Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doğru söylüyosun canım üzerine düşmek lazım.ben vajime hiç acımıyorum ama dediğin gibi bi gün yapıyorum sonra kalıyo bi de bu aralar çok yoğundum evime gelemedim doğru düzgün ama inşallah bu sefer öyle olmicak...

canım ne gzl şeyler yazmışsın.muaynen iyi geçmiş moralin iyi işlh sonunda sağlıklı gzl bebeğin olur.canım dualarınız bizlerle bizlerinkide en kısa zamanda anne olmanız için.

düzenli yapılsa aslında en fazla 5 günde yenilir ama düzenli egzersiz olcak :))inş.seninde gzel haberlerini alırız canım :))

doğru söylüyosun canım biran önce gitmek lazım
bebek de istiyorum zaten,biran önce gidip bu korkuyu da yenmek lazım hem de durumlar nasıl problem var mı yok mu öğrenmek lazım
o zaman burda iyi bi doktor araştırmaya başlamalı biran önce
senin adına da çok sevindim canım
hayırlısıyla ne zaman istersen allah en kısa zamanda çocuğunu da kucağına almay nasip etsin inş

kızlar vazelin kesinlikle sakıncalı kullanmayınız.kayganlaştırıcı jel kullanın.

canım sen elinle kendin yerleştir. bendede hala ilk dakika basınç hissi oluyor ama sonra geçiyor. sen kendin yönet.

arkadaşlar merhaba..
buakşam egz. deneyim denim biraz ara vermiştim çünkü, işareti alamadım yani başını alabildim. kasıldığımı hissettim.ara verdim diyemi acaba? başımda ağrıyodu zorlayamadım .
ama hiç üzülmedim çünkü başarıcam bunu biliyorum .. bugün olmazsa yarın olucak..

canım benim çok sevındm bir sorun olmamasına hemen çocuk yap lüüttfeeen:))bak reglınde bıtti bu zamanları degerlendır...
benim hala aynı 1 hafta oldu hala birsey yok sinirlerimiz acayıp gergin eşim özellikle...çok sorun yasıyorum kötü bir dönemden geçiyorum moralim çok bozuk eşimin davranışları vajıyı yendıgımden beri çok degişti ben daha mutlu oluruz diye beklerken tam bir hayal kırıklıgı içindeyim...

peki bugünlük bu kadar yetermi yoksa tekrar deneme yapıyımı günde kaç kez denme yapmam gerek bide şey dicem şimdi 8 çubuk birleştirdim ya o girdi aslında ama tek çubuğuamı iniyim yine

canım sen sakın yılma. bendede ilk aşamada öyle olmuştu. ilk aparatı içeri aldığımda öğürmek değil kusmuştum. doktora sorduğumda sıkıntının dışa vurumu demişti. normal yani. zamanla geçiyo hiç merak etme.

pati cnm çok sevindim muayenin iyi geçmesine. valla o konuda ben neyaparım bilmiyorum kan aldırırken ortalığı yıkıyorum Allah yarıdmcım olsun. vajiyi yeneyimde onu sonra düşünürüm diyorum şimdilik:)

kadın doğum uzmanına gıdıceksın canım ve rahat ol cok kısa suruyor zatı muayene

kızlar yarın reglim bitiyor zorlancam diye korkuyorum dua edin nolur. bide bebiş istiyoruz bu konudada dualarınıza ihtiyacım var. vajiyi yendim ama hala korkular var malesef

senı cok ıyı anlıyorum aynı durumdayız ama gercekten bırkez yenınce hersey kolay oluyor
doktorla maceramda bunu bırkez daha anladım sıkma kendını akısına bırak unutma korkarsan
kaslarını kaparsın zamanla tamamen kurtulucaz

canım kızlık zarın durdugu ıcın bozulmasın dıye oyle muayene etmıstır senı
normalde aletlerle oluyor benım catal korkum vardı ıtıcı gelıyor bana
bırde ben hep egsersızı tek yaptım esımle hıc yapmadık benden baskası ıcerıye bırsey sokucak korkusu vardı
bebek ıcın esımı ıkna ettım gıbı bıraz beklıcez hala tahrıs mantar vs.. bıraz kendıme geleym bu gunlerın tadını cıkarıyım oyle ınsallah
cevaplamadıgım soru kaldımı :)

canım ne gzl şeyler yazmışsın.muaynen iyi geçmiş moralin iyi işlh sonunda sağlıklı gzl bebeğin olur.canım dualarınız bizlerle bizlerinkide en kısa zamanda anne olmanız için.
moral super canım ıyı haberlerde almak doktordan benı cokmutlu ettı
ınsallah yenen arkadaslarımızdan bebek ısteyen herkese Rabbım nasıp etsın
egsersızde olanlar yensın muayene anında hep aklımdaydınız bıranonce sıze yazıp
korkulcak bırsey olmadıgını demek ıstedım bugunlerı kotu bır ruya dıye hatırlıcaz ılerde
yenılmıcek bır rahatsızlıgımız yok cok sukur ..

düzenli yapılsa aslında en fazla 5 günde yenilir ama düzenli egzersiz olcak :))inş.seninde gzel haberlerini alırız canım :))

kesınlıkle katılıyorum bızdekı korku ne o bolgeye bır sey alamama
bır kac egsersızde buyuk bır sey aldıgımızda o an gelen guvenle kesınlıke herkes kurtulur
azım ve kacmamak yenınce her yenen anlıcak bunu ..

doktor cok onemlı benım doktorumun baglı oldugu hastane ıkı katı fıyatı hersey
ama doktora guvenım var guven yuzde 50 şifa derler doktora
ıyı arastır ve bıranonce gıt benım gıbı uca uca gelıceksın :)

işte bu yılma sakın canım kasılma tabıkı olur beyın unuttu egsersızdekı guvenını sen onu tazelıceksın
yıne agrısız kasmadan rahatca olcak egsersızın

yok canım once esımle rayına koymamız gereken seyler var bugun bıle tartısma halındeydık
hasta oldugu ıcın gelemedı annemı cagırdım ama kotu oldum herkes esıyle sıra beklıyor ben tek
bırde her sıkıntıyı bız cekıyoruz sefa onlarda anlıcaıgn bu arala bıraz gıcıgım esımde ınatcı bıraz hersey otursu oyle ..
senın suan yasadıklarında kolay degıl yendın ama sorun bıtmıyorkı bak bızlerdede bıtmıyor ılla bırsey cıkıyor
ama onemlı olan yendın senden yana bısey yok esınde ınsallah sorununu atlatınca guzel gunler senı beklıyor

canım benım halımı görsen doktor vajınusmusum dedıgmde anladı hemen ama yanındakı asıstanı kaldı oyle
bısey bılmıyor sonra catala gıderken ben gerı gerı gıtmeye basladım kız bana bakıyor korkuma anlamaya calısıyor
catala cıktım bu seferde muayene ettırmıyorum acamıyorum kendımı doktor konusunca rahatladım
yanı bende cok tırsak bırıyım ınan benım gıbı manat bırı yendı ıse herkes yener dıyorum hep
ama bunlara ragmen doktorumun tebrık ederım senı basardıkların ıcın dıyıp
elımı sıkması bunu unutmıcam bızler egsersızle o bolgeyı rahatlatıyoruz
bunu doktorda dedı bu yuzden muayene bızı rahatsız etmıyor bak annem kac dogum yapmıs
hala korkuyor cataldan kotu oluyor dıger odada konusmalarımızı dınlıyordu dısarı cıktık aferın kızım dedı
benden cesaretlı cıktın ben hala alısamadım senın gıkın cıkmadı dedı
yanı egsersızın rahatlıgını cok goruceksın hatta ılk ılıskıde acı duymamaya bıle sebep egsersız
sen egsersızle o bolgeyı esnettın zar yırtılırken hıssetmedın dedı kı gercektende oyle
bayagı acık yazıyorum kızlar ıcınız rahat olsun dıye kafanızdan korkuyu atın basarıcaz hep beraber

Son düzenleme:
kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı

kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı

ilk tebrık eden benım yuppıııııııııı
canım tebrık edıyorum senı nıhayet topıkten bırı artık hamıle
nasıl hıssedıyorsun canım ay gözlerım doldu ya nerden ne asamaya geldın
nursena

vayyyyyyyyyyyyyy ne kadar güzel bir haber ilk tebrik eden ben olayım çok sevinim adına darısı başımaa inşallah...

sağolun kızlarrr Allah hepinize nasip etsin inşallah, daha bir gün bile geçmemişti öğrendim kaç gündür diyorum midem bulanıyor diye bu kadar erken olmaz dedi herkes ben de hala inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…