Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar
biz iki gece deneyemedik, çok krarlıydım oysa ama olmadı
ben düşündüm de penisin ucunu da olsa içime alabiliyorum devam ettirmeye çalışmak en mantıklısı
egzersizler çok itici geliyo
penis yumuşak ve doğal neticede :)
penisin geriye kalan kısmını takılmadan alabilmem lazım

koçluğa aday olan varsa ben hazırım
benii ele alabilirsiniz:)

evet olabilir açı problemin vardır ama üstüne gidiyosun ya ne güzel,milim milim ilerle hemen oldu bittiye getirme.Girdi mi bekle hafif it,bekle tekrar yap böyle böyle bi bakacaksın ki hepsi girmiş.Rahat edebileceğin şekilde uzan kanepeye bir bacağını açık tut diğeri düz olabilir yani orası hafif açık olsun gerisi senden gelecek hadi bakalım.Mum bir defa girdi mi insana öyle bi azim geliyo ki tekrar tekrar denemek istiyosun başarmanın sevinciyle....

sağol canım aslında çoğumuzun korkuları benzer o yüzden yazıyorum, doktor tavsiyesini uygularım canım çünkü çok bekledim bu günleri.

canım hoş geldin.ilk buluşma ii geçmiş sevindim.kuzuşumun daha yenimi oluşuyormuş kesesi.dikkat et kendine.albuneanında sabah midesi bulanıyordu dedim yoksa onundamı tuttu bakalım oda çok istiyor inş olur

hemen pes etme canım nasıl yaptığını bana yazabilirmisin.

cnm mumu sardım ölçtüğümde 8 cm oluyo, mumun başını çoz az alabiliyorum, ilerletemiyorum baskı ve yanma hissi oluyo sanki bişey batırıyomuşum gibi. 1 saat kadar denedim yine ilerletemedim. yanlış yaptığım biyer var ama bilmiyorum.sağa solada çok oynatamıyorum mumu.

ya bu ilerletememe problemi çoğumuzda var galiba
ya açıyı tutturamıyoruz ya da farkında olmadan kasıyoruz

cnm muayenin güzel geçmesine sevindim. çatalada çıktın ya süper. ben kendimi düşünemiyorum heralde düşüp bayılırım...
kendine çok dikkat et cnm daha bebiş minicikmiş...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.

canım yavaş yavaş büyültün aparatınızı.yani birden 8 cm yapmayın.ben önce kulak çöpüyle başlamıştım 1cm 1cm büyülterek ilerledim.şimdi 12 cmdeyim.bide aparatın ucunu gövdeye göre daha ince yapın yani biraz sivri olsun ve yavaş yavaş ilerletin .ilk başta yere paralel gidiyor bikaç cm daha sonra hafif popoya dğru eğimli yapın.ben bu şekilde ilerledim

negüzel tarif etmişsin yahu.hep kızlar diyor popoya doğru diye ama ben başka türlü anlamışım.çok sağol güzelim,bende akşam bunu deneyeyim.önce düz yere paralel diyorsun dimi,düz.sonra içeri girmeye başladıktan sonra aşağıya doğru hafif eğimle.hımmm.çok sağol ya

canım koçun sana desteği verecek ondan eminimde muma sadece streç film sar ve kayganlaştırıcı sür.İlk yapışında kağıt havlu sarma onlar daha sonra

tamam cnm bugün 2.egzde yapıcam akşama kağıt havlu sarmadan deniyim ozaman.

evet cnm bu açı problemini bi atlatsak gerisi gelicek.

cnm ben işareti yapıyodum sonra muma geçtim. 2parmak itici geliyo bana o yüzden muma başlamak istedim.

tatlım ben egzersiz yapmıyorum
direkt p..s le deniyoruz
ben bu konuda biraz daha iyiym çünkü hem ilk geceyi atlattım hem de penisi az da olsa alabilyorum
mesele içeriye alamamakta tamamını

işte canım başını aldın ya o anda kendini istemeyerek kasıyosun bekle hemen çıkarma mumun başını aşağıya doğru ver popo yönüne doğru hafif hafif it dur tekrar yap bi de kayganlaştırıcı sürdün mü muma?Bir anlık sağa sola oynat o zaman mutlaka o yönünü bulacak ve kayıp gidecek hadi sen bu işi yapacaksın 1 saat mi denedin 1,5 saat dene 2 saat dene ama başına geçmişken lütfen pes etme.Ağrı ve yanma hissi neden oldu bilmiyorum ama bende sadece baskı var gibi basınç oluştu,kayganlaştırıcıyı bol sürmedinse ondan da olmuş olabilirrr.

ultrason jeli sürüyorum ckayganlaştırıc olarak cnm, neden yapamadığımı bilmiyorum ama yine denicem.mutlaka olması lazım çünkü benim ne farkım var dimi. sadece cesarete ihtiyacım var sanırım ağrı hissi kasmamdan dolayı oldu.

çok iyi ultrason jelide kullanıyormuşsun cesaretinde yerinde ilk giriş kısmına dik gibi koy mumu az ilerlet sonra aşağı doğru popo yönüne hafif hafif it bekle hemen çıkarma o an baskı oluşuyo,ağrı yok dikkatini tv'ye ver muma sürekli bakma it yavaş yavaş bi bakmışsın ki içinde sonra çıkar tekrar yapacaksın bunu söylememe gerek yok kendin isticeksin girdiğini fark edince bu duygu bambaşka.Ben olmadan önce kendimi deli çocuk gibi hissediyordum şimdi kadın olduğumu anladımm.Sakın erteleme seni takip edicem baskıya devam edicem::::)))))

baskıla hepimizi hassascan

inşallah canım siz de yenenler olarak bizlere desteğinizi ve dualarınızı eksik etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…