Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen bu özel ve korkarak yaşadığın durumu tatsız 2 olayla atlattın diye böyle.ilk birkaç sefer kimse için sorunsuz ve kolay olmaz.yaptıkça alışıyor oradaki kaslar.hiç korkma,sen özel iki durum yaşamışsın,10kişiden 2-3ünün yaşayacağı bir durum ve geçmiş gitmiş.zevk olayı ilk seferde olmuyo ki,3.4.seferlerde başlıyosun.neden korkarsan o kabusun olur,başaramıycağın,geçemiyceğin bir duvar olur. birdaha aynı şeyler tekrarlanmayacak,bunu tekrar et kendine. temizliğine d eçok özen göster,ayağına kalın çorap-terlik giy mutlaka.eşin de aynı şekilde özen göstersin hijyenine,sorun olmaz.sen gibi başta kanama yaşayıp,uzun sürüp 2. 3.denemelerinde normale dönen bir kişi daha tanıyorum.üzülme korkmadan dene ama önsevişme olsun mutlaka,eşin seni okşasın,öpsün hazırlasın bir süre.eşin senin en yakının,evliliğinizin mutluluğu için bu çift taraflı paylaşımı göstermelisiniz.inan ki kötü bişey değil eşinle bu özel anı yaşamak,en sevdiğinle bütünleşmek,bir olmak.hiç yersiz korkma,geçmiş gitmiş,bundan sonra sorun olmıycak.hani hastayızdır,yediğimiz bişey midemizi bozar o an ve bidaha o yiyeceği her gördüğümüzde o anı hatırlar ve terkarlıcakmış sanki gibi korkar,yemek istemeyiz oysaki tekrarlamıycaktır.öyle bişey seninkide.erteleme daha fazla,eşinle de aran açılmasın.güzelce hazırlan,eşine d ecesaret ver.dıuşa girin beraber,mum yak odada,yatağa geçin ve dediğim önsevişmeyi yapın,hazırlasın seni.gerisi çook kolay olucak.

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun canım nıce yıllara inşallah vajıyı yenmıs bırı olarak
seneye bugunlerde bebegınle bu topıkte ol inşallah

doktordan gelıyorum kızlar
doktorum vajı doktoru oldugu ıcın halden anlıyor
catala cıkmak ıstemedım kucuklugumden berı korkumdu bu
bol bol konusarak benı ıkna ettı ve sorunsuz muayene oldum
cıllop gıbıymıs vajı bebek ıcın hıc sorun yok dedı cok şükür
tahrısımı farkettı doktor anestol kullanma dedı fıto kremı verdı
zar esnekmıs bızım aılede irsi bu galıba :)
nursenacım sorunu sordum dogumda bıle gıtmeyebılıyormus herhangı saglık sorunu olmuyor
ve vajıye asla su dahı degdırmeyın dıyor hanı vajı temızleme ıcn fıtıl falan dıyoruz ya sakın dedı
kendı dogal dokusuyla o temızlenıyormus
bırde bana kıst ıcın tst yapmadı 40 yasından sonra dedı
topıkten bahsettım aparat ve egsersızlerı sordu cok merak ettı
ve sureklı bana supersın sen herseyı tamamen bıtırdın yendın catalda ve ultrasonda hıc sorun cıkarmadıgım ıcın
cocuk yapıpta hala alt muayenden korkan varmıs
velhasıl gıderken elımı sıktı cıdden tebrık edıyorum senı dedı o an cok duygulandım
sureklı beynıne o bolgenın fıle gıbı oldugunu agıza yemek almak ıcn nasıl acıyorsan vaıjıyıde oyle gor dedı
bunları anlatırken aklıma mınelcım geldı sen bıze hep dıyordun :)
suan ruyada gıbıyım sıze haber vermek ıcn geldım eczaneye gıdıcem ılaclarımı alıcam
son olarak kremlerden bahsettım femolub falan kullanma dedı boyle alıs zevk almayı dogal yonden alıs
ılerde kreme baglı kalma dedı
aksam gorusurz kızlar sorularınız olursa cevaplarım
egsersız yapan arkadaslar dualarım sızınle dılerım sızde bu mutluluguen kısa zamanda tadarsınız

Paticim senin adına çok sevindimmm =) Sen bu çatal işini söyleyince ben şaşırdım, 3 aylık evliyken gitmiştim doktora o beni çıkardı bnde tık yok ne korku ne bişi vajinanın dudaklarını çekti iyice zarıma baktı parmaını soktu fln. Ben gerçekten daha iyiyim daha kolay yenicem değil mi.. Ayy ALlahım hepimizi kurtartsın bu dertten inşallah senin de bebiş haberlerini alırzz bu gidişlee =))) Tekrar kutluyorum canmm.

kızlarrrrrrrrrrr 3.denemeyide yaptık 2 seferdir kayganlaştırıcı sürmeden yapıoruz egzersizde yapmıyorum ve bu son denememizde içime girdikten sonra yani gl gt yaparkn kendimi sıkıyordum ve sıkınca hafiften acı oluyordu ama sonlara doğru bacaklarımı eşmn beline doladım ve rahat bıraktım acı filan kalmadı hatta inanırmısınız zkv almaya ble başlamstm ama esm bslnca brktk tabi bu arad 3 kz denedk 3ündede içme bsldı yakında bebiş haberide alırs belkide kızlar aslında acı filan yok sadece kendimizi kastıgımız için acı duyuyoruz ben rahat bıraknca acı flan kalmıo aksine hoşunuza gidiyor :)))) bakın ben şeker ölçtürcemde kan aldırırken bile o kçücük kesikte bile canım cok yanar cok tatlıdır canım ama ben bile yendiysem siz coktan yenersiniz tembellik etmeyimn üstüne düşün şu eğzersizin ve pns denemelerinizi mutlaka kayganlaştırıcıyla yapın ilk zamanlar :)))

Son düzenleme:

wuhhuuu çok iyi yaa =)) OooOoo zevk almaya bile başlamışsın cnm sen aşmışsın bu işi bebişde gelir inşallah darısı başıma

wuhhuuu çok iyi yaa =)) OooOoo zevk almaya bile başlamışsın cnm sen aşmışsın bu işi bebişde gelir inşallah darısı başıma

evet canım bugün oldu o sonlara doğru kendimi rahat bırakınca birde sürekli telkinde bulunuyorum zck alcam acımcak vs gibi :)))) inş. cnım sende üstüne düşte yen artık :)))))

cnm çok sevindim doktor muayenenin sorunsuz geçtiğine
bebek için problem de yokmuş o da süper
valla ben de daha gitmedim doktora ama bikaç gün sonra reglim başlar regleden sonra ben de gitmeyi düşünüyorum
ama bende de korku var,yani alttan muayene konusunda
seninki güzel geçmiş,yani anladığım kadarıyla çok korkulacak bişey yok
benim de sorunsuz olur inş
muayeneyi nasıl yaptı? parmağıyla mı yoksa vajinal spekulumla mı?
detaylı yazabilirsen sevinirim canım.

oo süpersin sen canım. aşmışsın artıkk :)

canım tbrik ederim muayene olabilmekte büyük başarı cidden :)ben yendim ama jinkljik muayne için hazırmıyım bilmiyorum aslında bende gitmek istiyorumdoktora kontrol için ama henüz hazır değilim :))

canım supersın ya catal korkun yok alttan muayene olabılıyorsun
kolay yenersın kesınlıkle bak ben yenmeme rağmen bugun kacıcak delık aradım
doktor ıkna etmese muayene olmucaktım
bebek ıcın azcık beklemek ıstıyorum bakalım :)
sen yen beraber bakarsın hamıle kalırız :)

gıt canım ıhmal etme ve ınan korkulcak gıbı degıl
parmakla muayene etmıyor ıkı turku muayene var
bırınde plastık bır aparat var ıcerı gırınce acılan catalda oyle muayene ettı
dıgerıde en kolayı ınce uzun aparat azcık ıcıne alıyordum oda rahım ıcı ultrasonu
doktordan cıktıgımda sankı yenı yenmısım gıbı sevıncte zıplayasım geldı :)
bu korkuda gıttı cok sukur .. vajı bıze en ıyı ogrettıgı sey korkunla yuzlesmek

ooo kayganlastırıcı kullanmadan vede zevk alabılmen supersn canım
darısı basımıza :)

canım tbrik ederim muayene olabilmekte büyük başarı cidden :)ben yendim ama jinkljik muayne için hazırmıyım bilmiyorum aslında bende gitmek istiyorumdoktora kontrol için ama henüz hazır değilim :))

sakın erteleme bak regl bıttı hemen doktora gıttım regl olmasa yendıgım gıbı hemen gıderdım
aklında korkusu kalıcagına gıt muayene ol kurtul

ooo kayganlastırıcı kullanmadan vede zevk alabılmen supersn canım
darısı basımıza :)

kayganlaştırıcıyı 2 seferdir kullanmıyoruz canım girişte braz zor oluor hafiften acı oluyor ama kasatıgım için galiba son anda kasmadım rahat bıraktım oanda oldu zaten olan

sakın erteleme bak regl bıttı hemen doktora gıttım regl olmasa yendıgım gıbı hemen gıderdım
aklında korkusu kalıcagına gıt muayene ol kurtul

canım bugün yarın regl olcam oyüzdende beklim diyorum birde hangi doktora gitcemide bilmiyorum
:26:

Son düzenleme:
kızlar yarın reglim bitiyor zorlancam diye korkuyorum dua edin nolur. bide bebiş istiyoruz bu konudada dualarınıza ihtiyacım var. vajiyi yendim ama hala korkular var malesef

kızlar yarın reglim bitiyor zorlancam diye korkuyorum dua edin nolur. bide bebiş istiyoruz bu konudada dualarınıza ihtiyacım var. vajiyi yendim ama hala korkular var malesef

canım işin en zor kısmını atlattık zaten vajiyi yendik çok şükür :) bence zorlanmazsın çünkü sonuçta pns bikere içine girdi ve yerini belirledi yani oraya sığabildiğini gördük bi kere girdiyse artık hep girer böyle düşün orası pnse göre genişledi reglden sonra daha kolay olur galiba çünkü daha esnek oluyormuş galiba :))inş. bebişi hepimiz istiyoruz rabbim dualarımızı kabul etsin :))

canım muayene derken nesinden korkuyodun içine bakarken kullandığı aparatlardan mı??ben muayene olmuştum ama eliyle açtırıp bakmıştı.herhangi bi alet kullanmamıştı.kontrol için ben de gitmek istiyorum ama yendikten sonra tabii.hadi bakalım sıra bebişte mi???yaşlı ve meraklı kadnlar gibi ben de...

ayyy çok güsel yaaaa! egzersiz yapmayı özledimmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…