Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geç oldu biraz yazıyorum kıssslarr:))))) adetim biteli 2 gün olmuştu hafif yanmalarım vardı ama ben bu ay kafama koymuştum biliorsunuz sabah kahvaltımı ettim ama hep kafamdaydı aparatı yaptım p..s büyüklüğünde ve uzunluğunda geçtim başta parmakla alıştırdım sonra pamuğu ıslattım şekli verdim pr..tife geçirdim bolca gleit jelledim formu okudum nursenanın hamilelik haberini okudumm:))) canım sağlıkla kucağına al inş çok sevindimm:)) iyice gaza geldim müzik açtım o arada nefes alıp verdim girdi ölece 20 dak bekledim eşime gittim bekle biraz daha dedi :)) bekledim sonra zoraki geldi olmayacak diye hemen çıkardım aparatı ölçtüm baktım aynı uzunlukta TAMAM DEDİM BUDA GİRECEKK! sırtımı döndüm öle yaptım eşim yatıyordu ve bi baktım girdi şok ben sonra biraz bekledim eşime döndüm bu sefer yine hepsi girdi hafif git gel yaptım çıkardım bu sefer ben altta denedik eşim üstte ozamanda girdi tabi git gellerde biraz sıkıntım var ama hepsi girdi ve inanın yemin ederim hiç acı yok olay o aparatı sokup aynı boyda olduğunu görünce kafamda bitti hatta ilk girerken bile hafif çok hafif yandı hepsi girince o bile geçti 0 acı ama bolca jel sürdüm inandım girdiii yaa 5 sene diyorum bende öteki arkadaşlar gibi bunun içinmi bekledim şimdi aparatla gitgellere çalışacam kızlar inanın hiç bişieyyy yokk ben yaptıysam herkes yapar klasik oldu ama öle atın kafanızdan acıyı yok yok yok acı yok ACISADA ÖLDÜRMEZZ hehehehe valla acı yokkk

kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı

süper bir habeeerrr tebrik ederim canım. ben de 3. denemeyi yaptım inşallah o güzel haberden ben de veririm en yakın zamanda.

günün ikinci güzel haberii tebrikler canım ben de 5 gün oldu başaralı. haydi kızlar güzel haberler çoğalıyor bu aralar. çalışmalara devam

canım 2. denemeni erteleme öyle öyle o kadar kolay alışıyorsun ki gitgele, ilk denemelerinde yine aparatla yap sonra dene, 5 sene dile kolay acısını çıkar canım.

canım 2. denemeni erteleme öyle öyle o kadar kolay alışıyorsun ki gitgele, ilk denemelerinde yine aparatla yap sonra dene, 5 sene dile kolay acısını çıkar canım.

evt tatlım haklısın senin adınada çok çok sevindim sağlıkla kucağına al inş darısı tüm isteyenlerin başına bende şimdi gitgel egzersizi yapıcam ama valla kimse boşuna ertelemesin hiç bişicik yokmuşş o anlatılan hurafelerdeki adamlar ayı herhalde ondan öle şeyler diyo millet böle alıştırdıkça bişi yok valla yok kimse korkmasın bak ben dr a gidecektim SAYENİZDEEE BAŞARDIM HERKESE TEŞEKKÜRLERRR gitmeden öncde okuyayım dedim gerek kalmadı iyiki varsınız soran herkese yardımcı olabilirim şimdi sıra bebişteee

cnm süper bi haber bu,tebrik ederim
allah başka sıkıntı dert vermesin
güzel günler seni bekliyo artık,bu haftasonlarında bişey var
hep güzel haberler alıyoruz
nazar değmesin
tekrar kutlarım canım

cnm tekrar tebrik ederim,valla çok sevindim
bana da dua ettiğin için çok saol cnm
sana şey sorcam,bulantım var diyodun hep,başka belirtilerin oldu mu?
gerçi şey diyolar adet belirtileriyle,hamilelik belirtileri aynı olur diye
bi de hani çok ağrım vardı,doktora gitim dedin ya,o ağrı neyin nesiymiş?
şimdi iyi misin geçti mi?

sağol canım, ovulasyon gününden sonra başladı mide bulantısı bir de boğazımda iltihap varmış gibi bir tat hiç geçmedi
dün gece regl günümdü belim ve kasıklarımda çok ağrı vardı hamile olabilirim diye ilaç da kullanamadım acile gittik
doktora anlattım daha çıkmaz ya bir bakıyım ona göre ilaç yazıyım dedi idrara baktı kan da aldı hamilesin dedi ağrı kesici yazdı enfeksiyon da varmış öyle fazla değil normal ama kadın doğuma git dedi, canım bel ağrım geçmedi evet adette neler çekiyosam aynı şuan bir kırmızı yok göğüslerimde de çok ağrı var ama zaten hem ovulasyon dönemimde hem regl dönemimde aynı bu kadar çekiyordum, herkeste aynı olmuyormuş ama ben de fazla erken belirti gösterdi fazla narin bir yapım var onla alakalı sanırım.

evet canım senin belirtiler erken başlamış,hadi bakalım bundan sonra artık kendine iki kat fazla dikkat etmelisin
artık bi bebişimiz var çünkü
bende de hiçbir belirti yok valla,iki gün sonra regl günüm,çalışma da yaptık
normalde benim mide bulantım kroniktir,oda değiştirince bile hava değişiminden heralde hemen midem bulanır
bu ay hiçbişey yok bende sadece reglim yaklaştığı için hafif hafif kasıklarımda ağrı var,umudum yok yani
neyse bir dahaki aya inş
allah isteyen herkese nasip etsin
dualarını esirgeme canım bizden

canım bende 5 yıllık yenenlerdenım senı cok ıyı anlıyorum

egsersızdekı arkadaslar formul bu ıste p. boyutunda esınıze gore olanı
aparat yapıp ıcerınızde bekletmenız sonuc zafer :)
gelgıtlere zamanla alıscaksın canım bende hala alısamadıgım tek sey o
cok tekrar kesınlıkle gerektırıyor bol bol tekrar yap bırde ayaklarına dıkkat et corapsız yere basma
kendını hep sıcak tut :)

Arkadaşlar merhaba,
Ben yeni evlendim.... ve balayında vajinusmus olduğumu farkettim..... İnsan kendini gerçekten çok kötü hissediyor.... ama bunu daha büyük bir sorun haline getirmektense bir an önce çözmeye karar verdim.... ilk işim internetten araştırma yapmak oldu..... ve bu alanda en geniş bilgiye ulaşabildiğim, bana güven veren bir doktor buldum..... balayından dönüşte hemen randevu alıp gittik eşimle birlikte... kısa bir muayene sonrası vajinusmusun düzeyini belirliyor ve sonra tedavi programına başlıyor.... bu hastalık bana kalırsa cinsel bilgi eksikliğinden ve kulaktan dolma bilgilerden kaynaklanıyor. Doktorumun ilk yaptığı bu konuda detaylı bilgi vermek oldu zaten.... biz bu sorunu 2 günde çözdük.... aylar falan sürmedi bu da en iyi tarafı zaten tedavinin..... ilk bir hafta tedirginlik ister istemez devam ediyor ama şu an kendimi çok iyi hissediyorum ve tamamen aştığımı düşünüyorum.... doktora gitmeden önce nasıl çözülecek? nasıl aşacağım bunu? diye çok tedirgindim ve mutsuzdum.... Ama şimdi doğru doktoru tercih ettiğim ve ağrısız sızısız 2 günde bu sorunu çözebildiğimiz için şükrediyorum..... Sakın bu problemi büyütmeyin ve hayatınızı ele geçirmesine izin vermeyin.... bunu yaşayan sadece bizler değiliz... kliniğe gelen o kadar çok kadın vardı ki..... hepsinin de farklı bir hikayesi vardı.... yıllarca doktora gitmeyip içine atıp boşanma aşamasına gelenler vardı mesela.... buna hiç gerek yokmuş.... tek yapmamız gereken bunu çözmeye karar vermek ,güvenebileceğimiz doktor bulmak ve bu hastalığı hayatımızdan çıkarmak.... bu foruma sırf bu yüzden üye oldum.... umarım bu soruna sahip olan herkes benim gibi bu konuyu bir an önce çözüp çok mutlu olur....

HArikasın yaa sıra bende sıra bende :124: :124: :124: :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…