- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.401
zbanane bende isterim bir akıl hocası...
anladım çevresi 10 cm, ben atıyorum işte bi çorba kasesinin genişliği kadar nerdeyse gibi düşündüm .. ondan öle sordum..aklım almadı..ama mezurayla çevresini ölçünce normal oluyo tabi...
canım anladım ama çok kalın geldi bana p..sin kalınlığı o kadar değilki (4-5 cm dir, hadi olsun 6 cm)... o kadar geniş aparatlarla mı egzersiz yaptınız.. ben yapamam o kadar heralde...
evet canım yani çapı değil,çevresi 10-11 cm o zaman penis kalınlığı kadar oluyo
sen kaç cm desin canım?nası gidiyo egzersizlerin?
cnm muayenin güzel geçmesine sevindim. çatalada çıktın ya süper. ben kendimi düşünemiyorum heralde düşüp bayılırım...
kendine çok dikkat et cnm daha bebiş minicikmiş...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.
daha önceki sayfalarda nursena yazmış üstteyken olmasın die şimdi okudum ama 2 arkadaşım öle hamiş kalmış sanırım ikisisninde kızı var ben jelsiz şuan yapamam presed aldım zaten hamileleliğide kolaylaştırıyor o üzdende iyi bide ovülasyon testi aldı bu gün yapcam testi bakalım nezaman yumurtluyorumm ama şu gerçek üstte daha rahatım bide diz dirsekmi nediro varmış o neki
merhaba bayanlar...şuan tek ihtiyacım olan şey biraz umut....onu da burda bulacağımı bildiğim için geldim...sitenin ve bu başlığın sıkı takipçilerinden biriydim...çünkü bu bela benim de başımdaydı...burdaki yazılanları, arkadaşların tavsiyelerini hep uyguladım..başlarda imkansız gibi görünen şeyler,yavaş yavaş oldu...hatta eşimle ilişki de baya bi mesafe katettik ama sonra hamile kaldım....çünkü çok istiyordum bir bebeğim olmasını....ama hamile kalmamla beraber büyük ölçüde aştığım şeyler tekrar birer problem olarak karşıma dikildi...resmen o aştığım vazgeçtiğim korkular geri döndü....eşimle uzaklaştık....o bana yaklaşmak istediyse de ben uzaklaştım..istemedim... eşimle işten dolayı uzak kalmak zorundaydık...o da üstüne tuz biber oldu....ve eşimle boşanma eşiğine geldik...şuan 8 aylık bebeğim var....çok şükür durumu düzelttik...boşanmayacağız...ama bu ciddi problemi hala çözebilmiş değiliz....artık kurtulmak istiyorum....yeniden sıfırdan başlamak istiyorum....bu problemi tamamen çözmek istiyorum...lütfen bana yardımcı olun....geriye dönüp tüm sayfaları yeniden okumak çok iyi olur...ama benim bunu yapmaya ne zamanım var ne de sabrım...çalışıyorum..ve bebek zaten vaktimin çoğunu alıyor...ama uykumdan fedakrlık yapıp egzersizlere başlamayı düşünüyorum...bi başlangıç olarak bana tavsiyelerde bulunurmusunuz....bi de motive tabi...şuan eski başarısızlığımı unutmaya çok ihtiyacım var çünkü.....:26:
kızlar ben okuyorum okuyorum şu "en" olayını anlamıyorum heralde... en 10 cm, boy 12 cm nasıl oluyor, bu küp gibi bişi oluyo.. çok kalın değil mi 10 cm en için...
Merhaba herkese. ben yurtdisinda yasiyorum ve 20 yasindayim ve 2010 yilinda evlendim. ve sadece 1 kere iliskiye girebildim. olur diye erteledim ama olmadi su an 2011 yilindayiz ve ben yenilerde doktora gittim ama burda bu konuyla ilgili bisi bilmiyolar. doktorum altimdan muayene etti bi sorun olmadigini søyledi ben cok umitli eve gittim ve denedik ve gine olmadi kendimi kasiyorum esim okadar iyi bir insanki bana cok destek oluyor.. yazin turkiyeye ablam gitti ve benim icin bir doktora danisti yani yardim istedi ve o doktor ben yapabilirim demis ben ginede cok umitlenmek istemiyorum hayal kirikligina ugramak istemiyorum. cunku bu yasta bukadar sorun gercekten insani cok yoruyo. neyse ablam bana anlatti ve ben denemeye karar verdim artik mecbur yazi beklemek zorundayim o doktor 13 yillik evli siftleride tedavi ettigini søylemis insan ister istemez umitleniyo. insallah banada yardimci olur o zaman sizlerede tavsiye edebilirim. su an gitmem mumkun degil. neyse banada tavsiyeleriniz varsa lutfen yardimci olun :) severek evlendim esimle birbirimizi hic bu konu yuzunden uzmuyoruz. o cok iyi biri gercekten tek destekcim :) parmak egzersizi doktorumda tavsiye etti ama ben istemiyorum yani sevmiyorum øyle seyleri.. galiba barisik olamadigim icin vucudumla.
canım ya gözlerim doldu valla, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... hamileliğin ilk 3-4 ayında nar yemeyin diyolar... düşük yapoabiliyomuş, sen de araştır iyice, dikkat et kendine
hurma çok iyiymiş, ayva, narenciye... bunları da ye.. bebişe ve kendine iyi bak...:))
canım anladım ama çok kalın geldi bana p..sin kalınlığı o kadar değilki (4-5 cm dir, hadi olsun 6 cm)... o kadar geniş aparatlarla mı egzersiz yaptınız.. ben yapamam o kadar heralde...
uzun zamandır girmiyordum bu siteye ben gecen haziranda yendim bunu ve 1 ay sonra hamile kaldım ilk 3 ay çok riskliydi doktorda yasaklamıştı zaten ilişki olmadı 3 ay gectikten sonra serbestti bi kere ilişkimiz oldu onuda başta korktum eskisi gibi olurmuyum diye başta girerken korktum ama sonra rahattı sonuçta bunu daha önce yapmıştım yine yapacaktım öel düşün daha öne yaparken acıyormuydu hayır şimdi niye acısın
ya, kızlar benim sabahları midem bulanıyor yine 1-2 gündür, nedendir acep:44:
Merhabalar canlarım nasılsınız kaçgündür yoktum neler oldu bakalımm :)))
canım hiç ilişkiye girebildinmi yani hamile kalmadan önce başarmışmıydın? Her zaman yardıma hazırız yeterki erteleme ve hemen başla canım egzersizlere
cnm çok sevindim muayenenin sorunsuz geçmesine
demek doktor jel kullanma dedi,benim de aklıma takılıyodu bu jel olayı
ben çok fazla kullanmıyodum yendikten sonra ama bazen yeterli ıslaklık olmadığında kullanıyodum
bundan sonra tamamen bırakmalı o zaman
bir de doktor sana çizelge vermiş okudum da,senin regl aran kaç gün canım?
28 gün falan mı?biliyosun ben de bebek istiyorum şimdi reglim reglden sonra ben de doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı hakkımızda...
Merhaba herkese. ben yurtdisinda yasiyorum ve 20 yasindayim ve 2010 yilinda evlendim. ve sadece 1 kere iliskiye girebildim. olur diye erteledim ama olmadi su an 2011 yilindayiz ve ben yenilerde doktora gittim ama burda bu konuyla ilgili bisi bilmiyolar. doktorum altimdan muayene etti bi sorun olmadigini søyledi ben cok umitli eve gittim ve denedik ve gine olmadi kendimi kasiyorum esim okadar iyi bir insanki bana cok destek oluyor.. yazin turkiyeye ablam gitti ve benim icin bir doktora danisti yani yardim istedi ve o doktor ben yapabilirim demis ben ginede cok umitlenmek istemiyorum hayal kirikligina ugramak istemiyorum. cunku bu yasta bukadar sorun gercekten insani cok yoruyo. neyse ablam bana anlatti ve ben denemeye karar verdim artik mecbur yazi beklemek zorundayim o doktor 13 yillik evli siftleride tedavi ettigini søylemis insan ister istemez umitleniyo. insallah banada yardimci olur o zaman sizlerede tavsiye edebilirim. su an gitmem mumkun degil. neyse banada tavsiyeleriniz varsa lutfen yardimci olun :) severek evlendim esimle birbirimizi hic bu konu yuzunden uzmuyoruz. o cok iyi biri gercekten tek destekcim :) parmak egzersizi doktorumda tavsiye etti ama ben istemiyorum yani sevmiyorum øyle seyleri.. galiba barisik olamadigim icin vucudumla.
canım ben bu topiki yeni gördüm ve başımdan bu olay geçtiği için tecrübelerime dayanarak sana yazmayı düşündüm. ben balayımızı bile rezil ettim korkum yüzümden. ilk olarak parmakla egzersiz yaptım sonra yapay p...s yerine gerçeği ile egzersiz yaptım yani kontrol eşimde değil bendeydi. elimle kavrayıp ben yerleştirdim ve 1 ay sonunda herşey normaldi ama 1 ay hep böyle sürdü
kızlar teşekkür ederim, her zaman ki gibi randevuya erken gittim doktorun hastası geç gelmiş beni aldı önce ultrasonla baktı göremedi sonra alttan vajinal ultrasonla baktı nasıl oldu anlamadım heyecanlandım falan ama oldu bittiye geldi biraz, doktora dedim vajinismustum kendim kegel ile çözdüm diye çok güzel aferin dedi 5-6 hastam var öyle olan dedi üzüldüm şu küçücük ilçede bile ki eminim daha çoktur bu kadarsa ülke genelinde ne çok kadın çekiyordur, alttan muayene istemem dedim 10 kadından birinde dış gebelik olabiliyor dedi çocuk düşüyormuş dedim yok öyle bişey dedi, bakmam lazım dedi ben ona hazır değilim dedim ama çok ikna ediciydi, çıktım o çatal denen şeye nasıl oldu anlamadım pat diye soktu biraz jel sürüp sonra ultrasonda bana da gösterdi minicik bir nokta ne kadarlıktır dedim haftalıktır ancak dedi sadece1.7mm miş kese oluşmuş henüz çok erken diyor hamileyim diyebilmen için dedi biz anca kalp atışlarını duyunca hamile olduğunuzu ilan edin diyoruz dedi, ağır kaldırma dedi bir de 12 hafta ilişki yasakmış hep diyorum yendikten sonra beklemek gerekiyor kızlar hiç değilse 2-3 ay bekleyin, cuma günü tekrar gidecem tahliller daha sonra yapılıyormuş, folik asit birde omega yazdı, yani iyiydi doktor da cana yakın, vajinal ultrason sonradan gördüm bizim yaptığımız aparatlardan küçük ucu hafif top gibi birşey, inşallah bir sorun olmaz bulantılar, bel ağrısı, kasık ağrısı hamileliğin ilk anından son anına kadar görülebilir ve normal dedi,ne kadar uzun yazmışım.
atlattım ama bana sor heyecandan sonradan elim ayağım titredi nasıl çıktım oraya hala inanamıyorum, evet ya 3 ay daha bir ay anca denemiştim neyse çok da önemli değil 3 yıl yapmadım 3 ay yapmasam ölmez eşim hiç ah vah demedi valla şu an varsa yoksa bebek papucum dama atıldı şimdiden, canım hep dualarımdasınız, bir an önce inşallah sen de hamile kalırsın kız insan bilmediği konuda ne cahil kalıyor muayene diye diye kaç gündür öldüm öldüm dirildim yani hiçbirşey yok biz ki o aparatları yaptık ki bunlar ne hiç ama bizim hastalığımız herşeyi gözümüzde büyütmek zaten, canım ovulasyon döneminde bol bol dene.
ay merak ettim birinci kim
daha önce birkaç kez oldu birleşme kastım ama sabrettim.. sonra bıraktım.. araya zaman girdi hiçbişi yapmadan.. yeni egzersiz yapmaya karar verdim.. daha önce hiç yapmadım... ilk gün kulak çöpü, 2. gün işaret parmağı ve mum ... beyaz mum.. kalınlaştırmadım.. sadece üzerine pr...tif geçirdim ve ultrason jeli sürdüm...şimdi bıraktım ilaç kullanıyorum mantar vs.. bıraktım muhtemelen bayram dönüşü devam edicem..ailemin yanına gitcez çünkü..
ilgin için teşekkür ederim..
Hamilelikten önce büyük ölçüde giriyordu, ama tam değil...yani penisin 1/3 dışarda kalıyordu..belki o şekilde biraz daha deneyebilseydik tamamını da alabilecektim...ama işte malumm...hamilelikte farklı bi psikolojim vardı...sanki bebeğe bir şey olacak diye korktum..ben korktukça da eski korkularım geri geldi..
Egzersizlere başladım...muma pamuk sarıp streçledim..ona da prezervatif geçirdim...yavaş yavaş ayna karşısında 3cm sokabildim...ama başlamış olduğum için mutluyum...iş gereği eşimden yine ayrıyız bir müddet...bu zamanı iyi değerlendirmem lazım...
walla cnm benim kızların maşallahı var ikiside aktıf:))))
canım başlamışsın ve karar vermişsin bitirmeye gayet güzel 3 cm de iyi zaten en olarak yapıyorsan giriş esnesin boya takma kafayı yavaş yavaş boyun da hepsini yaparsın
doğumu nasıl yaptın normal mi?
cnm,öncelikle hoşgeldin
anladığım kadarıyla problemi halletmişsin,ama daha tam kafanda netleştirmeden hamile kalmışsın
ve sonra haliyle araya soğukluk girmiş,eşinle fiziksel olarak da ayrı kalmışsınız,bu nedenle de başa dönmüşsün canım
yani sana önerebileceğim tek şey egzersiz,hepimiz bu yolla çözdük ve hala öğreneceğimiz de çok şey var hepimizin
ki sen daha şanslısın zaten daha önceden bunu başarmışsın,tek şey yeniden azimle pes etmeden egzersizlere başlamak
canım çalıştığın için,çocuk olduğu için zamanım yok demişsin ama kendine mutlaka vakit ayır
ki gün içinde nelere vakit ayırmıyoruzki
bir de buraya sık sık girersen doping olur,çünkü burada egzersiz yapanlarımız var,hamile kalanlarımız var
gelip buraya rapor veriyoruz,bunlar insanı çok motive diyo ve hızlı ilerlememizi sağlıyo
burda herkes sana mutlaka yardımcı olur,burdan olsun özelden olsun bizlere yazabilirsin
kolay gelsin,dualarım seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?