Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kaç günlük bilmiyorum ama şöyle 25.9. da yendim sonra 1.10 da regl oldum 6.10. da reglim bitti ovulasyon günüm 15.10 idi yani çok yeni olmalı, pazartesi ya da salı gidecem doktora.

regl bıtımındede hamıle kalınabılır belkıde bebiş 3 haftalıktır :) doktor sonrası hemen gel bıze yaz canım

kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı

Yaa işte bu yaa gözüm gönlüm açıldı sabah sabahhhhhh çok ama çok sevndm canm kocaman tebrk ederim bebiş geliyo bebişşşşşşşşşş

kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı

canımm nasıl sevindim bilemezsin ,çok güzel bir haber yaa,allah bekletmedi seni şükürler olsunki
sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim canı gönülden,allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inş
bak hamilelerin duası kabul olurmuş ben de bebek istiyorum,bize de dua et canım
tekrar tebrik ederim...

Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kıs pati topikte dünya hamile var...eskilerin hemen hepsi hamile

canım teşekkür ederim ,aynı dönemden ilk hamile benim onu demek istedi galiba.

çok guzel haberr o kadar sevındımkı anlatamam cnm son yenenlerden ılk hamılesın:))))

sağol canım Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda.

sağol canım, dediğini yaptım senin için dua ettim,

Yaa işte bu yaa gözüm gönlüm açıldı sabah sabahhhhhh çok ama çok sevndm canm kocaman tebrk ederim bebiş geliyo bebişşşşşşşşşş

canım çok sağol bir an önce yenin Allah size de nasip etsin inşallah.

cnm tebrik ederimmmm.. çok sevindim...

canım çok sağol, bir an önce yen mutluluğumuz tam olsun.

canım son donemlerde bızım gruptan ılk hamıle nursena bunu belrıttım ben :)
yoksa gecmıste doguranlar bıle var bılıyorum :)

anladım canlar bende birden bizi unuttunuz sandım

Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya hep boyle guzel haberlerden gıdelım hep inşallah
tebrıkler canımm taze gelınımız sımdı sensın
nasıl oldu ayrıntıları beklıyoruz sevıncten kendıne gelınce:)

ya hep boyle guzel haberlerden gıdelım hep inşallah
tebrıkler canımm taze gelınımız sımdı sensın
nasıl oldu ayrıntıları beklıyoruz sevıncten kendıne gelınce:)

iki gün önce ne kadar umutsuz ve morali bozuktu missbonun, şuan nasıl duygular içinde en iyi biz biliriz, darısı öbür kızların başına inşallah.

haklısın canım inşalah rabbim bekletmeden bebişlerimizide verir
biran önce alışmak istiyorum sanırım biraz sabırsızım cnm :) tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
canımmmmmmm harikaaaa bi haber bu yaaaaa çoooooooooookkkk sevindim darısı başımıza rabbim bizede nasip etsin inşallah bizlerede dua etmeyi unutma taze annecikkk

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi yenen dahaaaaaaaa darısı diğer arkadaşlarımaaaa inşallaaaahhhhhhh ne durumdasın çok iyi anlıyoruz cnm :)

çok teşekkür ederim canım, hep söylüyorum bizi asıl gaza getiren annelik isteği diye yoksa bende daha çok uzun zaman uğraşırdım vajiyle, canım sen de çok istiyosun
inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da kısmet eder.

amiiiiinnnnn canım inşallahhhhh hepinizin dualarını bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…