- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.881
canım kaç günlük bilmiyorum ama şöyle 25.9. da yendim sonra 1.10 da regl oldum 6.10. da reglim bitti ovulasyon günüm 15.10 idi yani çok yeni olmalı, pazartesi ya da salı gidecem doktora.
ilk tebrık eden benım yuppıııııııııı
canım tebrık edıyorum senı nıhayet topıkten bırı artık hamıle
nasıl hıssedıyorsun canım ay gözlerım doldu ya nerden ne asamaya geldın
n u r s e n a
kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı
kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı
kıs pati topikte dünya hamile var...eskilerin hemen hepsi hamile
aaaaaaaayyyyyy inanmıyorum ne güzel yaaaa!!!çok sevindim canım anlatamam darısı bizim başımıza inşallahh..
kıs pati topikte dünya hamile var...eskilerin hemen hepsi hamile
çok guzel haberr o kadar sevındımkı anlatamam cnm son yenenlerden ılk hamılesın:))))
canımm nasıl sevindim bilemezsin,çok güzel bir haber yaa,allah bekletmedi seni şükürler olsunki
sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim canı gönülden,allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inş
bak hamilelerin duası kabul olurmuş ben de bebek istiyorum,bize de dua et canım
tekrar tebrik ederim...
Yaa işte bu yaa gözüm gönlüm açıldı sabah sabahhhhhh çok ama çok sevndm canm kocaman tebrk ederim bebiş geliyo bebişşşşşşşşşş
cnm tebrik ederimmmm.. çok sevindim...
Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım son donemlerde bızım gruptan ılk hamıle nursena bunu belrıttım ben :)
yoksa gecmıste doguranlar bıle var bılıyorum :)
anladım canlarcanım teşekkür ederim ,aynı dönemden ilk hamile benim onu demek istedi galiba.
sağol canım Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda.
sağol canım, dediğini yaptım senin için dua ettim,
canım çok sağol bir an önce yenin Allah size de nasip etsin inşallah.
canım çok sağol, bir an önce yen mutluluğumuz tam olsun.
ya hep boyle guzel haberlerden gıdelım hep inşallah
tebrıkler canımm taze gelınımız sımdı sensın
nasıl oldu ayrıntıları beklıyoruz sevıncten kendıne gelınce:)
haklısın canım inşalah rabbim bekletmeden bebişlerimizide verir
canım işin en zor kısmını atlattık zaten vajiyi yendik çok şükür :) bence zorlanmazsın çünkü sonuçta pns bikere içine girdi ve yerini belirledi yani oraya sığabildiğini gördük bi kere girdiyse artık hep girer böyle düşün orası pnse göre genişledi reglden sonra daha kolay olur galiba çünkü daha esnek oluyormuş galiba :))inş. bebişi hepimiz istiyoruz rabbim dualarımızı kabul etsin :))
biran önce alışmak istiyorum sanırım biraz sabırsızım cnm :) tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahsenı cok ıyı anlıyorum aynı durumdayız ama gercekten bırkez yenınce hersey kolay oluyor
doktorla maceramda bunu bırkez daha anladım sıkma kendını akısına bırak unutma korkarsan
kaslarını kaparsın zamanla tamamen kurtulucaz
canımmmmmmm harikaaaa bi haber bu yaaaaa çoooooooooookkkk sevindim darısı başımıza rabbim bizede nasip etsin inşallah bizlerede dua etmeyi unutma taze annecikkkkızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı
çok teşekkür ederim canım, hep söylüyorum bizi asıl gaza getiren annelik isteği diye yoksa bende daha çok uzun zaman uğraşırdım vajiyle, canım sen de çok istiyosun
inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da kısmet eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?