Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar son denediğim aparat 5-6 cm eninde bişeydi ama 4cmden ileri gitmiyor yani bunun yarısıda dı organımız canım ya<ni 2 cm falan gitmiyor daha fazla

cnm ben yeni yendim sayılır baya bi fazlası oluyordu ama tam olmamıştı ama şimdi yendim artık bende genelde öğleden sonra burdayım geceleride girmeye çalışıyorum msj da atabilirsin siteye bayadır üyesin sanırım okumuşmuydun formu

arkadaşlar son denediğim aparat 5-6 cm eninde bişeydi ama 4cmden ileri gitmiyor yani bunun yarısıda dı organımız canım ya<ni 2 cm falan gitmiyor daha fazla

cnm o gıtmıyor dedıgınde yerde beklet nefes al ver ve gırdıgı kadar olan yerde gıt gelyap hepsını alırsın... basarılar:)

canım son dediğini anlamadım ama sanırım 4 cm ilerlettikten sonra sonuna kadar girmiyo demek istemişsin sanırım
o takıldığın kısma gelince nefes alıp vererek önce kendini rahatlat ve içeride daireler çizmeye çalış,iyice rahatlayınca ki o esnada da kasılman geçer ıkınıp aparatı sonuna kadar ittirebilirsin
o takılma olayı kendimizi kastığımız için oluyo,o kısmı yukarıda dediklerimi yaparak çözebilirsin canım
bu sorunu aştıktan sonra da aparatı cm cm kalınlaştırıp aynı şekilde rahatlıkla ilerleyebilirsin

özel mesaj yoluyla da takılabilirz benim için farketmez
ben ilk geceyi atlattım, ardından rahatsızlık geçirdim ve hiç olmadı kasıyorum kendimi
hiç egzersizlere yanaşmıyorum direkt p..s le denemeye çalışıcam
çünkü ben zaman zaman onun bir kısmını da olsa içime alabiliyorum
ama bir kulak çubugunu bile alamadım bi tuhaf oldum
p..s daha kolay geliyor gözüme

kızlar merhabaaaaa... size güzel bir haberim var. mumu alabildim sonundaaa.. çok mutluyumm çoookkk.. inanamıyorum yaaa. öyle bir geçer zamankiyi izlerken yaptımm:)
beyaz muma direk streç film sardım bu sefer peçete sarmadan yaptım milim milim ilerledim bir baktım yarılamışım sonra baktı az bişey kalmış dışarda. yarım saat belki yarımsaatide geçmiş olabilir 35 dk fln beklettim içerde.şimdide geldim hemen size söylemek istedim. eninide ölçtüm 7 cm fln.
nasıl sizcee?

İnşallah.. egzersize devam edecğm tabi ama ilk günkü korkumu hala taşıdığımı görünce moralim ister istemez bozuluyr..

aslında daha kolaymış bende aynı fikirdeyim ama en büyük kısmını aşmışsın olmuş birkere kasma ama aparat hazırla yada parmak egzersizi yap rahat bir ortam hazırla kendine bekle öle kasıldığın yerde tv izle kasıldığın yerde nefes al ver ve sen üstte dene ben öle yendim ilk sırtım dönük olarak o aparatı beklet içinde ben pamukla yaptım şekil verdim ıslattım prezer.fe geçirdim jel sür inan kolay oluyor ama egzersiz şart canım yada p..sle dene ama kararlı ol devamını getir kaçma sakın

cnm maşallahın var süpersin valla
bak işte azmedince nasıl da oluyor,sonuna kadar almışsıın
hem de kalınlığı 7 cm ,canım senin yenmene çok az kaldı
bu azimle devam edersen halayını çekcez inş en kısa zamanda...
hadi bakalım kolay gelsin

cnm çok iyi ne güzel işte aklını başka yere verince daha iyi oluyor bak nedicem ben pamuğu ıslattım sertleştirdim p..s gibi şekil verdim preze.fe gçirdim jel sürdüm hem çok sert olmadığı için rahatsız etmiyor bide içimde beklettim daha kolay oldu sonra çıkardım hemen p..sle denedim cuk diye oldu cnmm:) ölede dene istersen tavsiye yanii

deneyeceğim..inşallah bir faydasını görürüm.. ama sıkıntı, benim p..s denemesinde korkmam, kaçmam vs. hiç izin vermiyrm ki.. ister istemez kaçıyrm o yana bu yana.. yoksa o boyutu alıyrm zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…