- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.421
çok tesekkur edrım cnm jele çok alısmıstım kopmak zor gelecek banaevet ya kesınlıkle kullanmıcaksın dedı
birde doktor bana adet gunumu fln sormadı 30 gunde fln oluyorum cnm adeti klomen dıye bir ılac verdi ovulasyonu olusturuyormus adetin 5.gunu baslıcam içmeye sende cnm reglın bıtınce hemen gıt doktora bir an önce hepımız hamiş kalalımmm:)))))
doktordan geldim biraz gecıktım carsıya ınmısken işlerımı hallettim....şimdi anlatıyorum:))
vajinada yara vardı fitil kullanıyordum gecmemiş tekrar fitil verdi...
çatal a oturdum doktor spekülüm ü aldı eline tabi ben tırstım:))doktor durumumu bılıyordu zaten seni üzmücem canını yakmıcam fln dedi doktora rica ettim ben sokabılırmıyım dıye saolsun izin verdi ben yavas yavas soktum sonra elimi bıraktım onunla baktı kastıgım ıcın canım yandı biraz sonra parmak la baktı yaranın gecmedıgını soyledı.çocuk ıstıyoruz bir problem varmı dedım ultrason la baktı uzunsure birsey soktu yaklasık bi 5 dk içinde döndurdu durdu:)çok sukur yumurtalıklarımda sorun yok rahımdede sorun yokmus smear testi yaptı onun sonucunu cumartesi alıcam...böyle muayene bitti.kalktım çataldan (detaylı anlatıyorum ama:)
yarayı yakmak ıstemıyorum dedı çocuk dusundugun için,fitil verdi ve kolay hamile kalmam için adetimin 5.gününden itibaren kullanmam gereken ilaç verdi.haftada minimum 2 maksimum 4 kere beraber olacaksın eşinle dedi ne aşağısı ne fazlası olmucak dedi ve jel kesınlıkle kullanmıcaksın dedi spermleri ölduruyor dedi ultrason jelini sordum hayır kesınlıkle jelı bugunden itibaren bırakıyorsun dedi hamile kalabilmem için bir çizelge hazırladı bana oda şöyle;
adetin ilk gununden itibaren 9,11,13,15,17 günü ilişkiye giriyorsun dedi eğer ilk ay tutmazsa 2.ay yine adetin ilk gününden itibaren 8,10,12,14,16 olarak deniyorsun dedi bu iki ayda olmazsa eşinle geliceksin dedi...çookk heyecanlıyım inşallah sorusuz bebiş sahibi oluruz
kızlar benim kuzularım
pamukelma ve şekeristan dı.
öz han ı da kuzum olarak aldım haberiniz olsunnn
sağol canım darısı başına valla çok dikkat ediyorum belim ağrıyor diye bütün gün yatıyorum 3 aydır patik giyiyorum hep araştırıyorum ne yapmam gerekiyor diye.canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin nur topu gibi sağlıklı sıhhatli olsun. evinize neşe getirsin. canımcım ayaklarını hiç üşütme. geçen gün akrabalarla bebek düşmelerinden konuşuyorlardı. bi akrabamız beline sıcak su torbası koymuş ağrıyor diye düşürmüş. o yüzden beline kasıklarına karnına sıcak bi şey koyma. çok aşırı sıcak su ile yıkanma. küvete girme. bir tanıdığımda basur vardı sıcak suya oturmuş iyi gelsin diye 8 aylık doğurdu.inşallah herşey güzel olacak senin ve ailen için
evet canım herkese öyle diyorlarmış 12 hafta ilişki yasak dedi ben de biraz üzüldüm keşke 1-2 ay daha bekleyeydim iyice alışaydım ama bebeği de çok istiyorum ya neys bu kadar yıl bekledi eşim az daha beklesin.nursenacım ilk üç ay yapılmaması gerektiğini bilmiyordum. ben sadece son iki ay yapılmıyor sanıyordum. bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
kızlar benim kuzularım
siz öyle laf yarıştırın benimkiler hali hazırda olay bitti aparatlar okey iş bir tek denemeye kaldı.
arkadaşlar bende bir buçuk senedir evliyim bu sorunu bir türlü yenemedim. P...sin yarısından fazlasını içeri alabiliyorum. Yanma hissi oluyor tuvaletim gelmiş gibi oluyor. Ama çok denedik burdan ileri gidemiyorum. Emla kremlerden felan söz ediliyor. Acaba bu kremleri tam olarak nereye sürmek lazım . Ankarada lina kadın sağlığı merkezinede gitmeyi düşünüyorum banada yardımcı olun lütfen...
kızlar benim kuzularım
evet jel bizim dayanağımızdı,ama bırakmak lazım tabi
klomeni duymuştum hatta kk de de bi topic var klomenle hamile kalanlar diye,bi incele istersen orayı da
hayırlısı canım reglim bitsin de bi gideyim bakalım doktora ,inşallah hepimizin hayırlısıyla bebeği olur en kısa zamanda...
canım hadi hayırlısı inşallah ilk ayda tutunur bebişin sana. bizide bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. her ne kadar kayganlaştırıcılar zarar vermiyor desede belkide veriyordur diye düşünüyordum bende.
canım başlamışsın ve karar vermişsin bitirmeye gayet güzel 3 cm de iyi zaten en olarak yapıyorsan giriş esnesin boya takma kafayı yavaş yavaş boyun da hepsini yaparsın
doğumu nasıl yaptın normal mi?
arkadaşlar bende bir buçuk senedir evliyim bu sorunu bir türlü yenemedim. p...sin yarısından fazlasını içeri alabiliyorum. yanma hissi oluyor tuvaletim gelmiş gibi oluyor. ama çok denedik burdan ileri gidemiyorum. emla kremlerden felan söz ediliyor. acaba bu kremleri tam olarak nereye sürmek lazım . ankarada lina kadın sağlığı merkezinede gitmeyi düşünüyorum banada yardımcı olun lütfen...
canım Allah gönlüne göre versin inşallah.nursenaaa bende bebişşş istiyommmmmmmmmmmm
canım sen vajinismus değilsin ki denediğin pozisyon sana zevk vermiyor ya da açın yanlış.Kızlar bende sızden yardım ıstıyroumm
ilk sormak ıstedım sey meselabu vajınusmus dedınız sey normal ben altta esım uste yken bı sorun yok ama ben ustte esım altta olunca canım yanıyo ve penısın gırmesı zor oluyo hatta ımkansız olmuyoda bu tıp seyelrı sızde yasıyormsunuz?ustte ben varken penıs gırmıyosa o zman ben vajınusmusmu oluyroum..
Ayrıca alttan muyenede cok zorlanıyroum hatta yıne gıdıcem ve spekulum denen o ıgrenc seyle yıne bı yakınlımız olcak o zamana kadar benımd e yapabılcem bı egzersız veya baska bısı varmı offf
cevaplarınızı beklıyroumm
evet bu sitenin bi büyüsü var....doktora,psikoloğa da gittim ama inanın burası kadar etkili olmadı..benim yaşadıklarımı buradaki arkadaşlar kadar anlamadılar....
walla cnm benim kızların maşallahı var ikiside aktıf:))))
canım koçum benim, utandırmıcam seni.. :)) ama bayramdan sonra 1 hafta daha yokum ondan sonra :))
en olarak 3cm den fazlaydı.yani en olarak çaptan mı bahsediyosun.?yoksa mezurayı sarıp çevresini ölçmekten mi?çevresi 6-7 cm falandı. boy olarak 3 cm girdi..doğumu da sezeryan yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?