- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.841
canım bende egzersize başladığımda 2 gün yapıp 3 gün yapmıyordum ama üstüne düştüm ve yendim çok şükür biraz azmettinizmi yenersiniz inş.acımayın vajiye canınız acısada üstüne üstüne gidin :))
doktordan gelıyorum kızlar
doktorum vajı doktoru oldugu ıcın halden anlıyor
catala cıkmak ıstemedım kucuklugumden berı korkumdu bu
bol bol konusarak benı ıkna ettı ve sorunsuz muayene oldum
cıllop gıbıymıs vajı bebek ıcın hıc sorun yok dedı cok şükür
tahrısımı farkettı doktor anestol kullanma dedı fıto kremı verdı
zar esnekmıs bızım aılede irsi bu galıba :)
nursenacım sorunu sordum dogumda bıle gıtmeyebılıyormus herhangı saglık sorunu olmuyor
ve vajıye asla su dahı degdırmeyın dıyor hanı vajı temızleme ıcn fıtıl falan dıyoruz ya sakın dedı
kendı dogal dokusuyla o temızlenıyormus
bırde bana kıst ıcın tst yapmadı 40 yasından sonra dedı
topıkten bahsettım aparat ve egsersızlerı sordu cok merak ettı
ve sureklı bana supersın sen herseyı tamamen bıtırdın yendın catalda ve ultrasonda hıc sorun cıkarmadıgım ıcın
cocuk yapıpta hala alt muayenden korkan varmıs
velhasıl gıderken elımı sıktı cıdden tebrık edıyorum senı dedı o an cok duygulandım
sureklı beynıne o bolgenın fıle gıbı oldugunu agıza yemek almak ıcn nasıl acıyorsan vaıjıyıde oyle gor dedı
bunları anlatırken aklıma mınelcım geldı sen bıze hep dıyordun :)
suan ruyada gıbıyım sıze haber vermek ıcn geldım eczaneye gıdıcem ılaclarımı alıcam
son olarak kremlerden bahsettım femolub falan kullanma dedı boyle alıs zevk almayı dogal yonden alıs
ılerde kreme baglı kalma dedı
aksam gorusurz kızlar sorularınız olursa cevaplarım
egsersız yapan arkadaslar dualarım sızınle dılerım sızde bu mutluluguen kısa zamanda tadarsınız
doğru söylüyosun canım üzerine düşmek lazım.ben vajime hiç acımıyorum ama dediğin gibi bi gün yapıyorum sonra kalıyo bi de bu aralar çok yoğundum evime gelemedim doğru düzgün ama inşallah bu sefer öyle olmicak...
canım supersın ya catal korkun yok alttan muayene olabılıyorsun
kolay yenersın kesınlıkle bak ben yenmeme rağmen bugun kacıcak delık aradım
doktor ıkna etmese muayene olmucaktım
bebek ıcın azcık beklemek ıstıyorum bakalım :)
sen yen beraber bakarsın hamıle kalırız :)
gıt canım ıhmal etme ve ınan korkulcak gıbı degıl
parmakla muayene etmıyor ıkı turku muayene var
bırınde plastık bır aparat var ıcerı gırınce acılan catalda oyle muayene ettı
dıgerıde en kolayı ınce uzun aparat azcık ıcıne alıyordum oda rahım ıcı ultrasonu
doktordan cıktıgımda sankı yenı yenmısım gıbı sevıncte zıplayasım geldı :)
bu korkuda gıttı cok sukur .. vajı bıze en ıyı ogrettıgı sey korkunla yuzlesmek
bak canım kulak çubuğu ve parmak bana itici geldi ama bak lütfen beyaz mumdan al ve onu dene inanamıcaksın cup diye kayıp gidecek.streçle vazelinle vajinanın girişini de vazelinle ve yavaş yavaş it önce dik gibi ama sonra popo yönüne aşağıyo doğru lütfen yapın yapabilirsiniz,dikkatinizi başka yöne verin tv seyrederek yaptım ben inanamadım saatlerce ağladım bumuymuş diyee.Lütfen ben gibi 5 ylınızı heba ederek yapmayın 1 kere deneyin zorlanırsanız bırakın acı yok ağrı yok sadece hafif basınç var o basınçta ağrı yapmıyo.Zaten mum yolunu bulup gidiyooo.
biri bana cevap yazsın daha adetime 2 gün var mide bulantısından baş ağrısından ölecem acaba hamile miyim adet geçmeden belli olmuyor mu, eğer öyleyse de ben bu bulantıya nasıl katlanacağım?
Kızlar 30/9/2011 de yenmiştimm.. O günden sonra da denedik bi oldu bi olmadı derken toplam 3 kez birleşme gerçekleşti. Dün yine denedik bu sefer oLmadı biraz zorlasak olurdu beLki ama eşm sinirlendi sertliğide gitti devam etmedik.. Nedenn boLee oLuyo ki ? Her denemede Acaba oLcak mı korkusu Var ? Bi ara çok i gidiyo bi Ara oLmuyo.. Psikolojim bozuLdu ya Olduğu zaman Çok Seviniyoruz oLmayınca Çöküyorum Resmen =(
doktordan gelıyorum kızlar
doktorum vajı doktoru oldugu ıcın halden anlıyor
catala cıkmak ıstemedım kucuklugumden berı korkumdu bu
bol bol konusarak benı ıkna ettı ve sorunsuz muayene oldum
cıllop gıbıymıs vajı bebek ıcın hıc sorun yok dedı cok şükür
tahrısımı farkettı doktor anestol kullanma dedı fıto kremı verdı
zar esnekmıs bızım aılede irsi bu galıba :)
nursenacım sorunu sordum dogumda bıle gıtmeyebılıyormus herhangı saglık sorunu olmuyor
ve vajıye asla su dahı degdırmeyın dıyor hanı vajı temızleme ıcn fıtıl falan dıyoruz ya sakın dedı
kendı dogal dokusuyla o temızlenıyormus
bırde bana kıst ıcın tst yapmadı 40 yasından sonra dedı
topıkten bahsettım aparat ve egsersızlerı sordu cok merak ettı
ve sureklı bana supersın sen herseyı tamamen bıtırdın yendın catalda ve ultrasonda hıc sorun cıkarmadıgım ıcın
cocuk yapıpta hala alt muayenden korkan varmıs
velhasıl gıderken elımı sıktı cıdden tebrık edıyorum senı dedı o an cok duygulandım
sureklı beynıne o bolgenın fıle gıbı oldugunu agıza yemek almak ıcn nasıl acıyorsan vaıjıyıde oyle gor dedı
bunları anlatırken aklıma mınelcım geldı sen bıze hep dıyordun :)
suan ruyada gıbıyım sıze haber vermek ıcn geldım eczaneye gıdıcem ılaclarımı alıcam
son olarak kremlerden bahsettım femolub falan kullanma dedı boyle alıs zevk almayı dogal yonden alıs
ılerde kreme baglı kalma dedı
aksam gorusurz kızlar sorularınız olursa cevaplarım
egsersız yapan arkadaslar dualarım sızınle dılerım sızde bu mutluluguen kısa zamanda tadarsınız
peki bugünlük bu kadar yetermi yoksa tekrar deneme yapıyımı günde kaç kez denme yapmam gerek bide şey dicem şimdi 8 çubuk birleştirdim ya o girdi aslında ama tek çubuğuamı iniyim yine
canım sen sakın yılma. bendede ilk aşamada öyle olmuştu. ilk aparatı içeri aldığımda öğürmek değil kusmuştum. doktora sorduğumda sıkıntının dışa vurumu demişti. normal yani. zamanla geçiyo hiç merak etme.
kayganlaştırıcıyı 2 seferdir kullanmıyoruz canım girişte braz zor oluor hafiften acı oluyor ama kasatıgım için galiba son anda kasmadım rahat bıraktım oanda oldu zaten olan
canım bugün yarın regl olcam oyüzdende beklim diyorum birde hangi doktora gitcemide bilmiyorum :26:
kızlar yarın reglim bitiyor zorlancam diye korkuyorum dua edin nolur. bide bebiş istiyoruz bu konudada dualarınıza ihtiyacım var. vajiyi yendim ama hala korkular var malesef
canım muayene derken nesinden korkuyodun içine bakarken kullandığı aparatlardan mı??ben muayene olmuştum ama eliyle açtırıp bakmıştı.herhangi bi alet kullanmamıştı.kontrol için ben de gitmek istiyorum ama yendikten sonra tabii.hadi bakalım sıra bebişte mi???yaşlı ve meraklı kadnlar gibi ben de...
moral super canım ıyı haberlerde almak doktordan benı cokmutlu ettıcanım ne gzl şeyler yazmışsın.muaynen iyi geçmiş moralin iyi işlh sonunda sağlıklı gzl bebeğin olur.canım dualarınız bizlerle bizlerinkide en kısa zamanda anne olmanız için.
düzenli yapılsa aslında en fazla 5 günde yenilir ama düzenli egzersiz olcak :))inş.seninde gzel haberlerini alırız canım :))
doğru söylüyosun canım biran önce gitmek lazım
bebek de istiyorum zaten,biran önce gidip bu korkuyu da yenmek lazım hem de durumlar nasıl problem var mı yok mu öğrenmek lazım
o zaman burda iyi bi doktor araştırmaya başlamalı biran önce
senin adına da çok sevindim canım
hayırlısıyla ne zaman istersen allah en kısa zamanda çocuğunu da kucağına almay nasip etsin inş
arkadaşlar merhaba..
buakşam egz. deneyim denim biraz ara vermiştim çünkü, işareti alamadım yani başını alabildim. kasıldığımı hissettim.ara verdim diyemi acaba? başımda ağrıyodu zorlayamadım .
ama hiç üzülmedim çünkü başarıcam bunu biliyorum .. bugün olmazsa yarın olucak..
canım benim çok sevındm bir sorun olmamasına hemen çocuk yap lüüttfeeen:))bak reglınde bıtti bu zamanları degerlendır...
benim hala aynı 1 hafta oldu hala birsey yok sinirlerimiz acayıp gergin eşim özellikle...çok sorun yasıyorum kötü bir dönemden geçiyorum moralim çok bozuk eşimin davranışları vajıyı yendıgımden beri çok degişti ben daha mutlu oluruz diye beklerken tam bir hayal kırıklıgı içindeyim...
pati cnm çok sevindim muayenin iyi geçmesine. valla o konuda ben neyaparım bilmiyorum kan aldırırken ortalığı yıkıyorum Allah yarıdmcım olsun. vajiyi yeneyimde onu sonra düşünürüm diyorum şimdilik:)
kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı
kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?