- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.941
cnm yaa su an mutlulugunu o kadar iyi anlıyorumki bence biz artık mutlulugu hak edıyoruz...artık kabus bitti çok sukur...yenemeyenler için elımızden ne gelıyorsa yapacagız artık...bizde seni sevıyoruzzz paticik:))
canım sen gerçekten hakettin çok azimlisin bunca sene nasıl birşey yapmamış bu kız diye şaşırıyorum valla çok sevndim senin adına, pozisyon için takma kafana
hepimizin şuan pozisyonu sınırlı insanın kendine güveni arttıkça istediğin şekilde yapabilirsin daha çok yeni bir durum cinsellik de alışılması gereken birşey, sen yendin zamanla herşey süper olacak.
ya su eskı egsersızcılerı aramızda bölüştürsekmı ozel tek tek ılgılensek
cıddı kafayı taktım yensınler bızlerın mutluluğunu paylassınlar :)
canım esım cok anlayıslıydı ılk yıllar ama son 2 senedır cıdden cok agır seyler yasadım
hepsı benım sucumdu tektek korkularım ustune gıtmeye basladım
buraya yazdıgım zaman cıdden kacmadan sonuc arıcak hale gelmıstım
vaktı saatı bu zamanaymıs sadece egsersız yapmak ıle degıl cıdden kurtulustan baska care olmadıgına
beynı kazımak gerek eskıden olsa egsersız 1 2 yıl yapar bır arpa boyu yol almazdım ...
hedef koyup kendıme onu basarmak cok mutlu edıyor benı once yenmeyı hedefledım
sonra aparatsız olmasını oda oldu
sımdıde pozısyon frkı ve sonrası gel gıt olayı fınal
boylecok motıvasyon oluyorum basarıcam tek tek inşallah
ee sen kendınden bahset bakalım anne adayı olarak güne uyanmak nasıl bır duygu
son yenenlerın ilk hamılesı oldugun ıcın yandın :) bızler hamıle olunca vajı hamıle hocamız olcaksın kurtulusun yok :)
canım benim yaaaa.çok düşüncelisiniz..
çok seviyorum hepiniziii
Kızlarrr bugün 6.günüm ayın 25inde yenmiştim ve 4 kez oldu
burcuuuu kizzzzz hangi asamadasin hadiiii bak herkes cozdu bir sen kaldin eskilerdennnn olmuyor boyle bak popisine vuracam ama heee
ya su eskı egsersızcılerı aramızda bölüştürsekmı ozel tek tek ılgılensek
cıddı kafayı taktım yensınler bızlerın mutluluğunu paylassınlar :)
canım esım cok anlayıslıydı ılk yıllar ama son 2 senedır cıdden cok agır seyler yasadım
hepsı benım sucumdu tektek korkularım ustune gıtmeye basladım
buraya yazdıgım zaman cıdden kacmadan sonuc arıcak hale gelmıstım
vaktı saatı bu zamanaymıs sadece egsersız yapmak ıle degıl cıdden kurtulustan baska care olmadıgına
beynı kazımak gerek eskıden olsa egsersız 1 2 yıl yapar bır arpa boyu yol almazdım ...
hedef koyup kendıme onu basarmak cok mutlu edıyor benı once yenmeyı hedefledım
sonra aparatsız olmasını oda oldu
sımdıde pozısyon frkı ve sonrası gel gıt olayı fınal
boylecok motıvasyon oluyorum basarıcam tek tek inşallah
ee sen kendınden bahset bakalım anne adayı olarak güne uyanmak nasıl bır duygu
son yenenlerın ilk hamılesı oldugun ıcın yandın :) bızler hamıle olunca vajı hamıle hocamız olcaksın kurtulusun yok :)
merhaba kızlar size bi soru sorcam ben hep aynı yede p.. in birazı giriyor sonrası devam etmiyor kalıyoruz hep orda napmam lazım lütfen yardım edin az kaldı ama ne yapmam gerekitğini bilmiyorum nefes falan yapıyorum ama olmuyor bi de benim eşim bi hafta ya da 4-5 gün falan denemek istiyor mesela dün denedik bi 4 gün olmaz en az ben denemek istiyorum ama ozaman da o istemiyor:/(
merhaba kızlar size bi soru sorcam ben hep aynı yede p.. in birazı giriyor sonrası devam etmiyor kalıyoruz hep orda napmam lazım lütfen yardım edin az kaldı ama ne yapmam gerekitğini bilmiyorum nefes falan yapıyorum ama olmuyor bi de benim eşim bi hafta ya da 4-5 gün falan denemek istiyor mesela dün denedik bi 4 gün olmaz en az ben denemek istiyorum ama ozaman da o istemiyor:/(
yenen yenmesının zekatını vermelı dımı ama:)canım benim yaaaa.çok düşüncelisiniz..
çok seviyorum hepiniziii
supersın nazar değmesın canım :)Kızlarrr bugün 6.günüm ve 4 kez oldu
secımı kızlaramı bıraksak bızmı secsekbencede cnm mantıklı yoksa bizimkilerin bı halt edeceklerı yok bır an once el atmamız lazım bu konuya
Ben geldiim, ilk jinekolog muayenemi basariyla atlatmanin hakli gururu icerisideyim canlarim:)) cok sulur fizyoljik olarak hersey yolunda imis anne olabilmem icin, yumurtaliklarimin durumu gayet iyi, hatta yumurtalarim var hazirda bekleyen. Doktor tahlil istedi, onlari da insallah 3-4 gun sonra alacagim:)) kizlar alttan muayeneden korkmayin, coj rahat gecti benimki, vajinal ultrason da:))
Eşimin üstüne çıktığım zmn onun organına zara vermekten korkuyorum o zmn beceremiyorum bu işi yarım girdi şimdiye kadar ne zmn tam gircek bende zevk almaya başlıcam bilmiyorum kendimi kasmasam adam rahat girip çıkıcakta ya duyuyorum bazı arkadaslarımdan da ılk gece 3 defa felan yapmuşlar üst üste sasırıp kalıyorum ben bende 1 kac damla leke geldı onlarda 2 gun kanama olmuss bence benim kocam gırmeyı tam beceremıyorum popoma paralel olması lazımkı uste dogru girmeye çalışıoo
AY NOLUR POZİSYON HAKKINDA BİLGİİ ARTIK BİTSİN ŞU İŞ
canm ben karıştırdım eee fazlayız olcak okadar.hamile olan nursena ydı.tekrar başarman içn tebrik ederim canm.belkide hemen hamile kalcaksın allahmı söletti dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?