Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iki gün önce ne kadar umutsuz ve morali bozuktu missbonun, şuan nasıl duygular içinde en iyi biz biliriz, darısı öbür kızların başına inşallah.

hepımızın gecmısıne bakıyorumda nekadar umutsuz korkak ıken 1 ay gıbı kısa surede yendık
bak sen anne bıle olucaksın :) bu gunler sadece anı olarak kalıcak cok sukur kurtulduk
eskı vajılılerın yenmesıne daha coksevınıyorum 5 yıl dıle kolay mısbon suan neler hıssedıyor ceken anlıyor
sımdı kızılcık sopamızı alıp egsersızle butunlesmıs arkadasları zopalıyalım bıraz hadı kızlar bayrama yenı gelınler ıstıyoruzzzzz

inşallah cnm darısı başımaa

kızlar kafaya takmıstım aparatsız egsersız olmadan yapıcam dıye
sıze dun demedım doktor bı kac ılıskıde daha kan gelebılır demıstı
tahrısten dolayı velhasıl bugun esıme soyledım hadı yapalım
dun doktordakı muayenden sonra 2 3 gun dınlen dedı
resmen adamın pesınden kosuyorum bugunlerıde gorucekmıydım ya
sonra ılk denemede hem dogru acıyı bulamamasından hem rahat bı yer olmamasından bıraz sorunlu oldu
pes etmedım bıdaha olcak dedım napım kızlar 5yıl bu korkuyla yasayınca ölceğimi bilsem pes etmem artık
sureklı guvenımı tazelemeye ıhtıyacım var bıraz dınlenıp ıkıncı defa yaptık rahat oldu cok sukur hafıf kanama var
ama acı falan hıc bırsey olmadı kuslar gıbıyım aparatsız yapabıldım
ama su gelgıtlere alısmak cok zor olcak olsun ondan bıle korkmuyorum yendım ya zamanla oda olur
sımdıkı hedefım degısık sekıllerde denemek ben sızın gıbı ustte falanda denıyemedım
hala egsersızde yaptıgım sekıl oyle guvenıyorum kendıme ama bunuda yenıcem inşAllah..

suan ağlıcak gıbıyım artık korku yok esım ne dıcek yıne kavga edıcekmıyız derdı yok
eksık hıssetmek yok bu duyguları her yasadıgımda Rabbıme yalvarıyorum bu ılletı ceken herkese
tez vakıt sıfasını ver korkularını yenmesını sağla onlarda mutlu olsun dıyorum..
sızlerı cok sevıyorum hepınızden Rabbım razı olsun nılay nursena mınel tum arkadaslar
bırılerı bana yazmasa destek olmasa bugunlerı göremezdım..

Son düzenleme:
merhabalar,

Bende 1,5 yıllık evliyim ama hala yenemedik vajinusmus olayını hergece daha çok korkuyorum bizimle beraber evlenen herkesin bebeği oldu okadar üzülüyoruz ki anlatamam sizlere eşim çok anlayışlı bu konudan dolayı beni hiç kırmadı bende artık onu mutlu etmek istiyorum ama olmuyor yalvarırım yardım edin (

cnm hosgeldın aramıza hepımız senın yasadıklarını yasadık ve buradakı egzersızlerımızı yaparak çok kısa bır zmanda yendık...ama gercekten yenmek istemen çok onemlı sabıra ıhtıyacın var 1.sayfayı okumakla basla cnm orada yapman gerekenler yazıyor...sormak ıstedıgın ne varsa bize sorabılırsın

cnm yaa su an mutlulugunu o kadar iyi anlıyorumki bence biz artık mutlulugu hak edıyoruz...artık kabus bitti çok sukur...yenemeyenler için elımızden ne gelıyorsa yapacagız artık...bizde seni sevıyoruzzz paticik:))

dün kulak çubugunu denedim yapamadım
çok moralim bozuldu ağladım
herhangi bir kayganlaştırıcı kullanmamıştım, o sebeple olabilir mi?

ya lütfen bana cahil demeyin ama bişey sormak istemiyorum
bana kimse hiçbişey anlatmadı sadece bir buçuk aydır evliyim
sorum şu
biz ilk geceyi ve onan sonraki geceyi atlattık, daha sonra rahatsızlığım yüzünden korkmy bşladım

şimdi eşim penisinin ucunu sokuyor ama daha fazla ilerleyemiyor takılıp kalıyor
onun ittirmesi mi gerekiyor yoksa ben mi yanlış bişey yapıyorum
kendimi kastığım için mi böyle oluyor
siz "penisi içeriye almaktan" bahsediyosunuz, onu içime nasıl çekeceğimi bilmiyorum
yani ben çok karmaşığım ço
k üzgünüm
eşim sıkboğaz etmiyo, zamanla düzelecek diyo ama ben bilemiyorum
yanlış bişeyler mi var ya napıyorum ben

Son düzenleme:

canım moral bozmak yok hem çok kötü durumda da değilsin zaten 2 kez oldu diyosun p.. ucu giriyor gerisi niye gelmiyor büyük ihtimalle çok kasılıyorsun ondan giremiyor , şöyle tarif edebilirim sen kendini rahat bırak ıkınır gbi yap derin nefes al o rada eşin ittirsin, ya da eşin bişey yapmasın sen kendin yavaş yavaş ilerle yani ikisi de olur.

canım vakit kaybetmeden egzersiz yapmaya başla derim, ama biraz daha neyin olmadığını anlatırsan daha çok yardımcı olabiliriz.

canım tebrik ederim.bikaç gündr gzl haberler var işlh ardı kesilmesin.bende kafaya koydum bu iş bayrama olcak.işlhh hamileliğin gzl gider sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al canım.dikkat etkendine.darısı bize diyelim

canım sen gerçekten hakettin çok azimlisin bunca sene nasıl birşey yapmamış bu kız diye şaşırıyorum valla çok sevndim senin adına, pozisyon için takma kafana
hepimizin şuan pozisyonu sınırlı insanın kendine güveni arttıkça istediğin şekilde yapabilirsin daha çok yeni bir durum cinsellik de alışılması gereken birşey, sen yendin zamanla herşey süper olacak.

canm ben karıştırdım eee fazlayız olcak okadar.hamile olan nursena ydı.tekrar başarman içn tebrik ederim canm.belkide hemen hamile kalcaksın allahmı söletti dersin.

egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.

egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.

egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç

egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.

egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.

egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.

egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.

egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.

egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.

egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.
Eğer p...s denemesinde başarısız olursanız mutlaka p..s kalınlığında bir aparat ile deneme yapın onu aldıktan sonra p..s girişinde daha rahat olacaksınız.Parmak egzerszileri sırasında klasik beyaz mumda kullanabilirsiniz buda psikolojik olarak iyi geliyor.ve bir püf noktası daha egzerszi sırasında derin nefes alın ve nefesinizi verirken ıkınarak parmağınızı ittirin ıkındığımız zaman vaji açılıyor unutmayın.
.

burcum arkadasımız egsersızlerı eklemıs nasıl yapılcagını bıraz gecmısı oku oncelıkle
sonra egsersıze karar verdıgnde yaz yardımcı olalım canım
bak 5 yıllık ben mesela:) 3 yıllık arkadaslar 1 ayda yendı doktora gıtmeden burası sayesınde
ılk adımı attın buraya yazarak gerısı gelıcek İnşallah

canım sen vajı degılsınkı basarmısısn 2 defa hemde
sadee hastalık gırınce korku olmus esıne kayganlastırıcı kremaldır okeyın su bazlısı gıbı mesela
kendıne ve esıne p...se de sur sonra yavas yavas deneyın ya sen elınle tut ıcerıye doğru it
yada esın hafıf hafıf kendını senın ıcıne dogru ıtsın ve popo yonune olsun
zaman gecmeden ustune gıt daha yenı evlısın sanslısın bastan kurtul korkundan

kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı

canım yaaa tebrikler cok sevindim ne güzel bizde istiyoruz bebek rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inş.sağlıklı bir beişin olur inş.canım :)))))

inşallah canım bana da bu sefer başarıcakmışım gibi geliyo...dualarınızı eksik etmeyin..

inş.canım başarıcaksın tabi burdakilerin bende dahil senden ve diğer arkadaşlardan bi farkımız yok biz yendiysek sen ve diğer arkadaşlarda yenicektir :)))))

Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr git gide çoğalıyoruz ne güzelll inş.herkez yaşar bu duyguyu :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…