- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.741
canım sen hangi aşamadasın başladın mı tekrar?
Ben geldiim, ilk jinekolog muayenemi basariyla atlatmanin hakli gururu icerisideyim canlarim:)) cok sulur fizyoljik olarak hersey yolunda imis anne olabilmem icin, yumurtaliklarimin durumu gayet iyi, hatta yumurtalarim var hazirda bekleyen. Doktor tahlil istedi, onlari da insallah 3-4 gun sonra alacagim:)) kizlar alttan muayeneden korkmayin, coj rahat gecti benimki, vajinal ultrason da:))
arkadaşlar ben yapamadım yaa(( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo ((
Ben geldiim, ilk jinekolog muayenemi basariyla atlatmanin hakli gururu icerisideyim canlarim:)) cok sulur fizyoljik olarak hersey yolunda imis anne olabilmem icin, yumurtaliklarimin durumu gayet iyi, hatta yumurtalarim var hazirda bekleyen. Doktor tahlil istedi, onlari da insallah 3-4 gun sonra alacagim:)) kizlar alttan muayeneden korkmayin, coj rahat gecti benimki, vajinal ultrason da:))
[
hadı gozun aydın darısı basıma :) bende yarına randevu aldım bugun regl bıter dıye umut edıyorum
tedırgınım ama doktorum vajı doktoru oldugu ınc yaklasımıda buna gore olur dıye umut edıyorum
inşallah tez vakıt bebek haberı alırız senden canım cok sevındım
canım bak yarın bende gıdıcem yazarım neler oldugunu sende hhemen pazartesıye randevu al
bu korkularımızı tamamen yenelımkı hamıle kalınca İnşaalllah rahat gecsın o donemımız
hayatım, benim böyle bir huyum var işte:)) yenmeden nöce de eczannnibirinie ultrason jeli getirtebilirmisiniz diye sordum, eczacı kadın idi. Neden isityorusunu deyince, "ben vajinismusuum" dedim, o ne dedi, biz eşlerimizle ilişkiye giremiyoruz dedim:)) hadi ya ded ikadıncagız kızardı kusura bakamyın faaln oldu:))
hemen pes etmek yok bunlarıda asacaksın yavas yavas rahatla bı once oraya odaklanma tv karsısında yap inan çok rahat oldu ben o sekılde yendım...
hosgeldın cnm nasılsın nasıl gıdıyor
birçoğumz aynı zamanda yendik eşlerimiz aynı zmanda hastalandı hepimiz aynı zamanlarda muayene olucaz ve inşallah aynı zmanda da hamile kalıp bebişlerimizden konusurz allahım hepımıze yardım etsın inşallahhh:))
canım gercekten p...s e hazır olmak gerekıyor kendini bu hazırlamalısın..hayal kur canım o anın hayalini kur nasıl olacağını düşün ve hazırla kendini...
evet herşeyi fazla sorguluyosun pati de böyle yapıyordu, olumsuza daha yatkın kafan canım keşke yapabilenleri referans edinsen. onun beklentisi çok fazla olmuş doktor herşeyi halleder zannetti sanırsam ama her zaman her şey kişinin kendinde bitiyor.
sağol ama bugün ne kadar denediysem cesaret edip yapamadım((
hassascan dün akşam mum denememi yaptım. aynı söylediğin gibi tv karşısına yayıldım.mumumu hazırladım,aynamı aldım.kurcaladım inceledim,mumu ilerlettim.ucu girdi zaten sonra devamıda geliyor.biraz daha ilerlettim.ama kalın yerine gelince tam giriş kısmı içim bir hoş oldu kasıldım sanki.daha fazla ileri gidemedim.ama defalarca aynı yere kadar sokup çıkarttım.korkmadım acı hissetmedim.sadece ilk denemem olduğu için sanırım heyecanlandım.ilk defa bu kadar büyükle denedim.iyiydi moralim düzeldi.her akşam biraz daha ilerletirsem olacak bu iş.bir daha ki denememde:13: en az yarısını almayı planlıyorum. desteğinize verdiğiniz fikirlere çok teşekkür ederim.inşallah hep beraber yeneceğiz bu illeti
hoşbulduk canımiyiyim çokşükürsen nasılsın talım benim :)) geçmişiokuyarak geliyorum anca okudum yeen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum çok mutlu oldum :))) bende dün akşamuyumadan önce parmağımla deneyeyim dedim hiç jel sürmeden 1 parmak 1 boğum aldımcanım :))) şunu hissettim ki elimi oraya koyduğumda sankiiçine çekiyor ..yarın da işe gitmeyeceğim tatil olduğu için , bu sefer kulak çubuğu ile deneyeceğim ama bir cesaret geldi dünden beri inş başarırırm :))) sen ne yapıyorsun canım birkaç gün giremedim internete ...
hayal kuruyorum da bazen korkutuyo bazen güzel geliyo...bakalım yaa inş.zorlanmam o gün kendimi aparatta pe..s boyuna gelince hazır hissedicem.ondan önce deneme yapmam mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?