- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.701
burayı okuyunca çok cesaret geliyo başlıyorum ama olmuyo belli bir yer var gerisi gelmiyo, bildiğin gibi değil canım psikolojim acayip bozuldu. ben jinekoloji mua hiç olmadım çünkü orda bir anormallik yok ben bakınca anlıyorum yani oradaki deliği çok net görebiliyorum fakat ellemek ve fazla bakınca rahatsızlanıyorum fakat evliliğimin 3 ayında internette izlediğim bir dr vardı ona gittim ama tamamen para tuzağı dr o kadar sinir oldumki hiç birşey yapmadan para istiyor artık dr gitmek istemiyorum zaten burda kızlar ne yazıyorsa onlarda aynısını söylüyor
canım panik oluyosun galiba zamanla geçiyor kasmalar yaptıkca kalmıyor, femolub dan bahsettiler ucu vajenin içine giriyormuş hem uyarıcı hem kayganlaştırıcı kullananlar çok memnun netten alıyorlar,ben ty-ja diye bir jel kullanmıştım artık kullanmıyorum, canım o bölgeyi uyarınca gerek kalmıyor ama sen bakamıyorum diyosun, biraz vajiyle barış o da senin bir parçan
gayet güzel ilerliyosun canım aksatmadan hergün yapıyorsun çok kısa zamanda sonuca ulaşacaksın.
ah ah canım ben doğuma bile girdim oranın yapısını falan gördüm ama dediğin gibi kendimle barışık değilim yapamıyorum sanırım ben ağır vakayım dr lada çözemedim yapamıcam sanırım size helal olsun valla imreniyorum
günaydın arkadaşlar. zor bi dönemden geçiyorum.bu vajinismua beni bitirmeye yemin etmiş sankibiliyorum atlatacam.lütfen dualarınızı eksit etmeyin.sizi çok seviyorum
nolur birinizden birinizden biri bir akıl versin
arkadaşlar ben yapamadım yaa(( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo ((
aynaya bakmama gerek kalmıyor benim zaten aynaya baksam bayılırım ben elimle orayı buluyorum ama kiltleniyorum resmen bunun için ne yapmalıyım bacaklarımı nasıl rahatlatırım, bu arada dün burda bir kayganlaştırıcıdan bahsettiler uyarıcıymış aynı zamanda ondan haberin varmı canım
1 aylık evliyim eşimi çok sev,yorum 8 yılın sonunda evlendık ve çok istekliydım bunun benim için çoçuk oyuncağı olduğunu düşünüyordum çunku onu sevıyorum ten uyumu var aramızda ama gel gelelım kı1 ay oldu hala tam anlamıyla yok yarım oldu tam giremedi acaba benmı ısı bılmıyorum yoksa omu bırazda kilolu oda benı çok rahatsız edıyo krem surmeme gerek aklmıo cunku bayagı bı ıslanıyorum ben ama ben hala çözemedım bacaklarımı çok fazla açmıyorum ondan olabılırmı ?
ah ah canım ben doğuma bile girdim oranın yapısını falan gördüm ama dediğin gibi kendimle barışık değilim yapamıyorum sanırım ben ağır vakayım dr lada çözemedim yapamıcam sanırım size helal olsun valla imreniyorum
arkadaşlar ben yapamadım yaa(( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo ((
Cnm bnde mumla egzersiz yapanlardanım henüz hymen durdugu için daha mumu kalınlaştıramadım. Ama ilk denediğimde sağ tarafta sanki takılıyo gibiydi bi cesaretle ittim sanki kilit gibi tık etti içeri kaydı meğer o kasılan kaslarmışş =)) orayı atlattı mı o kdr rahat egzersiz yapabiliyosun ki ben krem bile kullanmıyorum egzersizlermde. orayı atlatmaya bak itikle inan bişi olmuyo rahat bırak kendini sadece.
herkes kendini ağır vaka görüyor canım diğer kadınlara bakınca, önce kendinle barış o zaman kendini sev şımart biraz, ben bunları sana 3 yıl çektikten sonra yazıyorum 5 yıl 10 yıl çeken de var ama bir yerde canımıza tak etti de karar verip yendik.
eşine söyle hymen gideblr sorun olurmu..mumu kalınlaştırıp çalış egzersizlerine ..en son kaç cm de kaldın cnm aparatta
hoş geldin canım..ooh çok şükürrBen geldiim, ilk jinekolog muayenemi basariyla atlatmanin hakli gururu icerisideyim canlarim:)) cok sulur fizyoljik olarak hersey yolunda imis anne olabilmem icin, yumurtaliklarimin durumu gayet iyi, hatta yumurtalarim var hazirda bekleyen. Doktor tahlil istedi, onlari da insallah 3-4 gun sonra alacagim:)) kizlar alttan muayeneden korkmayin, coj rahat gecti benimki, vajinal ultrason da:))
hoş geldin canım..ooh çok şükürr) muayene rahatmı..smear yaptırdınmı..dua edin banada ürküyorum bende salı günü giderim hatta şimdi bi bakayım pazartesi doktorum varmı pazartesi gideyim:18:
yok sorun olmazda hani üzülür biliyorum ona bırakmak istiyorum canımŞu anestollarla halledicem bu kızlık işini sonra Allah ne verdiyse itip durcam =))))))) en son o bakkallarda satılan beyaz mumlar varya onlardan aldım işte bayagı bi itebiliyorum ama bi sorun olmuyo =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?