- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.761
nilaycım inşallah o dönemdede bırbırımıze destek oluruz
esımı doktora goturduk yenı geldık mr cektırdık doktor nedense bu saate randevu verdı
reglde bıttı hıc egsersız yapmadan denemek ıstıyorum off 10 gun gectı
olucka dımı korkular gelmesın yıneınat ettım egsersız olmadan denıcem
ınsalah guzel haberle gelırım arkadaşlar
esım hasta kalsın dıyor ama ben 1 gun daha beklemek ıstemıyorum
yarında benım randevum var bakalım doktor ne dıcek
ne testlerı yaptırıyım kızlar ? muayene ıcın demem gereken bırsey varmı ?
kızlar unutmadan sormak istyrm.benim aparat iki üç katlı mum enini tahmin edersiniz...işte ben onu yarıya kadar alabiliyorum.sizde tamamı giriyomu birde yarıya kadar girmesine rağmen hiç leke kan gelmiyo.bu benm içn hiç önemli değil ama merak ettim.çok fazla soru sorcam ama anestol ve kayganlaştırıcı çok fazla sürüyorum zararı olumu çok korkuyorum çnk icee içinede sıkıyorum.
arkadaşlar ben yapamadım yaa(( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo ((
cnm yarıya kadar alabılıorsan beklet takıldıgı yerde sonra nefes egzersızlerıyle gıt gel yap o şekilde hepsını alabılırsın ben anestol kullanmadım hiç onun için yorum yapmim...
iyi haberlerde veririm inşallah dee
Sağol canımcım bilgilendirdiğin için , ben bebek yağı kullanacaktım valla iyi ki söyledin :)) o zaman onlardan alayım canım
topiğe bi tane acil 'HAFİZE ANA 'aranıyor
Hayır ağlamak yok,sende yapacaksın sen başarmak için buraya üye olmadın mı?Bak calışmalara başlamışsın üstüne git fırsat buldukça deneme yap ilerletebilirsin ne kadar ilerledin bilmiyorum ama fırsat buldukça denemeye devam et.Takılmadı canım sen beynince öle düşünüyorsun,bi fırsat ver muma kaysın gitsin acıma yok acırsa yapmazsın canım kendi elindee.Ama başlaman bile çok güzel lütfen erteleme her akıttığın göz yaşı sana tebessüm olarak geri dönecek.Geçmişi düşünme bugün başka biri ol tekrar dene.Haberini beklicemmm...
canım deniyorum popo yönüne itmeye çalışıyorum gitmiyo demekki çok kasıyorum içime 2 cm kadar girdi orda kaldı gitmiyor tıkandım biraz durdum gitmeyince çıkardım fakat şimdide o durdurduğum yer çok acıyo sanırım orası tam giriş çok ittim ya kasılıncada bana acı verdi korkuyorum
kızlar unutmadan sormak istyrm.benim aparat iki üç katlı mum enini tahmin edersiniz...işte ben onu yarıya kadar alabiliyorum.sizde tamamı giriyomu birde yarıya kadar girmesine rağmen hiç leke kan gelmiyo.bu benm içn hiç önemli değil ama merak ettim.çok fazla soru sorcam ama anestol ve kayganlaştırıcı çok fazla sürüyorum zararı olumu çok korkuyorum çnk icee içinede sıkıyorum.
canım nefes alıyorum ama daha fazla ilerlemiyo.hepsi girebiliyomu onu merak ediyorum.çok sert olduğu içn acıdığından belkide itemiyorum.emlayı çok sürüyorum ve hissizliğe yol açıyomuş netten okudum.
canım panik oluyosun galiba zamanla geçiyor kasmalar yaptıkca kalmıyor, femolub dan bahsettiler ucu vajenin içine giriyormuş hem uyarıcı hem kayganlaştırıcı kullananlar çok memnun netten alıyorlar,ben ty-ja diye bir jel kullanmıştım artık kullanmıyorum, canım o bölgeyi uyarınca gerek kalmıyor ama sen bakamıyorum diyosun, biraz vajiyle barış o da senin bir parçan
canım mumum tamamı uzun beyaz mum ise alman mumkun degıl zatı :)
bende egsersızde yarıya kadar alabılıyordum normal yanı ve kan gelmedı bende p. boyutunda aparatla yapsam bıle
krem sorusuna gelınce bende bol bol ılk zamanlar kayganlastırıc kullanıyordum hıc sorun yasamadım .
ayy inşalalh balım...
eşin hala duzelmedı demekinşallah egzersızsın basarabılırsın cnm bence yaparsın:)biz basardık ve gerısı gelıyor artık cok sukur
testler konusunda bılgım yok cnm rutin kontrol yaparlar zaten hamişliği konus muhakkak bende pazartesı konusucam ama benim eşim ben bu vajıyı yendıgımden beri çok degıstı ılk bikaç gun iyiydik ama çok huysuz oldu...acaba kafasına o işi çokmu takıyo bana boyle davranıyo bılmıyorum konusmak ıstıyorum konusamıyorz kötü dönemden geçiyorum anlıcanız bi yüzüm gulmedi((
canım nasılsın neler yapıyosun bugün giremedim topiğe walla bi yanım eksik kaldı.
şimdi kafasını karıstırmayalım kızın ben alabılısın dıyorum sen alamazsın:)))))ben hepsini alıyordum ama çok uzun deıldı mum 13 cm fln dı boy heralde yanlıs hatırlamıyorsam..
Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vajiyi yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivajiye tekmeyi attık darısı diğer arkadaşların başına
daha ıyı esım yarın iş bası yapcak mr ıcn bugune gun vermıslerdı hafta ıcıde sonucları alcaz bakalım neyı var
erkeklerın en buyuk takıntısı ereksıyon sorunu bız nasıl vajılıyken hep ezık korkaktık
onlarda ılıskı oncesı yapabılcekmı korkusunda olabılıyor
esım regl bıtmem yakın deyınce gece gece kecı boynuzu yemeye basladı saştım
sen hıc bırsey deme canım eşine erkegın gururu kadınınkıne benzemez doktora gıtmeyı kendı demesı bıle cok buyuk bır sey
zamana bırak herseyı bakalım doktor sonucu ne cıkıcak..
bende bugun emla kremım sagolsun onunla epılasyon yaptım
ınanın heran burdakı kızları andım onun acısı vajı korkusundan beter
emla bıle olsa . yanı anlıcaıgn bugun guzelce hazırlandım bakalım esım yemek yedı sımdı
doktor tum gun yemek yemeyı yasaklamıstı ona mr cektırcek dıye
uyucam falan dıyor ama nafıle banane ne kadar cok tekrar okadar basarı
egsersız yapmadan yapıcam cnm p. boyotunda aparatı az once 1 kere sadece deneyım dedım oldu
bu guven verdı basarıcam ınsallah sorunsuz yıne
ne olsun canım nazlıya dedıgım gıbı esımle ugrasıyorum bu ara belı cok ağrıyor üşüttü işte calısrken
regle yenı bıttı yarında jınekolog muayeneye gıdıcem
sen nasılsın balım her gun bır hevesle bakıyorum buraya yenen bırı cıksın bayram oncesı gelınlerımız artsın dıye
müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?