Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

karabiber suanda egzersızde:))))dualarınızı beklıyoruzzzzzz....rabbim yardım etsın...

karabiber cnm inş iyi haberlerle dönersin egzersizin iyi geçer..

aaaa böle yapma arkidişim.nasıl istemez bayrama bu iş bitsin artıkım.bak takım arkadaşım olcak yapçaz olcaaaak.

b,iraz önce egz. yaptım cnm yoksa sopa yicektim koçlardan kötü geçti ama ..

canım slm sen hangi aşamadasın egz...ben kendime bikaçgün veriyorum.bayrama olsun diyorum.sen ne dersin

cnm ben işaret parmağı yapıyodum sıkıldım ondan beyaz mum vardı evde ona kağıt havlu sarıp streçledim ama başını aldım oda zor oldu,ilerletemedim ama acı yoktu ama tıkandı yine kalın geldi sanırım birden mum.

eşimde diyoki 2 parmağa geçmedin ya o yüzden olmuyo bence :) canım yaa oda öğrendi egzersizleri sayemde.
sonra ikiparmak denemeye çalıştım onuda 1 boğum anca yapabildim. şimdi araverdim ama devam edebilirim birazdan.

selam kizlar
ben eski vajililerdenim sormak istediginiz bir soru varsa yardimci olmaya calisirim.
rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah

selam ecrin
eskı vajılı olarak hamılelık nasıl gıdıyor
doğum ıcın dusuncelerın neler ve ozel olmazsa hamılelık vajıyı tetıklıyormu
yada cınsel ısteksızlık falan ?
bende yendım cok sukur vajıyı yakın zamanda bebek dusunuyoruzda merak ettım

arkadaşlar mum konusunda yardıma ihtiyacım var.
beyaz normal mum havlu sarıp streçledim bol jelledim başı oldu gibi ama ilerletemedim. hani hep tıkalı sandığımız yer varya orda kaldım. neyapmam gerek. mumu ilk denemem.

akuamarin busemut cabuk gelın sızı bayrama gelın yapmam lazım
bırı cok havalandı havasını söndürmelıyım

uğraşma benleeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

inşallah bayrama gelin olurlar ama seninkilerde ses yok bayrama gelırler inşallah:118::118::118::118::118:

ben geldim ilk ödevim tamaaaaaam, her yerim titriyo, çubuğun tamamını içime aldım 15 dk bekledim çıkarıp birdaha denedim inanamadım ama birdaha yaptım :)))))) eşimde inanamadı çoook şaşkınım ama oldu daha önce 2 cm den sonra itemiyordum bu sefer ittim gidiyoo ohhhh be.......... ikinci ödevim için biraz bekliyim ama bacaklarım titriyo

cnm o noktada mumu cıkartma beklet nefes al ver nefesı verırken hafıften ılerlet mumu...birde prezervatıf gecır cnm daha rahat olur

havlu derken kagıt havlu dımı ? bırde prezer.. strecten sonra gecırıyormusun ?

8 cm falan olmalı suan o aparat eger kalın mumsa
ınan ılerkı asamalarda o senın ıcın cocuk oyuncagı olucak
tıkandıgın yerde beklet kendını derın nefes al
acı yok sadece yanma yada baskı var ee napıyoruz bıraz bekleyıp yavas yavas ilerliyoruz
zamanla cok kolay gelıcek canım

uğraşma benleeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

inşallah bayrama gelin olurlar ama seninkilerde ses yok bayrama gelırler inşallah:118::118::118::118::118:

sana BAN BAN BAN BAN BAN vericem gıcık banane bende egsersız yaptırmak ıstıyorum
bende esımden olan sinirimi cıkarıcagım egsersızcıler istiyorum
cok seymı ıstıyorum ya

Son düzenleme:

evet cnm kağıt havlu sardım. normal beyaz mum bakkalda satılan cinsten.
durmak yok muma devam o zamannn :) sağolun kızlar ya iyiki varsınızz

canım suan sevıncını cok ıyı anlıyorum kendıne guvenın gelıyor basarıcagına daha cok ınanıyorsun
tebrık edıyorum senı o tıtreme bende 2 3 gün olmustu hanı derler ya ılk gecesınden sonra
gelın oturup kalkamaz ben onu ılk egsersızımde yasamıstım bacak tıtremelerı yuzunden :)

bu arada kızlar doğuma kolaylık bu yazıyı buldum ozellıkle nursenacım
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/462407-oku-oku-gebelikte-hurma-yiyin-kizlarr.html
hurma hastasıyım inşallah hamılelık donemınde doguma yakın bol bol yerım :)

harikasın cnm şu anda super ılerlıyoruz maşallah allah nazardan kem gözden korusun bizi:)))))))

patiii patiii ordamısın cnmm bak karabiber ne soyluyorr:

cok sukur hamilelik cok guzel gidiyor hicbir sorun yasamadim.
dogum icin su anda normal dogum dusunuyorum rabbimden bir mani cikmazsa insallah.dogumda ayni vaji gibi korkmadigin kendini kasmadigin surece daha rahat geciriyorsun.
ben vajiyi yendim oteki ay hamile kaldim.fazla deneyemeden hamile kaldim.ilk zamanlar cok bulantilarim vardi o yuzden hic beraber olmadik.ama sonradan ben duzelince yapmak isteedim ama bu seferde karnim falan cikmaya basladi diye esim pek yapmak istemedi yani ara ara yaptik.ama bende hic istek azalmadi.ve yaptigimiz zamanlarda hersey yolundaydi cok sukur.bir kere yendikten sonra gerisi gelyior beynimiz kabulleniyor.simdi de zaten son 1,5 ayim.artik karnim cok buyudu hareketlerim kisitlandi doguma kadar zannetmiyorum yaparmiyiz:))) ama dedigim gibi hic bir sekilde sorun olmuyor.ama bebek dusunuyorsan eger yeni evliysen birde bence 6 ay kadar iyice alisana kadar yapin ondan sonra bebis deneyim derim ben.ben 4,5 yillik evliydim artik hemen bebisimiz olsun istiyorduk o yuzden korunmadik sukur rabbime hemen de kaldim hamile.benimde artikk dogumdan sonrasina kaldi denemeler bebekle nasil vakit bulacaksak artik:))))

burcuuu kizzzzz sen halaaaa burdamisinnnnn bak eskilerden kimse kalmadi seni de artik yenmis olarak gormek istiyoruz lutfen az daha azim canim benim
orda bekle cikarma mumu disari biraz bekle sonra kucuk kucuk dairesel hareketlerle yolu bulmaya calis.sonra yavas yavas ilerlet.o dedigin yeri gecsen ilerisi kayip gidecek canim.yonunu tam bulamiyorsun heralde dedigim gibi yap faydasi olur insallah canim.

evet cnm kağıt havlu sardım. normal beyaz mum bakkalda satılan cinsten.
durmak yok muma devam o zamannn :) sağolun kızlar ya iyiki varsınızz
canım benım duygular karsılıklı
prezer alırken en ıncesını ultra ınce yada hıssett ve kayganlastırıcı ozellıklı tavsıye ederım

harikasın cnm şu anda super ılerlıyoruz maşallah allah nazardan kem gözden korusun bizi:)))))))

patiii patiii ordamısın cnmm bak karabiber ne soyluyorr:

burdayım catlak gelın sayende sinir kat sayım yukseldı gıdıyorum ben
benım egsersızcılerım gelsın görürsün sen

evet cnm maalesef hala yenemedim.. benim hatam ama hep boşladım. şimdi gaza gelmiş durumdayım. mumu ilk denememdim tekrar dediğiniz gibi dedincem. bende yapabilirim bunu neyim eksik di mii.Allah yardımcımız olsun..

bu arada cnm inşallah doğumun çok rahat geçer.. Ne derler bir avazda kurtulursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…