- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.461
hepinize iyi geceler daha doğrusu vajisiz geceler..
kızlar kuru incir yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş bilginizeee.
hadi bakalım bize de bilgi ver canım ,ben gördüm de okumamıştım hiç
teşekkür ederim missbon inşaAllah başta senin ve burdaki herkesin vesilesiyle kurtulucam bu sıkıntıdan çok karralıyım
ben genelde akşamları girebiliyorum, yaklaşık 2 aylık evliyim, yaşım 23
sen ne zaman yendin?
arkadaşlar son denediğim aparat 5-6 cm eninde bişeydi ama 4cmden ileri gitmiyor yani bunun yarısıda dı organımız canım ya<ni 2 cm falan gitmiyor daha fazla
arkadaşlar son denediğim aparat 5-6 cm eninde bişeydi ama 4cmden ileri gitmiyor yani bunun yarısıda dı organımız canım ya<ni 2 cm falan gitmiyor daha fazla
ya hayret ediyorum 10 -12 cm uzunluğunda nasıl alıyoyorsunuz neden bana imkansız geliyor hala?
ayy gıttım kımsecıkler yok yazdım geldım bakalım takıp edım barı orayı tesekkur ederım cnm ilgin için...
cnm ben yeni yendim sayılır baya bi fazlası oluyordu ama tam olmamıştı ama şimdi yendim artık bende genelde öğleden sonra burdayım geceleride girmeye çalışıyorum msj da atabilirsin siteye bayadır üyesin sanırım okumuşmuydun formu
ya hayret ediyorum 10 -12 cm uzunluğunda nasıl alıyoyorsunuz neden bana imkansız geliyor hala?
evet gelmeye gelmeye unutturdun kendini, canım p.. aparattan daha kolay eşinizle konuşun birşey yapmasın siz aparatla nasıl yapyorsanız öyle deneyin, ara verme egzersize hatta yendikten sonra da bir süre devam et, denemelerden de vazgeçme öyle deneye deneye olacak birden olmuyor maalesef.
özel mesaj yoluyla da takılabilirz benim için farketmez
ben ilk geceyi atlattım, ardından rahatsızlık geçirdim ve hiç olmadı kasıyorum kendimi
hiç egzersizlere yanaşmıyorum direkt p..s le denemeye çalışıcam
çünkü ben zaman zaman onun bir kısmını da olsa içime alabiliyorum
ama bir kulak çubugunu bile alamadım bi tuhaf oldum
p..s daha kolay geliyor gözüme
kızlar merhabaaaaa... size güzel bir haberim var. mumu alabildim sonundaaa.. çok mutluyumm çoookkk.. inanamıyorum yaaa. öyle bir geçer zamankiyi izlerken yaptımm:)
beyaz muma direk streç film sardım bu sefer peçete sarmadan yaptım milim milim ilerledim bir baktım yarılamışım sonra baktı az bişey kalmış dışarda. yarım saat belki yarımsaatide geçmiş olabilir 35 dk fln beklettim içerde.şimdide geldim hemen size söylemek istedim. eninide ölçtüm 7 cm fln.
nasıl sizcee?
kızlar merhabaaaaa... size güzel bir haberim var. mumu alabildim sonundaaa.. çok mutluyumm çoookkk.. inanamıyorum yaaa. öyle bir geçer zamankiyi izlerken yaptımm:)
beyaz muma direk streç film sardım bu sefer peçete sarmadan yaptım milim milim ilerledim bir baktım yarılamışım sonra baktı az bişey kalmış dışarda. yarım saat belki yarımsaatide geçmiş olabilir 35 dk fln beklettim içerde.şimdide geldim hemen size söylemek istedim. eninide ölçtüm 7 cm fln.
nasıl sizcee?
canım bayağı ara vermişsin,bu sorunda biliyosun hep üztüne gitmek gerekiyo ve egzersizleri sıklıkla düzenli bi şekilde yapmak gerekiyo
pensi boyutundaki aparatı da almışsın aslında ama kafanda tam netleşmemiş sanırım
aslında penis aparattan çok daha kolay oluyo,canım istersen bikaç gün daha gün içinde en az iki kere sıklıkla son aparatını içine alıp en az bi yarım saat bekletip ondan sonra pensi aşamasına geçersen sonuç güzel olru gibime geliyo
çünkü buradaki birçok arkadaşımız son aparatını içinde uzunca süre bekletip,penis denedi ve o şekilde yendi
sen bir de bu şekilde dene istersen canım,faydasını görürsün mutlaka,moralini de hiç bozma
mutlaka başaracaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?