- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.781
Ben geldiim, ilk jinekolog muayenemi basariyla atlatmanin hakli gururu icerisideyim canlarim:)) cok sulur fizyoljik olarak hersey yolunda imis anne olabilmem icin, yumurtaliklarimin durumu gayet iyi, hatta yumurtalarim var hazirda bekleyen. Doktor tahlil istedi, onlari da insallah 3-4 gun sonra alacagim:)) kizlar alttan muayeneden korkmayin, coj rahat gecti benimki, vajinal ultrason da:))
HADI KIZLAR ARTIK SIZIDE YENENLER TARAFINDA GÖRMEK ISTIYORUZ BASARICAKSINIZ YUREKTEN INANIYORUM BUNA...
paticim bizde yenice zAllahın izniyle en kısa zamanda inanıyorummmm....
ne güzel ya bu ara başarı haberleri çoğaldı, bir de topiğin kadroluları yense hiç fena olmıyacak haniaybice, buseumut,burcum86,sahara84,ficklebird,redbox,yardm,zeynepne,pamukelma,acemkızı elinizi çabuk tutun kızlar bayrama çok az kaldı
korkmak ne demekmişşş biz herkezden güçlüyüz cnm bak savasıyoruz sevısmıyoruz:))))tmm cnm ne zaman hazır olursan acele yok stres yok:)
ıyı geceler canım benımde uykum geldı yatıyorum artık sabaha mac :)hepinizi çok çok opuyorum canlarımm tatlı ruyalarrr...
paticim bizde yenice zAllahın izniyle en kısa zamanda inanıyorummmm....
inşallah canım artık sen aybıke busemut gıbı eskı arkadaslar yenıp yenı gelenlere öğretmen olucak :)
hepınıze ıyı geceler kızlar bende kactım
daha ıyı esım yarın iş bası yapcak mr ıcn bugune gun vermıslerdı hafta ıcıde sonucları alcaz bakalım neyı var
erkeklerın en buyuk takıntısı ereksıyon sorunu bız nasıl vajılıyken hep ezık korkaktık
onlarda ılıskı oncesı yapabılcekmı korkusunda olabılıyor
esım regl bıtmem yakın deyınce gece gece kecı boynuzu yemeye basladı saştım
sen hıc bırsey deme canım eşine erkegın gururu kadınınkıne benzemez doktora gıtmeyı kendı demesı bıle cok buyuk bır sey
zamana bırak herseyı bakalım doktor sonucu ne cıkıcak..
bende bugun emla kremım sagolsun onunla epılasyon yaptım
ınanın heran burdakı kızları andım onun acısı vajı korkusundan beter
emla bıle olsa . yanı anlıcaıgn bugun guzelce hazırlandım bakalım esım yemek yedı sımdı
doktor tum gun yemek yemeyı yasaklamıstı ona mr cektırcek dıye
uyucam falan dıyor ama nafıle banane ne kadar cok tekrar okadar basarı
egsersız yapmadan yapıcam cnm p. boyotunda aparatı az once 1 kere sadece deneyım dedım oldu
bu guven verdı basarıcam ınsallah sorunsuz yıne
ne olsun canım nazlıya dedıgım gıbı esımle ugrasıyorum bu ara belı cok ağrıyor üşüttü işte calısrken
regle yenı bıttı yarında jınekolog muayeneye gıdıcem
sen nasılsın balım her gun bır hevesle bakıyorum buraya yenen bırı cıksın bayram oncesı gelınlerımız artsın dıye
canım çok güzel anlatmışsın en azından gitmeyi düşünen arkadaşlar doktorun da tek çözüm yolu olmadığını anlarlar, senin yanlışın ki hala şuan bile yanlış düşünüyorsun çözümü kendinde görememek, emin ol o dediğin doktor da farklı bir yöntem uygulamıyor anlatılanlara bakarak söylüyorum. senin ki sadece bir anlık cesarete kalmış aparat gibi düşün p...i ki çok daha rahat aparattan o kadar yaptım aparatı ama şu an tekrar yap deseler yapabilir miyim? sanmıyorum. eşinle onuş hiçbir şey yapmayacağına dair güvenin olursa deneyebilirsin aradaki tek fark birinin canlı diğerinin cansız olması, kontrol sende olursa bence yenmen an meselesi.
herkese iyi geceler...
yazdıkların için çok teşk ederim :) lakin bendeki sorun ebat ile ilgili değil girişten hemen sonra bir yer var orda tıkanıyorum ,yani bacaklarımı kapatıp itemiyorum, kulak çubuğu ilede denedim yine orda kaldım ama şunu anladımki böyle sızlanma ile olmuyo cesaretimi toplayıp tekrar denicem, seninde yazdığın gibi en inceden başlıcam bu sefer, desteğin için çooook teşk ederim, tabi ne zaman cesaret gelirde yaparım o ayrı konu(((
inşallah canım bayram öncesi bnm zor çünkü reglimin bitmesini bekliyorum ama bu sefer kararlıyım bi yere gitmicem dersime çalışıcam egzersizlerim aksadıkça aksadı...
yazdıkların için çok teşk ederim :) lakin bendeki sorun ebat ile ilgili değil girişten hemen sonra bir yer var orda tıkanıyorum ,yani bacaklarımı kapatıp itemiyorum, kulak çubuğu ilede denedim yine orda kaldım ama şunu anladımki böyle sızlanma ile olmuyo cesaretimi toplayıp tekrar denicem, seninde yazdığın gibi en inceden başlıcam bu sefer, desteğin için çooook teşk ederim, tabi ne zaman cesaret gelirde yaparım o ayrı konu(((
nursena cım karabiberimiz çok hassas siz kıza mumla yaptırıyosunuz.en küçük ebatta başlaması doğru olmaz mı sen daha tecrübelisin daha iyi bilirsin.çünkü mumun kalınlığı bayağı var.ilk etapta ona nasıl alışsın kızcağız??yanlış mı söylüyorum?
nursena canım nasılsın ?
sağol canım ben iyiyim geceden bu yana olanları okuyordum, sen nasılsın bugün gidiyorsun ha doktora şu zarı da sor mutlaka, inşallah senin de kolay geçer smear testi meme ultrasonu bir de rahim içi ultrason diyor arkadaşlar dün sormuşsun ya.
not aldım hepsını ıstıcem doktordan sağol canım
zarı sormak hıc aklıma gelmedı esımle cok sukur sorun yok bu yuzden ama sorayım yınede
regl bıtmezse doktor kabul edermı acama muayeneyı eger bugun gıdemezsem bır daha carsamba gunu gelıcek
sorunluyum her seyımde ılla sorunlu olcak
bu arada yardm gorunmuyor pek haberı olan varmı aramızda en uzun vajılı o umarım bır gun cıdden korkularıyla yuzlesır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?