- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.341
çok iyi ultrason jelide kullanıyormuşsun cesaretinde yerinde ilk giriş kısmına dik gibi koy mumu az ilerlet sonra aşağı doğru popo yönüne hafif hafif it bekle hemen çıkarma o an baskı oluşuyo,ağrı yok dikkatini tv'ye ver muma sürekli bakma it yavaş yavaş bi bakmışsın ki içinde sonra çıkar tekrar yapacaksın bunu söylememe gerek yok kendin isticeksin girdiğini fark edince bu duygu bambaşka.Ben olmadan önce kendimi deli çocuk gibi hissediyordum şimdi kadın olduğumu anladımm.Sakın erteleme seni takip edicem baskıya devam edicem::::)))))
inşallah canım siz de yenenler olarak bizlere desteğinizi ve dualarınızı eksik etmeyin..
sağol cnm. akşama dizi izlerken denicem, ertelemicem :):) buraya başardım yazmak istiyorum çünküü
erteleme tabi ki de ben gibi yanma sonra geçen yıllarına mutlaka bu akşam yine dene olana kadar devam et yarına neler yaptığını da yaz kendine acımıyorsan bari eşine acı o senden daha zor durumda.Benim eşim öyle diyor sen üzülüyordun ya ben senden daha çok üzülüyordum ama sana belli etmiyordum.
baskıla hepimizi hassascan
canım napıyorsun nasılsın
ya measj tekrarıı
doktordan geldim biraz gecıktım carsıya ınmısken işlerımı hallettim....şimdi anlatıyorum:))
vajinada yara vardı fitil kullanıyordum gecmemiş tekrar fitil verdi...
çatal a oturdum doktor spekülüm ü aldı eline tabi ben tırstım:))doktor durumumu bılıyordu zaten seni üzmücem canını yakmıcam fln dedi doktora rica ettim ben sokabılırmıyım dıye saolsun izin verdi ben yavas yavas soktum sonra elimi bıraktım onunla baktı kastıgım ıcın canım yandı biraz sonra parmak la baktı yaranın gecmedıgını soyledı.çocuk ıstıyoruz bir problem varmı dedım ultrason la baktı uzunsure birsey soktu yaklasık bi 5 dk içinde döndurdu durdu:)çok sukur yumurtalıklarımda sorun yok rahımdede sorun yokmus smear testi yaptı onun sonucunu cumartesi alıcam...böyle muayene bitti.kalktım çataldan (detaylı anlatıyorum ama:)
yarayı yakmak ıstemıyorum dedı çocuk dusundugun için,fitil verdi ve kolay hamile kalmam için adetimin 5.gününden itibaren kullanmam gereken ilaç verdi.haftada minimum 2 maksimum 4 kere beraber olacaksın eşinle dedi ne aşağısı ne fazlası olmucak dedi ve jel kesınlıkle kullanmıcaksın dedi spermleri ölduruyor dedi ultrason jelini sordum hayır kesınlıkle jelı bugunden itibaren bırakıyorsun dedi hamile kalabilmem için bir çizelge hazırladı bana oda şöyle;
adetin ilk gununden itibaren 9,11,13,15,17 günü ilişkiye giriyorsun dedi eğer ilk ay tutmazsa 2.ay yine adetin ilk gününden itibaren 8,10,12,14,16 olarak deniyorsun dedi bu iki ayda olmazsa eşinle geliceksin dedi...çookk heyecanlıyım inşallah sorusuz bebiş sahibi oluruz
sağol canım iyiyim napiim bayram telaşı koşturuyoruz hazırlıklar baklava börek vs...reglim de yarın bitiyo kısmetse başlicam egzersize bayramda da kayınvalidemler memlekete gittikleri için ziyaret kalma gibi bi sorun olmicak.yani onlarda kalmam sorun değil tabii ki de egzersize ara verme açısından kötü olucaktı şuan çok mutluyum ara vermiceem için inşallah başka bi mani çıkmaz da hallederim.sen nasılsın neler yaptın??
doktordan geldim biraz gecıktım carsıya ınmısken işlerımı hallettim....şimdi anlatıyorum:))
vajinada yara vardı fitil kullanıyordum gecmemiş tekrar fitil verdi...
çatal a oturdum doktor spekülüm ü aldı eline tabi ben tırstım:))doktor durumumu bılıyordu zaten seni üzmücem canını yakmıcam fln dedi doktora rica ettim ben sokabılırmıyım dıye saolsun izin verdi ben yavas yavas soktum sonra elimi bıraktım onunla baktı kastıgım ıcın canım yandı biraz sonra parmak la baktı yaranın gecmedıgını soyledı.çocuk ıstıyoruz bir problem varmı dedım ultrason la baktı uzunsure birsey soktu yaklasık bi 5 dk içinde döndurdu durdu:)çok sukur yumurtalıklarımda sorun yok rahımdede sorun yokmus smear testi yaptı onun sonucunu cumartesi alıcam...böyle muayene bitti.kalktım çataldan (detaylı anlatıyorum ama:)
yarayı yakmak ıstemıyorum dedı çocuk dusundugun için,fitil verdi ve kolay hamile kalmam için adetimin 5.gününden itibaren kullanmam gereken ilaç verdi.haftada minimum 2 maksimum 4 kere beraber olacaksın eşinle dedi ne aşağısı ne fazlası olmucak dedi ve jel kesınlıkle kullanmıcaksın dedi spermleri ölduruyor dedi ultrason jelini sordum hayır kesınlıkle jelı bugunden itibaren bırakıyorsun dedi hamile kalabilmem için bir çizelge hazırladı bana oda şöyle;
adetin ilk gununden itibaren 9,11,13,15,17 günü ilişkiye giriyorsun dedi eğer ilk ay tutmazsa 2.ay yine adetin ilk gününden itibaren 8,10,12,14,16 olarak deniyorsun dedi bu iki ayda olmazsa eşinle geliceksin dedi...çookk heyecanlıyım inşallah sorusuz bebiş sahibi oluruz
canım bende en son 12 cm de kaldım .onuda yaptım çok şükür ama bi türlü p.. olmadı şuan reglim var.biran önce bitmesini bekliyorum bende
cnm gözün aydın muayeneyide atlattın. inşallah en kısa zamanda bebek sahibie olursun.
ama bu forumda jel kullanıp hamile olan arkadaş vardı spermleri öldürmüyo die biliyorum jelin.
canım ne güzel sorunsuz geçmiş sayılır canının yanmasını da kastğımdan oldu diyosun kendini biliyosun yani.ulrason jeli de mi sperm öldürüyomuş???üzüldüm şimdi gerçi sonraları inşallah kendi ıslaklığımızla hallederiz ama alışana kadar mecburuz.bi de şimdiki kullandıklarımız bi zarar vermez heralde.o an kullanmaktan bahsediyodur değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?