Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sonra devam etmiyor çünkü açın yanlış ya da çok kasıyosun hangi pozisyonda deniyosun? üstte dene daha rahat.

nursena hamilemi yeni yenişti değilmi çok güzel bi haber:)))

evet canım yeneli daha 34 gün olmuştu, teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda bu dertten kurtulursun sana da kısmet olur.

canım daha eski yazıları okuyorum ama resminde hamile resmi gördüm çoook sevindim. hayırlı uğurlu olur inşallah.

Allah kucağına almayı nasip etsin. nur topu gibi bir bebeğin olmasını dilerim. çok yorma kendini biliyorsun artık ağır kaldırmak. üşütmek. ani hareketlerde bulunmak yok. çok sevindim

canım çok sağol darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah, çok dikkat ediyorum çok fazla bel ağrısı çekiyorum o yüzden de genellikle yatıyorum, yendiğim günden beri özellikle hiçbir şey kaldırmıyorum, evden dışarı çıkmıyorum üşütmeyim diye çünkü bademciklerim çok sık iltihaplanıyor iğnesiz de geçmiyor, eşim yapsın işi gücü biraz da çünkü hem yaştan dolayı hem diyabetten dolayı zaten riskli gebelik, hamilelere zaten ultrasonla bakarlar dedi arkadaşım ama keseyi göremeyince bakıyorlarmış burda bir arkadaş da alttan baktırmadığım için bebeğimi kaybettim demişti, bu konularda cahilim iyi bir doktora gideyim gerisini ona bırakıyım diyorum.

kızları paylaşma işine gelince herkes yardıma hazır ama herkes yardıma açık değil canım. bakalım evet bana yardımcı ol diyecek çıkacak mı?

nursena canim,hergun denemek istyrm ama havalar soguk dye bnyo ùşütuyo,sık ıdrara ckmaya baslyrm.aslnda yapmak istyrm,yapmıyorum diye hergun ,ılk halıne donmez dmi,yani azda olsa esnek kalr mi

canım banyodan sonra dikkat et kendine daha havalar iyice soğumadı bu aralar sık yap, ne kadar çok o kadar çabuk kafadaki acabalar siliniyor, canım vaji esnedi sonra eski halini almaz diyemem çünkü herşey beyinde bitiyor artık sorun olmayacağına karar vermişsen ne ala ama yok değilse acabaların gidene kadar devam et, bir de şu var bizlerin çoğu ilk ilişkilerimizi yaşamamış vajililerdik ama sonradan 1-2 çocuk doğurup da vaji olan da var, yani herşey beyinde başlayıp beyinde bitiyor.

hasta sonu güzeldi misafirlerim vardı kafam biraz dağıldı.albunea canım bu arada editörlüğün onylanmış hayırlı olsun canım geçmişi okuyayım bi.bide nursena avatarı değiştirmiş hamilemi

meraba arkadaşlar.
danışmak istediklerim var yardım ederseniz sevinirim.ben sizi hep takip etmeye çalışıyorum.
daha yeni evliyiz ve ben kendimi kasıyorum.bi kaç defa hepsini içime alabildim ama içindeyken kasmalarım oldu ve gitgel yapamadım. bunu zamanla aşarmıyım illa doktoramı gitmeliyim. ilk başta birazını alabildim sonra burdan aparatlar duydum aparatı yapabildim sonra kalın aparata geçmedim geçmek istemedim. şuan bu aşamada yapmam gereken eşimle devam etmek mi??
içime alabiliyorum ama hala kasıyorum ve acım oluyo.

hepsini içime nasıl aldığımıda söyleyeyim belki yardımım dokunur. o sırada eşim bana sorular soruyo kafamı dağıtıyo.mesela yarın ne yemek yapıcaksın onu niye yapıyosun vs vs gibi.çok faydası oluyo bende:) ama artık ben kasmaktan sıkıldım

canım hepsi olmuş senin öyle bizler gibi korkun yok vaji olduğunu sanmıyorum, doktora git belki başka birşeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…