Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim nasılsın nasıl gidiyor çalışmalr,bak koçlarımız ayrı ama biliyorsun aynı gün başladık aynı günde yeneriz inşallah.ben 2gündür evede olmadığım için çalışamadım aynı yerde sayıyorum yani.bugün inşallah yeniden başlayacağım,sen nasılsın alıştınmı güzelim

albunea koca topikte senden benden başka kimse yok.gidip biraz zuma oynayayım.koçumda doktora gitti.bu arada belinayın öğrencileri belinay bugün yok haberiniz ola

canım hep burdasın ama son zamanlarda bişey yazmıyorsun nasılsın ??

iyiyim canım ya ne olsun nasıl gidiyo çalışmalarınız diye göz atıyorum öyle,ama bişey sormak isterseniz ben hep buralardayım.Bu arada ben p...se iyice alıştım,sizde ertelemeden sürekli çalışma yapın,beyninize hükmedin oraya bişeyin girebileceğini kabul ettirin,belli bi yere gelince olmuyo dediğin yer varya oraya gelince sağ sol yap bak nasıl o yerini buluyo.Hadi bakalım mutlu haberler verin hepiniz

aaa belinayıda benim koçum seçmişsiniz:)) yeniyim ama beni es geçmemişsiniz teşekkür ederim. bu benim ikinci adresim bu arada, bende uzun zamandır kk ya üyeyim.sadece tanıdıklarım olduğu için bu probleme özel aldım yeni üyeliği.

belinay tanışmak ve bu konuda konuşmak için sabırsızlanıyorum koçum

canım bu gün belinay yok haberin ola annesine geçecekti sorun olursa diğer kızlr yardımcı olur.

sağol cnm.
mumu bi alabilsem ahh...

alırsın canım,hepimiz öyleydik
ben ilk egzersizleri duyduğumda çok itici gelmişti mumu alsam penisi de zaten alırdım demiştim
ama öyle olmadı,iyiki de egzersiz yapmışım
canım sen de biraz gayret et,nolur pes etme ve düzenli yap
mesela günde iki kere yapmaya çalış
ben gündüzleri çalıştığım halde akşamları iki kere yapmaya çalışırdım egzersizlerimi
inan çok faydasını gördüm ,çok daha hızlı ilerledim ve 3 hafta da yendim
hepinizi biliyosunuz zaten
senden tek ricam nolur erteleme ve kafana koy yencem diye
o zaman bak nasıl kısa sürede başarıyosun
dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…