- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.961
popomun altına yastık koymanın bir faydası olur mmu sizce kızlar
takılıp kalıyor bir yerde
aşağıya doğru itmeliyim, bunu öğrendim bugun
kendimi çok cahil hissediyorum
doktordan gelıyorum kızlar
doktorum vajı doktoru oldugu ıcın halden anlıyor
catala cıkmak ıstemedım kucuklugumden berı korkumdu bu
bol bol konusarak benı ıkna ettı ve sorunsuz muayene oldum
cıllop gıbıymıs vajı bebek ıcın hıc sorun yok dedı cok şükür
tahrısımı farkettı doktor anestol kullanma dedı fıto kremı verdı
zar esnekmıs bızım aılede irsi bu galıba :)
nursenacım sorunu sordum dogumda bıle gıtmeyebılıyormus herhangı saglık sorunu olmuyor
ve vajıye asla su dahı degdırmeyın dıyor hanı vajı temızleme ıcn fıtıl falan dıyoruz ya sakın dedı
kendı dogal dokusuyla o temızlenıyormus
bırde bana kıst ıcın tst yapmadı 40 yasından sonra dedı
topıkten bahsettım aparat ve egsersızlerı sordu cok merak ettı
ve sureklı bana supersın sen herseyı tamamen bıtırdın yendın catalda ve ultrasonda hıc sorun cıkarmadıgım ıcın
cocuk yapıpta hala alt muayenden korkan varmıs
velhasıl gıderken elımı sıktı cıdden tebrık edıyorum senı dedı o an cok duygulandım
sureklı beynıne o bolgenın fıle gıbı oldugunu agıza yemek almak ıcn nasıl acıyorsan vaıjıyıde oyle gor dedı
bunları anlatırken aklıma mınelcım geldı sen bıze hep dıyordun :)
suan ruyada gıbıyım sıze haber vermek ıcn geldım eczaneye gıdıcem ılaclarımı alıcam
son olarak kremlerden bahsettım femolub falan kullanma dedı boyle alıs zevk almayı dogal yonden alıs
ılerde kreme baglı kalma dedı
aksam gorusurz kızlar sorularınız olursa cevaplarım
egsersız yapan arkadaslar dualarım sızınle dılerım sızde bu mutluluguen kısa zamanda tadarsınız
canım benim muayenenin güzel geçmesine ve sorunsuz olmansına çok sevindim. sağolsun doktor hanım çok anlayışlı insan psikolojisinden anlayan biri. seninde memnun kalmana sevindim. evime yakın olsaydı kesin ona giderdim ama ne yazıkki uzak. zaten vajinismusu bi kere yenen bi daha başka doktorlara rahatlıkla muayene olabiliyor. önemli olan yolun açılması.fileyi ve pileli eteği hiç unutma demişti banada
kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı
yenen yenmesının zekatını vermelı dımı ama:)
supersın nazar değmesın canım :)
secımı kızlaramı bıraksak bızmı secsek
ve ozel ılgı ısteyenler lıste yapalım kocluk edıceklerıde lısteleyelım
arada kımse kaynamaz belkı boyle daha cok kısı yener
nursema mınelcım sızler nedıyorsunuz ?
bekletıp bacaklarını acabıldıgın kadar acman lazım sonra yava s yavas almaya devam et
benım anlamadıgım nıye 4 5 gunde bır ıstıyor kuralmı bu ?
canım kaç günlük bilmiyorum ama şöyle 25.9. da yendim sonra 1.10 da regl oldum 6.10. da reglim bitti ovulasyon günüm 15.10 idi yani çok yeni olmalı, pazartesi ya da salı gidecem doktora.
Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlarrr bugün 6.günüm ve 4 kez oldu
kızlar kafaya takmıstım aparatsız egsersız olmadan yapıcam dıye
sıze dun demedım doktor bı kac ılıskıde daha kan gelebılır demıstı
tahrısten dolayı velhasıl bugun esıme soyledım hadı yapalım
dun doktordakı muayenden sonra 2 3 gun dınlen dedı
resmen adamın pesınden kosuyorum bugunlerıde gorucekmıydım ya
sonra ılk denemede hem dogru acıyı bulamamasından hem rahat bı yer olmamasından bıraz sorunlu oldu
pes etmedım bıdaha olcak dedım napım kızlar 5yıl bu korkuyla yasayınca ölceğimi bilsem pes etmem artık
sureklı guvenımı tazelemeye ıhtıyacım varbıraz dınlenıp ıkıncı defa yaptık rahat oldu cok sukur hafıf kanama var
ama acı falan hıc bırsey olmadı kuslar gıbıyım aparatsız yapabıldım
ama su gelgıtlere alısmak cok zor olcak olsun ondan bıle korkmuyorum yendım ya zamanla oda olur
sımdıkı hedefım degısık sekıllerde denemek ben sızın gıbı ustte falanda denıyemedım
hala egsersızde yaptıgım sekıl oyle guvenıyorum kendıme ama bunuda yenıcem inşAllah..
suan ağlıcak gıbıyım artık korku yok esım ne dıcek yıne kavga edıcekmıyız derdı yok
eksık hıssetmek yok bu duyguları her yasadıgımda Rabbıme yalvarıyorum bu ılletı ceken herkese
tez vakıt sıfasını ver korkularını yenmesını sağla onlarda mutlu olsun dıyorum..
sızlerı cok sevıyorum hepınızden Rabbım razı olsun nılay nursena mınel tum arkadaslar
bırılerı bana yazmasa destek olmasa bugunlerı göremezdım..
dün kulak çubugunu denedim yapamadım
çok moralim bozuldu ağladım
herhangi bir kayganlaştırıcı kullanmamıştım, o sebeple olabilir mi?
ya lütfen bana cahil demeyin ama bişey sormak istemiyorum
bana kimse hiçbişey anlatmadı sadece bir buçuk aydır evliyim
sorum şu
biz ilk geceyi ve onan sonraki geceyi atlattık, daha sonra rahatsızlığım yüzünden korkmy bşladım
şimdi eşim penisinin ucunu sokuyor ama daha fazla ilerleyemiyor takılıp kalıyor
onun ittirmesi mi gerekiyor yoksa ben mi yanlış bişey yapıyorum
kendimi kastığım için mi böyle oluyor
siz "penisi içeriye almaktan" bahsediyosunuz, onu içime nasıl çekeceğimi bilmiyorum
yani ben çok karmaşığım çok üzgünüm
eşim sıkboğaz etmiyo, zamanla düzelecek diyo ama ben bilemiyorum
yanlış bişeyler mi var ya napıyorum ben
ezoom aynı gün yendik ama sen benden hızlı çıktın3. denemeyi yaptık biz. maşallah diyeyim nazar değmesin
merhaba kızlar size bi soru sorcam ben hep aynı yede p.. in birazı giriyor sonrası devam etmiyor kalıyoruz hep orda napmam lazım lütfen yardım edin az kaldı ama ne yapmam gerekitğini bilmiyorum nefes falan yapıyorum ama olmuyor bi de benim eşim bi hafta ya da 4-5 gün falan denemek istiyor mesela dün denedik bi 4 gün olmaz en az ben denemek istiyorum ama ozaman da o istemiyor:/(
bekletıp bacaklarını acabıldıgın kadar acman lazım sonra yava s yavas almaya devam et
ehüehücanım ben regl olcamda olmadan biraz alışsın diye sık yapıyoruz sizinkide çok iyi biz bugünde denersek 5 olcak inş.
ayayayay süperrr çok teşekkür ederim darısı herkesin başınaaa :)
henüz başaramamış arkadaşlar için yazıyorum bunu çok kişi yazdı biliyorum ama muhakkak bilinmesi gerekn şey egzersiz şart ama ben o p..s kadar aparatı yapınca (özellikle bir yere geliyor takılıyor diyenler için diyorum)! gerçekten oarayı kendiniz aparatla yaparsanız daha iyi anlarsınız ben artık dedimki yok orası kapalı falan ne senaryolar bilseniz ama orayı aşınca hele kendim yaparken anlamadım bile nefes alıp verdim doğru yere ittirdim ölece bekledim sonra denerkende p.s.le dedim kendim yaptım aynı boyutlarda demekki olcak hele o dediğim yeri geçince oturdum inanamadım yaaa hiç bişi yokkk boşluk ucumucu yok heheh gerçekten öle aynı şekilde bunu aşayan arkadaşlar kendi denesinle bakın pamuğu ıslatın linizle şekil verin aynı boya getirin ama pamuğu sıkın sertleşsin pre..tife geçirin bol kayganlaştırıcı hem sert değil die rahat olursunuz deneyin gerçkten 3 şekildede yaptım artık kırk saat beklemeden hemen sokabiliyorum p..si sizde yapabilirsinizz eminimm CESARET,AZİM,ÖDEVLERE ÇALIŞMA GÜVENNNN
vajinin file ve etek olayı ne ki?? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?