- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.441
arkadaşlar ben 3 parmak egzersiz yaptım.muma peçete sardım kazık gibi battı 4 cm falan girdi bir yere takılıyor daha sonra itiyorum biraz batıyor oaman yani 4 cm den sonra aşağımı kaydırıcam aparatı? acele cevap arkadaşlar kurtulmak isitoyrum artık bir dahaki reglime kadar bitsin şu illet hastalık ya birde pe... denerken nerden cesaret alıcam dah korkuyorum p... den napcazzzzzz
arkadaşlar ben 3 parmak egzersiz yaptım.muma peçete sardım kazık gibi battı 4 cm falan girdi bir yere takılıyor daha sonra itiyorum biraz batıyor oaman yani 4 cm den sonra aşağımı kaydırıcam aparatı? acele cevap arkadaşlar kurtulmak isitoyrum artık bir dahaki reglime kadar bitsin şu illet hastalık ya birde pe... denerken nerden cesaret alıcam dah korkuyorum p... den napcazzzzzz
gercektenmiii hemen kosuyorum oraya:)))))
cnm evet aşağı doğru yani popo yönüne eğimli olarak ittirmen gerekiyo
o takıldığın yerde biraz nefes alıp ver canım,kendini rahatlat ama sakın hiç çıkarma aparatını
ve kasılman geçince ıkın ve ıkınınca yavaş yavaş ittir canım
bir de gene takıldığın kısımda nefes alıp verirken içeride daireler çiz aparatınla
o da çok rahatlatıyo,sonrasında da iyice rahatlayınca sonuna kadar ittirebilirsin
hiç korkma canım,yeneceksin,önce kendine inan,inan penis aparattan çok daha kolay
hissetmiyosun bile girdiğini...
hadi bakalım bize de bilgi ver canım ,ben gördüm de okumamıştım hiç
merhaba kızlar, bir süredir giremiyordum siteye.. sıkıntılar hala devam ediyor bende..ağustos ayında egzersize başlamıştm , bir süre yaptım sonra ara verdim.. birkaç gündr tekrar başladım egzersize.. Canımı sıkan şu, p...s boyutundaki aparatı alabildğm halde denemeler yine sonuçsuz kalıyr.. ilk günkü gibi korkuyr ve kaçıyrm..halbuki o boyutta aparatı alabiliyrm... Moralim bozuluyr ne yapabilirim bilmiyrm....
kız neyden bahsediyorsunuz faydalıysa bende bayım neyle ilgili?
merhaba kızlar, bir süredir giremiyordum siteye.. sıkıntılar hala devam ediyor bende..ağustos ayında egzersize başlamıştm , bir süre yaptım sonra ara verdim.. birkaç gündr tekrar başladım egzersize.. Canımı sıkan şu, p...s boyutundaki aparatı alabildğm halde denemeler yine sonuçsuz kalıyr.. ilk günkü gibi korkuyr ve kaçıyrm..halbuki o boyutta aparatı alabiliyrm... Moralim bozuluyr ne yapabilirim bilmiyrm....
ilgin için teşekkür ederim..
Hamilelikten önce büyük ölçüde giriyordu, ama tam değil...yani penisin 1/3 dışarda kalıyordu..belki o şekilde biraz daha deneyebilseydik tamamını da alabilecektim...ama işte malumm...hamilelikte farklı bi psikolojim vardı...sanki bebeğe bir şey olacak diye korktum..ben korktukça da eski korkularım geri geldi..
Egzersizlere başladım...muma pamuk sarıp streçledim..ona da prezervatif geçirdim...yavaş yavaş ayna karşısında 3cm sokabildim...ama başlamış olduğum için mutluyum...iş gereği eşimden yine ayrıyız bir müddet...bu zamanı iyi değerlendirmem lazım...
ben daha önce koç istediğimi yazmıştım ama yüzsüzlük edip tekrar yazıcam
ayy nolur bi gönüllü bana da koç olsun yaaa
kızlar kuru incir yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş bilginizeee.
muma peçete sayım 10 cm eninde bir şey yapayım popoya doğru iteyim değilmi? canım sende benim koçum olurmusun? nete sık giriyormusun yani ben etüt bile isteyebilirim hocamdan
ben daha önce koç istediğimi yazmıştım ama yüzsüzlük edip tekrar yazıcam
ayy nolur bi gönüllü bana da koç olsun yaaa
kızlar kuru incir yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş bilginizeee.
ben olabilirimm cnm istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?