Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen hangi aşamadasın başladın mı tekrar?

iki gündür yapıyorum egzersiz, dün mumun tamamını almıştım, bugün de yapıcaktım ama mantar ve idrar yollarında iltihaptan dolayı ilaç kullanıyorum zaten, bugün yanma var biraz o yüzden yarın yapıcam biraz daha kalınlaştırarak.. ayrıca teşekkür dederim ilgilendiğin için... :))

egzersiz yapanlara da bir şey söyleemek istiyorum.. egzersiz yaparken olmayınca hemen bırakmasınlar... mesela ben ilk gün kulak çöpü yaptım, sonra üç tane sardım yaptım. ama 6 tane yapınca alamadım bıraktım.. moralim bozulmasın diye ... 2. gün yaparken mum yapıcaktım zaten ama ben en baştan başladım kulak çöpünden... öyle daha güveniyoum kendime.. yarın da kulak çöpüyle başlıcam ama mumu yaptığım için mumu kalınlaştırcağm bu kez.. yani her egzersizde yeni başlıyorum gibi tüm çalışma yaptığım egzersizleri tekrar yapıcam bana iyi geldi.. ve giderek büyütücem aparatı..

hadi gözün aydın şekerim rahat bi şekilde olmuşsun muayeneni.herşey doktorda bitiyor aslında vajili olmayanlar bile kasılabiliyor çünkü muayene sırasında.tez zamanda bebişi de yakalarsın inşallah

arkadaşlar ben yapamadım yaa (( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo((

hemen pes etmek yok bunlarıda asacaksın yavas yavas rahatla bı once oraya odaklanma tv karsısında yap inan çok rahat oldu ben o sekılde yendım...

ohh ohhh geçmişler olsunnn:)))editorde olmussun tebrık ederım cnmm :))çok sevındım herseyın normal olduguna ...bende pazartesi gidiyorum hem eşim için hem kendım için...

birçoğumz aynı zamanda yendik eşlerimiz aynı zmanda hastalandı hepimiz aynı zamanlarda muayene olucaz ve inşallah aynı zmanda da hamile kalıp bebişlerimizden konusurz allahım hepımıze yardım etsın inşallahhh:))

canım benim yaaa alemsin vallaaaa

hosgeldın cnm nasılsın nasıl gıdıyor

hoşbulduk canımiyiyim çokşükürsen nasılsın talım benim :)) geçmişiokuyarak geliyorum anca okudum yeen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum çok mutlu oldum :))) bende dün akşamuyumadan önce parmağımla deneyeyim dedim hiç jel sürmeden 1 parmak 1 boğum aldımcanım :))) şunu hissettim ki elimi oraya koyduğumda sankiiçine çekiyor ..yarın da işe gitmeyeceğim tatil olduğu için , bu sefer kulak çubuğu ile deneyeceğim ama bir cesaret geldi dünden beri inş başarırırm :))) sen ne yapıyorsun canım birkaç gün giremedim internete ...

canım gercekten p...s e hazır olmak gerekıyor kendini bu hazırlamalısın..hayal kur canım o anın hayalini kur nasıl olacağını düşün ve hazırla kendini...

hayal kuruyorum da bazen korkutuyo bazen güzel geliyo...bakalım yaa inş.zorlanmam o gün kendimi aparatta pe..s boyuna gelince hazır hissedicem.ondan önce deneme yapmam mümkün değil.

ya aslında inan çok olumlu düşünmeye çalışıyorum kendimi motive ediyorum biri olumsuz bişey yazdığı zaman çoğu kez bnm öyle olmaz deyip beynimde yer ettirmemeye çalışıyorum ama bazen de çok etkileniyorum elimde değil.bnm korkum acıması değil biliyomusun bu kadar çabadan sonra o an gelir de yapamazsam acaba korkarmıyım die korkuyorum bilmem anlatabildim mi??

canım çok sevindim.ne güzel ben size ilk başlarda kalın denemeyin derken onu kastetmiştim.ilerlemeyebilir ama inceden kalına doğru gidince daha iyi ilerliyosun güvenin geliyo.ve yavaş yavaş esnediği için canın çok yanmıyo.ama kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yap canım karar vermek bile çok büyük bi adım.gerisi gelicektir merak etme.şimdi başladın zamanla vücudunu tanicaksın ve ona göre hareket ediceksin zaten.

nilaycım inşallah o dönemdede bırbırımıze destek oluruz

esımı doktora goturduk yenı geldık mr cektırdık doktor nedense bu saate randevu verdı
reglde bıttı hıc egsersız yapmadan denemek ıstıyorum off 10 gun gectı
olucka dımı korkular gelmesın yıne ınat ettım egsersız olmadan denıcem
ınsalah guzel haberle gelırım arkadaşlar
esım hasta kalsın dıyor ama ben 1 gun daha beklemek ıstemıyorum
yarında benım randevum var bakalım doktor ne dıcek
ne testlerı yaptırıyım kızlar ? muayene ıcın demem gereken bırsey varmı ?

tesekkur ederım cnm bende iyym misarfirlerle ugrasıyorum walla:) super cnm başlangıç için yarın kulak cubuğu dene ama jel kullan kaygan olacagı için daha rahat olursun sonra arttır kulak cubuklarını kafanı oraya verme sakin ol hiçbirsey olmucak kasma strese gırme bir sorun olursa hemen yaz bize...

hayal kuruyorum da bazen korkutuyo bazen güzel geliyo...bakalım yaa inş.zorlanmam o gün kendimi aparatta pe..s boyuna gelince hazır hissedicem.ondan önce deneme yapmam mümkün değil.

korkmak ne demekmişşş biz herkezden güçlüyüz cnm bak savasıyoruz sevısmıyoruz:))))tmm cnm ne zaman hazır olursan acele yok stres yok:)

slm kızlar.benm egz. iyi gidiyo muma iki üç kat peçete sardım öle davam edicem bikaç gün.işte aparatımla geçinip gidiyoruz.tek korkum o an gelipte yapamazsam vahhh halime.siz neler yaptınız geçmişi okuyamadım.bayrama kadar bikaç kişi çıkalım yenen işlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…