bende salı günü giderim hatta şimdi bi bakayım pazartesi doktorum varmı pazartesi gideyim:18:

hoş geldin canım..ooh çok şükürr) muayene rahatmı..smear yaptırdınmı..dua edin banada ürküyorum bende salı günü giderim hatta şimdi bi bakayım pazartesi doktorum varmı pazartesi gideyim:18:

Doktora vajinismus oldugumu soyledim canim, sagolsun cok yardimci oldu, coj sekerdi:)) hic korkma guven bana cok rahat oldu, hicbirsey hissetmedim:))

kolay gelsin cnm ..ben kalınlaştırdım aparatta gitti kızlık benimde içime oturdu ama yapcak bişey yok..pnsle olmazsa aparatı kalınlaştırmalısın zarı düşünmeyin..çok iyi ilerlemişsn hadi az kaldı bayram öncesine yetişirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…