Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nıhayet anlasıldı :)

ya canım bısey sorcam bana doktor meme muayenesı yapmadı dahagencsın 40 tan sonra dedı
ee sen nasıl yaptırdın anlamadım ben doktoru bu tutumunu

canım kadın doğumcunun ilgi alanı değil memeye bakmak. ultrason bölümüne yönlendiriyor. ultrasoncu bakıyor. filmi çekip kadın doğumcuya gönderiyor sonucu o da sonucu okuyor. ama cerrahi bölümünede gidiliyor.meme kontrolü için. ne alaka 40 yaşındayla her yaştaki olabiliyor.

cnm benım senı cok ıyı anlıyorum bende 3 yıllık evlıyım ınan egzersız denınce bı tuhaf olurdum ertleme cnm sabret gecen gunlerımıze gercekten cok yazık ben o kadar heveslıydımkı egzersızlerde gunde 4 saat yapıyordum artık sende yapabılırsın emın ol o ankı mutluluk herseye deger rabbim nasıp etsın herkeze inşallah...

genel cerrahıden randevu alayım ozaman sagol canım
benim kuzularım kayboldu. aa nasıl yarıştırıcaz böyle.

benımkılerde yok ya

yok yok supersın valla duygularıma tercuman oluyorsun:)))))guldurdun beni walla))

durmak yok yola devam:)

kızım arada gazlayıp durma sonra kopata bağlanıcaz tüm koçlar
bu topıkte yazan kalmıcak cünkü hepsı fırar edıcek

karabiber suanda egzersızde:))))dualarınızı beklıyoruzzzzzz....rabbim yardım etsın...
rabbım yardımcısı olsun

walla sekerım sahıp cık kuzucuklarına :))))))))))ya şimdi bırıncı belli yarısmaya gerek yok desem çokmu ukala olurum acep

bak nasılda gıcık edıyor !!
ah benım kuzucuklarım bır gelsın gorursun sen

kızlar öncelikle bu koç işi içn çok tşkkrler.gzl bi düşünce olmuş.en azından sallamayız bi bu yapmamız gereken işi.canım albunea sen bnm koçum olmuşsun.şimdiii ben şöle düşünüyorum.bakalım doğrumu yapçam.pazrtesi ve salı..çarşambada dahil eşimin penis boyu aparat deneyip çarşamba akşam eşimle artık deneyelim diye böle bir plan yaptık.ilk zorlansamda sora kayganlaştırı yardımıyla çok rahat alıyorum.öncesinde pasiflora sakinleştiricide içiyorum.bilmiyorum çarşamba olmasada perşembede olabilir..bayrama mutlu girmek istyrm..

ama ben bırsey yapmıyorumm walla bu gece cok guldurdun beni firar etmek yokkkkkkk kim fırar edıyormusss:)))

şimdi ben ne yapim allah askına bırı bısey soylesın 1 i bugun dinlenıyor yarın bomba gıbı donecek izinli suan:)) digeride egzersizde ne kadan baglıbır ekıbız yarabbım allah ayırmasın

inşallah bende öyle olurumda biter bu sıkıntı Allah hepimizi bu dertten kurtarsın bir an önce inşallah...

inşallah cnm bayrama çook mutlu gırersın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…