Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm hamılelık ıcın uygun pozısyon kadının altta oldugu pozısyon cunku spermler dışa dogru akıyor kadın ustte olunca netten "hamilelik için pozısyon "yazınca resımlı cıkıyor cnm

teşekkur ederim cnm jel kullanma taraftarıyım ne yapıcam bılmıyorum:)kesınlıkle kullanmıcaksın spermelrı öldürüyor dedi cnm...ama siz egzersiz dönmeninde kullanın bebiş için soledı herhalde..

nazlı1982 die bir ark vardı jel kullanarak hamile kalmıştı cnm. birazda şans olabilir belki yüzde yüz öldürmüyordur. tabi alışana kadar kullanmakta fayda var.

geçmiş sayfalardan alıntı bilgi amaçla yazdım. tabi doktorunda dediği de doğrudur ama böyle bir örnek var kızlar..

canım sende başarmışsın kaçırmışım ben o sayfaları heralde tebrik edrim.bide avatrını değiştirmemişsin ondanda farket edilmiyor.şöyle güzel bi gelin avatarı koysan

herkese ii akşamlar öpüyorm sizi.ballarım albuneam belinayım yoktunuz bugünn.yarın buralarda olun ya

daha önceki sayfalarda nursena yazmış üstteyken olmasın die şimdi okudum ama 2 arkadaşım öle hamiş kalmış sanırım ikisisninde kızı var ben jelsiz şuan yapamam presed aldım zaten hamileleliğide kolaylaştırıyor o üzdende iyi bide ovülasyon testi aldı bu gün yapcam testi bakalım nezaman yumurtluyorumm ama şu gerçek üstte daha rahatım bide diz dirsekmi nedir o varmış o neki

merhaba bayanlar...şuan tek ihtiyacım olan şey biraz umut....onu da burda bulacağımı bildiğim için geldim...sitenin ve bu başlığın sıkı takipçilerinden biriydim...çünkü bu bela benim de başımdaydı...burdaki yazılanları, arkadaşların tavsiyelerini hep uyguladım..başlarda imkansız gibi görünen şeyler,yavaş yavaş oldu...hatta eşimle ilişki de baya bi mesafe katettik ama sonra hamile kaldım....çünkü çok istiyordum bir bebeğim olmasını....ama hamile kalmamla beraber büyük ölçüde aştığım şeyler tekrar birer problem olarak karşıma dikildi...resmen o aştığım vazgeçtiğim korkular geri döndü....eşimle uzaklaştık....o bana yaklaşmak istediyse de ben uzaklaştım..istemedim... eşimle işten dolayı uzak kalmak zorundaydık...o da üstüne tuz biber oldu....ve eşimle boşanma eşiğine geldik...şuan 8 aylık bebeğim var....çok şükür durumu düzelttik...boşanmayacağız...ama bu ciddi problemi hala çözebilmiş değiliz....artık kurtulmak istiyorum....yeniden sıfırdan başlamak istiyorum....bu problemi tamamen çözmek istiyorum...lütfen bana yardımcı olun....geriye dönüp tüm sayfaları yeniden okumak çok iyi olur...ama benim bunu yapmaya ne zamanım var ne de sabrım...çalışıyorum..ve bebek zaten vaktimin çoğunu alıyor...ama uykumdan fedakrlık yapıp egzersizlere başlamayı düşünüyorum...bi başlangıç olarak bana tavsiyelerde bulunurmusunuz....bi de motive tabi...şuan eski başarısızlığımı unutmaya çok ihtiyacım var çünkü.....:26:

kızlar ben okuyorum okuyorum şu "en" olayını anlamıyorum heralde... en 10 cm, boy 12 cm nasıl oluyor, bu küp gibi bişi oluyo.. çok kalın değil mi 10 cm en için...

Merhaba herkese. ben yurtdisinda yasiyorum ve 20 yasindayim ve 2010 yilinda evlendim. ve sadece 1 kere iliskiye girebildim. olur diye erteledim ama olmadi su an 2011 yilindayiz ve ben yenilerde doktora gittim ama burda bu konuyla ilgili bisi bilmiyolar. doktorum altimdan muayene etti bi sorun olmadigini søyledi ben cok umitli eve gittim ve denedik ve gine olmadi kendimi kasiyorum esim okadar iyi bir insanki bana cok destek oluyor.. yazin turkiyeye ablam gitti ve benim icin bir doktora danisti yani yardim istedi ve o doktor ben yapabilirim demis ben ginede cok umitlenmek istemiyorum hayal kirikligina ugramak istemiyorum. cunku bu yasta bukadar sorun gercekten insani cok yoruyo. neyse ablam bana anlatti ve ben denemeye karar verdim artik mecbur yazi beklemek zorundayim o doktor 13 yillik evli siftleride tedavi ettigini søylemis insan ister istemez umitleniyo. insallah banada yardimci olur o zaman sizlerede tavsiye edebilirim. su an gitmem mumkun degil. neyse banada tavsiyeleriniz varsa lutfen yardimci olun :) severek evlendim esimle birbirimizi hic bu konu yuzunden uzmuyoruz. o cok iyi biri gercekten tek destekcim :) parmak egzersizi doktorumda tavsiye etti ama ben istemiyorum yani sevmiyorum øyle seyleri.. galiba barisik olamadigim icin vucudumla.

canım ya gözlerim doldu valla, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... hamileliğin ilk 3-4 ayında nar yemeyin diyolar... düşük yapoabiliyomuş, sen de araştır iyice, dikkat et kendine

hurma çok iyiymiş, ayva, narenciye... bunları da ye.. bebişe ve kendine iyi bak...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…