- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.801
canım çok sevindim.ne güzel ben size ilk başlarda kalın denemeyin derken onu kastetmiştim.ilerlemeyebilir ama inceden kalına doğru gidince daha iyi ilerliyosun güvenin geliyo.ve yavaş yavaş esnediği için canın çok yanmıyo.ama kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yap canım karar vermek bile çok büyük bi adım.gerisi gelicektir merak etme.şimdi başladın zamanla vücudunu tanicaksın ve ona göre hareket ediceksin zaten.
bişeyi çok merak ediyorum.egzersizlere yeni başlayan bakire bayanlar,parmak egzersizlerini nasıl yapabiliyorsunuz,kızlık zarı bozulmuyomu o zaman??
kızlar neler yaptınız var mı bir gelişme?
canım çok hassas evet ama bir yerden başlaması gerekiyor biz hep klasik bakkal mumu diyoruz ki o da bir parmak kadar anca belki biraz daha kalın kendi karar verecek ne kadar olacağına, ben her zaman önce parmak diyorum ama parmak itici geliyormuş çoğu yapamıyor, inceden kalına doğru gidilecek tabi ama direk kalını yaptıysa ki yapabilmiş cesareti var demek ki devam etsin, kızlara her zaman söylüyorun uzunluk olarak çok fazla zorlamayın önemli olan kalınlığı girişin esnemesi, ha bir de şunu söyleyim egzersiz için bahane yapan kızlar zaman yoktu ordaydık burdakdık işteydik diyen arkadaşlar egzersiz ille bir aparatla yapılır diye birşey yok ordaki kasları sıkıp bırakarak da yapabilirsiniz oturduğunuz yere ayakta yada biriyle konuşurken emin olun kimse farketmez.
kızlar neler yaptınız var mı bir gelişme?
dün akşam çok geç geldik eve ama yinede az da olsa egzersiz yapmaya kararlıydım.15 20 dakika kadar yapabildim fena değildi,yine 5 cm falan girdi çok da rahat girdi sanki.ama fazla uğraşamadım,eşim ben olmadan yatmıyor mecburen yattık.ama bu gün kararlıyım,Rabbim nasip ederse en az 1-2 saat uğraşıp yarısını falan almak istiyorum.muma işaretler koyacağım her gün nereye kadar gelmek istediğimi işaretleyeceğim. inşallah olur.bu gün yarısını alırsam akşam deneme yapmak istiyorum.bugün benim doğum günüm belki bana şans getirir
canım evet tut bırak şeklinde ama önce o hissi bilmen gerekiyor vaji kaslarını sıktığını bilmen gerekiyor, canım bak hep söylüyorum aparatın boyundan ziyade eni önemli önemli olan girişi esnetmek gerisi zaten derya deniz, mumu yavaş yavaş kalınlaştır canım yaptıkca bir sonraki aşamaya geç.doğum günün kutlu olsun canım nice vajisiz yıllara inşallah....
dün akşam çok geç geldik eve ama yinede az da olsa egzersiz yapmaya kararlıydım.15 20 dakika kadar yapabildim fena değildi,yine 5 cm falan girdi çok da rahat girdi sanki.ama fazla uğraşamadım,eşim ben olmadan yatmıyor mecburen yattık.ama bu gün kararlıyım,Rabbim nasip ederse en az 1-2 saat uğraşıp yarısını falan almak istiyorum.muma işaretler koyacağım her gün nereye kadar gelmek istediğimi işaretleyeceğim. inşallah olur.bu gün yarısını alırsam akşam deneme yapmak istiyorum.bugün benim doğum günüm belki bana şans getirir
nice yıllaraa cnmmmm:)))inşallahh ugur getıtı bugun sana:)
inşallah canım bak belınayda azmettı yapıcam dedı kurtuldu
sıra sende
bak kendınde dıyorsun sızlanma ıle olmaz her defasında yenıden basla bende en kucuktun sıra ıle buyuge cıkıyordum
kendıne kendınden daha buyuk yardımcı yok
bu arada kızlar regl bıtmemısgunumu yanlıs hesapladım daha 9. gun ama yınede uzun surdu
off doktordanda randevu aldım 16.30 da olmazsa ıptal edıcem mecburen....
oo canım süpersin sen gayet iyi ilerliyosun.nursena haklı önemli olan eni.o esnedikten sonra gerisi kolay.allah nice sağlıklı hayırlı yıllar nasip etsin..
kızlar slm nasılsınz.dün gece merak ede ede sonunda pembe renkli bişey geldi benden.yatmadan egz.yapmak istedim ve ıkına ıkına o koca mumu neredeyse tamamen aldım.biraz beklettim on dk kadar.yatıım neyse.lavoboya kalktım baktım lekeler var.ayy ben delisi ona bile sevindim.oluyo değil olacak hissi daha çok arttı.bilmiyorum bayram dedim bayrama kadar yapacam olacak diyorum işlh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?