Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım seni bana vermiş arkadaşlar tam isabet olmuş değil mi? biz zaten görüşüyorduk, aslında ben şanslıyım benim öğrencilerde olay bitti sadece uzatmaları oynuyolar, ne diyorsun var mısın yarışa?

Hayatım, ben hep bahsediyorum ya ben huni biçimli bir aparatla yendim diye, benim eşimin p..s eni ile aparatın en iarasındaki fark nedeniyle ben de ilk önce aparatı komple p..s kalınlığına yakın yaptım, alamadım, sonra ucu ince kalacak geriye doğru eşimin p..s boyuna gelen hatta briaz daha kalın bir aparat yaptım. Ucunu rahat alabilince ittirdikçe genişliyor vajin, hem böylelikle çok daha rahat alabiliyorsun aparatı hem de vajinin girişini eşine göre açabiliyorsun, ben böyle yenmiştim:) Üzerine düşüp 2-3 gün egzersiz yap o zaman, ama idrarda yanman oldugundan bahsetmiştim canım, önce onun bir çaresine bakmalısın, çünkü p..s denemesinde girişte ve vajide yanmaya yapabilir bu da ters etki yaratabilir.

canım aynen benim aparatın ölçüsünü tarif etmişsin benim de eşime göre biraz daha küçüktü birkaç cm farketmiyor kendince yeni bahaneler bulma lütfen hem daha fazla boy olarak ittirme bu kadarı yeterli, ya deneme yapmaktan korkma olmadı bir daha bir daha denersin, idrarda yanma çoğunda oldu arkadaşların belki kullandığın jelin falan etkisidir belki de üşütüyorsundur.

evet canım tam isabet olmuş.şu uzatmalardanda kurtulsam bi inş.

cnm ben 10 cm mum da yendim...sona yaklastık tebrık edrim:))))

günaydııınnnnnnn günaydınnnnnnnn :)))))))))))

doktora gıdıyorum canlarım eşim gelemıyor ama(birden bi heyecan oldu bende:))

buseumut ve akuamarin KOÇUNUZ pati

evet öğrencılerım nerdesınız bakem :) bana özelden msn adresınızı verın sorun olmazsa yada özelden
kendınızı deneyımlerınızı anlatın bıraz hangı saatler daha musaıtsınız ?[/QUOTE]

paticiğim koçum olmuşsun çok sevindim,dün çıkmak zorunda kaldım okuyamadım.umarım beraberce üstesinden geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…