Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar unutmadan sormak istyrm.benim aparat iki üç katlı mum enini tahmin edersiniz...işte ben onu yarıya kadar alabiliyorum.sizde tamamı giriyomu birde yarıya kadar girmesine rağmen hiç leke kan gelmiyo.bu benm içn hiç önemli değil ama merak ettim.çok fazla soru sorcam ama anestol ve kayganlaştırıcı çok fazla sürüyorum zararı olumu çok korkuyorum çnk icee içinede sıkıyorum.

ayy inşalalh balım...

eşin hala duzelmedı demekinşallah egzersızsın basarabılırsın cnm bence yaparsın:)biz basardık ve gerısı gelıyor artık cok sukur

testler konusunda bılgım yok cnm rutin kontrol yaparlar zaten hamişliği konus muhakkak bende pazartesı konusucam ama benim eşim ben bu vajıyı yendıgımden beri çok degıstı ılk bikaç gun iyiydik ama çok huysuz oldu...acaba kafasına o işi çokmu takıyo bana boyle davranıyo bılmıyorum konusmak ıstıyorum konusamıyorz kötü dönemden geçiyorum anlıcanız bi yüzüm gulmedi((

cnm yarıya kadar alabılıorsan beklet takıldıgı yerde sonra nefes egzersızlerıyle gıt gel yap o şekilde hepsını alabılırsın ben anestol kullanmadım hiç onun için yorum yapmim...

arkadaşlar ben yapamadım yaa (( psikolojim çok bozuk ağlamaktan harap oldum, gitmiyo takıldı biryere , ilerletemiyorum. cesaretim kırıldı yine bu kadar aciz kaldım bişey beceremeyen korkağın biriyim ben olmuyo((

bebeğim korkaklık değil seninki.sadece canımız çok tatlı ve birazcık acicak die aklımız gidiyo.sen beni dinle ve bnm gibi en küçük boyla başla.parmağınla yapıyosan serçe parmakla yapamıyosan kulak çubuğuyla başla.istersen beraber hareket edebiliriz canım moralini hiç bozma hepimize oldu bi gün oldu ertesi gün olmadı rahat olduğun bi zaman yap egzersizini ve olmayınca bırakma hemen.nefes egzersizi yapıp tekrar dene.

cnm yarıya kadar alabılıorsan beklet takıldıgı yerde sonra nefes egzersızlerıyle gıt gel yap o şekilde hepsını alabılırsın ben anestol kullanmadım hiç onun için yorum yapmim...

canım nefes alıyorum ama daha fazla ilerlemiyo.hepsi girebiliyomu onu merak ediyorum.çok sert olduğu içn acıdığından belkide itemiyorum.emlayı çok sürüyorum ve hissizliğe yol açıyomuş netten okudum.

iyi haberlerde veririm inşallah dee

cnm annemlere gittiğimiz için orda deneme şansım yoktu o yüzden öyle yazdım :) yoksa bende iyi haberler vericem tabisiiii :)

Sağol canımcım bilgilendirdiğin için , ben bebek yağı kullanacaktım valla iyi ki söyledin :)) o zaman onlardan alayım canım

ultrsason jelini tavsiye ederim canım..

topiğe bi tane acil 'HAFİZE ANA 'aranıyor

hahhahaha :)

canım sen karabiberin üzerine o kadar gitme herkesin yapısı farklı yardım etmek istiyosun ama kızın gözü daha çok korkucak ille mumla yapmaya zorlama.daha incesiyle başlasın giderek kalınlaştırır herkes mumla başlamadı sonuçta.burdaki çoğu insan inceden kalına doğru gitti.yanlış anlama bu yazdıklarımı rica ediyorum...

ya acı verir tabi mum ince değil ki ilk etapta kalktınız mumla yapıyosunuz.ısrarla söylüyorum inceden kalına doğru gidin.daha ilk geceden söylemiştim size mumla başlamayın diye tahmin edebiliyorum çünkü olacakları..

canım mumum tamamı uzun beyaz mum ise alman mumkun degıl zatı :)
bende egsersızde yarıya kadar alabılıyordum normal yanı ve kan gelmedı bende p. boyutunda aparatla yapsam bıle
krem sorusuna gelınce bende bol bol ılk zamanlar kayganlastırıc kullanıyordum hıc sorun yasamadım .

canım nefes alıyorum ama daha fazla ilerlemiyo.hepsi girebiliyomu onu merak ediyorum.çok sert olduğu içn acıdığından belkide itemiyorum.emlayı çok sürüyorum ve hissizliğe yol açıyomuş netten okudum.

tatlım tabikide gırer hepsı ama acele etme hepsını brgune sıkıstırma bırde emlayı fln yavas yavas bırakmaya calıs sadece kayganlastırıcı kullanark dene belki emlaya ihtiyacın yoktur...

nursena cım karabiberimiz çok hassas siz kıza mumla yaptırıyosunuz.en küçük ebatta başlaması doğru olmaz mı sen daha tecrübelisin daha iyi bilirsin.çünkü mumun kalınlığı bayağı var.ilk etapta ona nasıl alışsın kızcağız??yanlış mı söylüyorum?

şimdi kafasını karıstırmayalım kızın ben alabılısın dıyorum sen alamazsın:)))))ben hepsini alıyordum ama çok uzun deıldı mum 13 cm fln dı boy heralde yanlıs hatırlamıyorsam..

daha ıyı esım yarın iş bası yapcak mr ıcn bugune gun vermıslerdı hafta ıcıde sonucları alcaz bakalım neyı var

erkeklerın en buyuk takıntısı ereksıyon sorunu bız nasıl vajılıyken hep ezık korkaktık
onlarda ılıskı oncesı yapabılcekmı korkusunda olabılıyor
esım regl bıtmem yakın deyınce gece gece kecı boynuzu yemeye basladı saştım
sen hıc bırsey deme canım eşine erkegın gururu kadınınkıne benzemez doktora gıtmeyı kendı demesı bıle cok buyuk bır sey
zamana bırak herseyı bakalım doktor sonucu ne cıkıcak..

bende bugun emla kremım sagolsun onunla epılasyon yaptım
ınanın heran burdakı kızları andım onun acısı vajı korkusundan beter
emla bıle olsa . yanı anlıcaıgn bugun guzelce hazırlandım bakalım esım yemek yedı sımdı
doktor tum gun yemek yemeyı yasaklamıstı ona mr cektırcek dıye
uyucam falan dıyor ama nafıle banane ne kadar cok tekrar okadar basarı
egsersız yapmadan yapıcam cnm p. boyotunda aparatı az once 1 kere sadece deneyım dedım oldu
bu guven verdı basarıcam ınsallah sorunsuz yıne

canım nasılsın neler yapıyosun bugün giremedim topiğe walla bi yanım eksik kaldı.

ne olsun canım nazlıya dedıgım gıbı esımle ugrasıyorum bu ara belı cok ağrıyor üşüttü işte calısrken
regle yenı bıttı yarında jınekolog muayeneye gıdıcem
sen nasılsın balım her gun bır hevesle bakıyorum buraya yenen bırı cıksın bayram oncesı gelınlerımız artsın dıye

şimdi kafasını karıstırmayalım kızın ben alabılısın dıyorum sen alamazsın:)))))ben hepsini alıyordum ama çok uzun deıldı mum 13 cm fln dı boy heralde yanlıs hatırlamıyorsam..

canım ben beyaz mumsa dedım su kalın olandan bendekı 19 20 cm dı ben enfazla 11 12 cm alabılıyordum
arkadasımız karar versın hangı mumsa ona gore cevabımızdan bırını alsın :)

inşallah sonucu ii çıkar haber ver bize cnm...hadi cnm ben çıkıyorum çok opuyorum seni misafirlerim var yarın pek gıremem ama bu gecenin raporunu istiyorum senden balım bol şanslar

müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.

cnm tebrik ederimmm

2 gün girmedim maşallah 2 kişi yenm,iş daha vardır belki de geçmişi okuyorum şuan. maşallah ne çok yazmışınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…