Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol pati dua et bana :))) daha ben tek çubuğu yapabildim inşallah devamıda gelir

tamam cnm sağolasın. eşim alcak prez.. şimdilik streçle devam edicem alana kadar.

karabiber cnm çok sevindim senin adına. kulak çöpünü aldın ya geriside gelicek emin ol. oraya birşey girdiğini gördün beyninde bunu kabullenicek. bacak titremelerin de geçicektir.
benim titreme yok ama bazen farketmeden egz. sırasında ayaklarımı kapıyorum. sonra farkedip açıyorum :)

Son düzenleme:

canımm sinirlenme ne var bunda allah askınasenin egzersızcılerın bayramlasmaya gelicek inşallah üzülme bebişimmmmm:))))

ben sevdım seni deli kızzz:))))

5 yıl 2 aylık evlıyım bana kalsa 5 6 ay ıyıce alısıyım derım ama dısardan cok baskı var buda esımı etkılıyor
1 2 ay ızın verdı bakalım sonradan degısmezse hamılelık yada sonrası bahane edıp tekrar vajılı olmak dusunmek bıle ıstemıyorum
bızlerın aslında bır sansı var topıklerde baktımda catı muayenesınden herkes korkuyor
3 parmak la bakıyormus doktor bız egsersız sayesınde ona alıstık :)
cevapların ıcın cok tesekkurler inşallah normal dogum yaparsın rabbım herkese bır avazda kolay ve normal dogum nasıp etsın

bu arada yarın doktora gıdıcem fitillerim bıttı kontrole ama eşim gelemıyor ıslerınden dolayı bebişte konusucam inşallah iyi haberle gelırım...

canım sağol devamı gelir inşallah daha önce bu kadar içeri itememiştim ilk kez yapabildim:)) bende bazen bacaklarımı kapatıyorum zamanla geçer dimi

su anda gaza geldiysen pesini birakma canim bu is de boyle insan gercekten basarmak istemedigi surece denemiyor.su anda boyle dusunme cok sevindim canim herseyi biliyorsun aslinda uzun zamandir búrdasin insallah bu sefer olacak olumlu dusun.bu sefer basaracam de ertelemek yok de hep byle seyler soyle kendine.hep aklimdasiniz canim dualarimdasiniz ben pek takip edemeiyorum artik basarirsan bana ozelden yaz tamam mi,bir sorun olursa gene yaz elimden geldigi kadar yardimci olmaya calsiirim canim.rabbim yardimcin olsun insallah.
ahhh o disardaki baskilar yokmu ahhhhh bizde o yuzden hic korunmadik o kadar bunaldigim bir anda cozdum ki vajiyi anlatamam.rabbime sukurler olsun.siz 1-2 ay deneyin bak bide ne oluyor biliyormusun vajiyi yendikten sonra kimsenin dedigi umrunda olmuyor hani yendik ya yapabiliyoruz yaa disardan gelen laflar bir kulaktan giriyor digerinden cikiyor.
allah korusun insallah dogumdan sonra br daha yasamayiz insallah omur boyu yasamayiz.gerci egzersizleri biliyoruz artik:)))
ben yurtdisindayim burda ilk gittgin muayeneden doguma kadar her seferinde alttan muayene ediyor.ben belki vajiyi yasamasaydim cok zorlanirdim ama sukur rabbime muayenelerim cok kotu gecmiyor hee tabiki cok hoslanmiyorum ama kotu de gecmiyor.
guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.rabbim sana da guzel zamanlarda saglikli,sihhatli,hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Son düzenleme:
canım sağol devamı gelir inşallah daha önce bu kadar içeri itememiştim ilk kez yapabildim:)) bende bazen bacaklarımı kapatıyorum zamanla geçer dimi

evet canım zamanla geçicek tabiki. titreme bacak kapama olmıcak. çok rahat yapıcaz canım egz.lere devam edersek..

sağol cnm benim. inşallah yenicem bende allahın izniyle artık çok uzattım biliyorum.
yeneyim hemen bildircem cnm meraketme. başardım yazmayı öyle çok istiyorum ki anlatamam..

kızlar maşallah egzersizler tam gaz gidiyor
bayrama bayram gibi girin inş
allah kolaylık versin egzersizlerinizde
dualarım sizlerle...
iyigeceler herkese

10 cm alabiliyorum... ama o on cm in sonunda bişey var..duvar gb oradamı kızlık zarımız.ben hep en önde sanmışım...önde değilde o takılan işeyse neden yırtılmıyo kanamıyo.bana bunu bi açıklayın allah aşkına.birde aparatımı kalınlaştırayım dedim ııııı asla alamadım olmadı.en 10 boy 12 çok rahat gidiyo...tabi eşimin ölçüsü 1..2 cm farkediyo.ona geçmeden eşimle denesemmi diyorum.kafama gün koydumyoksa olmayacak ertelerim ben.ama vajinamda çok büyük fark var çok açılma oldu ve rahatımda...aaa aklıma gelmişken idrarımda çok yanma var bu sizdede oluyomu yoksa çok egz. yapmamdan mı kaynaklanıyo acaba

Kucucuklarim yavrukurtlarim benimmm:)) severim sizi ben:))

Oncelikle bir konuda anlasalim, elektrikler kesildi odevimi yapamadim, canim egzersiz yaPmak istemiyo gibi vs gibi bahanelerle gelmeyiniz notunuzu kirarim:))
Asla unutmuyoruz ki bu dertten kurtulmanin en onemli kosulu egzersiz egzersiz egzersizdir cekirgelerim:)))
Bilmem anlatanildimmi burcum cekirgem:))))))?

Redbox cim, gayet iyi dusunmussun, ama kislar ikinizde bana soyle bir ozet gecin vaji gecmisinizi ve mevcut durumunuzu hemmencecik baslayalim, bayrama gelin olalim:)) yaris baslamis haydi bakalimm

Ha bir de gozum ustunuzde ona gore

hayatımmm...goçummmm...biraz öncede yukarıda yazdığım gb.en 10 boy 12 falan alabiliyorum.ama eşimde en daha fazla.ufff kıpkırmızı oldumm...en 12 yapayım dedim ama olmadı..vajinam baya bi genişledi.ben diyorumki 2 gün üzerine düşüp egz. iyi yapayım ve çarşamba veya perşembe akşam planladığım gb yapsammı.buna ok dersen...ben deniceğim pozisyonu anlatmakta istyrm.kayganlaştırıcı ile çok rahatım.sakinleştirici şurupta içiyorum.aparat kadar acıtmıcanda da bi okadar eminim.sorunum sadece eşimin ölçüsü aparatımla tutmuyooo...

nursena caanım, sık gıremedıgım ıcın ,gec yazıyorum canlar, bu aksam esım nobetcıydı, bnde muma pecete sardım prezrc gcırp ıkınarak aldım ,ne anestl surdum
nede kayganlastırıcı.. ole kndı ıslaklıgyla aldm,snra ıcımde beklettım 5 dk snra cıkardım, esnettmek amacyla yaptm bunu esımle gelgtlerde rahat olaym dıe, faydası olur dımı..? sen nasılsn gecmısı okumaya vaktm olmadgı ıcn bılmıorum , hamıslık nasıl bı duygu .:) allah saglıuk versn sanada bebısede..

Kuzucum herkesin vajina boyu farklidir, 10cm girdikten sonra carptigi duvar buyuk ihtimalle rahim agzin, zaten yolun sonu orasi:)) bu cok normal, boya takilma hic, p..s denemesi yaparken daha rahat oldugu icin uzunlugu artabilir. İdrr yaparkenki yanma enfeksiyon isareti canim, hepimize oldu:)) 1-2 gun egzersizlerine biraz ara ver istersen

canım daha yenisin, başa dönmekten korkuyosun o yüzden egzersiz yapman faydalı olur gelgitlere çok takma fazla ıslaklık olduğunda hiç sorun olmuyor, her fırsat bulduğunda yap canım yakında fazlasıyla normale dönecek yendikten sonra da bir alışma süreci var benim bir ayı geçti hala kendim yerleştiriyorum, pozisyon sınırlı ve zevk de almıyorum ama zamanla bunlar da olur koca bir dağı aştım küçük bir tepeyi kafama takamam, güzel bir duygu hamilelik ama yanında bol endişeyi de beraberinde getiriyor, bakalım bu öğlen randevum var, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…