- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.481
deneyeceğim..inşallah bir faydasını görürüm.. ama sıkıntı, benim p..s denemesinde korkmam, kaçmam vs. hiç izin vermiyrm ki.. ister istemez kaçıyrm o yana bu yana.. yoksa o boyutu alıyrm zaten..
cnm maşallahın varsüpersin valla
bak işte azmedince nasıl da oluyor,sonuna kadar almışsıın
hem de kalınlığı 7 cm ,canım senin yenmene çok az kaldı
bu azimle devam edersen halayını çekcez inş en kısa zamanda...
hadi bakalım kolay gelsin
cnm çok iyi ne güzel işte aklını başka yere verince daha iyi oluyor bak nedicem ben pamuğu ıslattım sertleştirdim p..s gibi şekil verdim preze.fe gçirdim jel sürdüm hem çok sert olmadığı için rahatsız etmiyor bide içimde beklettim daha kolay oldu sonra çıkardım hemen p..sle denedim cuk diye oldu cnmm:) ölede dene istersen tavsiye yanii
kızlar merhabaaaaa... size güzel bir haberim var. mumu alabildim sonundaaa.. çok mutluyumm çoookkk.. inanamıyorum yaaa. öyle bir geçer zamankiyi izlerken yaptımm:)
beyaz muma direk streç film sardım bu sefer peçete sarmadan yaptım milim milim ilerledim bir baktım yarılamışım sonra baktı az bişey kalmış dışarda. yarım saat belki yarımsaatide geçmiş olabilir 35 dk fln beklettim içerde.şimdide geldim hemen size söylemek istedim. eninide ölçtüm 7 cm fln.
nasıl sizcee?
canım tebrik ederim bu azimle ilerlersen 1 hafta gibi bi sürede bile yenebilirsin canım. yeterki erteleme canım üzerinden kalkacak yükü düşün. maşallaaaaahhhh sanaaa
merhaba kızlar, bir süredir giremiyordum siteye.. sıkıntılar hala devam ediyor bende..ağustos ayında egzersize başlamıştm , bir süre yaptım sonra ara verdim.. birkaç gündr tekrar başladım egzersize.. Canımı sıkan şu, p...s boyutundaki aparatı alabildğm halde denemeler yine sonuçsuz kalıyr.. ilk günkü gibi korkuyr ve kaçıyrm..halbuki o boyutta aparatı alabiliyrm... Moralim bozuluyr ne yapabilirim bilmiyrm....
ertelememek çok önemli gerçekten ben sabah denedim yapamamıştım, nasıl olsa sabah denedim die akşam üstüne gitmeseydim bugün mumu alamamış olucaktım. o yüzden l.ütfen egzersizleri ertelemeyelim arkadaşlar. gündüz hiç vaktimiz olmasa bile akşam dizi izlerken mutlaka egzersiz yapılmalı..
günaydın,nerde bizim koçumuz pati,bak millet yol almış gidiyor biz daha koçumuzla bir ara gelemedik yaw
senin koç kayıplarda:))sormak ıstedgın olursa yrdımcı olalım cnm
teşekkür ederim nilaycım.ben mumla deniyorum,yaklaşık 5cm kadar ilerliyorum.dün tv karşısında yaptım.sanki mumu içine çekiyor vaji.ama ben baktım ki giriyor deneme yapmak istedim hemen.sadece ucunu alabildim p..sin.acele etmemek lazım galiba yarısına kadar alsam güzel olacak.birde okudum ki kızlar yarım saat kadar bekletmişler içerde.bak ben onu yapmıyorum hemen çıkartıyorum.birde bişey daha sormak istiyorum.şimdi mumla denerken vaji normal oluyor oldukçada yumuşak olıyor.ama denemeye geçince uyarılmaya ıslanmaya başladığı aşamad sertleşmeye genişlemeye başlıyor ya,işte bu sertleşme bana çok gibi geldi.sanki daha zor o anda yapmak.aslında büyük ihtimalle şişmeye açılmaya başlamış oluyor sertleşip biçimini alıyor olmalı ama ne bileyim sen ne öneririsinneler yapmalıyım bu aşamada,egzersizler için ne önerirsin
teşekkür ederim nilaycım.ben mumla deniyorum,yaklaşık 5cm kadar ilerliyorum.dün tv karşısında yaptım.sanki mumu içine çekiyor vaji.ama ben baktım ki giriyor deneme yapmak istedim hemen.sadece ucunu alabildim p..sin.acele etmemek lazım galiba yarısına kadar alsam güzel olacak.birde okudum ki kızlar yarım saat kadar bekletmişler içerde.bak ben onu yapmıyorum hemen çıkartıyorum.birde bişey daha sormak istiyorum.şimdi mumla denerken vaji normal oluyor oldukçada yumuşak olıyor.ama denemeye geçince uyarılmaya ıslanmaya başladığı aşamad sertleşmeye genişlemeye başlıyor ya,işte bu sertleşme bana çok gibi geldi.sanki daha zor o anda yapmak.aslında büyük ihtimalle şişmeye açılmaya başlamış oluyor sertleşip biçimini alıyor olmalı ama ne bileyim sen ne öneririsinneler yapmalıyım bu aşamada,egzersizler için ne önerirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?