Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ooooooo canım maşallah hadi gözün aydın çok sevindim.inşallah en yakın zamanda bebişin de olur.

sıra bizde bekleyin biziiiiiii bizde yenicez inanıyorummmmmm

inşallah canım bayram öncesi bnm zor çünkü reglimin bitmesini bekliyorum ama bu sefer kararlıyım bi yere gitmicem dersime çalışıcam egzersizlerim aksadıkça aksadı...

ben bir daha doktora mı gideri asla ve şöyle bişi söyleyeyim çok rahat vajinal ultrason olabiliyorum benim sıkıntım çalıştığım için vakit olmuyor bu siteye takılsam takip etsem bende başarırdım

herkese iyi geceler...

yazdıkların için çok teşk ederim :) lakin bendeki sorun ebat ile ilgili değil girişten hemen sonra bir yer var orda tıkanıyorum ,yani bacaklarımı kapatıp itemiyorum, kulak çubuğu ilede denedim yine orda kaldım ama şunu anladımki böyle sızlanma ile olmuyo cesaretimi toplayıp tekrar denicem, seninde yazdığın gibi en inceden başlıcam bu sefer, desteğin için çooook teşk ederim, tabi ne zaman cesaret gelirde yaparım o ayrı konu(((

canım yaptıkça cesaretin artıcak ha deyince gelen bişey değil malesef...biraz da sen inat ediceksin.o dediğin yerde hepimiz takıldık oraya gelince derin derin nefes al ve kendini hazır hissettiğinde nefesini verirken içeri ittir aşağı doğru.inan sonrası koca bi boşluk.sakın erteleme canım lütfen....

canim,geriden okuyodm geçgordm,kusura bkma,ben genelde gecelri grip okuY
abiliyorum..sendemi uyuyamysn.pati,nursena,canlarım,aramz daha iyiYDİ BUgun ,3.denemem daha olmadı,belki sabh olur,ılginz icn saolun canlar

inşallah canım bayram öncesi bnm zor çünkü reglimin bitmesini bekliyorum ama bu sefer kararlıyım bi yere gitmicem dersime çalışıcam egzersizlerim aksadıkça aksadı...

inşallah canım bak belınayda azmettı yapıcam dedı kurtuldu
sıra sende

bak kendınde dıyorsun sızlanma ıle olmaz her defasında yenıden basla bende en kucuktun sıra ıle buyuge cıkıyordum
kendıne kendınden daha buyuk yardımcı yok

bu arada kızlar regl bıtmemıs gunumu yanlıs hesapladım daha 9. gun ama yınede uzun surdu
off doktordanda randevu aldım 16.30 da olmazsa ıptal edıcem mecburen ....

canım çok hassas evet ama bir yerden başlaması gerekiyor biz hep klasik bakkal mumu diyoruz ki o da bir parmak kadar anca belki biraz daha kalın kendi karar verecek ne kadar olacağına, ben her zaman önce parmak diyorum ama parmak itici geliyormuş çoğu yapamıyor, inceden kalına doğru gidilecek tabi ama direk kalını yaptıysa ki yapabilmiş cesareti var demek ki devam etsin, kızlara her zaman söylüyorun uzunluk olarak çok fazla zorlamayın önemli olan kalınlığı girişin esnemesi, ha bir de şunu söyleyim egzersiz için bahane yapan kızlar zaman yoktu ordaydık burdakdık işteydik diyen arkadaşlar egzersiz ille bir aparatla yapılır diye birşey yok ordaki kasları sıkıp bırakarak da yapabilirsiniz oturduğunuz yere ayakta yada biriyle konuşurken emin olun kimse farketmez.

nursena canım nasılsın ?

sağol canım ben iyiyim geceden bu yana olanları okuyordum, sen nasılsın bugün gidiyorsun ha doktora şu zarı da sor mutlaka, inşallah senin de kolay geçer smear testi meme ultrasonu bir de rahim içi ultrason diyor arkadaşlar dün sormuşsun ya.

not aldım hepsını ıstıcem doktordan sağol canım
zarı sormak hıc aklıma gelmedı esımle cok sukur sorun yok bu yuzden ama sorayım yınede
regl bıtmezse doktor kabul edermı acama muayeneyı eger bugun gıdemezsem bır daha carsamba gunu gelıcek
sorunluyum her seyımde ılla sorunlu olcak

bu arada yardm gorunmuyor pek haberı olan varmı aramızda en uzun vajılı o umarım bır gun cıdden korkularıyla yuzlesır...

canım geçen gün komşum regl iken gitti yapılabiliyormuş ara sor ona göre git zar benim duruyor normal doğumda yırtılıyomuş, normal doğum olmazsa hep kalıyor mu onu merak ettim benim eşim de sorun etmiyor ama yine de durmasından huylanıyorum ben, bir de iltihap olmasa bile aylık fitil oluyormuş vajiyi temizlemek için onu sorabilirsin, rahat olman gerekiyormuş , canım sen bir git gel ben de bayramdan önce giderim büyük ihtimalle, yardm egzersiz olarak bitti aslında sadece o andan korkuyor az kaldı onun yenmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…