Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağolun kızlarrr Allah hepinize nasip etsin inşallah, daha bir gün bile geçmemişti öğrendim kaç gündür diyorum midem bulanıyor diye bu kadar erken olmaz dedi herkes ben de hala inanamıyorum.

amin cnm inşallah isteyen herkese versin rabbim ne güzel erkende de öğrenmişsin Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin....

pati ben regl olacağım herhalde ondan çok belim ağrıyor zannettim duramadım eşime gidelim bir ağrıkesici yapsınlar dedim ama doktora hamile olabilirim belki dedim adam çıkmaz ya yine de bi bakalım dedi kız görünce inanamadım sevinemedim bile, benim yerime eşim gelirken sevincinden ralli yaptı resmen. ağrımı neyi de unuttum.canım darısı başına tez zamanda inşallah.

kacgunluk acaba of merak ettım ya sen sımdı ıkı canlısın bebekte ıstıyordun
Rabbım bekletmeden verdı ne guzel
ınsallah bende ıstedıgım vakıt Rabbım verır
2012 bu topık sayesınde nufus patlaması olucak demıstım
sen acılısı yaptın kenara cekıl dinlen bas kralıce sımdı gerısı dıger yenenlerde :)
ve ben kactım kızlar guzel bır haberle uykuya gıdıcem herkesı opuyorummmm
yegenımız olucak yuppiiiiiiiiiiiii

nursenacım yegenıme ıyı bak kulahları degısırız ona göre:)

Son düzenleme:
nursena,canm allah hayırlısıyla dogurmayı nasip etsın canm,cok sevindm.buarada 3.u denememi yaptm.ılk baslarda anestlsuz denemeye çlştık,sadece ucu grdi,eşmde anestolla once yne esnete5m dedı,snra tamamını aldm,ama cok kasilıyorum arkadasm ya,glgt yaptı ama esniyordur ınsallah

merhaba!!! Öncelikle cevabiniz icin, cok tsk ederim... inan ki icime su serpttiniz, sayeniz de cok rahatladim
ben normalde temizligime cok dikkat ederim, ayaklarimi ise her zaman sicak tutarim patiksiz hic dolasamam...
bu enfeksiyon nerden kaptti bilmiyorum, ama temizligime de cok özen gösteriyorum....
aynen o tatsiz olaydan sonra, tekrar aynisini yasayacakmisim gibi geliyor... Oysaki gerdek gecesinde hic korkum olmadi, hazirlamisttim kendimi yani o gece cok rahattim, ne olduysa panikledim 1 ay kan geldi diye korkmaya basladim normal mi diye... kiminde bi hafta suruyormus, kiminse 2 hafta ama benim ki sanki anormal gibi geldi bi ayi gecmistti.... haklisiniz bende simdi ögrendim zevk olayini, ilk seferde olmuyor... gecen burda okudum kizin biri ilk gece zevk aldim diyodu, belki bu kisiden kisiye deyisiyor olabilir bilmiyorum... bu kabusu o kadar cok istiyorum ki basarmayi, insallah basaririm da gecmise takilmam, cunku ister istemez aklima geliyor bazen... Dediklerinizi yapacam ve yazdiklarinizin sonuna kadar haklisiniz, artik korkmamam lazim, sizinde dediginiz gibi gecmis, gecmistte kaldi gecmise takilirsam eger basaramam bunu, bunun farkindayim... Allahim insallah yardim eder, o guzel Allahim benim durumda olan herkese yardim eder insallah...

canım süper bi haber yaaa.çok tebrik ediyorum seni çok içten öpüyorum gözün aydın.inan okuduğumda gözlerim doldu.yaaa hadi kızlar yenelim ve bebek patlaması yapalımmm.

canım bende tamamını aldım mumun zor oldu başta ama oldu kalınlaştırıncada kızlık gitti olabiliyo yanni:26:

canımm anestolü fazla kullanma sonrasında bırakman rahat olsun..yarıya kadardan bişey olmaz ben tamamını aldım bişey olmadı baya kalınlaştırdım öyle gitti kızlık:26: sona yaklaşıyosun dvm et

sağol ama bugün ne kadar denediysem cesaret edip yapamadım ((

canım sen öncelikle sakin olmalısın böyle canını sıkarak yaparsan ztn başarısız olursun biraz rahat ol ok.:128: bizlerde böyleydik pat die yapmadık egzersizi migdem agzıma geliyodu resmen çok tiksiniyodum girişin yerini bile bilmiyodum burda öğrendim zamanla alışıyosun sende sıkma canını ayna karşısında bikere denesen kegel yap parmak dene..yavaş yavaş olucak hemen olmuyo..pensle yapanların bile bazen birgün oluyo dier gün olmuyo..egzersizdede böyle bugün yaparsın yarın bakmışsın olmuyo sabırlı olun moral bozmayın egzersizlerinizi aksatmayın aşama aşama ilerleyin..parmaktan başla aparata geç aparat yapamazsan eş parmagıyla dene..

geçnişi tam okuyamadım ara ara göz attım cvp veremediklerm yazamadıklarım kusra bakmayın yaw:26: topikte boş ..egzersizciler güzel haberlerle yüksek moralle gelinn

canım Allah gönlüne göre versin sağoll

sağol canım darısı başına, canım şimdi yavaş yavaş anestolü azalt daha 3. deneme normal kasılman mümkünse gün atlamadan yap bir alışma süreci var canım geçecek.

canım süper bi haber yaaa.çok tebrik ediyorum seni çok içten öpüyorum gözün aydın.inan okuduğumda gözlerim doldu.yaaa hadi kızlar yenelim ve bebek patlaması yapalımmm.

sağol canım, evet bir an önce yenmeye bakın en kısa zamanda Allah size de nasip eder inşallah.

canım kaç günlük bilmiyorum ama şöyle 25.9. da yendim sonra 1.10 da regl oldum 6.10. da reglim bitti ovulasyon günüm 15.10 idi yani çok yeni olmalı, pazartesi ya da salı gidecem doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…