- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.001
meraba arkadaşlar.
danışmak istediklerim var yardım ederseniz sevinirim.ben sizi hep takip etmeye çalışıyorum.
daha yeni evliyiz ve ben kendimi kasıyorum.bi kaç defa hepsini içime alabildim ama içindeyken kasmalarım oldu ve gitgel yapamadım. bunu zamanla aşarmıyım illa doktoramı gitmeliyim. ilk başta birazını alabildim sonra burdan aparatlar duydum aparatı yapabildim sonra kalın aparata geçmedim geçmek istemedim. şuan bu aşamada yapmam gereken eşimle devam etmek mi??
içime alabiliyorum ama hala kasıyorum ve acım oluyo.
hepsini içime nasıl aldığımıda söyleyeyim belki yardımım dokunur. o sırada eşim bana sorular soruyo kafamı dağıtıyo.mesela yarın ne yemek yapıcaksın onu niye yapıyosun vs vs gibi.çok faydası oluyo bende:) ama artık ben kasmaktan sıkıldım
canım ne kadar sevindim anlatamam hamileymişsin...
sağol canım, en kısa zamanda kurtulursun bu dertten de seni de görürüz inşallah, sen neler yaptın canım bitti niye erteliyosun?
doktora ilk gittiğimde herşey normal vajinusmussun dedi yolladı iki dakikada. zaten nefes alıp vere vere alabiliyorum içime birde arada ıkınıyorum. bana parmak egzersizi çok zor görünüyodu ki onu yapmadım direk göz kalemini sardım öyle yaptım sonrada denemedim hiç. sürekli burayı okudum başarı hikayelerini okudum çok faydası oldu. artık psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum suçu eşime atıyorum, niye kasıyosun rahat bırak kendini diyorum ona.asıl kendini kasan benim ama işte buda bi rahatlatma yöntemi benim için:)
bize göre sen çok şanslısın doktorluk bi işin yok bana kalsa bende parmak hiç çalışmadım kendim aparatlar hazırladım evde ama ben çok şükür ilk yendiğim gün git gellerde rahattım.birde kendine uygun pozisyonu bulmaya çalış tek pozisyon denemeyin
canım sen karabiberin üzerine o kadar gitme herkesin yapısı farklı yardım etmek istiyosun ama kızın gözü daha çok korkucak ille mumla yapmaya zorlama.daha incesiyle başlasın giderek kalınlaştırır herkes mumla başlamadı sonuçta.burdaki çoğu insan inceden kalına doğru gitti.yanlış anlama bu yazdıklarımı rica ediyorum...
sağol canım, en kısa zamanda kurtulursun bu dertten de seni de görürüz inşallah, sen neler yaptın canım bitti niye erteliyosun?
bu hamile kalma dönemlerini takip etmişmiydin.gerçi daha yeni yendin ve hemen hamile kaldın canım benim ne güzel.denemelerin o zamanamı denk geldi acaba merak ettim.
canım hamile kalmana çok sevindim,ne güzel bi haber ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,darısı bize olsun inşaallah.
doğum günün kutlu olsun canım nıce yıllara inşallah vajıyı yenmıs bırı olarak
seneye bugunlerdebebegınle bu topıkte ol inşallah
canım nasıl gidiyor?
kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı
Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınnn hatunlar nasılsınızzz:))
aybiceciğim iisin deilmi çok merak ettık seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?