- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.921
yaw yine çizelgeeem olmamış ala alaaaa :95: :95: :95: :95:
Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iki gün önce ne kadar umutsuz ve morali bozuktu missbonun, şuan nasıl duygular içinde en iyi biz biliriz, darısı öbür kızların başına inşallah.
hepımızın gecmısıne bakıyorumda nekadar umutsuz korkak ıken 1 ay gıbı kısa surede yendık
bak sen anne bıle olucaksın :) bu gunler sadece anı olarak kalıcak cok sukur kurtulduk
eskı vajılılerın yenmesıne daha coksevınıyorum 5 yıl dıle kolay mısbon suan neler hıssedıyor ceken anlıyor
sımdı kızılcık sopamızı alıp egsersızle butunlesmıs arkadasları zopalıyalımbıraz hadı kızlar bayrama yenı gelınler ıstıyoruzzzzz
merhabalar,
Bende 1,5 yıllık evliyim ama hala yenemedik vajinusmus olayını hergece daha çok korkuyorum bizimle beraber evlenen herkesin bebeği oldu okadar üzülüyoruz ki anlatamam sizlere eşim çok anlayışlı bu konudan dolayı beni hiç kırmadı bende artık onu mutlu etmek istiyorum ama olmuyor yalvarırım yardım edin(
kızlar kafaya takmıstım aparatsız egsersız olmadan yapıcam dıye
sıze dun demedım doktor bı kac ılıskıde daha kan gelebılır demıstı
tahrısten dolayı velhasıl bugun esıme soyledım hadı yapalım
dun doktordakı muayenden sonra 2 3 gun dınlen dedı
resmen adamın pesınden kosuyorum bugunlerıde gorucekmıydım ya
sonra ılk denemede hem dogru acıyı bulamamasından hem rahat bı yer olmamasından bıraz sorunlu oldu
pes etmedım bıdaha olcak dedım napım kızlar 5yıl bu korkuyla yasayınca ölceğimi bilsem pes etmem artık
sureklı guvenımı tazelemeye ıhtıyacım varbıraz dınlenıp ıkıncı defa yaptık rahat oldu cok sukur hafıf kanama var
ama acı falan hıc bırsey olmadı kuslar gıbıyım aparatsız yapabıldım
ama su gelgıtlere alısmak cok zor olcak olsun ondan bıle korkmuyorum yendım ya zamanla oda olur
sımdıkı hedefım degısık sekıllerde denemek ben sızın gıbı ustte falanda denıyemedım
hala egsersızde yaptıgım sekıl oyle guvenıyorum kendıme ama bunuda yenıcem inşAllah..
suan ağlıcak gıbıyım artık korku yok esım ne dıcek yıne kavga edıcekmıyız derdı yok
eksık hıssetmek yok bu duyguları her yasadıgımda Rabbıme yalvarıyorum bu ılletı ceken herkese
tez vakıt sıfasını ver korkularını yenmesını sağla onlarda mutlu olsun dıyorum..
sızlerı cok sevıyorum hepınızden Rabbım razı olsun nılay nursena mınel tum arkadaslar
bırılerı bana yazmasa destek olmasa bugunlerı göremezdım..
tebrikler, darısı başımıza... her ikisi de..
dün kulak çubugunu denedim yapamadım
çok moralim bozuldu ağladım
herhangi bir kayganlaştırıcı kullanmamıştım, o sebeple olabilir mi?
ya lütfen bana cahil demeyin ama bişey sormak istemiyorum
bana kimse hiçbişey anlatmadı sadece bir buçuk aydır evliyim
sorum şu
biz ilk geceyi ve onan sonraki geceyi atlattık, daha sonra rahatsızlığım yüzünden korkmy bşladım
şimdi eşim penisinin ucunu sokuyor ama daha fazla ilerleyemiyor takılıp kalıyor
onun ittirmesi mi gerekiyor yoksa ben mi yanlış bişey yapıyorum
kendimi kastığım için mi böyle oluyor
siz "penisi içeriye almaktan" bahsediyosunuz, onu içime nasıl çekeceğimi bilmiyorum
yani ben çok karmaşığım çok üzgünüm
eşim sıkboğaz etmiyo, zamanla düzelecek diyo ama ben bilemiyorum
yanlış bişeyler mi var ya napıyorum ben
merhabalar,
Bende 1,5 yıllık evliyim ama hala yenemedik vajinusmus olayını hergece daha çok korkuyorum bizimle beraber evlenen herkesin bebeği oldu okadar üzülüyoruz ki anlatamam sizlere eşim çok anlayışlı bu konudan dolayı beni hiç kırmadı bende artık onu mutlu etmek istiyorum ama olmuyor yalvarırım yardım edin(
kızlar kafaya takmıstım aparatsız egsersız olmadan yapıcam dıye
sıze dun demedım doktor bı kac ılıskıde daha kan gelebılır demıstı
tahrısten dolayı velhasıl bugun esıme soyledım hadı yapalım
dun doktordakı muayenden sonra 2 3 gun dınlen dedı
resmen adamın pesınden kosuyorum bugunlerıde gorucekmıydım ya
sonra ılk denemede hem dogru acıyı bulamamasından hem rahat bı yer olmamasından bıraz sorunlu oldu
pes etmedım bıdaha olcak dedım napım kızlar 5yıl bu korkuyla yasayınca ölceğimi bilsem pes etmem artık
sureklı guvenımı tazelemeye ıhtıyacım varbıraz dınlenıp ıkıncı defa yaptık rahat oldu cok sukur hafıf kanama var
ama acı falan hıc bırsey olmadı kuslar gıbıyım aparatsız yapabıldım
ama su gelgıtlere alısmak cok zor olcak olsun ondan bıle korkmuyorum yendım ya zamanla oda olur
sımdıkı hedefım degısık sekıllerde denemek ben sızın gıbı ustte falanda denıyemedım
hala egsersızde yaptıgım sekıl oyle guvenıyorum kendıme ama bunuda yenıcem inşAllah..
suan ağlıcak gıbıyım artık korku yok esım ne dıcek yıne kavga edıcekmıyız derdı yok
eksık hıssetmek yok bu duyguları her yasadıgımda Rabbıme yalvarıyorum bu ılletı ceken herkese
tez vakıt sıfasını ver korkularını yenmesını sağla onlarda mutlu olsun dıyorum..
sızlerı cok sevıyorum hepınızden Rabbım razı olsun nılay nursena mınel tum arkadaslar
bırılerı bana yazmasa destek olmasa bugunlerı göremezdım..
canım tebrik ederim.bikaç gündr gzlhaberler var işlh ardı kesilmesin.bende kafaya koydum bu iş bayrama olcak.işlhh hamileliğin gzl gider sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al canım.dikkat etkendine.darısı bize diyelim
merhabalar,
dün kulak çubugunu denedim yapamadım
çok moralim bozuldu ağladım
herhangi bir kayganlaştırıcı kullanmamıştım, o sebeple olabilir mi?
ya lütfen bana cahil demeyin ama bişey sormak istemiyorum
bana kimse hiçbişey anlatmadı sadece bir buçuk aydır evliyim
sorum şu
biz ilk geceyi ve onan sonraki geceyi atlattık, daha sonra rahatsızlığım yüzünden korkmy bşladım
şimdi eşim penisinin ucunu sokuyor ama daha fazla ilerleyemiyor takılıp kalıyor
onun ittirmesi mi gerekiyor yoksa ben mi yanlış bişey yapıyorum
kendimi kastığım için mi böyle oluyor
siz "penisi içeriye almaktan" bahsediyosunuz, onu içime nasıl çekeceğimi bilmiyorum
yani ben çok karmaşığım çok üzgünüm
eşim sıkboğaz etmiyo, zamanla düzelecek diyo ama ben bilemiyorum
yanlış bişeyler mi var ya napıyorum ben
kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı
inşallah canım bana da bu sefer başarıcakmışım gibi geliyo...dualarınızı eksik etmeyin..
Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?