- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.381
Merhaba herkese. ben yurtdisinda yasiyorum ve 20 yasindayim ve 2010 yilinda evlendim. ve sadece 1 kere iliskiye girebildim. olur diye erteledim ama olmadi su an 2011 yilindayiz ve ben yenilerde doktora gittim ama burda bu konuyla ilgili bisi bilmiyolar. doktorum altimdan muayene etti bi sorun olmadigini søyledi ben cok umitli eve gittim ve denedik ve gine olmadi kendimi kasiyorum esim okadar iyi bir insanki bana cok destek oluyor.. yazin turkiyeye ablam gitti ve benim icin bir doktora danisti yani yardim istedi ve o doktor ben yapabilirim demis ben ginede cok umitlenmek istemiyorum hayal kirikligina ugramak istemiyorum. cunku bu yasta bukadar sorun gercekten insani cok yoruyo. neyse ablam bana anlatti ve ben denemeye karar verdim artik mecbur yazi beklemek zorundayim o doktor 13 yillik evli siftleride tedavi ettigini søylemis insan ister istemez umitleniyo. insallah banada yardimci olur o zaman sizlerede tavsiye edebilirim. su an gitmem mumkun degil. neyse banada tavsiyeleriniz varsa lutfen yardimci olun :) severek evlendim esimle birbirimizi hic bu konu yuzunden uzmuyoruz. o cok iyi biri gercekten tek destekcim :) parmak egzersizi doktorumda tavsiye etti ama ben istemiyorum yani sevmiyorum øyle seyleri.. galiba barisik olamadigim icin vucudumla.
Biri benim koçun msnine sahip çıksın düşüp düşüp duruyo enflasyonu geçti mübarekkk :90:
canım ya gözlerim doldu valla, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... hamileliğin ilk 3-4 ayında nar yemeyin diyolar... düşük yapoabiliyomuş, sen de araştır iyice, dikkat et kendine
hurma çok iyiymiş, ayva, narenciye... bunları da ye.. bebişe ve kendine iyi bak...:))[/QUOTE
Bitanem benim tebrik ederim seni Allah analı babalı büyütsün vatanına hayırlı bir evlat olsun inş.Çok mutlu oldum canım yaaaa
zbanane bende isterim bir akıl hocası...
merhaba bayanlar...şuan tek ihtiyacım olan şey biraz umut....onu da burda bulacağımı bildiğim için geldim...sitenin ve bu başlığın sıkı takipçilerinden biriydim...çünkü bu bela benim de başımdaydı...burdaki yazılanları, arkadaşların tavsiyelerini hep uyguladım..başlarda imkansız gibi görünen şeyler,yavaş yavaş oldu...hatta eşimle ilişki de baya bi mesafe katettik ama sonra hamile kaldım....çünkü çok istiyordum bir bebeğim olmasını....ama hamile kalmamla beraber büyük ölçüde aştığım şeyler tekrar birer problem olarak karşıma dikildi...resmen o aştığım vazgeçtiğim korkular geri döndü....eşimle uzaklaştık....o bana yaklaşmak istediyse de ben uzaklaştım..istemedim... eşimle işten dolayı uzak kalmak zorundaydık...o da üstüne tuz biber oldu....ve eşimle boşanma eşiğine geldik...şuan 8 aylık bebeğim var....çok şükür durumu düzelttik...boşanmayacağız...ama bu ciddi problemi hala çözebilmiş değiliz....artık kurtulmak istiyorum....yeniden sıfırdan başlamak istiyorum....bu problemi tamamen çözmek istiyorum...lütfen bana yardımcı olun....geriye dönüp tüm sayfaları yeniden okumak çok iyi olur...ama benim bunu yapmaya ne zamanım var ne de sabrım...çalışıyorum..ve bebek zaten vaktimin çoğunu alıyor...ama uykumdan fedakrlık yapıp egzersizlere başlamayı düşünüyorum...bi başlangıç olarak bana tavsiyelerde bulunurmusunuz....bi de motive tabi...şuan eski başarısızlığımı unutmaya çok ihtiyacım var çünkü.....:26:
atlattım ama bana sor heyecandan sonradan elim ayağım titredi nasıl çıktım oraya hala inanamıyorum, evet ya 3 ay daha bir ay anca denemiştim neyse çok da önemli değil 3 yıl yapmadım 3 ay yapmasam ölmez eşim hiç ah vah demedi valla şu an varsa yoksa bebek papucum dama atıldı şimdiden, canım hep dualarımdasınız, bir an önce inşallah sen de hamile kalırsın kız insan bilmediği konuda ne cahil kalıyor muayene diye diye kaç gündür öldüm öldüm dirildim yani hiçbirşey yok biz ki o aparatları yaptık ki bunlar ne hiç ama bizim hastalığımız herşeyi gözümüzde büyütmek zaten, canım ovulasyon döneminde bol bol dene.
kızlar ben okuyorum okuyorum şu "en" olayını anlamıyorum heralde... en 10 cm, boy 12 cm nasıl oluyor, bu küp gibi bişi oluyo.. çok kalın değil mi 10 cm en için...
canım en ,aparatın kalınlığı yani boy da uzunluğu aparatını eğer sarıp mezura ile ölçersen daha rahat anlayabilirsin
ben de kalınlık 11 cm boy da 12-13 cm ile yenmiştim
çok kalın değil penisin kalınlığı kadar,aşama aşama ( yani cm cm) gidersen çok zor olmadığını görürsün,vajide genişler zaten.
doktordan geldim biraz gecıktım carsıya ınmısken işlerımı hallettim....şimdi anlatıyorum:))
vajinada yara vardı fitil kullanıyordum gecmemiş tekrar fitil verdi...
çatal a oturdum doktor spekülüm ü aldı eline tabi ben tırstım:))doktor durumumu bılıyordu zaten seni üzmücem canını yakmıcam fln dedi doktora rica ettim ben sokabılırmıyım dıye saolsun izin verdi ben yavas yavas soktum sonra elimi bıraktım onunla baktı kastıgım ıcın canım yandı biraz sonra parmak la baktı yaranın gecmedıgını soyledı.çocuk ıstıyoruz bir problem varmı dedım ultrason la baktı uzunsure birsey soktu yaklasık bi 5 dk içinde döndurdu durdu:)çok sukur yumurtalıklarımda sorun yok rahımdede sorun yokmus smear testi yaptı onun sonucunu cumartesi alıcam...böyle muayene bitti.kalktım çataldan (detaylı anlatıyorum ama:)
yarayı yakmak ıstemıyorum dedı çocuk dusundugun için,fitil verdi ve kolay hamile kalmam için adetimin 5.gününden itibaren kullanmam gereken ilaç verdi.haftada minimum 2 maksimum 4 kere beraber olacaksın eşinle dedi ne aşağısı ne fazlası olmucak dedi ve jel kesınlıkle kullanmıcaksın dedi spermleri ölduruyor dedi ultrason jelini sordum hayır kesınlıkle jelı bugunden itibaren bırakıyorsun dedi hamile kalabilmem için bir çizelge hazırladı bana oda şöyle;
adetin ilk gununden itibaren 9,11,13,15,17 günü ilişkiye giriyorsun dedi eğer ilk ay tutmazsa 2.ay yine adetin ilk gününden itibaren 8,10,12,14,16 olarak deniyorsun dedi bu iki ayda olmazsa eşinle geliceksin dedi...çookk heyecanlıyım inşallah sorusuz bebiş sahibi oluruz
canım anladım ama çok kalın geldi bana p..sin kalınlığı o kadar değilki (4-5 cm dir, hadi olsun 6 cm)... o kadar geniş aparatlarla mı egzersiz yaptınız.. ben yapamam o kadar heralde...
selamlar kızlar nassınız ben okuldan yeni geldim anca bakabiliyorum forma dün akşam başardıktan sonra ilk defa denedik yine oldu tabi çok kolay oluyor hemde git geldeki sıkıntıda geçecek gibi sizlere bir sorum var ben üstte denerken eşim boş..dı üstte olan poz.ynda hamile kalınırmı biraz öle bekledim sonra 5 10 dk yatarak bekledim yumurtlama günüme 3-4gün var böle hergün denersem acaba tutturabilirmiyim bidahakine farklı poz..da denerim ama böle kalınırmı acep
merhaba bayanlar...şuan tek ihtiyacım olan şey biraz umut....onu da burda bulacağımı bildiğim için geldim...sitenin ve bu başlığın sıkı takipçilerinden biriydim...çünkü bu bela benim de başımdaydı...burdaki yazılanları, arkadaşların tavsiyelerini hep uyguladım..başlarda imkansız gibi görünen şeyler,yavaş yavaş oldu...hatta eşimle ilişki de baya bi mesafe katettik ama sonra hamile kaldım....çünkü çok istiyordum bir bebeğim olmasını....ama hamile kalmamla beraber büyük ölçüde aştığım şeyler tekrar birer problem olarak karşıma dikildi...resmen o aştığım vazgeçtiğim korkular geri döndü....eşimle uzaklaştık....o bana yaklaşmak istediyse de ben uzaklaştım..istemedim... eşimle işten dolayı uzak kalmak zorundaydık...o da üstüne tuz biber oldu....ve eşimle boşanma eşiğine geldik...şuan 8 aylık bebeğim var....çok şükür durumu düzelttik...boşanmayacağız...ama bu ciddi problemi hala çözebilmiş değiliz....artık kurtulmak istiyorum....yeniden sıfırdan başlamak istiyorum....bu problemi tamamen çözmek istiyorum...lütfen bana yardımcı olun....geriye dönüp tüm sayfaları yeniden okumak çok iyi olur...ama benim bunu yapmaya ne zamanım var ne de sabrım...çalışıyorum..ve bebek zaten vaktimin çoğunu alıyor...ama uykumdan fedakrlık yapıp egzersizlere başlamayı düşünüyorum...bi başlangıç olarak bana tavsiyelerde bulunurmusunuz....bi de motive tabi...şuan eski başarısızlığımı unutmaya çok ihtiyacım var çünkü.....:26:
walla sekerım sahıp cık kuzucuklarına :))))))))))ya şimdi bırıncı belli yarısmaya gerek yok desem çokmu ukala olurum acep
cnm 1 cm i düşün,o kadar ufakki,yani şöyle düşün iki parmağını birbirine yaklaştır biraz aralık bırak o 1 cm ,ama en iyisi sen eline bi mezura al aparatını bi sar kalınlığını ölç bakalım kaç cm,yani gözünle gör 10-12 cm i çok kalın değil
penisin kalınlığı da o kadar canım 4 cm değil
yaparsın gözünde büyütme,dediğim gibi bi mezurayla mutlaka bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?