Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

henüz başaramamış arkadaşlar için yazıyorum bunu çok kişi yazdı biliyorum ama muhakkak bilinmesi gerekn şey egzersiz şart ama ben o p..s kadar aparatı yapınca (özellikle bir yere geliyor takılıyor diyenler için diyorum)! gerçekten oarayı kendiniz aparatla yaparsanız daha iyi anlarsınız ben artık dedimki yok orası kapalı falan ne senaryolar bilseniz ama orayı aşınca hele kendim yaparken anlamadım bile nefes alıp verdim doğru yere ittirdim ölece bekledim sonra denerkende p.s.le dedim kendim yaptım aynı boyutlarda demekki olcak hele o dediğim yeri geçince oturdum inanamadım yaaa hiç bişi yokkk boşluk ucumucu yok heheh gerçekten öle aynı şekilde bunu aşayan arkadaşlar kendi denesinle bakın pamuğu ıslatın linizle şekil verin aynı boya getirin ama pamuğu sıkın sertleşsin pre..tife geçirin bol kayganlaştırıcı hem sert değil die rahat olursunuz deneyin gerçkten 3 şekildede yaptım artık kırk saat beklemeden hemen sokabiliyorum p..si sizde yapabilirsinizz eminimm CESARET,AZİM,ÖDEVLERE ÇALIŞMA GÜVENNNN

popomun altına yastık koymanın bir faydası olur mmu sizce kızlar
takılıp kalıyor bir yerde
aşağıya doğru itmeliyim, bunu öğrendim bugun
kendimi çok cahil hissediyorum

canım kayganlaştırıcı kullanıyormusun?birde takılan bişey yok aslında orasını kanal gibi düşün ve takıldığını hissettiğin yerde nefes alıp ver ve ıkın ıkındığın zaman delk açılıyor :)ben egzersiz yaparken hiç yastık kullanmadım ama kendini öyle rahat hissediyorsan koyabilirsin :)

teşekkür ederim canım regl olcam ve olmadan biraz alıştırım kendimi diye bukadar sık yapıyoruz :))

bu arada kızlar ben 7501.sayfayı görüntüleyemiyorumk sizdede aynı sorun varmı :S

canım benim muayenenin güzel geçmesine ve sorunsuz olmansına çok sevindim. sağolsun doktor hanım çok anlayışlı insan psikolojisinden anlayan biri. seninde memnun kalmana sevindim. evime yakın olsaydı kesin ona giderdim ama ne yazıkki uzak. zaten vajinismusu bi kere yenen bi daha başka doktorlara rahatlıkla muayene olabiliyor. önemli olan yolun açılması.fileyi ve pileli eteği hiç unutma demişti banada

vajinin file ve etek olayı ne ki?? :)))

kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı

Allah kucağına almayı nasip etsin. nur topu gibi bir bebeğin olmasını dilerim. çok yorma kendini biliyorsun artık ağır kaldırmak. üşütmek. ani hareketlerde bulunmak yok. çok sevindim

hayır canım kural değil de hani sık sık olmuyo anlamında söledim öyle oluyor bana kalsa hergün denerim hyani

canım kaç günlük bilmiyorum ama şöyle 25.9. da yendim sonra 1.10 da regl oldum 6.10. da reglim bitti ovulasyon günüm 15.10 idi yani çok yeni olmalı, pazartesi ya da salı gidecem doktora.

nursenacım merhaba.

annemin bana bir tembihi var bende sana söyleyeyim. sende büyüklerine danış daha iyi bilirler tecrübeliler. hamile olduğun zaman doktora sakın alttan muayeneye izin verme diyor annem. ablam 2,5 aylık hamile olduğunda gitmiş doktor alttan baktığı gün düşürmüş. Allah kimseye öyle bir üzüntü yaşatmasın.

canım arkadaşım çok güzel günler seni ve bizleri bekliyor inşallah. dediğin gibi insanın kendine olan güveni yerine geliyor. eksiklik duygumuz ortadan kalkıyor. gelgit konusundada yavaş yavaş alıştır kendini. yani sen yönet. aslında sen üstte olursan daha rahat yönetmiş olursun. bir sonraki denemeni o şekilde yap canım. öptüm

kendini kasıyorsan başaramazsın canım. kendini rahatlatmaya çalış. misal düşün. ağzını sıkı sıkı kapat. biri gelsin kaşıkla yemek yedirmeye çalışsın girermi kaşık içeri. girmez. bu da onun gibi. mademki ilk geceyi başardın sonraki günler olmadı. demekki bir defa girdi. sen kolaylıkla yenersin. burnundan derin nefes al ağzından ver. nefes verirken p..s i içeri elinle sen ittir. yerini sen belirle. başarılar

canım hangi pozisyonda deniyorsun. bacaklarını gevşek bırakman gerekiyor. kendini kasıyor olabilirmisin.

olur canım bencede paylaşalım kızları. bakalım hangimizin kızı önce başaracak. bu da yarışma gibi oluyor

ehüehü canım ben regl olcamda olmadan biraz alışsın diye sık yapıyoruz sizinkide çok iyi biz bugünde denersek 5 olcak inş.

ben de ayın 5inde falan regl olacam ama ben bugün biraz rahatsızdım yarın deneyecez bakalım. bişey soracam ilişki sırasında sanki içim vakumlanıyor gibi oluyor kendimi kasıyor muyum acaba ondan mı? sende de oluyor mu?

haklısın cnm. bende yeneyim burda yardımcı olarak zekatımı vericem inş..

ayayayay süperrr çok teşekkür ederim darısı herkesin başınaaa :)

hakettin cnm süslü yazıyııı :) amin cnm darısı başımızaa...

çok güzel anlatmışsın cnm.. yarın pazartesi bazı hanımlar diyete başlar benim gibi bazı hanımlar vaji egzersizine.. yarın tam gaz başlıcam egz.lere...

vajinin file ve etek olayı ne ki?? :)))

filenin içine ne koyarsan o şekli alır. pileli etekte açılabilen yapıya sahiptir. vajide onun gibi dar sıkı bir yer değil. oradan iki el genişliğinde bebek omuzu çıkıyor. beyindeki korkuları yenmek adına bunu hiç aklından çıkarma diyor doktor.

nursena canim,hergun denemek istyrm ama havalar soguk dye bnyo ùşütuyo,sık ıdrara ckmaya baslyrm.aslnda yapmak istyrm,yapmıyorum diye hergun ,ılk halıne donmez dmi,yani azda olsa esnek kalr mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…