- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.261
hayatımmm...goçummmm...biraz öncede yukarıda yazdığım gb.en 10 boy 12 falan alabiliyorum.ama eşimde en daha fazla.ufff kıpkırmızı oldumm...en 12 yapayım dedim ama olmadı..vajinam baya bi genişledi.ben diyorumki 2 gün üzerine düşüp egz. iyi yapayım ve çarşamba veya perşembe akşam planladığım gb yapsammı.buna ok dersen...ben deniceğim pozisyonu anlatmakta istyrm.kayganlaştırıcı ile çok rahatım.sakinleştirici şurupta içiyorum.aparat kadar acıtmıcanda da bi okadar eminim.sorunum sadece eşimin ölçüsü aparatımla tutmuyooo...
10 cm alabiliyorum... ama o on cm in sonunda bişey var..duvar gb oradamı kızlık zarımız.ben hep en önde sanmışım...önde değilde o takılan işeyse neden yırtılmıyo kanamıyo.bana bunu bi açıklayın allah aşkına.birde aparatımı kalınlaştırayım dedim ııııı asla alamadım olmadı.en 10 boy 12 çok rahat gidiyo...tabi eşimin ölçüsü 1..2 cm farkediyo.ona geçmeden eşimle denesemmi diyorum.kafama gün koydumyoksa olmayacak ertelerim ben.ama vajinamda çok büyük fark var çok açılma oldu ve rahatımda...aaa aklıma gelmişken idrarımda çok yanma var bu sizdede oluyomu yoksa çok egz. yapmamdan mı kaynaklanıyo acaba
canım seni bana vermiş arkadaşlar tam isabet olmuş değil mi? biz zaten görüşüyorduk, aslında ben şanslıyım benim öğrencilerde olay bitti sadece uzatmaları oynuyolar, ne diyorsun var mısın yarışa?
hayatımmm...goçummmm...biraz öncede yukarıda yazdığım gb.en 10 boy 12 falan alabiliyorum.ama eşimde en daha fazla.ufff kıpkırmızı oldumm...en 12 yapayım dedim ama olmadı..vajinam baya bi genişledi.ben diyorumki 2 gün üzerine düşüp egz. iyi yapayım ve çarşamba veya perşembe akşam planladığım gb yapsammı.buna ok dersen...ben deniceğim pozisyonu anlatmakta istyrm.kayganlaştırıcı ile çok rahatım.sakinleştirici şurupta içiyorum.aparat kadar acıtmıcanda da bi okadar eminim.sorunum sadece eşimin ölçüsü aparatımla tutmuyooo...
günaydııınnnnnnn günaydınnnnnnnn :)))))))))))
doktora gıdıyorum canlarım eşim gelemıyor ama(birden bi heyecan oldu bende:))
kolay gelsin bende gidecem bende de bir heyecan var sorma.
herkese günaydın arkadaşlar :))
gunaydın cnmm nasılsın bugun biraz daha iisindir inşallah ben şimdi cıkıyorum egzrsizlerini ihmal etme cnm çookk optumm
mrb canım.biz aynı gruptayız.sen hangi aşamadasınn.bu aradaevet canım tam isabet olmuş.şu uzatmalardanda kurtulsam bi inş.
günaydın kızlarrrr ._hocam günaydınn
günaydın canım ya elektrikler gidip geliyor arada düşüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?