- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.721
Doktora vajinismus oldugumu soyledim canim, sagolsun cok yardimci oldu, coj sekerdi:)) hic korkma guven bana cok rahat oldu, hicbirsey hissetmedim:))
Ben geldiim, ilk jinekolog muayenemi basariyla atlatmanin hakli gururu icerisideyim canlarim:)) cok sulur fizyoljik olarak hersey yolunda imis anne olabilmem icin, yumurtaliklarimin durumu gayet iyi, hatta yumurtalarim var hazirda bekleyen. Doktor tahlil istedi, onlari da insallah 3-4 gun sonra alacagim:)) kizlar alttan muayeneden korkmayin, coj rahat gecti benimki, vajinal ultrason da:))
kolay gelsin cnm ..ben kalınlaştırdım aparatta gitti kızlık benimde içime oturdu ama yapcak bişey yok..pnsle olmazsa aparatı kalınlaştırmalısın zarı düşünmeyin..çok iyi ilerlemişsn hadi az kaldı bayram öncesine yetişirsin
Eşimin üstüne çıktığım zmn onun organına zara vermekten korkuyorum o zmn beceremiyorum bu işi yarım girdi şimdiye kadar ne zmn tam gircek bende zevk almaya başlıcam bilmiyorum kendimi kasmasam adam rahat girip çıkıcakta ya duyuyorum bazı arkadaslarımdan da ılk gece 3 defa felan yapmuşlar üst üste sasırıp kalıyorum ben bende 1 kac damla leke geldı onlarda 2 gun kanama olmuss bence benim kocam gırmeyı tam beceremıyorum popoma paralel olması lazımkı uste dogru girmeye çalışıoo
AY NOLUR POZİSYON HAKKINDA BİLGİİ ARTIK BİTSİN ŞU İŞ
cnm pozisyon öyle yani eğimli popo yönüne doğru,ilk başta dik giriyosun sonra eğim veriyosun popo yönüne doğru
canım eşin yanlış yönde ilerliyosa sen elinle ittirebilirsin,o şekilde deneyin bir de
kasılma olmazsa zaten ittirmeye falan gerek kalmıyo ,penis kendi yolunu buluyo zaten
bence sanırım sen kendini biraz fazla kasıyosun
Ah ah bi kasmasam hersey yoluna giricekte ama ılk gunden bu yana bayagı yol katettım artık yarısına kadar giriyor içime inş zamanlada tamamı olurr kendımı bıraktığım zmnda acıyor ama kasıldıgım gıbı değil acısı çok sağolun hepiniz
evet canım yarısını aldıktan sonra gerisi kolay,sadece o takıldığın noktada biraz durun eşin de hareket etmesin o esnada bi dakkaya yakın süre nefes alıp nefes ver,o zaman bak nasıl rahatlıycaksın ondan sonrasında da sonuna kadar giriyo zaten
ben de anlattığım gibi yapıyodum,o şekilde çözdüm o problemi
sen de bi dene canım,faydasını görürsün inşallah
Çok teşekkür ederim bunu denicem bu gece bole bole rahatlıcam inş atlatıcam
canlar,2gundr eşimle aramz açık oldgu için deneme yapamadm,ondn mutszdm yazamadm,yarn gece inşallah,nursena sen naslsn can?
canım aklımızdaydın ne oldu deneyebıldınızmı sorun ne ?günaydın arkadaşlar. zor bi dönemden geçiyorum.bu vajinismua beni bitirmeye yemin etmiş sankibiliyorum atlatacam.lütfen dualarınızı eksit etmeyin.sizi çok seviyorum
Ben geldiim, ilk jinekolog muayenemi basariyla atlatmanin hakli gururu icerisideyim canlarim:)) cok sulur fizyoljik olarak hersey yolunda imis anne olabilmem icin, yumurtaliklarimin durumu gayet iyi, hatta yumurtalarim var hazirda bekleyen. Doktor tahlil istedi, onlari da insallah 3-4 gun sonra alacagim:)) kizlar alttan muayeneden korkmayin, coj rahat gecti benimki, vajinal ultrason da:))
hoş geldin canım..ooh çok şükürr) muayene rahatmı..smear yaptırdınmı..dua edin banada ürküyorum bende salı günü giderim hatta şimdi bi bakayım pazartesi doktorum varmı pazartesi gideyim:18:
hassascan dün akşam mum denememi yaptım. aynı söylediğin gibi tv karşısına yayıldım.mumumu hazırladım,aynamı aldım.kurcaladım inceledim,mumu ilerlettim.ucu girdi zaten sonra devamıda geliyor.biraz daha ilerlettim.ama kalın yerine gelince tam giriş kısmı içim bir hoş oldu kasıldım sanki.daha fazla ileri gidemedim.ama defalarca aynı yere kadar sokup çıkarttım.korkmadım acı hissetmedim.sadece ilk denemem olduğu için sanırım heyecanlandım.ilk defa bu kadar büyükle denedim.iyiydi moralim düzeldi.her akşam biraz daha ilerletirsem olacak bu iş.bir daha ki denememde:13: en az yarısını almayı planlıyorum. desteğinize verdiğiniz fikirlere çok teşekkür ederim.inşallah hep beraber yeneceğiz bu illeti
canım sakın ol önce bu donemlerden bır cogumuz gectı pes etmeden yenıden deneyıp devamarkadaşlar ben yapamadım yaa(( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo ((
benden sanırım bı ıkı damla leke geldı sonra attım o carsafı makınaya yıkadım çıktı ama diyolarki o leke çıkmazmış doğrumu
Eşimin üstüne çıktığım zmn onun organına zara vermekten korkuyorum o zmn beceremiyorum bu işi yarım girdi şimdiye kadar ne zmn tam gircek bende zevk almaya başlıcam bilmiyorum kendimi kasmasam adam rahat girip çıkıcakta ya duyuyorum bazı arkadaslarımdan da ılk gece 3 defa felan yapmuşlar üst üste sasırıp kalıyorum ben bende 1 kac damla leke geldı onlarda 2 gun kanama olmuss bence benim kocam gırmeyı tam beceremıyorum popoma paralel olması lazımkı uste dogru girmeye çalışıoo
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar,bu akşam bir yere davetliyim ama gece eve gidince 15 dakika bile olsa egzersiz yapmaya çalışacağım.umarım tez zamanda güzel şeyler olur.hepinizi öpüyorum..
kolay gelsin canım yap mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?