Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm evet aşağı doğru yani popo yönüne eğimli olarak ittirmen gerekiyo
o takıldığın yerde biraz nefes alıp ver canım,kendini rahatlat ama sakın hiç çıkarma aparatını
ve kasılman geçince ıkın ve ıkınınca yavaş yavaş ittir canım
bir de gene takıldığın kısımda nefes alıp verirken içeride daireler çiz aparatınla
o da çok rahatlatıyo,sonrasında da iyice rahatlayınca sonuna kadar ittirebilirsin
hiç korkma canım,yeneceksin,önce kendine inan,inan penis aparattan çok daha kolay
hissetmiyosun bile girdiğini...

merhaba kızlar, bir süredir giremiyordum siteye.. sıkıntılar hala devam ediyor bende..ağustos ayında egzersize başlamıştm , bir süre yaptım sonra ara verdim.. birkaç gündr tekrar başladım egzersize.. Canımı sıkan şu, p...s boyutundaki aparatı alabildğm halde denemeler yine sonuçsuz kalıyr.. ilk günkü gibi korkuyr ve kaçıyrm..halbuki o boyutta aparatı alabiliyrm... Moralim bozuluyr ne yapabilirim bilmiyrm....

canım sen bir kere yenmişsin acaba hamilelik mi seni geri götürdü yoksa eşinle aranızdaki kırgınlıktan mı bence önemli olan sorunun kaynağı, tabi yeniden başla egzersizlere ama önce moral bozukluğunu gidermen gerek.

aslında her ikisi de...ben ümidimi yitirdikçe eşimin de inancı kalmadı pek....sanki hiç aşamayaakmışım gibi geliyor bazen

kız 3 parmak diyosun p... korkuyosun canım o dediğin yere hepimiz takıldık oranın bir eğimi var popoya doğru eğimli orda dur rahatla panik yapma sonra yavaş yavaş it, p... aparattan parmakdan çok daha rahat, p.. aparat muamelesi yapacaksın canım.

muma peçete sayım 10 cm eninde bir şey yapayım popoya doğru iteyim değilmi? canım sende benim koçum olurmusun? nete sık giriyormusun yani ben etüt bile isteyebilirim hocamdan

Ya neden inancınızı yitririonuz lütfen ama ben eşime boşanalım dedim olmaz bu dr bile halledemez dedim ama ne dr u burda okudum uyguladım cesaret aldım oldu bitti başarınca baştan üzüldüm eşim noldu dedi dedim 5 sene bunun içinmi sana bana bize yazık etmişim dedimm moral bozmayın herkes aynı şeyleri yaşıyor

evet gelmeye gelmeye unutturdun kendini, canım p.. aparattan daha kolay eşinizle konuşun birşey yapmasın siz aparatla nasıl yapyorsanız öyle deneyin, ara verme egzersize hatta yendikten sonra da bir süre devam et, denemelerden de vazgeçme öyle deneye deneye olacak birden olmuyor maalesef.

canım bayağı ara vermişsin,bu sorunda biliyosun hep üztüne gitmek gerekiyo ve egzersizleri sıklıkla düzenli bi şekilde yapmak gerekiyo
pensi boyutundaki aparatı da almışsın aslında ama kafanda tam netleşmemiş sanırım
aslında penis aparattan çok daha kolay oluyo,canım istersen bikaç gün daha gün içinde en az iki kere sıklıkla son aparatını içine alıp en az bi yarım saat bekletip ondan sonra pensi aşamasına geçersen sonuç güzel olru gibime geliyo
çünkü buradaki birçok arkadaşımız son aparatını içinde uzunca süre bekletip,penis denedi ve o şekilde yendi
sen bir de bu şekilde dene istersen canım,faydasını görürsün mutlaka,moralini de hiç bozma
mutlaka başaracaksın...

ooooo maşallahın var canım sen yarıdan çoğunu alabiliyomuşsun zaten egzersizlerinde daha kolay ilerleyeceksin ve çok kısa sürede istikrarlı egzersiz yaparsan hedefe ulaşacaksın canım. her zaman yanındayız ne zaman bi sorun olursa çekinme gel buradan raporunu ver hatta özellimede mesaj atabilirsin bazen sayfaları takip edemiyorum. bende 1 ay önce kurtuldum çok şükür. aparatla egzersizini yap inanki penis aparattan çok daha kolay ve rahat oluyo göreceksin cnm. kayganlaştırıcıda kullan mutlaka bu işini kolaylaştıracaktır

muma peçete sayım 10 cm eninde bir şey yapayım popoya doğru iteyim değilmi? canım sende benim koçum olurmusun? nete sık giriyormusun yani ben etüt bile isteyebilirim hocamdan

canım olurum tabi,etüt de yaparzı sen yeterki iste ben yendim ya herkes yensin istiyorum ,faydam dokunursa ne mutlu bana
ama ben akşamları topicte olabiliyorum,gündüz çalıştığımdan dolayı çok uzun süre kalamıyorum
sen de akşamları takılıyosan sana yardımcı olabilirim
en son kaç cm desin bilmiyorum ama direkt 10 cm yapacaksan o zor olur canım
hangi aşamadasın şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…