- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.241
canım suan sevıncını cok ıyı anlıyorumkendıne guvenın gelıyor basarıcagına daha cok ınanıyorsun
tebrık edıyorum senı o tıtreme bende 2 3 gün olmustu hanı derler ya ılk gecesınden sonra
gelın oturup kalkamaz ben onu ılk egsersızımde yasamıstım bacak tıtremelerı yuzunden :)
bu arada kızlar doğuma kolaylık bu yazıyı buldum ozellıkle nursenacım
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/462407-oku-oku-gebelikte-hurma-yiyin-kizlarr.html
hurma hastasıyım inşallah hamılelık donemınde doguma yakın bol bol yerım :)
canım benım duygular karsılıklı
prezer alırken en ıncesını ultra ınce yada hıssett ve kayganlastırıcı ozellıklı tavsıye ederım
burdayım catlak gelın sayende sinir kat sayım yukseldı gıdıyorum ben
benım egsersızcılerım gelsın görürsünsen
canım benım duygular karsılıklı
prezer alırken en ıncesını ultra ınce yada hıssett ve kayganlastırıcı ozellıklı tavsıye ederım
burdayım catlak gelın sayende sinir kat sayım yukseldı gıdıyorum ben
benım egsersızcılerım gelsın görürsünsen
cok sukur hamilelik cok guzel gidiyor hicbir sorun yasamadim.
dogum icin su anda normal dogum dusunuyorum rabbimden bir mani cikmazsa insallah.dogumda ayni vaji gibi korkmadigin kendini kasmadigin surece daha rahat geciriyorsun.
ben vajiyi yendim oteki ay hamile kaldim.fazla deneyemeden hamile kaldim.ilk zamanlar cok bulantilarim vardi o yuzden hic beraber olmadik.ama sonradan ben duzelince yapmak isteedim ama bu seferde karnim falan cikmaya basladi diye esim pek yapmak istemedi yani ara ara yaptik.ama bende hic istek azalmadi.ve yaptigimiz zamanlarda hersey yolundaydi cok sukur.bir kere yendikten sonra gerisi gelyior beynimiz kabulleniyor.simdi de zaten son 1,5 ayim.artik karnim cok buyudu hareketlerim kisitlandi doguma kadar zannetmiyorum yaparmiyiz:))) ama dedigim gibi hic bir sekilde sorun olmuyor.ama bebek dusunuyorsan eger yeni evliysen birde bence 6 ay kadar iyice alisana kadar yapin ondan sonra bebis deneyim derim ben.ben 4,5 yillik evliydim artik hemen bebisimiz olsun istiyorduk o yuzden korunmadik sukur rabbime hemen de kaldim hamile.benimde artikk dogumdan sonrasina kaldi denemeler bebekle nasil vakit bulacaksak artik:))))
karabiber cnm çok sevindim senin adına. kulak çöpünü aldın ya geriside gelicek emin ol. oraya birşey girdiğini gördün beyninde bunu kabullenicek. bacak titremelerin de geçicektir.
benim titreme yok ama bazen farketmeden egz. sırasında ayaklarımı kapıyorum. sonra farkedip açıyorum :)
su anda gaza geldiysen pesini birakma canim bu is de boyle insan gercekten basarmak istemedigi surece denemiyor.su anda boyle dusunme cok sevindim canim herseyi biliyorsun aslinda uzun zamandir búrdasin insallah bu sefer olacak olumlu dusun.bu sefer basaracam de ertelemek yok de hep byle seyler soyle kendine.hep aklimdasiniz canim dualarimdasiniz ben pek takip edemeiyorum artik basarirsan bana ozelden yaz tamam mi,bir sorun olursa gene yaz elimden geldigi kadar yardimci olmaya calsiirim canim.rabbim yardimcin olsun insallah.evet cnm maalesef hala yenemedim..benim hatam ama hep boşladım. şimdi gaza gelmiş durumdayım. mumu ilk denememdim tekrar dediğiniz gibi dedincem. bende yapabilirim bunu neyim eksik di mii.Allah yardımcımız olsun..
bu arada cnm inşallah doğumun çok rahat geçer.. Ne derler bir avazda kurtulursun inşallah..
ahhh o disardaki baskilar yokmu ahhhhh bizde o yuzden hic korunmadik o kadar bunaldigim bir anda cozdum ki vajiyi anlatamam.rabbime sukurler olsun.siz 1-2 ay deneyin bak bide ne oluyor biliyormusun vajiyi yendikten sonra kimsenin dedigi umrunda olmuyor hani yendik ya yapabiliyoruz yaa disardan gelen laflar bir kulaktan giriyor digerinden cikiyor.5 yıl 2 aylık evlıyım bana kalsa 5 6 ay ıyıce alısıyım derım ama dısardan cok baskı var buda esımı etkılıyor
1 2 ay ızın verdı bakalım sonradan degısmezse hamılelık yada sonrası bahane edıp tekrar vajılı olmak dusunmek bıle ıstemıyorum
bızlerın aslında bır sansı var topıklerde baktımda catı muayenesınden herkes korkuyor
3 parmak la bakıyormus doktor bız egsersız sayesınde ona alıstık :)
cevapların ıcın cok tesekkurler inşallah normal dogum yaparsın rabbım herkese bır avazda kolay ve normal dogum nasıp etsın
nasilsiniz neler yapiyorsunuz hersey yolundami[/herşey daha i olcak gb görünüyo.egz cilere koçlar seçilmişş süper oldu yola devammm
maasallah herkes cok iyi gidiyor. vajinismusa ölümmmmm. yasasin azim hirs cesart, bitsin cile dolu geceler gelsin güzel geceler gelsin bebisler.
canım sağol devamı gelir inşallah daha önce bu kadar içeri itememiştim ilk kez yapabildim:)) bende bazen bacaklarımı kapatıyorum zamanla geçer dimi
su anda gaza geldiysen pesini birakma canim bu is de boyle insan gercekten basarmak istemedigi surece denemiyor.su anda boyle dusunme cok sevindim canim herseyi biliyorsun aslinda uzun zamandir búrdasin insallah bu sefer olacak olumlu dusun.bu sefer basaracam de ertelemek yok de hep byle seyler soyle kendine.hep aklimdasiniz canim dualarimdasiniz ben pek takip edemeiyorum artik basarirsan bana ozelden yaz tamam mi,bir sorun olursa gene yaz elimden geldigi kadar yardimci olmaya calsiirim canim.rabbim yardimcin olsun insallah.
ahhh o disardaki baskilar yokmu ahhhhh bizde o yuzden hic korunmadik o kadar bunaldigim bir anda cozdum ki vajiyi anlatamam.rabbime sukurler olsun.siz 1-2 ay deneyin bak bide ne oluyor biliyormusun vajiyi yendikten sonra kimsenin dedigi umrunda olmuyor hani yendik ya yapabiliyoruz yaa disardan gelen laflar bir kulaktan giriyor digerinden cikiyor.
allah korusun insallah dogumdan sonra br daha yasamayiz insallah omur boyu yasamayiz.gerci egzersizleri biliyoruz artik:)))
ben yurtdisindayim burda ilk gittgin muayeneden doguma kadar her seferinde alttan muayene ediyor.ben belki vajiyi yasamasaydim cok zorlanirdim ama sukur rabbime muayenelerim cok kotu gecmiyor hee tabiki cok hoslanmiyorum ama kotu de gecmiyor.
guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.rabbim sana da guzel zamanlarda saglikli,sihhatli,hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
kızlar maşallah egzersizler tam gaz gidiyor
bayrama bayram gibi girin inş
allah kolaylık versin egzersizlerinizde
dualarım sizlerle...
iyigeceler herkese
10 cm alabiliyorum... ama o on cm in sonunda bişey var..duvar gb oradamı kızlık zarımız.ben hep en önde sanmışım...önde değilde o takılan işeyse neden yırtılmıyo kanamıyo.bana bunu bi açıklayın allah aşkına.birde aparatımı kalınlaştırayım dedim ııııı asla alamadım olmadı.en 10 boy 12 çok rahat gidiyo...tabi eşimin ölçüsü 1..2 cm farkediyo.ona geçmeden eşimle denesemmi diyorum.kafama gün koydumyoksa olmayacak ertelerim ben.ama vajinamda çok büyük fark var çok açılma oldu ve rahatımda...aaa aklıma gelmişken idrarımda çok yanma var bu sizdede oluyomu yoksa çok egz. yapmamdan mı kaynaklanıyo acaba
nursena caanım, sık gıremedıgım ıcın ,gec yazıyorum canlar, bu aksam esım nobetcıydı, bnde muma pecete sardım prezrc gcırp ıkınarak aldım ,ne anestl surdum
nede kayganlastırıcı.. ole kndı ıslaklıgyla aldm,snra ıcımde beklettım 5 dk snra cıkardım, esnettmek amacyla yaptm bunu esımle gelgtlerde rahat olaym dıe, faydası olur dımı..? sen nasılsn gecmısı okumaya vaktm olmadgı ıcn bılmıorum , hamıslık nasıl bı duygu .:) allah saglıuk versn sanada bebısede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?