Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zbanane bende isterim bir akıl hocası...

canım sana yardımcı olmayı çok isterim
ama ben genelde akşamları girebiliyorum topiğe gündüz çalıştığım için
gündüzleri de ara ara uğrayabiliyorum, ama gündüz yoğunlukla gelen arkadaşlarımız da var onlar da yardımcı olabilirler
sen kendin ayarla istersen daha çok hangi vakitler uğrayabiliyosan topiğe

anladım çevresi 10 cm, ben atıyorum işte bi çorba kasesinin genişliği kadar nerdeyse gibi düşündüm .. ondan öle sordum..aklım almadı..ama mezurayla çevresini ölçünce normal oluyo tabi...

evet canım yani çapı değil,çevresi 10-11 cm o zaman penis kalınlığı kadar oluyo
sen kaç cm desin canım?nası gidiyo egzersizlerin?

canım anladım ama çok kalın geldi bana p..sin kalınlığı o kadar değilki (4-5 cm dir, hadi olsun 6 cm)... o kadar geniş aparatlarla mı egzersiz yaptınız.. ben yapamam o kadar heralde...

canım ben bu topiki yeni gördüm ve başımdan bu olay geçtiği için tecrübelerime dayanarak sana yazmayı düşündüm. ben balayımızı bile rezil ettim korkum yüzümden. ilk olarak parmakla egzersiz yaptım sonra yapay p...s yerine gerçeği ile egzersiz yaptım yani kontrol eşimde değil bendeydi. elimle kavrayıp ben yerleştirdim ve 1 ay sonunda herşey normaldi ama 1 ay hep böyle sürdü

evet canım yani çapı değil,çevresi 10-11 cm o zaman penis kalınlığı kadar oluyo
sen kaç cm desin canım?nası gidiyo egzersizlerin?

daha önce birkaç kez oldu birleşme kastım ama sabrettim.. sonra bıraktım.. araya zaman girdi hiçbişi yapmadan.. yeni egzersiz yapmaya karar verdim.. daha önce hiç yapmadım... ilk gün kulak çöpü, 2. gün işaret parmağı ve mum ... beyaz mum.. kalınlaştırmadım.. sadece üzerine pr...tif geçirdim ve ultrason jeli sürdüm...şimdi bıraktım ilaç kullanıyorum mantar vs.. bıraktım muhtemelen bayram dönüşü devam edicem..ailemin yanına gitcez çünkü..

canım sağol gerçekten abartılmış bir korku çatal sakın gözünde büyütme, sağol canım darısı başına inşallah.

canım ben de dedim zormuş ama imkansız değil ama ille hamile kalayım diyorsan pozisyonu değiştir. diz dirsek canım kendi dizlerinin ve dirseklerinin üzerinde daha doğrusu domalma diyorlar bu laf çok itici geliyor bana inşallah kimse kızmaz da başka nasıl anlatayım bilemedim..

canım sen bir kere yenmişsin acaba hamilelik mi seni geri götürdü yoksa eşinle aranızdaki kırgınlıktan mı bence önemli olan sorunun kaynağı, tabi yeniden başla egzersizlere ama önce moral bozukluğunu gidermen gerek.

kızlar ben okuyorum okuyorum şu "en" olayını anlamıyorum heralde... en 10 cm, boy 12 cm nasıl oluyor, bu küp gibi bişi oluyo.. çok kalın değil mi 10 cm en için...

bu en olayını herkes karıştırıyor canım mezurayla silindirin etrafını ölçüyoruz ona diyoruz 10 cm diye

canım başta herkes aynı duyguları yaşıyor parmak olmaz aparat olmaz ama bir kere denediniz mi olduğunu iğrenç birşey olmadığını da göreceksin doktor farklı bir yöntemle yapmıyor o da içine aparatı sokup esnetmeye çalışacak senin gibi Almanya dan arkadaşlar var burda yenen istersen onlarla temasa geç.

sağol canım, ben çok araştırıyorum herşeyi çok uzun bir liste var hurma yardımcı oluyormuş doğumda ama son zamanlarda yemek gerekiyormuş erken doğuma yol açabiliyormuş.

canım anladım ama çok kalın geldi bana p..sin kalınlığı o kadar değilki (4-5 cm dir, hadi olsun 6 cm)... o kadar geniş aparatlarla mı egzersiz yaptınız.. ben yapamam o kadar heralde...

anlattım canım çapı değil silindir şeklinde etrafını mezurayla ölçüyoruz.

aynı durumdayız inşallah ben de 3 aydan sonra normal olur.

canım hiç ilişkiye girebildinmi yani hamile kalmadan önce başarmışmıydın? Her zaman yardıma hazırız yeterki erteleme ve hemen başla canım egzersizlere

ilgin için teşekkür ederim..
Hamilelikten önce büyük ölçüde giriyordu, ama tam değil...yani penisin 1/3 dışarda kalıyordu..belki o şekilde biraz daha deneyebilseydik tamamını da alabilecektim...ama işte malumm...hamilelikte farklı bi psikolojim vardı...sanki bebeğe bir şey olacak diye korktum..ben korktukça da eski korkularım geri geldi..
Egzersizlere başladım...muma pamuk sarıp streçledim..ona da prezervatif geçirdim...yavaş yavaş ayna karşısında 3cm sokabildim...ama başlamış olduğum için mutluyum...iş gereği eşimden yine ayrıyız bir müddet...bu zamanı iyi değerlendirmem lazım...

çok tesekkur edrım cnm jele çok alısmıstım kopmak zor gelecek banaevet ya kesınlıkle kullanmıcaksın dedı
birde doktor bana adet gunumu fln sormadı 30 gunde fln oluyorum cnm adeti klomen dıye bir ılac verdi ovulasyonu olusturuyormus adetin 5.gunu baslıcam içmeye sende cnm reglın bıtınce hemen gıt doktora bir an önce hepımız hamiş kalalımmm:)))))

cnm tek çözüm inanki egzersiz,hepimiz başlarda öyleydik
iğrenirdik,tiksinirdik parmak egzersizinden ama başka çözüm yok
ben de başlarda reddetim egzersizi,bi gün nasıl olsa kendiliğinden olur dedim ama olmadı
olmuyo çünkü egzersizle biz vajinamızı öğreniyoruz ve tanıyoruz
öğrendikçe de beynimiz oraya bişeyin rahatça girip çıkabildiğini idrak ediyo
bence bir an önce karşına bi ayna al ve vajini incele sonra da bi kulak çubuğuyla ya da serçe parmağınla egzersizlerine bir an önce başla canım
bir de önceki sayfaları okursan,egzersiz yapıp yenenlerin hikayelerini okursan motive olup egzersizlere başlamaya daha kolay karar verebilirsin
hadi bakalım seni hep buraya bekliyoruz...

ben de egzersiz yapmak yerine deneye deneye yenmek istedim oldu da aslında ama kendimi alıştırmak için çabalamayıp bırakınca ve erteleyince başa döndüm... geçenlerde denedim pat diye.. olmadı... ben de hiç düşünmezken ezgersizi,yapmaya karar verdim.. çünkü her seferinde eşimi hayal kırıklığına uğratıyorum..o da bişi demiyor ama ben kötü hissediyorum .. ama bu sefer tembellik yok. bebişiim olsun istiyorum.. burda yazarken bile "benim bebeğim mi" diyorum ama inşallah isteyen herkese nasip eder allahım..

canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin nur topu gibi sağlıklı sıhhatli olsun. evinize neşe getirsin. canımcım ayaklarını hiç üşütme. geçen gün akrabalarla bebek düşmelerinden konuşuyorlardı. bi akrabamız beline sıcak su torbası koymuş ağrıyor diye düşürmüş. o yüzden beline kasıklarına karnına sıcak bi şey koyma. çok aşırı sıcak su ile yıkanma. küvete girme. bir tanıdığımda basur vardı sıcak suya oturmuş iyi gelsin diye 8 aylık doğurdu.inşallah herşey güzel olacak senin ve ailen için

nursenacım ilk üç ay yapılmaması gerektiğini bilmiyordum. ben sadece son iki ay yapılmıyor sanıyordum. bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

canım egzersizlerini penis boyutuna gelinceye kadar kalınlaştırıp aşama aşama düzenli bi şekilde yaparsan penisi de çok rahatlıkla alabilirsin ,zaten daha önce de almışsın ,senin için egzersiz daha kolay ve hızlı olur bence
ama araya zaman sokmamaya çalış,çünkü ne kadar sıklıkla yaparsan egzersizi o kadar hızlı ilerlersin
aynı şekilde biz de yendikten sonra sık sık ilişkiye girmeye çalıştıkki,beynimiz iyice kabullensin
mantarın geçtikten sonra biran önce başla derim ben
hadi bakalım hayırlısıyla sen de yeneceksin ve bir daha sorun yaşamıycaksın inş.

canım başlamışsın ve karar vermişsin bitirmeye gayet güzel 3 cm de iyi zaten en olarak yapıyorsan giriş esnesin boya takma kafayı yavaş yavaş boyun da hepsini yaparsın
doğumu nasıl yaptın normal mi?

canım başlamışsın ve karar vermişsin bitirmeye gayet güzel 3 cm de iyi zaten en olarak yapıyorsan giriş esnesin boya takma kafayı yavaş yavaş boyun da hepsini yaparsın
doğumu nasıl yaptın normal mi?

cnm muma saracağına pamuğu ıslat şekil ver iyice p..s boyutlarına getir 3 boy yap en büyüğü p..s kadar olsun sırayla dene bol jel sür inan senin gibiydim orası boşluk orda acıyı hissettiğin an kaslarını sık bırak ıkın nefes al ver bak nasıl olcak şaşırcaksın cnmmm

kızlar benim kuzularım
pamukelma ve şekeristan dı.
öz han ı da kuzum olarak aldım haberiniz olsunnn

evet bu sitenin bi büyüsü var....doktora,psikoloğa da gittim ama inanın burası kadar etkili olmadı..benim yaşadıklarımı buradaki arkadaşlar kadar anlamadılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…