Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet jel bizim dayanağımızdı,ama bırakmak lazım tabi
klomeni duymuştum hatta kk de de bi topic var klomenle hamile kalanlar diye,bi incele istersen orayı da
hayırlısı canım reglim bitsin de bi gideyim bakalım doktora ,inşallah hepimizin hayırlısıyla bebeği olur en kısa zamanda...

arkadaşlar bende bir buçuk senedir evliyim bu sorunu bir türlü yenemedim. p...sin yarısından fazlasını içeri alabiliyorum. yanma hissi oluyor tuvaletim gelmiş gibi oluyor. ama çok denedik burdan ileri gidemiyorum. emla kremlerden felan söz ediliyor. acaba bu kremleri tam olarak nereye sürmek lazım . ankarada lina kadın sağlığı merkezinede gitmeyi düşünüyorum banada yardımcı olun lütfen...

canım hadi hayırlısı inşallah ilk ayda tutunur bebişin sana. bizide bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. her ne kadar kayganlaştırıcılar zarar vermiyor desede belkide veriyordur diye düşünüyordum bende.

sağol canım darısı başına valla çok dikkat ediyorum belim ağrıyor diye bütün gün yatıyorum 3 aydır patik giyiyorum hep araştırıyorum ne yapmam gerekiyor diye.

nursenacım ilk üç ay yapılmaması gerektiğini bilmiyordum. ben sadece son iki ay yapılmıyor sanıyordum. bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
evet canım herkese öyle diyorlarmış 12 hafta ilişki yasak dedi ben de biraz üzüldüm keşke 1-2 ay daha bekleyeydim iyice alışaydım ama bebeği de çok istiyorum ya neys bu kadar yıl bekledi eşim az daha beklesin.

kızlar benim kuzularım
pamukelma ve şekeristan dı.
öz han ı da kuzum olarak aldım haberiniz olsunnn

benim de gizli kuzularım var burda yazmaya cesareti olmayan kızlar yazın gizli koçunuz olurum.

Kızlar bende sızden yardım ıstıyroumm

ilk sormak ıstedım sey meselabu vajınusmus dedınız sey normal ben altta esım uste yken bı sorun yok ama ben ustte esım altta olunca canım yanıyo ve penısın gırmesı zor oluyo hatta ımkansız olmuyoda bu tıp seyelrı sızde yasıyormsunuz?ustte ben varken penıs gırmıyosa o zman ben vajınusmusmu oluyroum..

Ayrıca alttan muyenede cok zorlanıyroum hatta yıne gıdıcem ve spekulum denen o ıgrenc seyle yıne bı yakınlımız olcak o zamana kadar benımd e yapabılcem bı egzersız veya baska bısı varmı offf

cevaplarınızı beklıyroumm

cnm valla buraya yazmadan aynen ve aynen senin durumundaydım dr a gidecektim önce oku formu cnm aparat yap ben yazdım bak pamukla rahat oluyor onu 3 boyut yap prez.fe geçir sırayla dene ilk girişe anestol sür sıkıntı olacak gibiyse nefes al ver ittir ama popoya doğru ıkın gerekirse inan bişi yok ben 5 sene bekledim yuh dedim bunun içinmi dedim dr a gitmeden de çözersin ben asla olmaz derken ilk denemede kaç poz.nda başardım cnm rahat ol takıldığın yerde sor bize

gercektenmiii hemen kosuyorum oraya:)))))

arkadaşlar ben 3 parmak egzersiz yaptım.muma peçete sardım kazık gibi battı 4 cm falan girdi bir yere takılıyor daha sonra itiyorum biraz batıyor oaman yani 4 cm den sonra aşağımı kaydırıcam aparatı? acele cevap arkadaşlar kurtulmak isitoyrum artık bir dahaki reglime kadar bitsin şu illet hastalık ya birde pe... denerken nerden cesaret alıcam dah korkuyorum p... den napcazzzzzz

canım başlamışsın ve karar vermişsin bitirmeye gayet güzel 3 cm de iyi zaten en olarak yapıyorsan giriş esnesin boya takma kafayı yavaş yavaş boyun da hepsini yaparsın
doğumu nasıl yaptın normal mi?

en olarak 3cm den fazlaydı.yani en olarak çaptan mı bahsediyosun.?yoksa mezurayı sarıp çevresini ölçmekten mi?çevresi 6-7 cm falandı. boy olarak 3 cm girdi..doğumu da sezeryan yaptım..

çoğunu alıyorsan gitmene ne gerek var canım çok kötü durumda değilsin sen kremleri parmağına sürüp vajinin içine süreceksin ama sende gerek yoksadece kasılmadan dolayı yanma ve basınç oluyor farklı pozisyonlar dene.

nursenaaa bende bebişşş istiyommmmmmmmmmmm
canım Allah gönlüne göre versin inşallah.

canım sen vajinismus değilsin ki denediğin pozisyon sana zevk vermiyor ya da açın yanlış.

evet bu sitenin bi büyüsü var....doktora,psikoloğa da gittim ama inanın burası kadar etkili olmadı..benim yaşadıklarımı buradaki arkadaşlar kadar anlamadılar....

evet kesinlikle buranın bi büyüsü var,ben de burası sayesinde yendim,egzersiz yapmadan önce mutlaka buraya girer okur,yazardım dopingimi alır öyle egzersizimi yapardım
çünkü bu öyle bi hastalıkki kimseyle konuşamıyosun,paylaşamıyosun ve haliyle de bir süre sonra yok sayıyosun
ama bu topic buna engel oluyo,birileri var seninle aynı şeyleri yaşayan hisseden ,birbirini merak ediyosun
ve haliyle motive olup ertelemeden egzerszilerini bitirip sonuca odaklanıyosun,o yüzden çok güzel bi topic
doktorların çoğu maalesef anlamıyolar bizi (tabi bu konuda uzmanlaşmış olanlar dışında) ben de 2 senelikken psikiyatra gitmiştim,tabi bu konuyla ilgili bilgisi yoktu,ben vajinismus olduğumu söylediimde ne yani hiç mi ilişkiye girmedin iki sene boyunca demişti bana,tabi bana pek fazla yardımcı olamadı ben de bıraktım terapiyi
ve ondan sonra burayı buldum çok şükürki 3 haftada yendim
bira zönce okudum sen zaten egzersizlerine başlamışsın,canım sen de biliyosun zaten bu işi düzenli yapmak ve pes etmemek çok önemli
biz her zaman senin yanındayız

en olarak 3cm den fazlaydı.yani en olarak çaptan mı bahsediyosun.?yoksa mezurayı sarıp çevresini ölçmekten mi?çevresi 6-7 cm falandı. boy olarak 3 cm girdi..doğumu da sezeryan yaptım..

mezurayla çevresi en, enini yaptıkça yavaş yavaş kalınlaştır 10-12 cm hatta 14-15 e kadar çıkabilirsin boy 10-12 cm, canım sonuçta başladın çok güzel yakında bu kararlılıkla gidersen çabucak biter ne güzel kendine o kadar işin arasında vakit ayırıyorsun tembel arkadaşlara örnek olur inşallah, canım aparatı uzun uzun beklet içinde çok kısa zamanda sonuç alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…