- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.861
sağolun kızlarrr Allah hepinize nasip etsin inşallah, daha bir gün bile geçmemişti öğrendim kaç gündür diyorum midem bulanıyor diye bu kadar erken olmaz dedi herkes ben de hala inanamıyorum.
ilk tebrık eden benım yuppıııııııııı
canım tebrık edıyorum senı nıhayet topıkten bırı artık hamıle
nasıl hıssedıyorsun canım ay gözlerım doldu ya nerden ne asamaya geldın
n u r s e n a
pati ben regl olacağım herhalde ondan çok belim ağrıyor zannettim duramadım eşime gidelim bir ağrıkesici yapsınlar dedim ama doktora hamile olabilirim belki dedim adam çıkmaz ya yine de bi bakalım dedi kız görünce inanamadım sevinemedim bile, benim yerime eşim gelirken sevincinden ralli yaptı resmen. ağrımı neyi de unuttum.canım darısı başına tez zamanda inşallah.
sen bu özel ve korkarak yaşadığın durumu tatsız 2 olayla atlattın diye böyle.ilk birkaç sefer kimse için sorunsuz ve kolay olmaz.yaptıkça alışıyor oradaki kaslar.hiç korkma,sen özel iki durum yaşamışsın,10kişiden 2-3ünün yaşayacağı bir durum ve geçmiş gitmiş.zevk olayı ilk seferde olmuyo ki,3.4.seferlerde başlıyosun.neden korkarsan o kabusun olur,başaramıycağın,geçemiyceğin bir duvar olur. birdaha aynı şeyler tekrarlanmayacak,bunu tekrar et kendine. temizliğine d eçok özen göster,ayağına kalın çorap-terlik giy mutlaka.eşin de aynı şekilde özen göstersin hijyenine,sorun olmaz.sen gibi başta kanama yaşayıp,uzun sürüp 2. 3.denemelerinde normale dönen bir kişi daha tanıyorum.üzülme korkmadan dene ama önsevişme olsun mutlaka,eşin seni okşasın,öpsün hazırlasın bir süre.eşin senin en yakının,evliliğinizin mutluluğu için bu çift taraflı paylaşımı göstermelisiniz.inan ki kötü bişey değil eşinle bu özel anı yaşamak,en sevdiğinle bütünleşmek,bir olmak.hiç yersiz korkma,geçmiş gitmiş,bundan sonra sorun olmıycak.hani hastayızdır,yediğimiz bişey midemizi bozar o an ve bidaha o yiyeceği her gördüğümüzde o anı hatırlar ve terkarlıcakmış sanki gibi korkar,yemek istemeyiz oysaki tekrarlamıycaktır.öyle bişey seninkide.erteleme daha fazla,eşinle de aran açılmasın.güzelce hazırlan,eşine d ecesaret ver.dıuşa girin beraber,mum yak odada,yatağa geçin ve dediğim önsevişmeyi yapın,hazırlasın seni.gerisi çook kolay olucak.
kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı[/QUOTnursennnnn süpeeeeeeeeerrrrrrrrr haber çookkk sevindim canım benim yaa :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: dikkat et kendine cici bak ee
canım mumum tamamı uzun beyaz mum ise alman mumkun degıl zatı :)
bende egsersızde yarıya kadar alabılıyordum normal yanı ve kan gelmedı bende p. boyutunda aparatla yapsam bıle
krem sorusuna gelınce bende bol bol ılk zamanlar kayganlastırıc kullanıyordum hıc sorun yasamadım .
kızlar unutmadan sormak istyrm.benim aparat iki üç katlı mum enini tahmin edersiniz...işte ben onu yarıya kadar alabiliyorum.sizde tamamı giriyomu birde yarıya kadar girmesine rağmen hiç leke kan gelmiyo.bu benm içn hiç önemli değil ama merak ettim.çok fazla soru sorcam ama anestol ve kayganlaştırıcı çok fazla sürüyorum zararı olumu çok korkuyorum çnk icee içinede sıkıyorum.
sağol ama bugün ne kadar denediysem cesaret edip yapamadım((
kacgunluk acaba of merak ettımya sen sımdı ıkı canlısın bebekte ıstıyordun
Rabbım bekletmeden verdı ne guzel
ınsallah bende ıstedıgım vakıt Rabbım verır
2012 bu topık sayesınde nufus patlaması olucak demıstım
sen acılısı yaptın kenara cekıl dinlen bas kralıce sımdı gerısı dıger yenenlerde :)
ve ben kactım kızlar guzel bır haberle uykuya gıdıcem herkesı opuyorummmm
yegenımız olucak yuppiiiiiiiiiiiii
nursenacım yegenıme ıyı bak kulahları degısırız ona göre:)
nursena,canm allah hayırlısıyla dogurmayı nasip etsın canm,cok sevindm.buarada 3.u denememi yaptm.ılk baslarda anestlsuz denemeye çlştık,sadece ucu grdi,eşmde anestolla once yne esnete5m dedı,snra tamamını aldm,ama cok kasilıyorum arkadasm ya,glgt yaptı ama esniyordur ınsallah
canım süper bi haber yaaa.çok tebrik ediyorum seni çok içten öpüyorum gözün aydın.inan okuduğumda gözlerim doldu.yaaa hadi kızlar yenelim ve bebek patlaması yapalımmm.
kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı[/QUOTnursennnnn süpeeeeeeeeerrrrrrrrr haber çookkk sevindim canım benim yaa :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: dikkat et kendine cici bak ee
sağol canım Allah gönlüme göre verdi çok şükür, sen de istediğinde nasip eder inşallah.
düzenli yapılsa aslında en fazla 5 günde yenilir ama düzenli egzersiz olcak :))inş.seninde gzel haberlerini alırız canım :))
kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?