- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.361
selamlar kızlar nassınız ben okuldan yeni geldim anca bakabiliyorum forma dün akşam başardıktan sonra ilk defa denedik yine oldu tabi çok kolay oluyor hemde git geldeki sıkıntıda geçecek gibi sizlere bir sorum var ben üstte denerken eşim boş..dı üstte olan poz.ynda hamile kalınırmı biraz öle bekledim sonra 5 10 dk yatarak bekledim yumurtlama günüme 3-4gün var böle hergün denersem acaba tutturabilirmiyim bidahakine farklı poz..da denerim ama böle kalınırmı acep
teşekkur ederim cnm jel kullanma taraftarıyım ne yapıcam bılmıyorum:)kesınlıkle kullanmıcaksın spermelrı öldürüyor dedi cnm...ama siz egzersiz dönmeninde kullanın bebiş için soledı herhalde..
Hoşgeldin canım
Başlamak bitirmenin yarısıdır . 5 buçuk cm başlangıca göre çok çok iyi maşallah
valla çoğmuzda belki hepimizde tıkanmalar oldu e tabi direk yapamıyoruz yapsak zaten ilişkiye girebilirdik o tıkandığın yere kadar şimdilik egzersiz yap canım ben öyle yaptım ileriyi zorlama şimdi yapabildiğin kadar yap sürekli alışacak göreceksin sonra gitgeller yap içinde oynat biraz mumu ve deriiin nefes alıp ver ıkınarak ittir emin ol gidecektir kasılmadan gitmiyor bide jel kullanmamışsın jel kullansan kayıp gidecek emin ol. ıslak olmadığı zaman acı yaşanabiliyor o yüzden jelsiz olmuyor malesef canım bende ultrason jeli kullandım normal kayganlaştırıcılar sperm öldürürmüş ama ultrason jeli öldürmüyormuş bildiğim kadarıyla bir arkadaşımız hamile şuanda ultrason jeli kullanıyordu deneyimli bu konuda yani .
hem fiyatı uygun hem yan etkisi hiçbişeysi yok ıslaklık kazandırıyor egzersizi çok rahatlıkla yapabiliyorsun jel kullan mutlaka canım jelsiz bu kadar yapabilmen bile çok iyi maşallah canım devam et takip et burayı mutlaka faydası çok oluyor arkadaşlar hep yardımcı oluyorlar
ultrason jeli hamileliğe engel değil canım bi arkadaşımız bu şekilde hamile kaldı diğerleri sperm öldürebiliyormuş ama kesin bilgim yok benim onlarlada olabilir tabi. benim kullandığımın markası venijel idi.
ama ultrason jeli medikallerde bulunuyor eczanelerde bulunmuyor anca eczacıya getittirebiliyorsun ben 5 liraya almıştım
nazlı1982 die bir ark vardı jel kullanarak hamile kalmıştı cnm. birazda şans olabilir belki yüzde yüz öldürmüyordur. tabi alışana kadar kullanmakta fayda var.
KızLarr keyifLer nasıL egzersizLer iyidir umarım,, nilaycım sevgili koçum ben geldim
hosgeldın cnmm iyi dınlendınmı hazırmısın:))))))))))
canım tebrik edrim sende nursena gibi atlatmışsın muayeneni.
DinLendm hava değişimi gerekli valla =) Du heycanlandım hazır mısn deyince
10 cm alabiliyorum... ama o on cm in sonunda bişey var..duvar gb oradamı kızlık zarımız.ben hep en önde sanmışım...önde değilde o takılan işeyse neden yırtılmıyo kanamıyo.bana bunu bi açıklayın allah aşkına.birde aparatımı kalınlaştırayım dedim ııııı asla alamadım olmadı.en 10 boy 12 çok rahat gidiyo...tabi eşimin ölçüsü 1..2 cm farkediyo.ona geçmeden eşimle denesemmi diyorum.kafama gün koydumyoksa olmayacak ertelerim ben.ama vajinamda çok büyük fark var çok açılma oldu ve rahatımda...aaa aklıma gelmişken idrarımda çok yanma var bu sizdede oluyomu yoksa çok egz. yapmamdan mı kaynaklanıyo acaba
kızlar teşekkür ederim, her zaman ki gibi randevuya erken gittim doktorun hastası geç gelmiş beni aldı önce ultrasonla baktı göremedi sonra alttan vajinal ultrasonla baktı nasıl oldu anlamadım heyecanlandım falan ama oldu bittiye geldi biraz, doktora dedim vajinismustum kendim kegel ile çözdüm diye çok güzel aferin dedi 5-6 hastam var öyle olan dedi üzüldüm şu küçücük ilçede bile ki eminim daha çoktur bu kadarsa ülke genelinde ne çok kadın çekiyordur, alttan muayene istemem dedim 10 kadından birinde dış gebelik olabiliyor dedi çocuk düşüyormuş dedim yok öyle bişey dedi, bakmam lazım dedi ben ona hazır değilim dedim ama çok ikna ediciydi, çıktım o çatal denen şeye nasıl oldu anlamadım pat diye soktu biraz jel sürüp sonra ultrasonda bana da gösterdi minicik bir nokta ne kadarlıktır dedim haftalıktır ancak dedi sadece1.7mm miş kese oluşmuş henüz çok erken diyor hamileyim diyebilmen için dedi biz anca kalp atışlarını duyunca hamile olduğunuzu ilan edin diyoruz dedi, ağır kaldırma dedi bir de 12 hafta ilişki yasakmış hep diyorum yendikten sonra beklemek gerekiyor kızlar hiç değilse 2-3 ay bekleyin, cuma günü tekrar gidecem tahliller daha sonra yapılıyormuş, folik asit birde omega yazdı, yani iyiydi doktor da cana yakın, vajinal ultrason sonradan gördüm bizim yaptığımız aparatlardan küçük ucu hafif top gibi birşey, inşallah bir sorun olmaz bulantılar, bel ağrısı, kasık ağrısı hamileliğin ilk anından son anına kadar görülebilir ve normal dedi,ne kadar uzun yazmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?