Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok ııy bır doktorda hastaneye bellı gunlerde gelıyor vakıt sorunu oluyor
ozel muayenesıne gıtsem daha ıyı aslında yada baska doktor bulup ozelıne gıdeym dıyorum bıde o hastane hersey ıkı katı fıyat
bakalım hamılelık donemım gelsınde:)

vajinin file ve etek olayı ne ki?? :)))
mınelcım acıklamıs sana doktorun korkularımız yenmemız ıcın soyledıgı seyler:)

hayır canım kural değil de hani sık sık olmuyo anlamında söledim öyle oluyor bana kalsa hergün denerim hyani
normal degılkı bu erkeklerde her gun olabılcek guce sahıpler sadece yaslanınca sorun oluyor

ılkdefa duydum dogrumu acaba bu

iim çok şükür canım.çok saolun vallaa ya yanımda oldunuz.senin nasıl gidiyor bebiş haberlerni sendende duyarız inşşş

ne demek cnm yenene kadar yenında deıl tependeyız yendıkten sonra ancak yanında olabilirizayy keske bebiş haberi versem:))walla ovulasyonum bu zamanlar sanırım dun gece oldu sadece bakalım kısmet cnm..

gelgıtler bana bayagı sorun olcak gıbı esım sagolsun anlayıslı o konuda dur dıyınce durup yavas hareket edıyorda ne bılım ıste
baalım degısık pozısyon belkı farklı hıssettırır dedıgn gıbı yapıcam zamana bırakıyorum artık

olur canım bencede paylaşalım kızları. bakalım hangimizin kızı önce başaracak. bu da yarışma gibi oluyor
benım kızım senın kızını gecer yarısmayı kazanır :)

nursena canim,hergun denemek istyrm ama havalar soguk dye bnyo ùşütuyo,sık ıdrara ckmaya baslyrm.aslnda yapmak istyrm,yapmıyorum diye hergun ,ılk halıne donmez dmi,yani azda olsa esnek kalr mi
tamamen beyınle alakalı korku gıdınce o bolgenın nekadar esnek oldugunu anlıyorsun
aparatsız asla olmaz drken bak regl sonrası okadar aradan sonra aparatsız yaptım beyıne hep korkulcak bırsey yok sınyalı verdım
yanı kontrol guc sende ama yendıkten sonra nekadar tekrar okadar korkularından emın olmak demek bence sogugu banyoyu dusunme sık sık deneyın

[

o zmn bu kocluk ısını bir kısı organize etsin ve başlayalım artıkkk biran once yeni yeni gelinciklerimiz olsun

kızları paylaşma işine gelince herkes yardıma hazır ama herkes yardıma açık değil canım. bakalım evet bana yardımcı ol diyecek çıkacak mı?
kımseden ses yok destek bızden dusunmesı kızlardan
günaydın........................................
canım hıc yazmıyorsun nasılsın neler yapıyorsun bir cee dıyıp gıdıyorsun hemen

vajı degılsın canım cunku ılıskı yasıyabılıyorsun sneınkıde benımkı gıbı alısma donemı gerektırıyor
bende gelgıtlerde yapamıyorum kotu oluyorum yavas yavas ıcınde bekleterek esın gelgıt yapsın
bırde zamana bırak zamanla alısırsın yenısın daha

[

Son düzenleme:
inşallah canım benim..yaa işte bende böyleyim çok erteliyorum bende kızıyorum kendime..
canım esın nasıl kabullenıyor bunu aslında baskı gostermesı ıyı olur esım bana zamanında baskı etseydı belkıde onceden yenerdım
10 yıl dıle kolay hep aklımdasın artık yuzles korkunla boyle evlılıgın nereye kadar gıderkı ..
ben bıle 3 .yılımda ısyan ettım bebek yok dıye kısır gelın muamelesı gördum o gunler aklıma geldıkce ..

supersın canım korkularından arınıyorsun ne guzel yakında senınde guzel haberını alırız :)

Son düzenleme:

S.A arkadaşlar umarım herkes iyidir , nursena hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim ve çok duygulandım bizede nasip olur inşallah :)) bu arada yardımlarınızı canı yürekten istiyorum onun için burdayım arkadaşlar

kımseden ses yok destek bızden dusunmesı kızlardan

canım hıc yazmıyorsun nasılsın neler yapıyorsun bir cee dıyıp gıdıyorsun hemen

[

.ii ne olsun.sen nasılsın.canım arada giriyorum .genelde okuyorum.üç gündür zaten çaılışmıyordum nete giremediğim için yazamamıştım .netim olduğu müddetçe girmeye çalışıyorum.bu koçluk işi bence ii ben yardımlarınızı almaya hazırım.yenen ve sürekli gelenler bencede bizi paylaşsın değişik fikir bence kimden çıktı bu fikir

kız siz yenenleri paylaşın, merak etmeyin kimse alınmaz kimi kendinize daha yakın hissediyorsanız ona deyin.

canım inşallah en kısa zamanda yenersin de senin de güzel haberlerini alırız.

o günü iple çekiyorum,buraya gelipte başardığımı anlatacağım günü hayal ediyorum hep

denedik oldu yazmıssınız yaa nasıl oldu yanı orgazm mı oldunuz yoksa içime alabildim mi demek ıstıyorsunuz

Canım ben yeneLi 1 ay oLduu ama yenince hemen herşey hallolmadı bende.. Diğer denemelerde Zorlanmıştımm.. Hatta bi gün oLdu bi gün oLmadığı oLmuştu.. Ama Bu ctesi ve pazar Çok rahat bi şekilde birliktelik yaşayabiLdim.. Onu demek İstedimm..

ya arkadaşlar bişey soracağım, bu egzersizleri denerken psikolojiniz için yardımcı ilaç kullanıyormusunuz yada kullandınız mı ? ben ilk dr gittiğim zaman bana ilaç verdi fakat dr gitmeyi bırakınca ilacıda bıraktım içmek istemiyorum acaba yanlışmı yaptım devam etseydim o ilaç bana cesaret mi verir diki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…