Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm yaa su an mutlulugunu o kadar iyi anlıyorumki bence biz artık mutlulugu hak edıyoruz...artık kabus bitti çok sukur...yenemeyenler için elımızden ne gelıyorsa yapacagız artık...bizde seni sevıyoruzzz paticik:))

ya su eskı egsersızcılerı aramızda bölüştürsekmı ozel tek tek ılgılensek
cıddı kafayı taktım yensınler bızlerın mutluluğunu paylassınlar :)

canım esım cok anlayıslıydı ılk yıllar ama son 2 senedır cıdden cok agır seyler yasadım
hepsı benım sucumdu tektek korkularım ustune gıtmeye basladım
buraya yazdıgım zaman cıdden kacmadan sonuc arıcak hale gelmıstım
vaktı saatı bu zamanaymıs sadece egsersız yapmak ıle degıl cıdden kurtulustan baska care olmadıgına
beynı kazımak gerek eskıden olsa egsersız 1 2 yıl yapar bır arpa boyu yol almazdım ...

hedef koyup kendıme onu basarmak cok mutlu edıyor benı once yenmeyı hedefledım
sonra aparatsız olmasını oda oldu
sımdıde pozısyon frkı ve sonrası gel gıt olayı fınal
boylecok motıvasyon oluyorum basarıcam tek tek inşallah

ee sen kendınden bahset bakalım anne adayı olarak güne uyanmak nasıl bır duygu
son yenenlerın ilk hamılesı oldugun ıcın yandın :) bızler hamıle olunca vajı hamıle hocamız olcaksın kurtulusun yok :)

canım benim yaaaa.çok düşüncelisiniz..
çok seviyorum hepiniziii

Son düzenleme:
burcuuuu kizzzzz hangi asamadasin hadiiii bak herkes cozdu bir sen kaldin eskilerdennnn olmuyor boyle bak popisine vuracam ama heee

anammm ecrin gelmiş beni dövmeyeee :18::18:
canım ben işaret parmağını alıyorum artık dün alamadım ama kastım biraz ara vermiştim(cenazemiz olmuştu) ama merak etme hırslandım artık parmaktan da korkmuyorum. 2 parmağı denemedim ama henüz

canım daha eski yazıları okuyorum ama resminde hamile resmi gördüm çoook sevindim. hayırlı uğurlu olur inşallah.

bencede cnm mantıklı yoksa bizimkilerin bı halt edeceklerı yok bır an once el atmamız lazım bu konuya

merhaba kızlar size bi soru sorcam ben hep aynı yede p.. in birazı giriyor sonrası devam etmiyor kalıyoruz hep orda napmam lazım lütfen yardım edin az kaldı ama ne yapmam gerekitğini bilmiyorum nefes falan yapıyorum ama olmuyor bi de benim eşim bi hafta ya da 4-5 gün falan denemek istiyor mesela dün denedik bi 4 gün olmaz en az ben denemek istiyorum ama ozaman da o istemiyor:/(

bu gece çok kararlıyım kızlar başarıcam inş
zaten ilk gece problem yaşamamıştık, herhangi bir acı sızı da olmamıştı buna emin olduğum halde neden korkuyorum bilmiyorum
ama yapıcam bu sefer

aynı şeyi ben de yaşıyorum canım
bir yerde takılıp kalıyo
bunu okudum sitede bikaç kişi bahsetmiş
farkında olmadan kasıyoruz ve penisi yukarıya doğru ittiriyoruz sanırım
aşağıya doğru ıkınarak almamız gerekiyor
bunu yapıcam başarıcam bu gece inş
milyonlarca yıldır dünyaya gelen her kadın yapmış bende sorun olamaz
[/B]

merhaba cnm p...s gırdıgı yerde beklet esını nefes al ver ve hafıf hafıf gıt gel yapsın yarıda kalan yerde daha sonra gıtgel yapa yapa tamamını hıc farketmeden alacaksın inşalahh...

canım benim yaaaa.çok düşüncelisiniz..
çok seviyorum hepiniziii
yenen yenmesının zekatını vermelı dımı ama:)

Kızlarrr bugün 6.günüm ve 4 kez oldu
supersın nazar değmesın canım :)

bencede cnm mantıklı yoksa bizimkilerin bı halt edeceklerı yok bır an once el atmamız lazım bu konuya
secımı kızlaramı bıraksak bızmı secsek
ve ozel ılgı ısteyenler lıste yapalım kocluk edıceklerıde lısteleyelım
arada kımse kaynamaz belkı boyle daha cok kısı yener
nursema mınelcım sızler nedıyorsunuz ?

bekletıp bacaklarını acabıldıgın kadar acman lazım sonra yava s yavas almaya devam et
benım anlamadıgım nıye 4 5 gunde bır ıstıyor kuralmı bu ?

merhaba canım.inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırız. hazırda yumurta derken ovulasyon döneminde olduğunun belirtisimi bu.

eşine zarar vermezsin merak etme.

canm ben karıştırdım eee fazlayız olcak okadar.hamile olan nursena ydı.tekrar başarman içn tebrik ederim canm.belkide hemen hamile kalcaksın allahmı söletti dersin.

ağzın bal yesin şekercim inşallah ama benim bu ay içimde garip hisler vardı hem yenecem hem hamile kalacakmışım gibi bugün ilk asamak oldu yumurtlama günümede 4-5 gün var valla olurmu olur tadından yenmezz ozamannn

popomun altına yastık koymanın bir faydası olur mmu sizce kızlar
takılıp kalıyor bir yerde
aşağıya doğru itmeliyim, bunu öğrendim bugun
kendimi çok cahil hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…