Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burdakı arkadaslarında bılmesı acısından sorunu burda cevaplıyıp msn acıyorum hemen :)
ablam normal ve sezeryan doğum yaptı zar hala duruyor onda yıllardır herhangı bı sorun olmadı
sadece doktoru dogum oncesı takılırdı bakıre hamıle dıye:)

inşallah canım,biran evvel halletmek istiyorum

canım 2 gündür bakıyorum rastgelince yazıyım dedim ama rastlayamadım sana, editörlük hayırlı olsun, doktor da güzel geçmiş,
hazırda yumurta nasıl oluyor sonra vaktin olursa bahset bize.

bişeyi çok merak ediyorum.egzersizlere yeni başlayan bakire bayanlar,parmak egzersizlerini nasıl yapabiliyorsunuz,kızlık zarı bozulmuyomu o zaman??

HAyır bozulmuyo ben ilk muayenemde doktor parmagını itmişti ay dedim bişi olur mu? güldü bana kadın =)) Dediki yok yok onun bozulması için silindir gibi bişeyn girmesi gerekiyo dedi. Gayet rahat ve kasılmasız olursa bozulmayabilir de dedi. Yani bozulmuyo problemliysen hemen başla derim..

kegel yapmak gibi mi?tut bırak yoksa başka bir yolu daha var mı bildiğin,onu da yapalım

kızlar neler yaptınız var mı bir gelişme?

dün akşam çok geç geldik eve ama yinede az da olsa egzersiz yapmaya kararlıydım.15 20 dakika kadar yapabildim fena değildi,yine 5 cm falan girdi çok da rahat girdi sanki.ama fazla uğraşamadım,eşim ben olmadan yatmıyor mecburen yattık.ama bu gün kararlıyım,Rabbim nasip ederse en az 1-2 saat uğraşıp yarısını falan almak istiyorum.muma işaretler koyacağım her gün nereye kadar gelmek istediğimi işaretleyeceğim. inşallah olur.bu gün yarısını alırsam akşam deneme yapmak istiyorum.bugün benim doğum günüm belki bana şans getirir

canım evet tut bırak şeklinde ama önce o hissi bilmen gerekiyor vaji kaslarını sıktığını bilmen gerekiyor, canım bak hep söylüyorum aparatın boyundan ziyade eni önemli önemli olan girişi esnetmek gerisi zaten derya deniz, mumu yavaş yavaş kalınlaştır canım yaptıkca bir sonraki aşamaya geç.doğum günün kutlu olsun canım nice vajisiz yıllara inşallah....

teşekkür ederim.bende şu giriş kısmını iyice aşmak istiyorum zaten,orasını geçince daha kolay olacak herşey.

nice yıllaraa cnmmmm:)))inşallahh ugur getıtı bugun sana:)

inşallah canım ama hissediyorum ben de çok yaklaştım..umarım bi aksilik çıkmaz.

oo canım süpersin sen gayet iyi ilerliyosun.nursena haklı önemli olan eni.o esnedikten sonra gerisi kolay.allah nice sağlıklı hayırlı yıllar nasip etsin..

oo canım süpersin sen gayet iyi ilerliyosun.nursena haklı önemli olan eni.o esnedikten sonra gerisi kolay.allah nice sağlıklı hayırlı yıllar nasip etsin..

çok teşekkür ederim.birazdan egzersizlere başlayacağım,pazartesi günü rapor veririm.inşallah yol alabilirim.hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim.iyi haftasonları

kızlar slm nasılsınz.dün gece merak ede ede sonunda pembe renkli bişey geldi benden.yatmadan egz.yapmak istedim ve ıkına ıkına o koca mumu neredeyse tamamen aldım.biraz beklettim on dk kadar.yatıım neyse.lavoboya kalktım baktım lekeler var.ayy ben delisi ona bile sevindim.oluyo değil olacak hissi daha çok arttı.bilmiyorum bayram dedim bayrama kadar yapacam olacak diyorum işlh.

slm canım,seninki gitmiş,hayırlı olsun
artık rahat rahat egzersizlerini yapabilirsin
canım hangi aşamadaydın sen?en son kaç cm aldın kalınlıkta?

merhaba kizlar konunuzu bayadir takip ediyorum... ve bunu yazip yazmamakla cok kararsiz kaldim, kendimden cok utaniyorum....
ben 3 aylik evliyim gerdek gecesinde hic zevk alamadim, aceba bunun nedeni nedir? o geceden sonra 1 ayi geckindir kanamam oldu...
sorunlar daha bitmedi gerdek gecesinden 1,2 hafta sonra karnima agrilar girdi, tuvalete cikamiyordum surekli bi yanma hissetiyordum..
gece cok fenalasttim hemen acile gittik, enfeksiyon kapmisim doktor ilac verdi... cok sukur simdi iyim, ama benim sorunum gerdek gecesinden zevk alamama aceba diyorum bende vajinismus olabilirmiyim? o gun bugundur iliskiden, nefret eder oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…