Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar size nasıl yendiğimi tekrar bulup gönderiyorum lütfen okuyun yardımcı olmamı istediğiniz bişey olursa ben hepinize yardıma hazırım.Herkes yensin bu illeti ve hepimiz mutlu olup mutlu edelim......

anladım canım koçum egzersiz egzersiz egzersizz :)
zaten akşam toplamadım egz. yaptığım olay mahallini, sabah kahvaltıdan sonra hemen yapim die.

şimdi ben serçe ve işareti yapmıştım sonra araya cenaze girdi regl girdi ara vermiştim. dün mum deneyim dedim beyaz mum kağıt havlu ve streç film sardım. ama olmadı yani anca başını kopyabildim ilerlemedi. tıkanda kaldı yine. hatta eşimde 2 parmağa geçmedin ya o yüzden olmuyo bence die söyledi bana :) oda egz. uzmanı oldu ..:)
sonra 2 parmak dneeyim dedim ama onunda 1 boğumu anca olmuş olmamıştır. yani aparatı biraz kalınlaştırayım dedim ama olmadı

sağol cnm benim. aslında ümitsizliğe kapılmıyorum ama yinede yapamadığım için üzülüyürıum. bide biz arada aileme gidip kalıyoruz 2gün fln ozaman deneyemiyorum.ara verincede soğuyorum hemen.
bayramdada şehir sışına gidicez bayramda hiç deneyemicem. kısmet.
ama yenicem Allahın izniyle.

slm canım evet aynı gün başladık ama sen mumu alabildin ben 2 cm geçememiştim koçum nilay en baştan başlamamı söyledi ve kulak çubuğunu tek olarak tamamen aldım , tamamının girmesi benim için çok mutluluk verici oldu bu sabah tekrar denedim sanki yapamıcam gibi geldi ama yaptım yine alışana kadar kulak çubuğu ile yapıcam sonra muma geçicem ben birden kalınla yapınca hüsrana uğruyorum ben yavaş ilerlemeye karar verdim ama sen bildiğim kadarıyla mumun yarısını alıyordun çok iyisin sen maşallah :)))) bir bakarsın peş peşe atlatırız

canııııım sağol iyiki varsın senden acayip cesaret alıyorum :))) koçum nilayla çalışmalara başladım kulak çubuğuna geri döndüm buna alışınca tekrar muma geçip denicem belki azdan başlamak bana daha iyi gelir :)))) sen benim peşimi bırakma yinede olurmu ?? buralardan ayrılma yendin diye :)))))

çok güzel gidiyorsun,ben mumla çalışıyorum ama daha yarısını alamadım.kulak çubuğu sonuçta nerdeyse 7-8 cm kadar.bunu almana çok sevindim.koçunu takip et,onlarla aynı yollardan geçiyoruz sonuçta.ben deha koçumla konuşamadım bugün başlar inşallah yönlendirmeye.bende öyle çok ağladım üzüldüm ki artık üzülecek halim dahi kalmadı. o yüzden bitirelim bu eziyeti.günler geçiyor daha fazla altında ezilmeden başaralım.hep birlikte mutlu olalım

canım alışmaya başlamışsın bile tebrik ederim.darısı başımıza.mumumla takılıyorum hala.ama 2 gün çalışamadım.bu akşam devam edeceğim.biraz açı sorunum var galiba ama kurcaladıkça öğreneceğim.zarım hala duruyor biraz ondan korkuyorum.aslında bozulursa bozulsun ama yinede rahatsız edici.

tabiki canım kulak çubuğuyla başlayıp gün gün ilerleteceksin muma geçeceksin yani en azından oraya bişey girebileceğini gördün bundan sonrası daha kolay olacak ben hepinize güveniyorum lütfen güzel haberlerinizi paylaşın::))))

güle güle canım.güz<el haberlerle dönersin inş

canlarım doktora gidiyormuşsunuz
hadi bakalım,hayırlı haberlerle gelin inş
umarım sorunsuz geçer muayeneniz.
kolay gelsin

kızlar teşekkür ederim, her zaman ki gibi randevuya erken gittim doktorun hastası geç gelmiş beni aldı önce ultrasonla baktı göremedi sonra alttan vajinal ultrasonla baktı nasıl oldu anlamadım heyecanlandım falan ama oldu bittiye geldi biraz, doktora dedim vajinismustum kendim kegel ile çözdüm diye çok güzel aferin dedi 5-6 hastam var öyle olan dedi üzüldüm şu küçücük ilçede bile ki eminim daha çoktur bu kadarsa ülke genelinde ne çok kadın çekiyordur, alttan muayene istemem dedim 10 kadından birinde dış gebelik olabiliyor dedi çocuk düşüyormuş dedim yok öyle bişey dedi, bakmam lazım dedi ben ona hazır değilim dedim ama çok ikna ediciydi, çıktım o çatal denen şeye nasıl oldu anlamadım pat diye soktu biraz jel sürüp sonra ultrasonda bana da gösterdi minicik bir nokta ne kadarlıktır dedim haftalıktır ancak dedi sadece1.7mm miş kese oluşmuş henüz çok erken diyor hamileyim diyebilmen için dedi biz anca kalp atışlarını duyunca hamile olduğunuzu ilan edin diyoruz dedi, ağır kaldırma dedi bir de 12 hafta ilişki yasakmış hep diyorum yendikten sonra beklemek gerekiyor kızlar hiç değilse 2-3 ay bekleyin, cuma günü tekrar gidecem tahliller daha sonra yapılıyormuş, folik asit birde omega yazdı, yani iyiydi doktor da cana yakın, vajinal ultrason sonradan gördüm bizim yaptığımız aparatlardan küçük ucu hafif top gibi birşey, inşallah bir sorun olmaz bulantılar, bel ağrısı, kasık ağrısı hamileliğin ilk anından son anına kadar görülebilir ve normal dedi,ne kadar uzun yazmışım.

cnm hoşgeldin,muayenenin sorunsuz geçtiğine sevindim
hadi bakalım muayeneyi de atlattın,darısı benim başıma inş
bebeğin çok küçük ah daha,vay be allahım sağlıklı uzun ömürler versin inş ona
aman canım kendine dikkat et,iyice tutunması lazım demekki kalp atışı falan dediğine göre doktor
demek 12 hafta ilişki yok ha yani 3 ay bayağı uzun bi süre
neyse sen sağlıkla geçir de bu süreyi bebeğinle birlikte,gerisi kolay nasılsa hallettin
rabbim yanında olsun,sağlıklı mutlu eşinle,bebeğinle inş...
dualarını da esirgeme bizden
ben de demiştim ya regl oldum iki gün önce ,zaten umudum yoktu bu ay
hayırlısı gelecek aya inş...

canım koçun sana desteği verecek ondan eminimde muma sadece streç film sar ve kayganlaştırıcı sür.İlk yapışında kağıt havlu sarma onlar daha sonra

atlattım ama bana sor heyecandan sonradan elim ayağım titredi nasıl çıktım oraya hala inanamıyorum, evet ya 3 ay daha bir ay anca denemiştim neyse çok da önemli değil 3 yıl yapmadım 3 ay yapmasam ölmez eşim hiç ah vah demedi valla şu an varsa yoksa bebek papucum dama atıldı şimdiden, canım hep dualarımdasınız, bir an önce inşallah sen de hamile kalırsın kız insan bilmediği konuda ne cahil kalıyor muayene diye diye kaç gündür öldüm öldüm dirildim yani hiçbirşey yok biz ki o aparatları yaptık ki bunlar ne hiç ama bizim hastalığımız herşeyi gözümüzde büyütmek zaten, canım ovulasyon döneminde bol bol dene.

çok seviniyorum senin bu yazılarını okudukça ne güzel ya doktora bebeğini baktırmak için gidiyosun,heyecanını bize yazıyosun,burdaki arkadaşlara yardımcı oluyosun.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Ama doktor tavsiyelerini mutlaka uygula ve bize güzel haberler vermeye devam et::::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…