- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.981
canım yaaa tebrikler cok sevindim ne güzel bizde istiyoruz bebek rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inş.sağlıklı bir beişin olur inş.canım :)))))
sağol canım, ben de senin gibi reglime bir hafta kala yenmiştim reglden sonra hergün denedim oldu canım sen çok istiyosun inşallah gönlüne göre verir Allahım.
merhaba kızlar size bi soru sorcam ben hep aynı yede p.. in birazı giriyor sonrası devam etmiyor kalıyoruz hep orda napmam lazım lütfen yardım edin az kaldı ama ne yapmam gerekitğini bilmiyorum nefes falan yapıyorum ama olmuyor bi de benim eşim bi hafta ya da 4-5 gün falan denemek istiyor mesela dün denedik bi 4 gün olmaz en az ben denemek istiyorum ama ozaman da o istemiyor:/(
nursena hamilemi yeni yenişti değilmi çok güzel bi haber:)))
canım daha eski yazıları okuyorum ama resminde hamile resmi gördüm çoook sevindim. hayırlı uğurlu olur inşallah.
Allah kucağına almayı nasip etsin. nur topu gibi bir bebeğin olmasını dilerim. çok yorma kendini biliyorsun artık ağır kaldırmak. üşütmek. ani hareketlerde bulunmak yok. çok sevindim
nursenacım merhaba.
annemin bana bir tembihi var bende sana söyleyeyim. sende büyüklerine danış daha iyi bilirler tecrübeliler. hamile olduğun zaman doktora sakın alttan muayeneye izin verme diyor annem. ablam 2,5 aylık hamile olduğunda gitmiş doktor alttan baktığı gün düşürmüş. Allah kimseye öyle bir üzüntü yaşatmasın.
nursena canim,hergun denemek istyrm ama havalar soguk dye bnyo ùşütuyo,sık ıdrara ckmaya baslyrm.aslnda yapmak istyrm,yapmıyorum diye hergun ,ılk halıne donmez dmi,yani azda olsa esnek kalr mi
günaydın........................................
Günaydın kızlarr:)))
Aybice seni çok merak ettim, herşey yolunda mı?
Belinay sana da günaydın şekercim, mesajın ıaldım hgaftasonu:)
Canım hayırlı olsun hamişliğin:)
meraba arkadaşlar.
danışmak istediklerim var yardım ederseniz sevinirim.ben sizi hep takip etmeye çalışıyorum.
daha yeni evliyiz ve ben kendimi kasıyorum.bi kaç defa hepsini içime alabildim ama içindeyken kasmalarım oldu ve gitgel yapamadım. bunu zamanla aşarmıyım illa doktoramı gitmeliyim. ilk başta birazını alabildim sonra burdan aparatlar duydum aparatı yapabildim sonra kalın aparata geçmedim geçmek istemedim. şuan bu aşamada yapmam gereken eşimle devam etmek mi??
içime alabiliyorum ama hala kasıyorum ve acım oluyo.
hepsini içime nasıl aldığımıda söyleyeyim belki yardımım dokunur. o sırada eşim bana sorular soruyo kafamı dağıtıyo.mesela yarın ne yemek yapıcaksın onu niye yapıyosun vs vs gibi.çok faydası oluyo bende:) ama artık ben kasmaktan sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?