- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.021
cok ııy bır doktorda hastaneye bellı gunlerde gelıyor vakıt sorunu oluyorcanım benim muayenenin güzel geçmesine ve sorunsuz olmansına çok sevindim. sağolsun doktor hanım çok anlayışlı insan psikolojisinden anlayan biri. seninde memnun kalmana sevindim. evime yakın olsaydı kesin ona giderdim ama ne yazıkki uzak. zaten vajinismusu bi kere yenen bi daha başka doktorlara rahatlıkla muayene olabiliyor. önemli olan yolun açılması.fileyi ve pileli eteği hiç unutma demişti banada
mınelcım acıklamıs sana doktorun korkularımız yenmemız ıcın soyledıgı seyler:)vajinin file ve etek olayı ne ki?? :)))
normal degılkı bu erkeklerde her gun olabılcek guce sahıpler sadece yaslanınca sorun oluyorhayır canım kural değil de hani sık sık olmuyo anlamında söledim öyle oluyor bana kalsa hergün denerim hyani
nursenacım merhaba.
annemin bana bir tembihi var bende sana söyleyeyim. sende büyüklerine danış daha iyi bilirler tecrübeliler. hamile olduğun zaman doktora sakın alttan muayeneye izin verme diyor annem. ablam 2,5 aylık hamile olduğunda gitmiş doktor alttan baktığı gün düşürmüş. Allah kimseye öyle bir üzüntü yaşatmasın.
Günaydınn NiLayCımm NasıLsnn ?? nasıL gidiyo ?
iim çok şükür canım.çok saolun vallaa ya yanımda oldunuz.senin nasıl gidiyor bebiş haberlerni sendende duyarız inşşş
gelgıtler bana bayagı sorun olcak gıbı esım sagolsun anlayıslı o konuda dur dıyınce durup yavas hareket edıyorda ne bılım ıstecanım arkadaşım çok güzel günler seni ve bizleri bekliyor inşallah. dediğin gibi insanın kendine olan güveni yerine geliyor. eksiklik duygumuz ortadan kalkıyor. gelgit konusundada yavaş yavaş alıştır kendini. yani sen yönet. aslında sen üstte olursan daha rahat yönetmiş olursun. bir sonraki denemeni o şekilde yap canım. öptüm
benım kızım senın kızını gecer yarısmayı kazanır :)olur canım bencede paylaşalım kızları. bakalım hangimizin kızı önce başaracak. bu da yarışma gibi oluyor
tamamen beyınle alakalı korku gıdınce o bolgenın nekadar esnek oldugunu anlıyorsunnursena canim,hergun denemek istyrm ama havalar soguk dye bnyo ùşütuyo,sık ıdrara ckmaya baslyrm.aslnda yapmak istyrm,yapmıyorum diye hergun ,ılk halıne donmez dmi,yani azda olsa esnek kalr mi
sağol canım , darısı yendikten sonra başına..canım bebişin hayırlı olsun......
cANIIMMMM TeebrikkLeeerr Çookk Sevindimm.. Allah hayırlısıyLaa Kucağınaa ALmanı Nasipp Etsinn...
çok sağol canım, darısı başına inşallah.
kımseden ses yok destek bızden dusunmesı kızlardankızları paylaşma işine gelince herkes yardıma hazır ama herkes yardıma açık değil canım. bakalım evet bana yardımcı ol diyecek çıkacak mı?
canım hıc yazmıyorsun nasılsın neler yapıyorsun bir cee dıyıp gıdıyorsun hemengünaydın........................................
meraba arkadaşlar.
danışmak istediklerim var yardım ederseniz sevinirim.ben sizi hep takip etmeye çalışıyorum.
daha yeni evliyiz ve ben kendimi kasıyorum.bi kaç defa hepsini içime alabildim ama içindeyken kasmalarım oldu ve gitgel yapamadım. bunu zamanla aşarmıyım illa doktoramı gitmeliyim. ilk başta birazını alabildim sonra burdan aparatlar duydum aparatı yapabildim sonra kalın aparata geçmedim geçmek istemedim. şuan bu aşamada yapmam gereken eşimle devam etmek mi??
içime alabiliyorum ama hala kasıyorum ve acım oluyo.
hepsini içime nasıl aldığımıda söyleyeyim belki yardımım dokunur. o sırada eşim bana sorular soruyo kafamı dağıtıyo.mesela yarın ne yemek yapıcaksın onu niye yapıyosun vs vs gibi.çok faydası oluyo bende:) ama artık ben kasmaktan sıkıldım
canım esın nasıl kabullenıyor bunu aslında baskı gostermesı ıyı olur esım bana zamanında baskı etseydı belkıde onceden yenerdıminşallah canım benim..yaa işte bende böyleyim çok erteliyorum bende kızıyorum kendime..
iki gün yoktum negüzel şeyler olmuş.arkadaşlarımı tebrik ediyorum.ben mum egzersizlerime devam ediyorum hergün,daha iyi olacak umarım.hafta sonu p..s denemesi yaptım.ucu tamamen oldu.üstte denedim ayna karşısındaydım.hem gördüm hem hissettim.belki zorlasam devamıda gelirdi ama kendimi zorlayıpta ürkütmek istemedim.nasıl yapmam gerektiğini,hangi kaslarımı kastığımı,açıyı nasıl bulacağımı,nasıl daha rahat olacağımı öğrendim.inşallah tahmin ettiğim gibi olursa zafer benim olacak. ama inanın bu kadarına bile okadar çok sevindim ki bütün gün çocuklar gibi zıplayıp durdum.eşimi öpücüklere boğdum.bu bile benim için bir aşama.devamınıda getireceğim
kımseden ses yok destek bızden dusunmesı kızlardan
canım hıc yazmıyorsun nasılsın neler yapıyorsun bir cee dıyıp gıdıyorsun hemen
vajı degılsın canım cunku ılıskı yasıyabılıyorsun sneınkıde benımkı gıbı alısma donemı gerektırıyor
bende gelgıtlerde yapamıyorum kotu oluyorum yavas yavas ıcınde bekleterek esın gelgıt yapsın
bırde zamana bırak zamanla alısırsın yenısın daha
[
kımseden ses yok destek bızden dusunmesı kızlardan
canım hıc yazmıyorsun nasılsın neler yapıyorsun bir cee dıyıp gıdıyorsun hemen
[
günaydn cnmm 2 günük mısafırden sonra iyymm çok sukur:))iyi gıdıyo hersey suanda cnm senın nasıl gıdıyor...
Benmm de çOk şükür ii canım.. Bu hafta sonu 2 kere denedik Oldu ve biraz kaybettiğim güvenim yerine geLdii.. ŞimdiLik herşey yoLundaa..
.ii ne olsun.sen nasılsın.canım arada giriyorum .genelde okuyorum.üç gündür zaten çaılışmıyordum nete giremediğim için yazamamıştım .netim olduğu müddetçe girmeye çalışıyorum.bu koçluk işi bence ii ben yardımlarınızı almaya hazırım.yenen ve sürekli gelenler bencede bizi paylaşsın değişik fikir bence kimden çıktı bu fikir
S.A arkadaşlar umarım herkes iyidir , nursena hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim ve çok duygulandım bizede nasip olur inşallah :)) bu arada yardımlarınızı canı yürekten istiyorum onun için burdayım arkadaşlar
canım esın nasıl kabullenıyor bunu aslında baskı gostermesı ıyı olur esım bana zamanında baskı etseydı belkıde onceden yenerdım
10 yıl dıle kolay hep aklımdasın artık yuzles korkunla boyle evlılıgın nereye kadar gıderkı ..
ben bıle 3 .yılımda ısyan ettım bebek yok dıye kısır gelın muamelesı gördum o gunler aklıma geldıkce ..
supersın canım korkularından arınıyorsun ne guzel yakında senınde guzel haberını alırız :)
denedik oldu yazmıssınız yaa nasıl oldu yanı orgazm mı oldunuz yoksa içime alabildim mi demek ıstıyorsunuz
koçluk işi süper ..yenmedenönce benimde aklıma gelmiştiegzersizcileerr siiiz ne dersiniizzz bu işee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?