Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hosgeldin canim hakkinda hayirlisi. insallah insallah en hayirli zamanda güzel haberlerini aliriz, insallah rabbim en kisa zamanda sanada .hamislik nasip eder.

Merhaba arkadaşlar.bende bu siteye yeni üye oldum 16 yıllık evliyim.yaşım 36.evliliğin ilk yıllarında bu tür sorunlar yaşanabiliyor.aslında herşey beyinle alakalı.eşinizle güzel ortamlar yaratın ve olumsuz şeyler düşünmeyin.evliliğin ilerki yıllarında eşler birbirini daha iyi tanıyor ve herşey çok farklılaşıyor.sadece kafaya takmayın.tadını çıkarınn herşey yoluna girecektir.boll zevklii günlerr dilerim....

Bayram öncesi mi nerdeeee.. Yine de ağzından bal akıyo cnm umutsuzluğa düşmemek lazımmm

Eşimin üstüne çıktığım zmn onun organına zara vermekten korkuyorum o zmn beceremiyorum bu işi yarım girdi şimdiye kadar ne zmn tam gircek bende zevk almaya başlıcam bilmiyorum kendimi kasmasam adam rahat girip çıkıcakta ya duyuyorum bazı arkadaslarımdan da ılk gece 3 defa felan yapmuşlar üst üste sasırıp kalıyorum ben bende 1 kac damla leke geldı onlarda 2 gun kanama olmuss bence benim kocam gırmeyı tam beceremıyorum popoma paralel olması lazımkı uste dogru girmeye çalışıoo

AY NOLUR POZİSYON HAKKINDA BİLGİİ ARTIK BİTSİN ŞU İŞ

cnm pozisyon öyle yani eğimli popo yönüne doğru,ilk başta dik giriyosun sonra eğim veriyosun popo yönüne doğru
canım eşin yanlış yönde ilerliyosa sen elinle ittirebilirsin,o şekilde deneyin bir de
kasılma olmazsa zaten ittirmeye falan gerek kalmıyo ,penis kendi yolunu buluyo zaten
bence sanırım sen kendini biraz fazla kasıyosun

Ah ah bi kasmasam hersey yoluna giricekte ama ılk gunden bu yana bayagı yol katettım artık yarısına kadar giriyor içime inş zamanlada tamamı olurr kendımı bıraktığım zmnda acıyor ama kasıldıgım gıbı değil acısı çok sağolun hepiniz

evet canım yarısını aldıktan sonra gerisi kolay,sadece o takıldığın noktada biraz durun eşin de hareket etmesin o esnada bi dakkaya yakın süre nefes alıp nefes ver,o zaman bak nasıl rahatlıycaksın ondan sonrasında da sonuna kadar giriyo zaten
ben de anlattığım gibi yapıyodum,o şekilde çözdüm o problemi
sen de bi dene canım,faydasını görürsün inşallah

Çok teşekkür ederim bunu denicem bu gece bole bole rahatlıcam inş atlatıcam

canlar,2gundr eşimle aramz açık oldgu için deneme yapamadm,ondn mutszdm yazamadm,yarn gece inşallah,nursena sen naslsn can?

canım ınsallah aranız duzelır bıranonce ya vajıyı yendıkten sonra hemen bıranda sorunlar bıtmıyor
bu yuzden hemen hamılelık duusnmeyın dıyorum herkese 1 2 ayhattada daha fazla bırbırını alısma donemı
eslerde gergın oluyor bu donem tartısma kavga olabılıyor

günaydın arkadaşlar. zor bi dönemden geçiyorum.bu vajinismua beni bitirmeye yemin etmiş sankibiliyorum atlatacam.lütfen dualarınızı eksit etmeyin.sizi çok seviyorum
canım aklımızdaydın ne oldu deneyebıldınızmı sorun ne ?
daha detaylı yaz canım vaktın oldugunda duamda ve aklımdasın

[
hadı gozun aydın darısı basıma :) bende yarına randevu aldım bugun regl bıter dıye umut edıyorum
tedırgınım ama doktorum vajı doktoru oldugu ınc yaklasımıda buna gore olur dıye umut edıyorum
inşallah tez vakıt bebek haberı alırız senden canım cok sevındım

hoş geldin canım..ooh çok şükürr) muayene rahatmı..smear yaptırdınmı..dua edin banada ürküyorum bende salı günü giderim hatta şimdi bi bakayım pazartesi doktorum varmı pazartesi gideyim:18:

canım bak yarın bende gıdıcem yazarım neler oldugunu sende hhemen pazartesıye randevu al
bu korkularımızı tamamen yenelımkı hamıle kalınca İnşaalllah rahat gecsın o donemımız

Son düzenleme:

canım super gıdıyorsun korktugun yerde bekle derın nefes al sonra ıkınırken devam et
aslında bu ılletı 4 5 egsersızde yenmek mumkun sımdı egsersızlerde heyecanlanıyorsun her seferınde daha buyuk aparatı basarınca
guven gelıyor boyleyken denemek tam zamanı onun ıcın azmet hıc bırakma devamıda gelıcek guzel haberlerle

arkadaşlar ben yapamadım yaa (( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo((
canım sakın ol önce bu donemlerden bır cogumuz gectı pes etmeden yenıden deneyıp devam

benden sanırım bı ıkı damla leke geldı sonra attım o carsafı makınaya yıkadım çıktı ama diyolarki o leke çıkmazmış doğrumu

ablam 5 yıl sakladı sonra yıkadı cıktı leke yanı cıkmaz dıye bısey yok canım :)

Son düzenleme:

canım en ıyısı sen elınle yonlendır p..si once hafıf egımle al sonra popoya doğru ıttır ıcınde
bend esenın gıbı ılk gece yapınca daha yapılmaz sanıyordum ama degıl :)
egsersızle kendımızı ıyıce alıstırdık ve kasmayınca kendını cok rahat oluyor onun ıcın 2 3 defa rahatca olur

çok sağol inşallah bitecek bu kabus.hepinize çok teşekkür ederim.daha yolun başındayım ama elimden geleni yapacağım.Allah hepimize yardım etsin,gelinliğimizi yaşayalım

canım pozisyonlar için nete gir ilişki için pozisyonlar yaz resimleriyle var şimdi anlatırsak bi güzel banlanırız:))))

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar,bu akşam bir yere davetliyim ama gece eve gidince 15 dakika bile olsa egzersiz yapmaya çalışacağım.umarım tez zamanda güzel şeyler olur.hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…