Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

deneyeceğim..inşallah bir faydasını görürüm.. ama sıkıntı, benim p..s denemesinde korkmam, kaçmam vs. hiç izin vermiyrm ki.. ister istemez kaçıyrm o yana bu yana.. yoksa o boyutu alıyrm zaten..

cnm valla hiç korkma inan aparattan çok daha kolay
ben de egzersiz yaparken korkuyodum penisi alabilirmiyim diye,o korku farklı anlıyorum seni
ama inan ben şimdi yendikten sonra tekrar aparat yapabilirmiyim onu bile bilmiyorum
yani demek istediğim aparattan çok daha kolay
o esnada güzel şeyler düşün,sonuçta karşındaki eşin,sevdiğin insan
onunla birleşmeyi,bir olmayı hayal et,o duyguyu tatmayı iste,o zaman başarabilirsin
yani kafanda olayı mekanikleştirmekten kurtar,amacımız zaten eşlerimizle bir olmak
hiç korkma kendi yerleştir,kendin ittir ,yönetim sende olsun

sağol cnm .. çok mutluyum yaa hiç acı yok bişey yok .bide söylemeyi unuttum sanırım mumun ucunu biraz incellettim az kısmını orası rahat olunca devamı geldi.boyunuda ölçtüm 12 cnm. inanamadım. çok güzel bir duygu yaaa.Allahım şükürler olsun.

sağol cnm şuan prez. yo eşime söyledim unutmuş almayı iş çıkışı, bend eutanıyom almaya. prez. gelince dediğin gibi denicem. tv izlerken çok rahat oldu ya.başta hafif haf,f ilerledi. sonra baktım gerçekten içine çekiyo..
süperrrr

canım aparattan penis daha kolay oluyo inanki bende artık aparat falan görmek istemiyorum. aparat yapabilirmiyim bilmiyorum. pe... kemiksiz bi yapı olduğu için daha rahat daha kolay oluyo canım.kendi elinde yönlendir tıpkı aparat yapıyomuşsun gibi düşün bol kayganlaştırıcı sür nasıl kolay olacak göreceksin

hepinize iyi geceler ben kaçtım yarın görüşürüz güzel haberler almak dileğiyle içimde bi his var birisi başarak yarınnn

canım tebrik ederim bu azimle ilerlersen 1 hafta gibi bi sürede bile yenebilirsin canım. yeterki erteleme canım üzerinden kalkacak yükü düşün. maşallaaaaahhhh sanaaa

canım tebrik ederim bu azimle ilerlersen 1 hafta gibi bi sürede bile yenebilirsin canım. yeterki erteleme canım üzerinden kalkacak yükü düşün. maşallaaaaahhhh sanaaa

ayy inşallah cnm.. tek korkum bayramda yokuz eşimin memlekte gidicez ara vermiş olucam gerilemekten korkuyorum. inşallah enkısa zamanda yenicem Allahın izniyle...

ertelememek çok önemli gerçekten ben sabah denedim yapamamıştım, nasıl olsa sabah denedim die akşam üstüne gitmeseydim bugün mumu alamamış olucaktım. o yüzden l.ütfen egzersizleri ertelemeyelim arkadaşlar. gündüz hiç vaktimiz olmasa bile akşam dizi izlerken mutlaka egzersiz yapılmalı..

canım aynı sorun şuan bende mevcut.bende p... boyuntundaki apaaratı kaç defa aldım ama denmelerim olumsuz.insan çok kötü oluıyor seni anlayabiliyorum.oyüzden buraya sık gelmeye çalış.emin ol sıkıntın gidecektir.

uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn topik ahalisi nerelerdesiniz.koçum sen uyu canım senin dinlenmem lazım .amadiğerleri size ne oluyorda grmiyorsunuzzzzzz.

Son düzenleme:

ay ay ay çok güzel ya bravo sana bak işte başına geçince nasılda yaptın sen daha dur bu mum üzerinde iyice çalış sonra 2-3 tane daha boy boy kalınlaştır.Hepsini sırayla yap alıştır sende yenenlar arasına gireceksin.Yeniden kendim yapmış gibi sevindim.Ağrın ve acın olmadığını herkese söyle ki korkmasınlar.Senin yenenlerden ne farkın var ki sen olunca sevindin ya eşinin sevince daha çoktur emin ol canım.

senin koç kayıplarda:))sormak ıstedgın olursa yrdımcı olalım cnm

teşekkür ederim nilaycım.ben mumla deniyorum,yaklaşık 5cm kadar ilerliyorum.dün tv karşısında yaptım.sanki mumu içine çekiyor vaji.ama ben baktım ki giriyor deneme yapmak istedim hemen.sadece ucunu alabildim p..sin.acele etmemek lazım galiba yarısına kadar alsam güzel olacak.birde okudum ki kızlar yarım saat kadar bekletmişler içerde.bak ben onu yapmıyorum hemen çıkartıyorum.birde bişey daha sormak istiyorum.şimdi mumla denerken vaji normal oluyor oldukçada yumuşak olıyor.ama denemeye geçince uyarılmaya ıslanmaya başladığı aşamad sertleşmeye genişlemeye başlıyor ya,işte bu sertleşme bana çok gibi geldi.sanki daha zor o anda yapmak.aslında büyük ihtimalle şişmeye açılmaya başlamış oluyor sertleşip biçimini alıyor olmalı ama ne bileyim sen ne öneririsinneler yapmalıyım bu aşamada,egzersizler için ne önerirsin

evet canım 5 cm kadar ierledin ya hemen penise geçme derim ben biraz daha alıştır boy boy yap mumları hepsini tek tek aynı işlemi yap ileri it popo yönüne orası bi alışsın önce acele etme sonra bol bol p....s yapacaksın zaten.Başarma hissi ve güven oluşmuş sende ama önce biraz daha deneme yap en son p....s, hayâl kırıklığına uğrama ilk seferde olacak diye bişey yok.Hadi canım sana kolay gelsin

cnm mum un en inin kalınlıgı önemli burda ben 10 cm de yendım mesela birde dedıgın gıbi hemen p...s e gecmeyın sonunda haylkırıklıgı oluyor ve egzersızdende soguyabılıyor ınsan vajiyi iyice hazırlamanız lazım egzrsızlerı uzun tutmak gıt gel yapmak laızm mum her samadan sonra mum u kalınlastır ki penıste zorlanmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…