Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoş geldin canım...sen iyisin yine aramızda oraya dokunamayan arkadaşlarımız vardı ve çok şükür hemen hepsi yendi.bana kalırsa büyük aparatı eşinle çalış önce giriş olduğun eşin bekletsin sen kendini gevşet nefes alıp ver zaten kastığını anlıyosun eşin yavaş yavaş git geller yapsın zaten git geller zamanla oluyor ama 1-2 çalışmada sorunun biter gibime geliyor.

doktora ilk gittiğimde herşey normal vajinusmussun dedi yolladı iki dakikada. zaten nefes alıp vere vere alabiliyorum içime birde arada ıkınıyorum. bana parmak egzersizi çok zor görünüyodu ki onu yapmadım direk göz kalemini sardım öyle yaptım sonrada denemedim hiç. sürekli burayı okudum başarı hikayelerini okudum çok faydası oldu. artık psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum suçu eşime atıyorum, niye kasıyosun rahat bırak kendini diyorum ona.asıl kendini kasan benim ama işte buda bi rahatlatma yöntemi benim için:)

bu hamile kalma dönemlerini takip etmişmiydin.gerçi daha yeni yendin ve hemen hamile kaldın canım benim ne güzel.denemelerin o zamanamı denk geldi acaba merak ettim.

günaydın kızlar;
yeni bir hafta,yeni bir başlangıç
egzersiz yapan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum
umarım bu hafta herkes için hayırlı olur
herkese kolay gelsin...

bize göre sen çok şanslısın doktorluk bi işin yok bana kalsa bende parmak hiç çalışmadım kendim aparatlar hazırladım evde ama ben çok şükür ilk yendiğim gün git gellerde rahattım.birde kendine uygun pozisyonu bulmaya çalış tek pozisyon denemeyin

teşekkür ederim yardımlarınız için.
ilk ben üstteyken aldım sonra eşim üste geçti. sonraki denemede üstte alamadım eşim üste geçti zorlandım.şimdi regl oldum mecbur ara verdik. belkide bizim pozisyonumuz yanlıştır.

tabiki daha incesiyle başlıcak o zaten bunu biliyor,boy boy kalınlaştıracak.Herkes parmakla yapamıyo zaten,mumla yapanlar parmakla yapamıyo,parmakla yapanlar mumla yapamıyo bu herkesin kendi tercihi.Karabiber çok azimli ve ben ona daha çok gaz veriyorum biran önce yensin istiyorum,burdaki herkesin yenmesini istiyorum.

bu hamile kalma dönemlerini takip etmişmiydin.gerçi daha yeni yendin ve hemen hamile kaldın canım benim ne güzel.denemelerin o zamanamı denk geldi acaba merak ettim.

canım ben yeneli 34 gün oldu daha, yendim bir hafta sonra regl oldum 6gün sürdü ondan sonra hergün denedim ama hamile kalmaktan ziyade iyice alışıyım diye, ovulasyon günümde falan da denedim ama dediğim gibi tamamen kafamda bitsin diye.

canım hamile kalmana çok sevindim,ne güzel bi haber ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,darısı bize olsun inşaallah.

sağol canım ya aslında benim için de henüz erkendi yaşınız müsaitse biraz zaman geçirdikten sonra düşünün derim, ben yaştan dolayı acele ettim korunmadım çok da istiyordum Allah gönlüme göre verdi, inşallah canım darısı başına senin ve isteyen herkesin.

iki gün yoktum negüzel şeyler olmuş.arkadaşlarımı tebrik ediyorum.ben mum egzersizlerime devam ediyorum hergün,daha iyi olacak umarım.hafta sonu p..s denemesi yaptım.ucu tamamen oldu.üstte denedim ayna karşısındaydım.hem gördüm hem hissettim.belki zorlasam devamıda gelirdi ama kendimi zorlayıpta ürkütmek istemedim.nasıl yapmam gerektiğini,hangi kaslarımı kastığımı,açıyı nasıl bulacağımı,nasıl daha rahat olacağımı öğrendim.inşallah tahmin ettiğim gibi olursa zafer benim olacak. ama inanın bu kadarına bile okadar çok sevindim ki bütün gün çocuklar gibi zıplayıp durdum.eşimi öpücüklere boğdum.bu bile benim için bir aşama.devamınıda getireceğim

kızlarrrr yeni geldim hasteneden hamileyimmmmmmmmm bugün adet günümdü olmadım ağrıdan sızıdan duramadım doktora dedim hamile olabilirim diye idrara baktı pozitif çıktı

cANIIMMMM TeebrikkLeeerr Çookk Sevindimm.. Allah hayırlısıyLaa Kucağınaa ALmanı Nasipp Etsinn...

Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

TeeebriiiiikLeeeeeer... Sonundaaa Seennde KurtuLdduunn Canımm.. Darısıı diğer ArkadaşLaaraaaaaaaa......21:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…