Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aramıza hosgeldın cnm buradakı soylenen egzersızlerı yaptıgın surece kurtulursun bu ılletten...canım o gıttıgın doktorda parmak egzersızı verıcektır sana geçmiş yazıları oku ve hemen egzersızlere basla derım bıraz sabır cesaret ve zmana ıhtıyacın var sen de basarabılırsın...

canım hiç ilişkiye girebildinmi yani hamile kalmadan önce başarmışmıydın? her zaman yardıma hazırız yeterki erteleme ve hemen başla canım egzersizlere

evet canım zaten başımıza ne geldiyse bu konuda olan cahilliğimizden geldi,neyse yavaş yavaş öğreniyoruz biz de
hayırlısı bakalım ben de istiyorum,ama çok fazla kafama takmamaya çalışıyorum,herşey nasip
sen de kendine çok dikkat et,fazlasıyla...

kızlar ben okuyorum okuyorum şu "en" olayını anlamıyorum heralde... en 10 cm, boy 12 cm nasıl oluyor, bu küp gibi bişi oluyo.. çok kalın değil mi 10 cm en için...

canım en ,aparatın kalınlığı yani boy da uzunluğu aparatını eğer sarıp mezura ile ölçersen daha rahat anlayabilirsin
ben de kalınlık 11 cm boy da 12-13 cm ile yenmiştim
çok kalın değil penisin kalınlığı kadar,aşama aşama ( yani cm cm) gidersen çok zor olmadığını görürsün,vajide genişler zaten.

canım anladım ama çok kalın geldi bana p..sin kalınlığı o kadar değilki (4-5 cm dir, hadi olsun 6 cm)... o kadar geniş aparatlarla mı egzersiz yaptınız.. ben yapamam o kadar heralde...

cnm çok sevindim muayenenin sorunsuz geçmesine
demek doktor jel kullanma dedi,benim de aklıma takılıyodu bu jel olayı
ben çok fazla kullanmıyodum yendikten sonra ama bazen yeterli ıslaklık olmadığında kullanıyodum
bundan sonra tamamen bırakmalı o zaman
bir de doktor sana çizelge vermiş okudum da,senin regl aran kaç gün canım?
28 gün falan mı?biliyosun ben de bebek istiyorum şimdi reglim reglden sonra ben de doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı hakkımızda...

canım anladım ama çok kalın geldi bana p..sin kalınlığı o kadar değilki (4-5 cm dir, hadi olsun 6 cm)... o kadar geniş aparatlarla mı egzersiz yaptınız.. ben yapamam o kadar heralde...

cnm 1 cm i düşün,o kadar ufakki,yani şöyle düşün iki parmağını birbirine yaklaştır biraz aralık bırak o 1 cm ,ama en iyisi sen eline bi mezura al aparatını bi sar kalınlığını ölç bakalım kaç cm,yani gözünle gör 10-12 cm i çok kalın değil
penisin kalınlığı da o kadar canım 4 cm değil
yaparsın gözünde büyütme,dediğim gibi bi mezurayla mutlaka bak

canım üstte hamile kalman zor ama hiçbirşey de imkansız değildir,hamile kalmak için pozisyonlar var gerçekten acele eden biri olarak söylüyorum yaşınız müsaitse birkaç ay sonra yapın yanlış hatırlamıyorsam beş yıldı senin baskılar çoktur muhakkak ama biraz ilişkiye alış sonra hamile kal.

uzun zamandır girmiyordum bu siteye ben gecen haziranda yendim bunu ve 1 ay sonra hamile kaldım ilk 3 ay çok riskliydi doktorda yasaklamıştı zaten ilişki olmadı 3 ay gectikten sonra serbestti bi kere ilişkimiz oldu onuda başta korktum eskisi gibi olurmuyum diye başta girerken korktum ama sonra rahattı sonuçta bunu daha önce yapmıştım yine yapacaktım öel düşün daha öne yaparken acıyormuydu hayır şimdi niye acısın

cnm,öncelikle hoşgeldin
anladığım kadarıyla problemi halletmişsin,ama daha tam kafanda netleştirmeden hamile kalmışsın
ve sonra haliyle araya soğukluk girmiş,eşinle fiziksel olarak da ayrı kalmışsınız,bu nedenle de başa dönmüşsün canım
yani sana önerebileceğim tek şey egzersiz,hepimiz bu yolla çözdük ve hala öğreneceğimiz de çok şey var hepimizin
ki sen daha şanslısın zaten daha önceden bunu başarmışsın,tek şey yeniden azimle pes etmeden egzersizlere başlamak
canım çalıştığın için,çocuk olduğu için zamanım yok demişsin ama kendine mutlaka vakit ayır
ki gün içinde nelere vakit ayırmıyoruzki
bir de buraya sık sık girersen doping olur,çünkü burada egzersiz yapanlarımız var,hamile kalanlarımız var
gelip buraya rapor veriyoruz,bunlar insanı çok motive diyo ve hızlı ilerlememizi sağlıyo
burda herkes sana mutlaka yardımcı olur,burdan olsun özelden olsun bizlere yazabilirsin
kolay gelsin,dualarım seninle...

anladım çevresi 10 cm, ben atıyorum işte bi çorba kasesinin genişliği kadar nerdeyse gibi düşündüm .. ondan öle sordum..aklım almadı..ama mezurayla çevresini ölçünce normal oluyo tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…