Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın arkadaşlar, bugün kendimi pek ii hissetmiyorum , dün akşam baş ağrısından erken yattım geceleri sürekli kabus görüp uyanmaktan her yaerim kaskatı kesildi, artık çok yoruldum beynimle savaşmaktan çoook yoruldum inanın ağlıyarak yazıyorum bunları ben bıktım yaaa ( artık ağlamak istemiyorum oraya birşeylerin girdiğini gördüğüm halde beynimle hala savaşıyorum , çok hassasım bugün kafayı yicem ya

canım inan ki çok iyi anlıyoruz seni,hepimizde durum aynı üzüntüden yorgun düştük ama sabretmek zorundayız.hem beynimizle hem bedenimizle savaşıyoruz ama hepsi bitecek,burda ne kadar umutsuz kişiler vardı geçmişi okursan görürsün.ama hepsi başardı.bizim neyimiz eksik,göreceksin bak çatır çatır yapacağız bizde.sakın kendini bırakma.biz güçlü kadınlarız bir vajinismusa mı pabuç bırakacağız

bu kadar karamsar olma yalnız değilsin bizde aynı şeyleri yaşadık ağladık,isyan ettik,niye bana böyle oldu dedik ama şükürler olsun yendik senin de bizden farkın yok hepimiz insanız bence 1-2 gün ara ver kendini toparla fikrin vücudun bi değişsin yine yaparsın ben sana inanıyorum ya nerde o bizim neşeli karabiberimiz? ::(((

cnm benım olumlu dusunmeye calıs gercekten yasadıklarımız hıc kolay seyler deıl ama bız gucluyuz ve bununda ustesınden gelıcez...lutfen aglama gercekten basarıcaksın sende kurtulacaksn bu ılletten biraz sakın ol bayramda gelıyo suanda bunları dusunme bayramda kafanı ıyıce dagıt rahatla egzersızlere o zaman devam edelim...

sağol canım anladığınızı biliyorum onun için burdayım ve sizlerle paylaşıp rahatlıyorum, bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor mumu yapabildin mi?

o kadar saçma yaşıyoruz ki ben artık deliliğe vurdum.salonun ortasında eşimle tv karşısında oturuyoruz ve ben sanki gazete okuyormuş rahatlığında vajime mum sokuşturmaya çalışıyorum.bu elbette hiç birimiz için kolay değil.ama yapacak bişey yok.bir yerde okumuştum.hıdırellez dileklerini yazmış iki kardeş.bir şişe su çizmişler!ne tuhaf dedim neden acaba.meğer kardeşi o kadar hastaymış ki su dahi içemiyormuş.bizimkide onun gibi herkese çok basit gelen bir olayı biz gerçekleştiremiyoruz.ne yapalım bunuda aşacağız.benim herşeyim zaten enterasan olur mutlaka.bu da öyle oldu diyorum.ama bitecek en nihayetinde.biz özel kadınlarız,ayrıcalıklıyız öyle düşünmek lazım galiba.hepimiz yüzümüzü soldurmadan aşalım bu mereti.bu günler geri gelmiyor kafamızı buna takıpta hayatımızın geri kalanını da zehir etmeyelim.vajiyi nasılsa aşacağız kaçarı yok.bari bu ara hayata devam edelim.hepinizi çok seviyorum!

biraz ara versem ii olacak sanırım kendimi motive etmem gerekiyor, canım iyiyki varsınız

sağol koçum, desteğin için yazdıkların ve motive ettiğin için tşk ederim msn den de yazdığım gibi biliyorsun zaten ( kendimi toplayana kadar bişey yapmıcam ne kadar doğru bilmiyorum . benimle başın dertte başta da yazdığım gibi ben biraz ağır vakayım sanırım

evet cnm dedıgın gıbı bız ozel kadınlarız...

"Allah sevdiği kuluna dert verirmiş" yapacak birsey yok bununla baş etmesini bilmemiz gerekıyor sabretmemız gerekıyor ilerde bu gunlerimize belkıde sasıracagız bunu da asacaksınız biz yaptık 1 ay gıbı kısa surede hayatımızı mahveden vajıyı yendık sizde yapabılırsınız aynı seylerı yasıyoruz ve yasadık emın olun...mutluluk ve guzel gelecek için herseyden önce kendıniz için uzerıne gıdın bu ılletin...

cnm çok mutluyum inanki akşam yaparken sen aklıma geldin zaten. dizi izlerken yaptım anlamadım yarım saat flnda beklettim içerde alışsın die.
gerçekten arkadaşlar acı ağrı yok. bende inanamadım. şimdiye kadar tek parmak denediğim i.çin benim için çok iyi bir gelişme oldu bu. en 7 cm boy 12 cm aldım.. :)

canım benim sen ii ol yeter ben zoru severim zoru basarmayı da severimsende zoru basaracakksın allahın ıznıyle

hepımız destek olucaz cnm sana tek ben deıl dıger arkadaslarımızında destegyle biticek bu iş inşallah...

ne garip ki şu yazdıklarımızı bir başkası okusa bunlar deli der lakin yaşayanlar anlar ancak bu durumu .Allahtan eşlerimize garip gelmiyoda sürekli destek ve yardımcılar bize sanki bizimle egzersiz yapıyorlar, bide bütün hıncımızı onlardan alırız yani benim için öyle

ben şu an çok iyiyim.rahatım egzersizde.ölçüsünü bilmiyorum hiç ölçmedim.p... büyüklüğü gibi yani baya büyük.artık denemem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…